Views: 53
Jsem si říkala, to bude pěkný průšvih, až tady naslibuju rýžový koláč a fotky a dojmy, a ono s ním pak buď za stálého míchání nakrmím kanalizaci, nebo bude hnusnej. Ale bála jsem se zbytečně!!
Taky jsem myslela, že to bude mnohem větší matlačka s rýžovou moukou, ačkoli Linda mě ujišťovala
TADY: K ranní kávě: Jde se na rýžový koláč od pyrotechničky! že to je triviální, i když jsem v životě s rýžovou moukou neopracovala.
Ale měla pravdu.
Velice ráda vám tady hromadně sděluji, že experiment s receptem na bezlepkový koláč ze zázračné potraviny, rýže, kterou jsem vám předložila v týdnu, se nejen vydařil, ale že koláč je jedlý, ne-li výborný a vřele ho doporučuji.
Taky jsem ho, jak jsem slíbila, prubla na vlastních dětech a to se taky podařilo.
Nejen že chutnal, ale nadále vlastním čtyři dcery, ani jednu v péči lékařů, prostě kdo chcete, recept je ověřen.
A fakt jsem s tím pracovala, jako bych pekla normální koláč, jak jsme všichni, spíše všechny, zvyklé.
Tady je dokumentace, že nekecám:
Oříšky přiměřeně …
Mouka se chovala jako ta, co známe
Zvolila jsem jahody, když je ten únor
Pekl se asi 35 minut, protože jsem se bála, tak jsem ho dělala na málo (nevím, na kolik )
Ale vypadal fakt dobře …
Je skoro po koláči a vážně je moc dobrý!
Pavlína se, jak vidíte doslova svíjela blahem. Musím to poslat ještě Lindě, já jí to slíbila!
Přeji všem krásný týden, dobrou chuť a hodně štěstí!
[sexy_author_bio]
Článek pro vás napsala:
-
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.