Zásady cookies (EU)

autor: | 2111.2023

ukrajina vlajecka2

STOP ruské vojenské agresi proti Ukrajině! Javascript pro zpoždění ruských uživatelů

Views: 11

[cmplz-document type=”cookie-statement” region=”eu”]
Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány 21.11.2023 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod
Naše webové stránky https://popelky.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?
Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?
Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?
Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies
5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Reklamní soubory cookies

Na tomto webu používáme reklamní soubory cookies, což nám umožňuje přizpůsobit reklamy za vás a my (a třetí strany) získáváme informace o výsledcích kampaně. To se děje na základě profilu, který vytvoříme na základě vašeho kliknutí a surfování na https://popelky.cz a mimo něj. S těmito cookies jste jako návštěvník webu spojeni s jedinečným ID, takže se stejná reklama například nezobrazuje více než jednou.

5.4 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

5.5 Tlačítka sociálních médií

Na naše webové stránky jsme zahrnuli obsah od Facebook, Twitter a Instagram k propagaci webových stránek (např. „like“, „pin“) nebo sdílení (např. „tweetování“) na sociálních sítích jako Facebook, Twitter a Instagram. Tento obsah je vložen s kódem odvozeným z Facebook, Twitter a Instagram a umísťuje soubory cookie. Tento obsah může ukládat a zpracovávat určité informace pro personalizovanou reklamu.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook, Twitter a Instagram se nacházejí ve Spojených státech.

6. Umístěné cookies
Google various services
Funkční, nezbytně nutné, Marketingové

Consent to service google-various-services
Google Adsense
Marketingové

Consent to service google-adsense
Metaslider
Funkční, nezbytně nutné

Consent to service metaslider
Google Analytics
Statistické

Consent to service google-analytics
Posts View Counter
Funkční, nezbytně nutné

Consent to service posts-view-counter
Adobe Fonts
Marketingové

Consent to service adobe-fonts
Google Fonts
Marketingové

Consent to service google-fonts
Google reCAPTCHA
Marketingové

Consent to service google-recaptcha
Google Maps
Marketingové

Consent to service google-maps
YouTube
Marketingové

Consent to service youtube
Facebook
Marketingové, Funkční, nezbytně nutné

Consent to service facebook
Twitter
Funkční, nezbytně nutné, Marketingové

Consent to service twitter
Ostatní
Účel čekající na zjištění

Consent to service ostatní
7. Souhlas
Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na “Uložit předvolby”, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu

Z vašeho prohlížeče jsme obdrželi signál ochrany soukromí. Z tohoto důvodu jsme vaše nastavení ochrany osobních údajů na tomto webu nastavili na nezbytně nutnou míru. Pokud chcete mít plnou funkčnost, zvažte vyloučení https://popelky.cz z vašeho nastavení ochrany osobních údajů.
8. Povolení/zakázání a odstranění cookies
Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

9. Vaše práva týkající se osobních údajů
Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.
Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

10. Kontaktní údaje
V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

GMA Global Media Agency s.r.o.
Modřínová 191,Přezletice, 25073
Česká republika
Web: https://popelky.cz
E-mail: michaela.kudlackova@popelky.cz
Telefonní číslo: +420602939860

Tyto Zásady cookies byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 21.11.2023

0 komentáøù

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna přibývá Co to znamená?
a nachází se ve VAHÁCH. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Emil je původem z latiny. Pochází ze slova „aemilianus“, které se překládá jako „pracovitý“, „horlivý“ nebo „soutěživý“. Jste-li tedy Emil, tak vaše jméno z vás, alespoň co do překladu, dělá velice dobrého zaměstnance, který plní na 110% a s vámi ještě dalších 10998 Emilů v ČR.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Jak se vám líbí web Popelkycz?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 323
  • 390
  • 39 785
  • 360 742
  • 2 459 445
  • 3 795
  • 28
  • 1 859
Click to Hide Advanced Floating Content

Views: 11