Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – únor 2023

Horoskop pro všechna znamení – únor 2023

autor: | Úno 1, 2023 | Magie | 0 komentářů

Návštěvy: 20683


Pěkný první únorový den, přeji. Když pomineme v zásadě velice náročný čtvrtý únor, který je prostě tragický úplně pro všechny, akorát pro každého jinak, mám pro vás veskrze dobré zprávy, co se únorového pochodování planet týče. Tedy určitě po rovině pracovní a ekonomické. To potěší, ne?

Přestože jsem měla takový ekonomický úvod, přeci jen patří začátek února ještě hlavně vztahům. A to zhruba do 15.2., plus mínus, protože u každého znamení to bude maličko jiné, ale Valentin by měl být prostě ten Dobrotivý.
Druhá polovina měsíce se pak skutečně bude hodně točit kolem práce a peněz a nemělo by to být vůbec špatné.
Když pominu problematické dny, jako třeba 16. únor, což by se mohlo velmi negativně odrazit jednak co se násilí ve světě, (i tady u nás) týče a také co do hromadných nehod a neštěstí.
Dále bychom si měli dát pozor okolo 21. února, v podstatě na totéž, ale tady by to mělo souvislost více s minulostí. Je to hlavně o Merkuru a Uranu… je těžké to konkretizovat, ale obecně by mohlo jít o vyřizování účtů a to spíše mečem, než hlavou.

Více klasicky tady osobně:

Únor by nám mohl nabídnout i nějakou novou práci, novou lásku…jako ostatně každý měsíc, ale únor to udělá po úplňku.

Po přechodu Slunce do Ryb by se mělo oteplit nejen jaksi fyzicky, ale také mezilidsky. Prostě teplotní skok na všech úrovních. To se totiž probere Venuše, tedy ve smyslu působení na nás.
Klimaticky bychom mohli být v únoru u lecčehos, nevyjímaje cunami, záplavy, výbuchy, letecké havárie a v ohrožení jsou vlaky a doprava. Ale taky zažijeme obrovskou solidaritu, empatii, vyrovnání se se špatnostmi, dobromyslnost a charitu.

A teď už na detaily.


KOZOROZI

Až do úplňku, by měli, vyjma 4.2. Kozorozi prožívat takový poklidný několikadenní drobný útlum, který patrně věnují vztahům, ale nebude se jim chtít hrotit. Spíše vyčkávají a to Kozorozi dobře umí.

Úplněk ve Lvu je pro rohaté příjemný hlavně po rovině pracovní a podnikatelské. Nějaké příjemné zprávy, odsouhlasený návrh a podobně.

V době kolem 6. února byste mohli mít co do činění s Vodnáři a Váhami a bude to velice zajímavé. Hlavně ze strany Vodnářů. Také si dávejte pozor na Skopce a spíše počkejte, s čím přijdou po tomto datu, protože oni si to možná pak i rozmyslí.

Celý únor bude Kozoroh jeden velký stratég a pracant.

Hodně myslíte na budoucnost a ta vás vlastně bude zajímat mnohem víc, než současnost, protože tu využijete hlavně k přípravám.

Myslíte dopředu.

Může za to jednak Saturn a jednak také Mars, kteří teď ve spolupráci s Merkurem pracují spíše ve váš prospěch.

Poslední dny v únoru se okolí od Kozorohů dočká velkého soucitu, dávky empatie a shovívavosti, což vypichuji hlavně proto, že Kozoroh je poměrně tvrdý, tak to není zase nijak obvyklé nastavení.

Pozor, odvrácená strana tohoto, je větší zátěž na nervy a psychiku.

Jednoduše nejspíš obdarujete útulek, nebo rozešlete se slzou v oku dárcovské SMS, někomu odpustíte, s někým se usmíříte… prostě budete miloučcí a překvapivě citliví.

Zdravotně: Pozor na šlachy, vazy a podobně, spíše v souvislosti s náhlými věcmi a přetížením.

 


VODNÁŘI

Čekají vás zkraje měsíce asi hlavně verbální úlohy s lidmi, kteří mají pozici úřednickou. To může zahrnovat jak jednání na katastru, tak i soudní a policejní akce. Bacha na pokuty. I když moc tratit byste neměli, tedy ne ekonomicky.

Úplněk by pro Vodnáře měl být aktivní, plodný a veskrze příjemný.

Od 11.2. vlastně přes Valentina až do 15.2. budete asi hodně aktivní, hodně toho uděláte, hodně zařídíte a hodně i vykomunikujete. Nebudete stát u zdi, budete se chtít prosadit a mohli byste se dokonce bít i za něco, co týká někoho jiného.

Trochu do rodiny vám únor zasáhne zřejmě okolo 16.2.

Druhá polovina února, až do 27. bude u Vodnářů zřejmě ve znamení změn po rovině vztahové a také pracovní.

Po pracovní by to mělo být ku prospěchu vaší peněženky a vztahově, minimálně zásadní. Je tam hezky strčená Venuše ve společnosti Marse, který přechází do Skopce.

No když si vezmete povahu těchto planet, budete sami vědět, o čem se tak asi mluví.

Poslední tři dny vypněte, protože to nejsou dny na řešení čehokoli, spíše vás někdo rozhodí a namíchne, nebo psychicky zatíží, než uklidní.

Jeďte do lázní a nekritizujte masérku.

Zdravotně: Pozor na oblast kolem kotníků a překvapivě i z druhé strany – bacha na uši a dutiny. Prostě Saturn a Uran.

 


RYBY

Pro Rybičky je únor po celé své délce, až vyjma posledních pár dnů vlastně celkem milým měsícem a dá jim oddechnout a potěšit se snad po všech rovinách. Dokonce i penízky budou a i nějaké slasti citové.

Vyjímám 4. únor, který se týká všech.

Po tom náročnějším období si myslím, že si to zrovna Rybičky celkem zaslouží.

Hodně věcí vám asi už došlo a od některých břemen vás únor osvobodí.

Může za to hlavně Saturn, který s Merkurem pracují ve váš prospěch po rovině uvědomění.

A pak také Uran a Mars, kteří vám asi nadělí nějaké příjemné věci kolem peněz a práce.

Úplněk přejdete hezky povzneseni a možná i s nějakou příjemnou zprávou, kterou budete pokládat za dobrou náhodu.

Kolem 8.2. plus-mínus dva dny se raději vyhněte Lvům a Střelcům, jestli to půjde, a obecně si věci moc neberte.

16.2. hlídejte hmotu (i ve smyslu vlastního těla) a jděte dál od porouchané mikrovlnky.

Druhá polovina měsíce až do 26.2. by neměla být nijak zlá, spíše naopak.

Pouze poslední dny a pak ty první v březnu, byste mohli propadnout jakési melancholii.

To je práce Neptuna ve vašem znamení a Slunce, které tam vystřihne opozici a navíc se přesune di vašeho znamení.

Pro jiné je to příjemné, pro Rybky malinko zátěžové psychicky.

Zdravotně: Nervy, psychika a oči.

 


SKOPCI

Také Skopci, jinak akční by měli do února po 4.2. vstoupit zlehka a spíše rozvážněji a odpočinkově. Ostatně myslím, že ani nic jiného, po tom maratonu neplánujete. A je to dobře.

Trochu jste se vystříleli a planety vám v těchto dnech nechají oddechnout.

Nic závažného se nestane ani přes úplněk, a pokud ano, tak by to mělo v zásadě být příjemné s ohledem na Mars, který se teď také povaluje..

Pozor si začněte dávat okolo 8. a 11.2. a buďte bdělí tak tři – čtyři dny (čím blíže k Býku jste narození, tím déle).

Nemuseli byste se v těchto dnech vyhnout konfliktu, či nenadálým situacím.

Zvládnout byste je ale měli, protože za vámi stojí docela silný Merkur, fandí vám Jupiter a Venuše si ohlídá, aby to tak nebolelo.

Okolo 20.2. se do všeho znamení doslova vřítí Venuše.

Zašijte si pusu, svažte si nohy, pusťte si dokument o životě kaprů a takhle setrvejte pro jistotu až to 26.2.

Tehdy se o vás už postará Neptun v Rybách a také Slunce, takže se naopak většina Beránků může těšit na milé události spojené s láskou, milováním a … hele, nepijte u toho, ať z toho není průšvih, těhotenství a podobně.

Do konce února a pak ještě chviličku v březnu se budete asi zabývat milostnou korespondencí a přijde i nějaká dobrá zprávy z oblasti práce a peněz.

Zdravotně: Dávejte si pozor na žlučník a také vysokotlací Skopci zobejte poctivě tabletky. V první polovině měsíce a kolem 8.2. pozor na úrazy v oblasti zad.

 


BÝCI

První únorový týden se zřejmě Býci plně věnují jednak rodině, tam to je asi o mladší generaci a také práci, kde by to mohlo být o dolaďování nějakých změn.

Víceméně jste přemýšliví a hodně praktičtí.

Také jste díky Venuši v oblasti vztahů v rodině a i kolektivu v práci milí a tolerantní.

Nešetříte úsměvy.

Ani úplněk nebude mít jinou podobu a navíc by mohl být obohacený o nějaké příjemné zprávy nebo vyřešení nějaké věci, což vám najednou bude připadat úplně jednoduché.

Pozor si začněte dávat od 15. 2. večer a zůstaňte ostražití hlavně v kontaktu s ohněm, náhlými, nečekanými událostmi a také při jednání se Střelci a Skopci.

A taky se Lvy, ačkoli ti by se vám mohli spíš snažit pomoci, díky Jupiteru.

Pro Býky je doba kolem 20.2. zajímavá a to v pozitivním smyslu hlavně po rovině partnerských vztahů a lásky. Samozřejmě kromě onoho problematického 21.února.

Mohla by přijít nějaká nabídka, vyznání, pozvání, SMS s pusinkami, nebo by mohl zavolat někdo, od koho byste to fakt nečekali.

To je otázka Uranu, který by se takto mohl u vás projevit a také je tu Venuše v příjemné vazbě na Neptun v Rybách.

Závěr února bude možná o pozvání do společnosti, které neodmítejte.

Bude to příjemné.

Zdravotně: Pokud máte problémy se zuby, asi to bude nejdramatičtější kolem 8. a 21.2. Jinak máte v únoru vedle sebe spíše štěstí.

 


BLÍŽENCI

Okolo úplňku by Blížencům mělo skončit takové lehce přecitlivělé období, které u některých kovaných Blíženců, majících třeba navíc asc. ve vodě, mohlo být až o depresívních stavech s pocity marnosti snad ve všem.

Možná jste mluvili napůl úst a i pohled šilhajícího bezdomovce byste chápali jako likvidační útok na svou osobu.

Úplněk by vám měl přinést úlevu, nabudete dojmu, že život přece jenom není jeden velký septik a zbytek měsíce bude oživen Marsem, Venuší i Merkurem a bude vcelku zajímavý na události. A ty navíc nebudou veskrze špatné.

Jednoduše vás po úplňku únor zahojí a to i fyzicky.

Napřed se to objeví v práci a v podnikání, kde číhá okolo 12.- 14.2. nějaká novinka, která potěší.

Pak to půjde přes finance, kde by se mohlo zadařit kolem 18.2.

A únor Blížencům poskytne i radost v oblasti lásky a to konkrétně zřejmě v době mezi 22. a 26.2.

Potom přijde patrně na řadu rodina a nejbližší, kde by jen mohla pozlobit o hodně starší generace v oblasti zdraví, ale jinak zavládnou příjemnější vztahy.

Konec měsíce bude cituplný a hodně o potřebě se družit.

Zdravotně: Pokud máte nějakou dietu či doporučený postup, buďte poslušní. Nic tragického vám nehrozí, jen komplikace z nedodržení nějakého předpisu. Platí i na případné předávkování, tedy na opačný extrém.

 


RACI

Konec měsíce byl asi výživný. Ještě asi drobně kolísá, ale vy už jste řadu věcí zpracovali a postavili se k nim díky Merkuru více realisticky a s nadhledem.

4.2. nevylézejte z postele.

Úplněk by měl být požehnaný na štěstí a náhody (počítejte 28 hodin i víc).

Kolem 9.2. a další dva dny se raději nepouštějte do závažných rozhovorů se Střelci ani Skopci a s Vodnáři pro jistotu také ne.

Bylo by to příliš vyostřené a vaše citlivá duše by to těžko nesla.

Pro jistotu se držte dál od Vah, které vám teď nerozumí, nebo mají problém s vaším náhledem na svět.

Naopak vám bude dobře mezi přáteli a to hned od 13.2., přes Valentina až do 15.2. Pokud si dáte pozor pár hodin 16.2., protože energeticky je to náročné hlavně na silnicích, při cestování a při pohybu.

Od 19.2. v případě Ráčků až do konce února, vám planety vyjma 21.2. přichystaly nejspíš velice příjemné období ve vztazích a lásce.

Klidně se můžete zamilovat, odmilovat a zamilovat, nebo možná něco vyřešit, někdo se může vyslovit, něco se může docela otočit.

Zařídí to hlavně Venuše a Slunce s Neptunem v citlivých Rybách.

Zdravotně: Je to hodně o nervech tento měsíc a také je třeba přihlédnout k tomu, že hodně obtíží se jen tváří, jako nemoc. Ve skutečnosti jsou opět jenom nervy.

 


LVI

Celkem bych čekala, že s tím Jupiterem a Sluncem a Merkurem, co se kolem Lvů točí, je to už teď jedna změna za druhou a vesměs byste měli dění kolem sebe vidět optimisticky. Ani Lvy ovšem nemine komplikovaný 4. únor.

Měla by ale přicházet doba bohatá na zprávy, schůzky, pozitivní reakce a hodně zařízených i dokončených věcí.

Ulevilo se vám? No, mělo by…

Úplněk je ve vašem znamení, takže to podpoří vaše vlastnosti i náladu.

Trochu zvolněte kolem 8.2. a také pak ještě 12. kdy díky Marsu a Slunci může u ohnivých znamení přerůst aktivita i touha řešit a dořešit v unáhlená rozhodnutí, nebo pokutu za rychlost a podobně.

16. února pozor na starší generaci. Hlavně na maminky.

Okolo 20.2. se zase připravte na to, že budete velice neodolatelní a někdo to možná nevydrží a to bude určitě příjemné.

21.2. pozor na zákony a rozhodně nenakupujte nic velkého. Neuzavírejte smlouvy a uzavírejte dveře a okna.

Na rodinné věci, kolem starší generace si pak dávejte díky Uranu pozor poslední dny v únoru a první dny v březnu.

Zdravotně: I ti Lvi, které netrápí hlava, mohou v únoru lapit nějakou tu migrénu. Jinak hrozí spíše uštvání a chvilkové nevolnosti od tlaku. (ať už vysokého nebo naopak).

 


PANNY

Jedete svým tempem a to je dobře. I když je možné, že se teď po vás chce fůra věcí a to hned, pokud možno ještě dříve, nepatří Panny momentálně k lidem, kteří by se nechali rozhodit. Logicky vyjma toho 4.2.

Prostě je třeba věci promyslet a také rozplánovat a fakt, že to někdo nechápe, není váš problém.

Dobře děláte, protože paradoxně hned po úplňku, který asi prožijete ve společnosti, někdo vaši rozvahu náležitě ocení.

Návratnost vaší intelektuální investice na sebe nechá čekat maximálně do 13.2.

Mnohé Panny budou mít radost z další nabídky, nebo uzavřené smlouvy, která se v zásadě odvine od něčeho, co jste dobře udělali v minulosti.

Poděkujte Uranu a Saturnu, oni na vaše činy nezapomněli.

16.2. pozor na zvířata všeho druhu!

Venuše vám to potom v dobrém slova smyslu zase osladí kolem 19.2 a vydrží se umívat až do 26.2. I vy se budete umívat. Jasně mimo 21.únor, který je pro Panny nepříjemný pracovně.

Hodně si to pak užijete poslední dny v únoru, kdy se přidá k milému nastavení a příjemnému chování také nějaká další úspěšně složená životní zkouška. Nejblíže to má k úřadům, škole konkurzu a také k medicíně.

Tedy ani výsledek, nějakého vyšetření, bych nevyloučila.

Tam by se díky Merkuru mohlo přidat nějaké zdravotnické rozhodnutí, které je trochu lékařské a trochu úřední.

Přiznání důchodu, nebo lázně, nebo kdo ví…

Zdravotně: Vlastně to točí jen kolem věcí, které už víte, nebo jste si přinesli z ledna a ty měly vymizet.

 


VÁHY

Také Váhy se rozhodly zvolnit a pokud možno nic neříkat, neodpovídat nadupanému okolí dřív, než za několik hodin a nečinit rozhodnutí. Ony i Váhy si potřebují po náročném lednu trochu dáchnout.

Začátek roku nás vůbec všechny překvapil svou razancí a jsou znamení, pro které to bylo náročnější, než pro jiná. Váhy k takovým rozhodně patří.

Citlivá Váha se, stejně jako mističky jmenovkyně zlatnické, snadno rozkývá a tak je prima, že se teď máte čas zastavit.

Únor Váhám žádné karamboly rozhodně nechystá.

Naopak, když si dáte, jako všichni, pozor 4.2., tak úplněk bude veselý a možná s nějakým tím kalíškem, a následující dny budou patrně příjemné na zpětnou vazbu něčeho, co může sahat až do loňského roku.

Budete tento měsíc hlavně přijímat.

Výdej od vás bude chtít až období kolem 21.2. kdy si o něco řekne Mars a také Venuše, a jak už lze odvodit z planet, půjde o vztahy a lásku.

Domnívám se, že vám v tomto případě rychlé rozhodnutí, nebo náhlá akce ani moc problémů nenadělají, jen hodně zatíží.

Koncem měsíce, by vám jen mohla přidělat nějakou tu vrásku mladší generace, čili patrně potomci.

Peníze nebo jejich příslib k vám dorazí nejspíše v druhé polovině února a půjde zřejmě o něco, co čekáte, nebo jste na tom domluveni.

Zdravotně: Berte si, Váhy teplou šálu a teplý čaj. Jediné, co vám hrozí v únoru, jsou problémy s krkem a hlasivkami. A taky kocovina, tak to s těmi kalíšky nedrťte na doraz.

 


ŠTÍŘI

Jeje 4. únor vás postaví před nějaké změny, které vám sice přijdou náročné, ale zdaleka do budoucna nejsou zanedbatelné. Pochopíte, proč se některé věci dějí v pravou chvíli a jaký to má směr i účel.

I od vás se tím pádem očekává reakce a možná bude překvapivě pozitivní a uvážlivá.

Merkur vám nadělil hodně schopnosti se zamyslet, Venuše je k vám otočena čelem a Mars je ve vašem případě velmi opatrný.

Naopak, kdo je vám teď čelem, je Saturn.

Je proto možné, že ony změny se táhnou daleko z minulosti, a Saturn jenom vytáhl, co je třeba dořešit.

Uleví se vám, uvidíte.

Úplněk ve Lvu vnímá většina Štírů spíše pozitivně a bývají v tuhle dobu zábavní a vtipní.

Na neuvážené jednání, neobratné pohyby a namrzlý chodník si dejte pozor 16.2. V tuhle dobu také pokud možno nenavštěvujte úřady a vyhněte se policejním hlídkám.

21. 2. se pak vyhněte všem a všemu i sobě.

22.2. vám začne období celkem znatelné vztahové aktivity a možná budete chtít některé věci odhalit, vyslovit a to i přes to, že jste si je nechávali i celé měsíce pro sebe.

Nemuselo by to být špatné, protože s Venuší, která je vám nakloněna, by to nemělo vyznít negativně, spíše mile a otevřeně.

Mohlo by vám také připadat, a to zařídí Merkur, že to je nutné a doslova byste k tomu mohli přistoupit jako k modelu teď, nebo nikdy.

Asi se to vyplatí, rozhodně to nikam nezapadne.

Má to návaznost i v březnu a možná po dobu několika let.

Zdravotně: Ve druhé polovině únory pozor na oběhové záležitosti a také na žíly a cévy.

 


STŘELCI

Mělo by se vám teď dařit v práci a trochu napjatější by to mohlo být 4.2. ve vztazích. Na jedné straně sklízíte úspěchy za své nápady a kreativní aktivitu, směřující ku všeobecnému blahu na pracovišti či v podnikání a na straně druhé můžete mít pocit, že partner vás nevnímá.

To přejde s úplňkem, který by vám měl přinést také nějaké to citové potěšení.

Takto naladěni a pracovně nadále aktivní a optimističtí, byste měli vydržet poměrně dlouho.

Jenom pozor na některá data, která by pro Střelce mohla být problematická.

Předně je to 16. únor kdy půjde spíše o nebezpečí nehod a karambolů, bacha na hlavu, dolní údy a ruce v oblasti ramen.

Pak se dočkáte nějaké příjemné zprávy pracovně podnikatelské, která zavoní penězi a oceněním, nebo nějakým příslibem, smlouvou a podobně.

Následně si dejte pozor okolo 21.2., to je zase na dohled nějaká nepříjemnost kolem starší generace – tipuji to na tcháni, nebo tak něco.

Naopak 19.2. se asi utrhnete jako parník při cunami a to zvláště po rovině citové… to, co řeknete v tuhle dobu, bude znít jako atomovka.

Ať už pozitivně nebo negativně, prostě vás to popadne, všechno ze sebe vysypete. Dej Bůh, ať jsou to jenom samá vyznání.

Pak přijde uvolnění, hodně citlivosti, hodně empatie a hodně verbální komunikace, kde bude dost prostoru pro pěkná slova a citlivé věty.

Zařídí to Neptun, Ryby a hlavně Slunce s Venuší.

No a samozřejmě Saturn, který se pomalu loučí s Vodnářem a chystá se plavat několik let v Rybách.

Zdravotně: Je to hlavně o hlavě, pádech, úderech a také o vyčerpání. Tak pozor, nejste Samson.

 


Přeji vám všem co nejpříjemnější poslední zimní měsíc roku 2023!

Hodně lásky, zdraví a samozřejmě hodně štěstí!!

heart

Michaela Kudláčková

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se v RYBÁCH. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Alexej je původem řecké. Pochází ze slova „alexein“, které lze přeložit jako „bránit“, „pomáhat. Jde o velmi oblíbené pozdně slovanské jméno. Ve významu znamená tedy Alexej obránce, nebo pomocník. V ČR je současně 897 Alexejů.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Jak se vám líbí web Popelkycz?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 810
  • 1 469
  • 24 487
  • 344 252
  • 2 428 743
  • 3 793
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet