Detail příspěvku: Miluj svůj život! Báječný a praktický kalendář pro rok 2016

Miluj svůj život! Báječný a praktický kalendář pro rok 2016

autor: | Srp 31, 2015 | Společnost | 0 komentářů

Views: 13

Další ze série nástěnných kalendářů je mimořádně povedený. Kalendář Miluj svůj život pro rok 2016 má nádherný podtitul „Mé sny jsou plné radosti a lásky“. Tak tohle ráda splním, mé sny opravdu jsou a budou takové i v roce příštím, ale co dál? Dál stačí, když se budeme trošku snažit a u toho se těšit nádhernými inspiračními slůvky, které tu jsou pro každý měsíc připraveny.

Nástěnný kalendář je velice praktický

Mám s ním už jednu roční zkušenost a popravdě jsem se jen velmi nerada vracela ke kalendáři otáčecímu.  Nakonec jsem skončila tak, že jsem si strany otáčecího kalendáře vytrhala a nalepila magnety na ledničku. Vyhovovalo mi totiž mít přehled o celém měsíci. Jednotlivé kolonky jsou na tomto velkém kalendáři dost velké na běžné rodinné poznámky. Písmo krásné a milé, lahodící oku. Obrázky snad ještě víc. Prostě celkově mám z tohoto typu kalendáře pocit, že je mi krásně na světě a na každý měsíc, který mě čeká – och, i na celý ten rok – se nesmírně těším.

 

18519Y2J.jpg

 

A to si myslím, chtěla autorka u svých čtenářů dosáhnout. Podařilo se. Stvořila kalendář nejen praktický, ale i usměvavá a přitom nevtíravý.  Rozzáří každé místečko, na které ho pověsíte díky zářivým a nádherným ilustracím Joan Perrin-Falquet. A navíc potěší i inspirací na každý měsíc.

 

Tak se podíváme třebaaa…

 

18520Yzc.jpg

 

Na ZÁŘÍ příštího roku. Nádhera.

 

NEMUSÍM SPĚCHAT, PROTOŽE MÁM NA VŠECHNO DOST ČASU

 

Vždy jsem ve správný čas na správném místě

Čas má pro mětakovou cenu, jakou mu sama přisoudím.

 

Když se rozhodnu spěchat, čas běží rychleji a nemám ho dostatek.  Když si ale řeknu, že je vždycky dost času na věci, na kterých mi záleží, čas se zvolní a já mohu dokončit, co jsem si předsevzala.

 

Když uvíznu v zácpě, okamžitě afirmuji a říkám si, že my řidiči děláme, co je v našich silách, abychom se co nejdříve dostali do cíle. Když si uvědomím dokonalost každého prožitku, nikdy nemusím spěchat, a přitom nemám zpoždění. Jsem vždycky ve správnou dobu na správném místě. A všechno je, jak má být.

 

Věru krásná slova pro začátek školního roku a pro dobu, kdy po době klidu a prázdnin zajíždíme do starých známých kolejí (nebo i úplně novách), pracovních i školních.  Líbí se mi, že tento kalendář poskytuje opravdu dobrý přehled o čase, nejenže máte k dispozici celý měsíc jako na dlani, ale ještě nahoře vlevo jsou dvě kolonky věnovány malému shrnutí měsíce předchozího a měsíce následujícího.  Takže mimořádné události si lze poznamenat i tam.

 

18521OWI.jpg

 

O autorkách:

Louise L. Hay

Je lektorkou v oboru metafyziky a autorkou mnoha bestsellerů, včetně knihy Miluj svůj život. Její díla byla přeložena do 20 jazyků a byla vydána ve více než 35 zemích po celém světě.

Prostřednictvím její pozitivní filozofie a léčivých technik se miliony lidí naučily, jak si do života přinést více toho, po čem touží, včetně životní pohody, štěstí a zdraví. Její vlastní filozofie vyvstala z nelehkého dětství a využila ji, když bojovala s rakovinou. Louise L. Hay vystupuje v televizních pořadech po celém světě a její sloupek Milá Louise vychází každý měsíc v 50 novinách a časopisech v USA, Kanadě, Austrálii, Španělsku a Argentině. Ve věku 81 let natočila film o svém životě a práci s názvem Miluj svůj život.

Louise L. Hay založila společnost Hay House, Inc., nakladatelský dům, který šíří knihy, CD, DVD a další výrobky, které pomáhají k uzdravení naší planety. Když zrovna necestuje, věnuje se Louise L. Hay ve svém domově v kalifornském San Diegu malování, zahradničení a tancování.

 

Joan Perrin- Falquet

Malířka patří mezi přední ilustrátory v oblasti inspirativní literatury. Její silné intuitivní ilustrace se objevují  na kalendářích, afirmačních kartách, CD, v časopisech a knížkách, včetně bestselleru Louisy L. Hay Miluj svůj život.

Joan Perrin-Falquet upoutala pozornost knižního světa i široké veřejnosti svými barevnými kresbami. Její obrazy nás okouzlují živou obrazotvorností a mistrně vytvářejí náladu a pocit. Byla odměněna čtyřletým stipendiem na prestižní School of Visual Arts v New Yorku, kde vystudovala obor výtvarné umění a ilustrace.

Žije se svým mužem a syny-dvojčaty ve státě Pensylvánie v USA, v malebném městě nedaleko Filadelfie, a pokračuje ve spolupráci se slavnými duchovními vizionáři a zároveň proniká do nových oblastí včetně dětské literatury, televize a celovečerních filmů.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, www.synergiepublishing.com, 2015

 

Renata Petříčková


[sexy_author_bio]


Článek pro vás napsala:

Renata Petříčková (Venclovský) 31.5.1978 „Blíženec“
Renata Petříčková (Venclovský) 31.5.1978 „Blíženec“
Rozdvojený člověk s hlavou v oblacích a nohama kdovíkde. Má slabost pro knihy ze všech úhlů pohledu, možných i nemožných. Má zvláštní schopnost vidět svět černobíle. Neumí plavat a neumí kynuté těsto. Miluje kočky, koně, lečo a postel. Ráda by si dala s Hawkeye Piercem suchý Martini. Nejlíp v bažině.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve Skopci (Beranu). Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Stanislav je původem slovanské. Jeho vznik dohledáme ke spojení slov „stano” což znamená „pevnost”, „tvrdost” a slova „slava” což významově souviselo s bojovým úspěchem. Jméno Stanislav se tedy překládá jako „tvrdý bojovník”, nebo „ten, který se proslavil v boji“. V ČR je takových bojovníků 70 766.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Máte nějaký důvod pokládat pátek 13. za nešťastný? Stalo se vám tento den něco zlého?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 8
  • 1 523
  • 39 536
  • 364 645
  • 2 453 176
  • 3 794
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet