Detail příspěvku: Stolní denní kalendářík Láskyplný rok 2016

Stolní denní kalendářík Láskyplný rok 2016

autor: | Zář 2, 2015 | Společnost | 0 komentářů

Návštěvy: 10

Máte rádi stojací kalendáře na stůl? Louise L. Hay opět přichází s kalendáříčkem je nejen rozměrem tak akorát do ruky, ale taky je tak akorát do lidské duše. Malý rozsahem, velký svým obsahem. Na každý den totiž přináší malé poselství, které – co já vím – si třeba ten den ve vás sedne právě tam, kam má. Každý den malé povzbuzení.

„Milují své přátele a oni milují mne. Laskavost, radost a smích, které dávám světu, se mi vracejí dvojnásobně.“

„Život dnes vynáší na povrch to nejlepší, co ve mně je.“

„S radostí opouštím všechno, co mi už dobře neslouží.“

„Nebojuji sama v džungli života. Když potřebuji pomoc, řeknu si o ni.“

„Nikdy neuvíznu na jednom místě, protože mám vždycky možnost vybrat si nové myšlenky a nový způsob myšlení.“

 

18522ZjV.jpg

 

K čemu takový kalendář použít? Léčí snad?

 

Už  jsem asi dva nebo tři roky s podobným kalendářem prožila a tak se zkusíme zamyslet nad tím, k čemuže nám může nejlépe sloužit. Autorka na deskách slibuje téměř nemožné.

 

„Tento rok bude jiný než předchozí roky vašeho života. Vaše vědomosti a chápání se novým způsobem prohloubí. Prohloubí se vaše schopnost soucítit s druhými.“

 

K tomu bych dodala, že to je dost dobře možné.  Tím, že nám každý den nabídne k přemýšlení nějakou hlubokou lidskou emoci, si pravidelně budeme sahat do svého nejhlubšího nitra a zkoumat své pocity. Prohloubíme to chápání lidské duše, protože se mu budeme pravidelně věnovat. Soucit s jinými se možná prohloubí, ale co se prohloubí ještě více, je soucit s námi samými.

 

18523NjN.jpg

 

„Umění přijímat a dávat lásku udělá z každodenního života nebe na zemi. Každý rok s sebou přináší příležitost pro nový začátek… Život vás miluje a bude vám po celý rok přinášet zázraky.“

 

Každý den tak pocítíme alespoň náznakem vědomí, že dnešek může být jiný. Že může být začátkem něčeho hezkého, nového… a že nám může konečně přinést příležitost vzít osud do svých rukou. Možná i vědoměji budeme přistupovat k tomu, co se kolem nás děje, nenecháme se zavléci do vleku negativních událostí a budeme mít sklony jet po té pozitivnější rovině.

 

To jako celek působí velmi pozitivně a opravdu to může přinést změny do života. Faktické výsledky možná nebudou hned, ale alespoň budeme vše kolem vnímat trošku jinak. Nezáleží na tom, jaký stres prožíváme, ale na tom JAK ho prožíváme.

 

To je stará pravda stokrát omletá a tady je vlastně dle mého názoru principem tohoto kalendáře Láskyplný rok 2016.

 

18524ODZ.jpg

 

Příjemné a léčivé oranžové cosi na pracovním nebo nočním stolku. Věc, na které denně spočinete okem a na chvíli se vám blahem zastaví duše. A to je samo o sobě lepší než milion pilulek antidepresiv.

 

O autorce

Louise L. Hay je lektorkou v oboru metafyziky a autorkou mnoha bestsellerů, mezi nejznámější patří Miluj svůj život. Její díla byla přeložena do 29 jazyků a vyšla ve 35 zemích po celém světě.

Prostřednictvím její pozitivní filozofie a léčivých technik se miliony lidí naučily, jak si do života přinést více toho, po čem touží, včetně lepšího zdraví a většího klidu v duši. Vystupuje v televizních pořadech po celém světě a její pravidelný novinový sloupek „Milá Louise“ je každý měsíc publikován v 50 novinách a časopisech ve Spojených státech, Kanadě, Austrálii, Španělsku a Argentině.

Louise je zakladatelkou nakladatelství Hay House, které vydává knihy, CD, DVD a jiné předměty, které přispívají k uzdravení naší planety. Když zrovna necestuje, věnuje se ve svém domově v kalifornském San Diegu malování, zahradničení a tancování.

 

Originál:  I Can Do It 2015 Calendar

Přeložila: Denisa Štrbová

Vydalo: Hay House, Inc., California

České vydání: Láskyplný rok 2016

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2015, www.synergiepublishing.com

Vydání: první

 

Renata Petříčková


[sexy_author_bio]


Článek pro vás napsala:

Renata Petříčková (Venclovský) 31.5.1978 „Blíženec“
Renata Petříčková (Venclovský) 31.5.1978 „Blíženec“
Rozdvojený člověk s hlavou v oblacích a nohama kdovíkde. Má slabost pro knihy ze všech úhlů pohledu, možných i nemožných. Má zvláštní schopnost vidět svět černobíle. Neumí plavat a neumí kynuté těsto. Miluje kočky, koně, lečo a postel. Ráda by si dala s Hawkeye Piercem suchý Martini. Nejlíp v bažině.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve ŠTÍRU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Soňa, jakkoli to tak nevypadá, má matku v Řecku. Ta se jmenovala Sophia a to znamenalo „moudrá”. Kdybychom chtěli hledat ještě matku matky, museli bychom do hindštiny, kde Sophiaa znamenalo „zlatá“. Ať tak či tak, Soňa je jméno s pořádnými kořeny. V ČR žije v tuto chvíli 19810 žen tohoto jména.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Ponechali byste název pásky proti smrti pro reflexní prvky?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 203
  • 415
  • 17 896
  • 368 988
  • 2 399 184
  • 3 792
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet