Views: 8
Tak abych si nedělala z Nováků jenom legraci, náhodou tahle káva pro ně vyzní vlastně pozitivně.
Na ty všechny domácí produkty, na které jsem se tady vrhla, už mi pomalu chybí jenom pravý bůvol, respektive bůvolice, abych si mohla dělat pravou a domácí mozzarellu.
Na to si asi ještě chvíli počkám.
Každopádně mě hrozně naladili myslím včera v televizních novinách, kde pan redaktor, co ještě neumrznul, ukazoval výrobu domácího kečupu.
Moc se mi ten nápad líbí.
Bohužel mi utekl.
Vlastně jsem to zapla pozdě, takže nevím všechny ingredience.
Také mě napadlo, jakkoli věřím, že „Hruškový“ kečup bude dobrý, jestli neznáte vy sami nějaký prima recept.
Moc ráda budu mít o produkt, co nemusím kupovat, víc.
Mimochodem, už mám i domácí brusinky z rybízu a jsou moc dobré, občas dělám domácí rohlíky, chleba (kvásek jsme tady probírali), strouhanku, prostě je toho hodně.
(Dragano, konopná mastička je hotová v kelímku a posílám)
Kečup ve zprávách jsem nezachytila, ale je to prý strašně triviální.
Jistě jsou zde zkušené zahradnice, co dělají tuhle přílohovou záležitost doma již léta, a poradí.
A možná bych vděčně přibrala i zaručený recept na majolku.
Když jsem jí podle nějakého receptu dělala naposledy, byla tak neskutečně odporná, že by se jí dalo použít jako zbraň.
Jo a jdu dnes na houby.
Proseděla jsem včera celý den u počítače a zpracovávala vám články, co vznikly ze dvou velice zajímavých rozhovorů a to se na mě podepsalo.
Jsem zkroucená jako harfa a bolí mě oči.
Nejvyšší čas, pozdravit Hromburáce a jít se podívat hříbkoviště, zdali ROSTOU
Neboj, Toro, Tvůj článek mám na paměti, ale holubinky si neodpustím.
Krásný den všem a díky za případné recepisy.
Míša K.
[sexy_author_bio]
Článek pro vás napsala:
-
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.