Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – leden 2023

Horoskop pro všechna znamení – leden 2023

autor: | Led 15, 2023 | Magie | 0 komentářů

Návštěvy: 20013

Srdečně vás zdravím u prvních horoskopů roku 2023. O celém naladění tohoto roku jsme si hodně povídali na konci roku předešlého. První měsíc začne pro nás v rámci vztahů a práce takovým úklidem, zametáním, očištěním, skoro bych řekla koupelí a maličko únavou. Citově k nám bude leden vlastně milosrdný, ale velice novátorský a v závěru pak velice, velice citlivý. Saturn bude ještě ve Vodnáři, ale už se tady pomalu loučí, jak už jistě víte z Velké předpovědi na celý rok 2023. 2.1. Pozor na tělesnou schránku. Úplněk nás čeká tento měsíc 7. ledna a bude velice silný v Raku. 8.1. Se Lilith přesune do Lva, což zaznamenají nejen Lvi, ale vlastně všichni. Zdrží se tu až do 3.10.2023 Mnohem více na tohle téma a jiné, klasicky osobně ve videu ZDE

Tak vidíte, už víte zase víc.  Připomeňme, že volby jsou opatřeny pozitivními aspekty, dokonce pěkným trigonem mezi Merkurem a S. Uzlem a druhé kolo zase ovládne Venuše svým přechodem do Ryb. Celý měsíc je pak hodně Vodnářský, ve druhé polovině akční a velmi bohatý na události nejen u nás, ale také ve světě. To je ovšem čajíček proti tomu, co připraví únor, březen, duben a květen! Aby ne… vždyť všechno už se chystá na velké změny, které si vesmír naplánoval na dobu od poloviny února až do jara 2026! Zažijeme hodně změn.  Změn k lepšímu.  A teď už na vaše jednotlivá znamení. Jo! Novolunní je 21.1. a bude, jak jinak… ve Vodnáři.


KOZOROZI Začátek ledna je pro tvrdé Saturnovy chráněnce hlavně ve znamení rodiny a to v dobrém slova smyslu. Budete milí, budete mít potřebu se bratřit s rodinnými příslušníky a mohli byste se vydat i někam daleko, abyste viděli někoho z rodiny, koho jste dlouho neviděli. Pak budete z toho mít hezký pocit. Nevyloučila bych ani změny v rodině a to hlavně v oblasti přesunů a inovací, které budete vnímat jako změny k lepšímu. Klidně se můžete rozhodnout, že se přestěhujete, nebo tuto otázku řešit. Po pracovní stránce počkejte na dobu od 5. ledna. Jednak by se mohla objevit nějaká nabídka, nebo smlouva a jednak by vás mohl někdo za vaši práci ocenit. Jo i finančně, když to dobře dopadne. Partnersky bude leden přívětivý od doby kolem úplňku který bude 7.1. a Luna bude v Raku. Buďte připraveni na vodní znamení. Kolem 15.1. si dejte pozor na peníze a můžete obdržet velice zásadní zprávy. Prostě Venuše ještě ve vašem znamení kontra Uran! Závěr měsíce, konkrétně od 20.1. bude pro Kozorohy příjemný, přátelský a hodně novátorský. Hlavně doma. Celkově se Kozorohům hodně vyjasní po přechodu Slunce do Vodnáře, tedy po 20. lednu. Zdravotně: Pozor na náhlé záležitosti v oblasti krku. Asi angína.


VODNÁŘI Zkraje měsíce budete asi řešit především peníze, práci a podnikání. Není to vůbec špatné, jenom trochu uhoněné, ale vy máte hezky postavený Mars a Venuši, takže o hádkách to nebude. Naopak by někdo mohl přistoupit na nějaké vaše chytré řešení, nabídku, návrh a podobně. Prostě je to o dohodě a vaší strategii. Mohlo by vás to ale maličko vyčerpat a tak byste kolem úplňku mohli být lehce přecitlivělí. Nepijte moc v tuhle dobu, bylo by vám díky Neptunu špatně. Po úplňku se k vám přitulí Venuše a mohli byste obdržet nějaké pozvání, nebo dáreček, nebo prostě pozornost, která moc potěší. Určitě na tu večeři jděte. Co se rodiny týče, kolem 15.1. se asi budete cítit nějak odloučení od někoho blízkého, což není novodobá věc, jenom si na to možná vzpomenete a bude se vám stýskat. Brzy to překryje starost o domácí zvíře, nebo starého člověka v rodině. Finančně k vám bude leden celkem příjemný, i když na výhru v loterii to není. Možná bych to viděla na viditelný efekt vašich jednání z kraje měsíce. Konec ledna, kdy se do vašeho znamení přesune Slunce, budete energeticky k neutahání a společensky viditelní. V nějaké oblasti byste se v tuhle dobu měli prosadit. Díky přechodu Venuše, klidně by to mohlo být v lásce. Ale ona má pod sebou i společnost a družnost, tak to na sebe může vzít mnoho podob. Zdravotně: Dejte pozor na hlavu a zuby.


RYBY Zřejmě teď řešíte vztahy a možná tak trochu bilancujete a přemýšlíte, zda je to, co je současné, životaschopné i v budoucnu. Ono vám to všechno docvakne postupně a nejvíc v březnu s přechodem Saturna do vašeho rybníčku, ale to má ještě čas. Nevyloučila bych, že Ryby dojdou k poznání, že v rámci vztahů chtějí radikální změnu. Pochybuji, že ji hned uskutečníte, tak silný váš Mars není, ale rozhodnutí tam asi bude. Možná, že za tím rozhodnutím bude ještě někdo třetí. 7.1. na vás čeká úplněk v Raku a přinese vám něhu, tělesné prožitky a hodně emocí. Neměly by být špatné. Kolem 17.1. se o Rybičky otře práce, případně škola, studia a možná nějaké testy, kde byste díky Merkuru a Venuši měli nejen uspět, ale i zapůsobit. Budete z toho živy ještě tak týden. Koncem ledna, konkrétně od 21.1. nevyvolávejte předčasné debaty na vážná témata. Pouze naznačte. Bude-li na druhé straně vzdušné znamení, pohádáte se. Ohnivé se bude snažit o nápravu, vodní vás obviní a země se zamyslí. Poslední dny v lednu a první v únoru čekejte zprávy, které vám otevřou očko. Zdravotně: Pozor na zažívání a ledviny!


SKOPCI Rodinný rozpočet v prvních lednových dnech asi nevylepšíte. To je otázka spíše druhé poloviny měsíce. Zato by se vám mělo podařit nějaké hezké kouzlo ve vztazích. Minimálně budete pro někoho tak kouzelní, že to nezůstane bez odezvy, které si všimnete. Hlavně o úplňku, tedy 7.1. byste měli být v kurzu. Celý leden budete umět na sebe strhnout pozornost opačného (jistě případně stejného) pohlaví, a bude to pro Skopce předně citový měsíc. Bude ale také bohatý na změny a to možná poměrně radikální a náhlé. Hlavně kolem 15.1., 17.1. a pak ještě závěrem ledna. Práci budete řešit víceméně celý měsíc, ale efektivní to bude až po Novu. Tehdy by se mohla dostavit nějaká nabídka, kterou přijmete sice s pochybností, ale víceméně ne úplně odmítavě. Spíše budete asi zvědaví. Pravděpodobně vás někdo v druhé polovině ledna požádá o pomoc a vy se asi budete k tomu stavět velmi odpovědně až bojovně. Budete mít pocit, že je v právu, a že by se pro něho mělo něco udělat. Z vašeho pohledu dosáhnete dílčího úspěchu, ale postiženému to budete nejen stačit, ale bude vám zřejmě i vděčný. Půjde – li o Štíra, nebo Lva, nezapomene a bude se revanšovat. Poslední tři dny v lednu si dejte pozor na pády a údery a nebuďte zbrklí při práci s hmotou a vodou. Možná bych vynechala brusle a lyže. Měli byste ale také v tuhle dobu dostat, nebo mít výhled na nějaké peníze, které vypadají spíše víc jednorázové, než pravidelné. Zdravotně: U Skopců je to hodně o úrazech, ale ve smyslu boulí, odřenin a podobně.


BÝCI Asi už od konce prosince řeší Býci hodně budoucnost a to jak vztahovou, tak i pracovní. Ta pracovní by se mohla řešit hlavně v těchto dnech a to až do 12.1. Pro většinu Býků, by řešení mělo vzít na sebe podobu spíše pozitivní, než naopak. Může se jednat o podpis nové smlouvy, přeřazení na lepší práci, nebo jakékoli změny. O většině víte, jenom teď se budou asi realizovat. Vy si ale celkově počkejte s těmi masívními pozitivy na Květen a přechod Jupitera do vašeho znamení. To se budou dít věci! Úplněk by měl pro Býky být ve znamení rodiny a také hlavně rodičů, nebo starších osob. Po úplňku přijdou asi na řadu ty vztahy a protože Venuše není nejslabší tento měsíc, bude to možná zajímavé. Písemná zpráva by vás v citové oblasti měla potěšit kolem 17.1., ale to je odhadem. Všichni Býci, kteří budou v lednu procházet nějakými zkouškami a testy, případně kurzy, závěrečným přezkušováním, pohovory a podobně, by to měli pokud možno nechat na období po 20.1. Tam by vám hodně pomohlo Slunce ve Vodnáři. Poslední tři dny v lednu se opět ukáže Venuše a Býci se vrátí ke vztahům a citovému životu. S ohledem na vaše znamení a taky postavení Merkura, by se mohlo jednat o někoho z minulosti. Budete chtít změnu. Zdravotně: Do popředí si dejte všechno, co je na povrchu těla. Nejezte nic, po čem byste se miohli osypat a neberte do ruky ropuchy!


BLÍŽENCI To je zajímavé, že ačkoli to Blíženci nemají snadné a mají dojem, že by jejich životu prospěla celá hromada změn a pokroku, veskrze vnímají v lednu svět kolem sebe pozitivně. Je to asi o tom, že ačkoli víte, že všechno není, jak má být, máte víru a vizi, které se vám nezdají být nesplnitelné. Kolem úplňku naberete i energii a to vám pomůže jak v podnikání, tak i ve vztazích, které ovšem nejsou tak v popředí, jako hmotný a pracovní život. Způsobí to předně zpráva, nebo nějaké příjemné vyústění nějaké situace, a to vám nasadí úsměv a rozsvítí světlo na konci tunelu. Víte, že je tunel ještě dlouhý, ale to světlo tam jistojistě uvidíte. A nemýlíte se … 2023 není pro Blížence celkově nijak zlý. Vztahy přijdou na řadu hodně kolem 12.1., protože to se k vám přitulí Venuše a vlastně by u vás měla zůstat celý zbytek měsíce. Objeví se to nejen v lásce, ale také v rodině, společnosti, po rovině přátelské a podobně. Navíc od 20.1. byste mohli zaznamenávat novinky a zprávy, na které jste dílem čekali a dílem budou zcela nové. Je to sice náročné na rozhodování, ale určitě vás to posune kupředu, V tomto období je jen jeden mráček a to je mladší generace a trochu problémů, které se vám v této věci nevyhnou. Jste – li rodiči, je to jasné. Možná dvojka z chování, nebo jiná libůstka. Zdravotně: Dobře se oblékejte a raději nějaký přídavný kožíšek na záda. Je to ohrožené místo v souvislosti s chladem.


RACI Do úplňku se raději moc nebabrejte v lásce a vztazích a nechte věci plynout, Buďte pozorovateli a nedávejte hnedka emoce do něčeho, co se může za pár dní ukázat, že bylo trochu jinak. Hlavně verbální komunikaci si hlídejte a to zejména 7.1. když je úplněk ve vašem znamení. Odevzdejte mobil dobrému příteli a vypněte internet. 11.1. může přijít nějaká nutnost, která může souviset s rodiči. Od zhruba 12.1. přijde období pro Raky po citové rovině zajímavé a bohaté na nové zprávy, pozvání, zážitky a tělesné radosti. Práce, peníze a jiné světské věci vás dostihnout až v období od 16.1. a začít by to mohlo nějakou pozitivní zprávou, případně fyzicky přijatým obnosem. Je na vaší straně Jupiter, tak si vsaďte klidně. Milionáři asi nebudete, ale mohlo by se jednat o náhodný příspěvek od této veselé planety. Od 19. do 23.1. byste mohli absolvovat nějaké náročné úřední jednání, které by ale nemělo být ve výsledku úplnou katastrofou. Spíše je to vyčerpávající a bude to o čekání na nějaké rozhodnutí. Pro většinu Raků by verdikt neměl být negativní. Poslední dva dny v lednu dejte pozor na dům, nemovitosti, chalupu, chatu a podobně, hlavně ve smyslu náhlých věcí a nepoctivých jedinců. Zdravotně: Dejte pozor na oblast obličeje, trojklanný nerv a plotýnky.


LVI Máte v popředí zájmu partnerské vztahy, ale i partnera jako takového. To na sebe může vzít celou řadu podob, ale protože je Jupiter ve Skopci ještě, budete řešit pocity na druhé straně skoro víc, než vlastní. Jste ale rozhodní a stateční. To vám vydrží i přes úplněk, kdy byste mohli být i nebývale citliví a mít potřebu se přitulit. S ohledem na silnou Venuši a Jupiter si zvláště oheň v tomto období nebude vybírat. Prostě vám stačí, že vás má někdo rád. A bude vám možná jedno, jak se jmenuje. Po úplňku, když na síle naberou Merkur a Mars, budete řešit. Mělo by se vám dařit. Nezapomeňte na Jupitera, který je v boji a také na Saturna, který nechce nic, co není pravda. Od 8.1. by mohli Lvi vstoupit do období, které změní jejich pohled na sebe sama a také se vaše pozornost může obrátit směrem k mamince, nebo mateřství. Po rovině práce se připravte na období po 19. lednu. Pokvete, na co sáhnete a bude pak už jen lepší. Nejenže vás podpoří Venuše, takže budete přitažliví, pak stojí tu Merkur, takže zazáříte i komunikačně, ale přidá se i Slunce, což je vaše planeta a bude ve Vodnáři. Ten je pokrokový a nebojí se změn. Pro Lvy tak bude leden zajímavý, převratný, akční a množná bude startovním můstkem k mnoha změnám, které vnímáte jako nezbytné, nebo pro vás do budoucna přínosné. Zdravotně: Neuštvat se, to hlavně. Jinak pozor na žaludek, žlučník a záněty, co patří na interní oddělení.


PANNY S tím Merkurem ve vašem případě hodně silným a k tomu v Kozorohu se nejspíš věnujete strategickým otázkám a s ohledem na Jupiter lustrujete svou budoucnost po všech stránkách. Věnujete pozornost detailům a doslova pitváte každou drobnost. V popředí máte dvě věci. Finance a vztahy. Můžete mít dojem, že musíte nutně něco řešit teď hned a ačkoli nepochybuji o vašem úsudku a dobré analýze, skutečně byste se mohly s ohledem na Mars, ukvapit. Zkuste se zaměřit na pracovní oblast, protože vám to nebývale myslí a mohli byste udělat díru do světa, nebo se zasloužit o to, že vám někdo nabídne lepší práci, případně ve stávající práci ohromit nadřízené výkonem a bystrým úsudkem. O úplňku se budete zřejmě snažit komunikovat na vážná témata, ale pozor na vodní znamení. Rozhodně nebudou odpovídat tak, jak byste si přáli nebo by mohlo dojít neshodě díky tomu, že vy si vykládáte věci prakticky, zatímco voda citově. Kolem 15. ledna byste se mohli dočkat nějaké zprávy, která pro vás bude velmi zásadní. Vlastně na ní postavíte uvažování pro budoucí dny, týdny, možná roky. Je to řešení a budete mít v nějaké věci jasno. Pamatujte, že všechno blbé je k něčemu dobré. Na peníze čekejte kolem 19.1. a hned od druhého dne, tedy od 20.1. se jakoby nadechnete a díky nějaké informaci se vám vyjasní i věci, které se vám zdály být mlhavé. Může to zasáhnout jak práci, tak vztahy, tak i rodinu. Tedy pokud vám potomek sdělí, že bude mít potomka, bylo by to ono, protože váš postoj se pak nutně, vzhledem k vaší povaze a potřebě plánovat, obrátí od základu. Zdravotně: Můžete být, Panenky unavené a s imunitou to není růžové. Spíše to v lednu ale vypadá na nějakou chřipku, nebo pořádnou nudli. Nic vážného.


VÁHY Váhy zřejmě doslova vymetají a uklízí každý malý zapadlý růžek ve všech oblastech svého života. Tedy jak ve vztazích, tak v práci a v rodině. Aby ne… se svou vládnoucí planetou v Kozorohu… Chcete harmonii, průhledné a jasné výhledy a nechcete se už přizpůsobovat. Mohli byste během tohoto měsíce a měsíce následujícího udělat hodně rozhodnutí, což není úplně vás obor, ale donutí vás k tomu Mars, Merkur a také náš přítel Saturn toho času ještě ve Vodnáři. Uvidíte jasně, kde je problém, co způsobuje nesoulad a budete se, na vás nebývale akčně, snažit vady odstranit. Je to takový až dezinfekční měsíc pro Váhy. Není to ke špatnému, je to rozhodně k dobrému a klidně bych se nedivila, kdybyste se ke krokům, které tento měsíc učiníte, dlouho odhodlávali. Tak někdy to přijít muselo. Faktem je, že s ohledem na Venuši, se budete snažit dělat, ač radikální změny, namnoze tvrdě, což vám až tak podobné není. O úplňku vám někdo zřejmě řekne, nebo napíše něco příjemného a citového, nebo to uděláte vy a setkáte se s hezkou odezvou. Od 15.1. se přidá práce a bude to mít podobu nějaké vámi vyvolané debaty, která pro vás bude důležitá. Nemělo by to dopadnout špatně. Ne pro vás, tedy. Okolo hmotných věcí, to také není špatné a dokonce byste mohli přijít na nějaké vylepšení financí na základě nového nápadu, nebo to bude vyústění té pracovní debaty. Po 20.1. se jenom připravte na nějaké trochu nepříjemné události kolem rodiny a také domácího zvířectva. Buď bude mít prostě blechy strýc, nebo pes. S přechodem Venuše do Ryb se pro vás od 27.1. citově dost změní. Ne, k horšímu … k lepšímu. Zdravotně: Váhy by si v lednu měly dát pozor na tlak a uši. Možná v kombinaci.


ŠTÍŘI Snažte se v lednu, který pro vás asi začal akčně na mnoha frontách, být co možná upřímní jak k sobě, tak k okolí. Saturn ve svém postavení nedává moc prostoru na strategie a taktiky.  Budete velice otevření a pravdiví, což je u tajuplných Štírů dost překvapivé. Mars navíc chce akci a řešení. Venuše se zabývá vztahy a společností. Jupiter ve Skopci chce předně vyhrát a má na to. V rámci vztahů vám asi dojde, co by mělo jak být a Mars vám pomůže zaujmout postoj, který se od vás stejně vyžaduje. Pracovně víte přesně, kde je chyba, co je špatně a ví to i vaše okolí. Finančně čekejte cosi příjemného hlavně ve druhé polovině ledna. Kolem úplňku byste mohli být citliví jak k protějšku tak i sami k sobě a u některých Štírů by mohlo dojít i k vyslovení věcí, které jste si chtěli nechat pro sebe. Holt budete upřímní a možná to druhá strana ocení víc, než taktické „jakoby nic“. Po 12.1. budete muset svůj zrak otočit k práci, protože se tady bude dít cosi zásadního a bude nutné se k tomu nějak postavit. Klidně můžete dostat i podat výpověď, stejně, jako můžete být povýšeni. Každopádně se to jen tak nepřejde. Od 20.1. budete mít více jasno ve výhledu do budoucna. Asi to bude i vítané, protože budete mít dojem, že jste se rozjeli. Jeden můj kamarád říká: „I pád na h*bu je pohyb kupředu“. A Štír je nezničitelný, tak žádný strach. Zdravotně: Buďte opatrní na horní polovinu těla. Hlavně na údy a ramena.


STŘELCI Jakkoli máte chuť a nutkání ke střele, což s Marsem za zády a Saturnem zmítaném uranskou energií Vodnáře není nic divného, tak teď neřešte a nepřepínejte. Minimálně do poloviny ledna a pak budete přesně vědět, co máte dělat. Takhle byste mohli přestřelit, nebo by to byla střelba téměř naslepo. Počkejte si na informace a věnujte se sobe, kráse, zevnějšku a vlastnímu tělu. O úplnku vám to půjde dobře. Zvláště pak po duchovní rovině, citově a také tělesně to bude prima. Po úplňku budete zřejmě řešit vztahy s rodinnými příslušníky podobného věku, takže asi sourozence a podobně a to ve smyslu starostlivosti o ně a potřeby je vidět či slyšet. Kolem 15. ledna by se vám mohla ozvat práce a podnikání ve formě nějaké velmi zásadní zprávy, která za sebou vleče i nějaký menší pytlík se zlaťáky, což ale nutně v té chvíli ještě nemusíte vědět. Mohlo by se jednat i o zvýšení platu, nebo nějakou nabídku ke spolupráci a podobně. Od 20.1. začíná Střelcům zajímavé období, protože se k nim budou dostávat průběžně informace, což právě kolem tohoto data dozraje k tomu, abyste mohli zaujímat postoje, případně i vystřelit. Každopádně je leden pro Střelce bohatý na zprávy, informace, změny a nápady ke změnám všeho druhu. Poslední lednové dny odpočívejte a co nejtaktičtěji mluvte s Vodnáři. Přemýšlejte, co tomuto znamení říkáte. Nebo raději neříkejte nic. Zdravotně: Hlídejte si, tak jako Štíři horní polovinu těla, nervy a páteř!! Může se to nakombinovat, ale není to smrtelné.


Přeji všem napříč zvěrokruhem co nejúspěšnější vykročení do roku 2023!

Hodně lásky, zdraví a také štěstí!!

A to v tomto roce budou mít všichni dobří lidé

Michaela Kudláčková

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se v RYBÁCH. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Alexej je původem řecké. Pochází ze slova „alexein“, které lze přeložit jako „bránit“, „pomáhat. Jde o velmi oblíbené pozdně slovanské jméno. Ve významu znamená tedy Alexej obránce, nebo pomocník. V ČR je současně 897 Alexejů.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Jak se vám líbí web Popelkycz?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 745
  • 1 469
  • 24 422
  • 344 187
  • 2 428 678
  • 3 793
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet