Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – leden 2021

Horoskop pro všechna znamení – leden 2021

autor: | Led 2, 2021 | Magie | 0 komentářů

Návštěvy: 5272

Krásný první měsíc nového roku přeji všem! A že by skutečně hezký být měl. Minimálně se všechny planety rozhodly, že je nám třeba lásky… že všechno počká, že jsme vysílení a otrávení, a že nejlepší lék je láska. A tak nám jí v lednu narvaly kam se jenom dalo. Rácio je sice v tahu, ale láska s námi tento měsíc bude chodit všude.

Ne, neuděláme díru do světa po intelektuální rovině, nevymyslíme nic objevného, společensky se věci spíše zdrží, než posunou a to, co se slibovalo se ukáže víc jako reklama, než realita, ale nás se to dotkne minimálně.

Po rovině našich malých písečků v našich soukromých životech, bychom si po celý leden, až na skutečné drobné výjimky, měli užívat emočně a předně novinkami ve vztazích, spoustou hezkých chvil nabitých emocemi, láskou a erotikou. 

Ano, to pak je jasné, že i když by se kolem nás střílelo, tak…

Více je jako vždycky tady….

 

Vidíte, všechno opraví obrovská síla Venuše a Pluta po celý leden.

… a teď už na vaše jednotlivá znamení.


KOZOROZI

Zkraje měsíce se musí Kozorozi díky Saturnu připravit na větší nátlak a také to může skončit i změnou fatální.

Zvláště tam, kde jste se minulý rok na něco vykašlali. Holt pan Saturn, odměňuje za všechno. I za chyby. A podle zásluh. Zvláště problematické to mají studenti.  

Novoluní je pak ve vašem znamení a mohlo by být ve znamení plánů a nových věcí v oblasti práce, bydlení a financí. Plánujte, ale nekonejte.

Pluto vám slibuje silnou sexuální přitažlivost po celý leden.

Užijete si tělesně. No, alespoň něco, když intelektuálně a prakticky jste v háji.

A 17.1. si navíc dejte dobrý pozor na nepříjemné náhody a náhlé věci.

26.1. – Vám hrozí konflikt nebo nepříjemnost s lidmi, které neznáte.

Úplněk: Je ve Lvu a měl by Kozorohy nabít energií. a Všem úplně všem při něm Venuše v konjunkci s Plutem slibuje zajímavé věci v oblasti vztahů. A nepůjde jenom o duši.

V případě Kozorohů to platí obzvláště, protože ona konjunkce probíhá právě u nich doma, tedy v Kozorohu.

Zdravotně: Nepřetěžujte záda a spodní část nohou.


VODNÁŘI

Pokud máte, Vodnáři co zařizovat, nebo dokončovat, pohněte s tím začátkem měsíce.

Začátek měsíce vás ale jednoznačně vrhne spíš do naladění na vztahy a lásku, než na praktické a pracovní věci.

Novoluní vás pak vrátí svou kozoroží energií na zem. Je to dobrá doba něco začít, nebo naplánovat po rovině hmotné.

Po 15. lednu už je to zase o vztazích spíš, než cokoli jiného.

Možná potkáte osudovou lásku, nebo se vám významně změní citová či rodinná oblast života. 

17. ledna platí prakticky pro všechny velká opatrnost a nenadálé věci, úrazy a nepříjemné náhody.

26.1. platí pro Vodnáře prakticky to stejné, co uprostřed ledna, jen tentokrát tam asistuje Slunce, tak spíš než o tělo půjde o lidi. 

Úplněk ve Lvu by měl, i díky tomu, že je posílený konjunkcí Venuše a Pluta, být pro Vodnáře po vztahové a milostné rovině velice zajímavý a možná na něj budete dlouho vzpomínat.

Pluto vám také přeje závěrem ledna v oblasti zdraví.

Zdravotně: Pokud se vám nepovede někam spadnout 17.1. (hrozí jen nepozornost), pak byste na tom zdravotně měli být lépe, nežli koncem roku.


RYBY

Věci kolem vztahů a milostné oblasti by Rybičky měly řešit vlastně s drobnou přestávkou po celý leden. Je to měsíc lásky a vztahů víc, než čehokoli jiného.

Venuše svítí jako sluníčko a Ryby samy také svítí. Pluto vám dal šarm a Saturn se dívá z toho svého hezkého úhlu, maje za lubem vám cosi věnovat jako satisfakci za vynaložené úsilí.

Novoluní vás maličko pošle na zem, ale jen proto, abyste se dozvěděli nějaké novinky pracovní a zařídily nějaké věci úřední, a to, k vaší spokojenosti.

Nehýřit, šetřit!

16. a 17. ledna si dejte pozor a nikde necajdejte polonazí, neriskujte, nehrňte se k technice, nechoďte kolem skal a elektráren a odpusťte si otužování. S tím parádním kvadrátem mezi Uranem a Jupiterem by vás mohl klidně přejet parník. 

25 a 26.1. hrozí návštěva někoho, koho jste doufali, že už neuvidíte.

Úplněk vám to všechno vynahradí a opět vás vrhne do náruče opačného pohlaví (nebo stejného, to máte jedno a navíc jste Ryba, u té člověk nikdy neví) abyste si to krásně užili. Nejen energie samého Lvího úplnku, ale i konjunkce Venuše a Pluta udělají ze zbytku ledna Rybkám ten nejhezčí rybníček.

Zdravotně: Hrozí různé typy zánětů z prochladnutí a také žaludeční potíže z nestřídmosti. Jo, i z kocoviny.


SKOPCI

Tento měsíc, zvláště pak jeho první polovina bude pro Berany hodně o lásce, citových vztazích, vztazích v rodině, přátelství, mileneckých záležitostech a manželství.

Schválně, zahlédli jste tam Skopečci, někde slova práce, podnikání nebo finance? Ne? No právě.

Vyhněte se těmto oblastem, alespoň do 12.1.

Novoluní by vás naopak mohlo maličko, ale fakt jen maličko poznamenat prací, praktickou oblastí, hmotou a úřady, ale jednak to není nadlouho a jednak by to mělo být pozitivní a přínosné.

Ale myslím, že vám na to stejně moc času nezbude. Cokoli by se vám nezdálo košér, od toho prchejte. Zvláště pak kolem 15. ledna. Hlídejte si věci!

Kolem 17.1. si zase hlídejte sebe.

A u Skopců, kteří jsou dětmi Marsu to platí dvojnásob. Vůbec nejlíp, když tento den zůstanete v posteli. Maximálně se tak udeříte o noční stolek a to je, s ohledem na výbušnou energii tohoto dne to nejlepší, ze všech možností toho echtovního kvadrátu. 

25 a 26.1. Se pro jistotu vyhněte lidem, kterým byste nejraději zakroutili krkem, protože když se jim vyhnete, vyhnete se kriminálu. 

Úplněk už ale udělá z válečníka Skopce rozkošného beránka k zulíbání, který nědělá nic jiného, než dobrodiní a je tak líbezný, že i sám vlk by mu koupil cukrovou vatu. Užijte si to…je to nejen den nových lásek, setkání a romantiky, ale i tělesných radostí. (jo, Lev, Luna, Venuše a Pluto – to je jízda!)

Zdravotně: Jsou tu jednoznačně střeva. Ano, pokud právě teď hnízdíte v posteli či jinde se střevní chřipkou, vidíte, že astrologie je věda! smile


BÝCI

Merkur vás opustil a na jeho místě se k vám a vaší Venuši přimklo střídavě snad všechno, včetně družic. Lze říci, že Býci budou v popředí zájmu a to hlavně vztahově po celý měsíc.

Vymysleli jste nějaký postup s Neptunem a Saturn vám to pomůže realizovat. Trochu si polepšíte finančně, ale to až s Novoluním.

Alespoň v porovnání s koncem roku, když byla vaše finanční situace někde mezi nulou a mínus pěti miliony.

Novoluní vás asi pošle po úřadech a také pracovně se dozvíte něco nového, nebo budete muset něco nového rychle vymyslet, každopádně to nebude špatně.

Na plánovacím kalendáři ale pálí zadeček spíše Venuši. Vzala proto Pluta, který vám dal sexapel, a jdou spolu ruku v ruce vstříc dobrodružství.

Tam to půjde celý leden.

Jenom si dejte pozor tak, jako všichni, kolem 17.1. Rozhodně se svou láskou nefoťte selfíčka někde na vrcholcích. Vrcholu lze dosáhnout i základním táboře.

25 a 26.1. – Vám může přidělat vrásky nějaká osoba, jejíž existenci se snažíte již dlouho zcela vytěsnit.

Úplněk vás ale v plné parádě vrhne zpět do něčí náruče. A s ohledem na jeho energii a také na Venuši, (vaše planeta) která si mimořádně rozumí s Plutem, to nemusí být náruč jedna. 

Zdravotně: Krevní tlak, špatný spánek a bolení hlavy. Ne pořád, jen občas. smile


BLÍŽENCI

V kostce je vaše astrologická vize asi taková, že kdyby tu nebyla Venuše, která vám dá hromady přitažlivosti a také Pluto, který vás bude postrkovat do různých postelí, mohli byste klidně myslet, že v Universu jiné planety nejsou. A ony nejsou.

Pro vás.

Novoluní je jedinou výjimkou, která by mohla Blížencům přihrát něco hmoty, úřední věci a nějaké řešení ohledně bydlení a práce. Samá novinka, ale ne nic zlého.

Saturn vám nic nedá, ale ani nevezme, Merkur neví, že existujete, takže nedoporučuji žádat o členství v mense a Neptun, pro vás také nic nemá. Můžete si odpočinout.

Ale ne nadlouho.

Po 17. lednu, který vygumujte z kalendáře a někde v dorozontální poloze tiše dýchejte, abyste si neublížili si Blíženci užijí patrně hodně romantikjy, hodně zajímavých setkání, hodně výrazných večerů, vyznání a také nevádaných zážitků. 

Nestačíte se divit. Pozitivně!

Vidíte a stačí k tomu jen Venuše, Mars, Pluto a Slunce.

25 a 26.1. Se vyhněte velké společnosti lidí. Vynechte srocení, demonstrace, kino, divadlo, fotbal… ANO! vynechte všechno, co nesmíme a zbyde minimální riziko. Přesto tu je… ještě zbývá MHD.

Úplněk slibuje svou Lví energií a krásnou konjunkcí Venuše a Pluta, Blížencům moc prima věci, hezké a romantické chvíle, kde nepůjde zdaleka jen o ducha. Pluto fakt na básničky moc není …

Zdravotně: Pozor na zlomeniny, vymknuté kotníky, naražená zápěstí a řezné rány. (no jasně 17.1.!)


RACI

Rakům se usadila v obýváku v ložnici i za pracovním stolem přímo armáda planet.

Přežijete tu invazi protože hlavní, kdo si vás hlídá je po celý leden předně Venuše. V hledáčku vás má ale i Saturn, který má pro vás poměrně hodně změn, které souvisejí s děním minulý rok, a to na všech frontách.

Podpoří ho právě Venuše, která mu podstrčí vaše milostné vztahy.

Novoluní zmatené Raky maličko odkloní směrem k práci, hmotě a také věcem kolem bydlení a domu, ale to bude jenom epizoda.

Usnout vás nenechá Pluto, díky kterému budete myslet skoro až chlípně a také Mars, čili pro uskutečnění toho koktejlu ani nepůjdete daleko. 

V zásadě vstoupíte do února jako někdo jiný a to v mnoha oblastech. Vlastně ve všech. smile

Kolem 17. ledna si dejte pozor při všech sportech!! Neriskujte ani šachy .. sice nevím jak, ale s tou konstelací pro těchto několik hodin je možné se přizabít i při rošádě.

25 a 26.1. Vás potrápí lidé, kteří vám pijí krev už dobu. Není pravděpodobné, že s nimi skonvujete definitivně, ale mohli byste k tomu být poměrně blízko.

Úplněk je pro Raky, kteří jsou citoví otesánci velice dobrou potravou. Je to silný Lví úplněk, mocně posílený Venuší v konjunkci s Plutem. Takže romantika, básničky, velká gesta, slova, ale i činy a to zdaleka ne ve vší počestnosti. Na tu si totiž zase nepotrpí Pluto. U té se tento vládce podsvětí a patron všeho pudového, pekelně nudí. 

Zdravotně: Doporučuji neodkládat plánované zákroky, bude se to dobře hojit. Pozlobí vás asi zuby.


LVI

No joo, vždyť už je ta Venuše tady. A ve velké, stylu! Přesně tak, jak to má Lev rád. 

To by bylo, aby král zvířat a lidí neměl o náklonnost postaráno. Tak abyste Lvi věděli, nejen Venuše, ale také Pluto se o vás budou v lednu starat jako o vlastní. Budete k sežrání. Takže, vynechte exotické ostrovy. 

Novoluní vás sice odkloní směrtem ke hmotě a práci, ale to jen proto, aby vám nabádlo něco nového, o něco vás obohatilo a potěšilo něčím blýskavým. 

Pak už jste zase dětmi Venuše a Pluta, který vás naučí nějaké nové věci kolem sexuální oblasti. Ale jistě, že to jde!

Upoutáte druhé Lvy, Panny, Štíry, Kozorohy a Střelce.

Saturn si na vás ještě vzpomene kolem 15. ledna, kdy by se vám mohlo podařit něco pěkného také po pracovní stránce.

On nezapomněl, co všechno jste obětovali a jaké úsilí jste vynaložili koncem roku. Jen si dal na čas.

17.1. si hlídejte fyzičku a nikde se neuštvěte, pozor na namrzlé chodníky a na zvířata.

25 a 26.1. Je problematických pár hodin v rodinné oblasti.

Úplněk .. nooo Lví úplněk s konjunkcí Venuše a Pluta…co na to napsat Lvům? 😃 … prostě gratuluji, bude to fakt hustý.

Na konec ledna si udělejte v deníčku dost prostoru a nezavařte tužky.

Zdravotně: Nechť si Lvi hlídají oblast krční páteře a také hlavu a nervy.


PANNY

Panenky jsou trochu uštvané a mají starosti v pracovní oblasti, ale to Venuši ani moc nezajímá. Rozhodla se udělat z ledna cukrkandl i Pannám.

Hlavně se dala dohromady s Plutem, a když se tihle dva spojí, pokaždé je z toho něco příjemného. 

Novoluní Je sice ještě optikou Panny praktické a zaměstná vás ekonomická oblast a také práce, ale zaměstnají vás pozitivně.

Můžete směle uzavřít nějaký obchod, nebo smlouvu, případně udělat nějaké zkoušky a podobně.

Pak už je to zase od 16.1. hodně o vztazích. 

17.1. by se Panny měly vyhnout všemu, co se jenom podívalo na techniku. Nedoporučuji vůbec nic, od aut, až po natahovací slepičku!! 

25 a 26.1. Vás nejspíš otráví nějaká nadřízená osoba, případně úřední věc, ale v zásadě by vám to leden pokazit nemělo. Panna naopak může leden pokládat za nebývale emočně bohatý měsíc.

Úplněk ve Lvu a s konjunkcí Venuše s Plutem… nooo tak jestli někdy vezme u Panny za své její neustálá sebekontrola a sterilní ostýchavost, tak to bude teď. Mám za to, že mnoho Panenek se po tomto úplnku a několika hodinách po něm, bude červenat ještě v dubnu.

Zdravotně: Dávejte pozor na přetažení, nespavost, nachlazení a také na oči.


VÁHY

Začátkem ledna dobíhá Váhám Uran, ale současně radostně a slibně nasupuje Venuše v celé parádě.

To znamená, že mohou dokončovat nějaké záležitosti z minulosti a fatální změny. Ale protože je celý měsíc hodně o Venuši, budou tyhle věci asi dost souviset s partnerskými vztahy a mnohé, co je potřeba řešit, ustoupí tomu, co je třeba prožít.

Novoluní Bude asi tím obdobím, kdy budou Váhy ještě řešit úředně a maličko se tam propíše práce, pak také obdržíte peníze, ale v zásadě jew to fakt v lednu hodně o emocích.

Mělo by být jasno po 17.lednu. Přijde Saturn a dovolí vám hodně věcí pochopit a přijmout.

S Marsem byste mohli koncem měsíce udělat konečně nějaké závažné rozhodnutí, která vy z duše nenávidíte.

On vám Saturn ukáže, že to je prostě někdy nutné, a že všechno se prostě nevyvrbí. Pracovně se vám začne blýskat na lepší časy hlavně koncem ledna a začátkem února.

25 a 26.1. Bude takovou pihou na kráse, protože je možné, že si vás vyžádá nějaká rodinná, případně pracovní patálie. Nebudete se tím ale zabývat dlouho, spíše akutně.

Úplněk ve Lvu a s krásnou konjunkcí Venuše (vaší planetou) a Pluta bude dalším dnem a hlavně nocí, které v lednu Váhy musí nutně potěšit. Je možné, že se něco z tohoto dne stane součástí vašeho života. 

Zdravotně: Mohla by vás potrápit hlava. Migrény, tlak a nervy.


ŠŤÍŘI

To jsem zvědavá, co mi milí Štíři za tuhle předpověď dají. Začátek ledna by mohly ozvláětnit nové zprávy a významené posuny na poli lásky.

Novoluní je ve znamení novinek z práce, podnikání a také ekonomické oblasti. 

Od 15.1. si ale už budete Plutem a Venuší doslova užívat ve třech.

Dostanete osobní charisma a zadostiučinění v lásce.

Budete báječní milovníci a pozorní partneři. Budete milováni a to nezůstane jen platonické.  Sexuální apetit máte jako hroch, a také jste žádoucí. Fakt super začátek. 

Jen 17.1. si dejte pozor na úrazy a nehody. Bacha na led na chodníku a rozhodně nepijte!

Úplněk je připraven vám předložit nebývalé zážitky, které budou silné. Tak silné, jako Lev, Venuše a Pluto, který je vaší vládnoucí planetou. Tento úplněk možná nazvete ještě mnoha jmény a přívlastky. 

Venuše k vám nepustí moc problémů. Užijte si leden. Ne, že byste takových měsíců neměli letos víc, ale tento bude víc vidět.

Po tom průserovém listopadu a prosinci to bude jako bolehoj.

Zdravotně: Je to hodně o nervech, střevech a pozor na uši. Čepici!


STŘELCI

A dobré zprávy mám také pro Střelce. Ale co já… to Venuše, Uran, Mars a Pluto se dohodli, že udělají leden obecně pro všechny milý a hlavně zamilovaný.

Pokud jste, a mnoho z vás zřejmě koncem roku ano, změnili práci, nebo školu, můžete se s Venuší a Plutem, to celé pod Uranem, dočkat nějakého povýšení, nebo ocenění za zásluhy. To potěší. 

Novoluní  Střelcům finančně přilepší a Merkur ještě věnuje málo chybných rozhodnutí. Možná vám někdo splatí dluh.

15.1 a 16.1. Možná potkáte osudovou lásku.

To zase zařídí Uran, který k vám přistrkuje v oblasti citových vztahů nějakou zásadní osobu. Možná už jste se s ní kdysi setkali. Nebo k ní přijdete nějakou podivnou cestou. Jako když někam třeba nemáte jet, nebo jít a náhodou – „náhodou“ , se tam ocitnete.

O takové náhody se Uran stará rád. Většinou si vezme s sebou ještě Jupiter. 

A na to ale pozor 17.1. … ono to funguje i opačně… ne každá náhoda a nenadálá situace je pozitivní. Nikam nelezte a jezděte pomalu… nedrážděte žádná zvířata.

25 a 26.1. By vám mohla nějaká osoba něco odcizit nebo připravit úřední starosti.

Ano i pro Střelce je tady mimořádně láskyplný a erotikou nabitý úplněk … Luna ve Lvu, Venuše v Kozorohu v konjunkci s Plutem taky v Kozorohu… to je síla a k tomu váš Jupiter taky v Kozorohu … chcete otěhotnět? Ale prosím, beze všeho, řeklo sluchátko… na každý pád, to bude zajímavé.

Zdravotně: Střelci by měli dávat pozor na horní část zad, oblast krku a lýtka.


Přeji všem co možná nejšťastnější vstup do roku 2021 a hodně zdraví!

Krásný leden, Popelky!

💝

Michaela Kudláčková

[sexy_author_bio]

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve STŘELCI. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Taťana se narodilo latině a matkou se mu stalo slovo „tattó“, které jazykem starých Římanů znamenalo „ustanovit“, ve smyslu rozhodnout. Věhlas pak jménu zařídil římský rod Tattiů. Taťána znamená „ta, které patří právo rozhodovat“. V ČR žije aktuálně 4787 nositelek tohoto jména.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Ponechali byste název pásky proti smrti pro reflexní prvky?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 233
  • 383
  • 17 934
  • 368 708
  • 2 399 597
  • 3 792
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet