Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – říjen 2022

Horoskop pro všechna znamení – říjen 2022

autor: | Říj 1, 2022 | Magie | 0 komentářů

Návštěvy: 5203

Vítejte u horoskopů pro měsíc říjen, které se ponesou v duchu energie Saturna, Uranu a Marsu. Jsou to právě tyto planety a jejich vzájemné vazby, pochody a úhly, ze kterých se na sebe koukají, kdo nám připraví globálně vzato poměrně náročné chvíle. 

Globálně vzato proto, že dopad působení těchto planet je mnohem více společenský a mezinárodní, státnický a právní, než dopad vyslověne osobní, abych tak řekla. 

To, že naše soukromé životy interně zůstanou více ochráněny ale bohužel nic nezmírní na nutnosti tyto události, informace a dopady vtřebat, protože jakkoli se nás netýkají jmenovitě, týkají se nás.

Mnohem více toho tentokrát pochopíte v rámci oněch dopadů z videa:

 

Připomenu tedy jen, že úplněk nás čeká 9.10. v jedenáct hodit v noci a bude ve Skopci, za jak jste slyšeli poměrně silného Marsu, což je i vládnoucí planeta Skopce (moderně Beran)

Novolunní pak bude ve Štíru a nastane 25.10. krátce před jednou hodinou po poledni.

Jestliže bychom měli, a to jste už slyšeli, vyzobat z října komplikované dny, byl by to od úplnku každý třetí a hrozba nějaké společenské komplikace (buďme kulantní) je tu až do přechodu retrográdního Jupitera do Ryb, což nastane 28.10.

Couvá nám také Saturn, chvíli Merkur, couvá Uran, Neptun, Cheiron a S. Uzel.

Samhain 31.10. tak za aspektů, které nás globálně čekají, může být skutečně svátkem se svou zásadní podstatou.

 


KOZOROZI

Dnes a také zítra, mohou Kozorozi zaznamenat nějakou dobrou zprávu z oblasti rodinného života nebo kolem domu.

V příštích dnech se potom planety otočí na váš pracovní život a také hmotný a to by mělo být spíše v pozitivním duchu.

Prakticky až do úplnku byste měli řešit spíše příjemné věci a Universum by k vám mělo přicházet převážně s dárečky.

Kolem 15.10. si dávejte dobrý pozor na cestách a také v pracovní oblasti a to vlastně potrvá až do 20.10. s tím, že kolem 18.10. byste mohli řešit, nějakou zapeklitou věc v rodině.

22.10. by měli Kozorozi obdržet nějaké úřední zprávy.

Od 23.10. do 28.10. je poněkud náročnější období, což je dané Marsem v dost nepříjemném postavení vůči Uranu. Mohly by na vás vybafnout nějací bubáci z minulosti a také v partnerských vztazích byste mohli řešit krizovku.

25.10. ještě pozor na zloděje a škody kolem domu.

Poslední říjnové dny budete sice nebývale vtipní a přitažliví, ale je možné, že k tomu budete také psychicky vyčerpaní, takže pokud budete nějaký svátek mrtvých slavit, tak možná soukromě koukáním na horor o zimbíkách.

Zdravotně: Pozor na klouby, kosti a zuby!

 


VODNÁŘI

Momentálně byste neměli prožívat žádné karamboly. Až do 9.10. byste měli být komunikativní a měli se zdržovat ve společnosti, kde byste mohli dokonce potkat nějakou zásadní osobu.

Po úplnku do 12.10. se věnujte práci a kontaktům kolem podnikání a hmoty, a také úředním věcem, protože by se vám v této oblasti díky Venuši a Jupiteru mělo dařit.

13.10. je den pro zásadní rozhodnutí, nebo věci kolem partnerství a to na obě možné stany. Prostě jen zásadní s ohledem na budoucnost. Díky vašemu silnému Uranu. Může to být rychlé a zásadní a může se něco opakovat.

Od 14.10.až vlastně do 20.10. nic zásadního nedělejte a myslím, že ani nebudete mít chuť. Spíše si hlídejte zdraví a jezte vitamíny, nebo jinak posilte imunitní systém.

Od 23.10. si dávejte pozor na to, co říkáte a také co kdo říká vám. Ne všechno je tak, jak se líčí a i vy sami byste mohli být v nějaké věci opravdu na omylu.

Přišli byste na to hnedle kolem 26.10.

Okolo 28.10. se vyhněte hromadným akcím a také soutěžím všeho druhu a nemotejte se kolem vody. (sprcha nevadí se zvýšenou opatrností)

Poslední dva dny v říjnu jsou pro Vodnáře odpočinkové a spíše unavené.

Zdravotně: Hlídejte si uprostřed měsíce systém dýchání a také oblast krku.

 


RYBY

Ani Rybky by začátek října neměly prožít v nějakých složitostech, ale spíše v pocitu, že je lépe věci nehrotit a být rád za to, co je k dispozici.

Po pracovní rovině je pro vás docela zásadní období od úplnku 9.10. do 12.10 a to víceméně v pozitivní rovině.

Také hmotně je tahle doba vhodná na cokoli, co by mělo mít dlouhodobý efekt.

13.10. řešte vztahy, pokud je třeba něco zásadního dokončit, nebo říci a podobně, protože díky Uranu budete vědět, co chcete a díky Merkuru v dobré pozici to budete umět dobře sdělit.

Vlastně jakoby nenásilně.

Naopak po tomto datu nic závažného neřešte a dejte si pozor v kontaktu s cizími lidmi a na skupinových akcích. Když nic jiného, tak byste se mezi lidmi akorát nakazili nějakou chorobou, či blbou náladou.

Doba mezi 19. a novoluním bude pro Ryby náročný hlavně v době od pěti hodin ráno do odpoledne do tří. Pak budete spíše unavení. Jestli byste někdy udělali chybu, tak během dopoledne. A to jak hmotně tak i komunikačně.

Asi dojde na menší depresi a takový pocit prohlédnutí, ale ve skutečnosti jde o iluzi.

Že věci nejsou tak zlé, jak se jeví, nebo tak bezvýchodné jak to vypadalo, poznáte hned po přechodu Slunce a Merkura.

Takže někdy kolem 27.10.

Zbytek měsíce mají Ryby výjimečně klidový.

Zdravotně: Uprostřed měsíce si dejte pozor na močové cesty, koncem měsíce spíše na celkovou únavu.

 


SKOPCI

Od dneška přibližně až do úplnku vám přeje předně Venuše a Jupiter, takže bych nevyloučila nějaké seznámení a podobně a to zvláště ve společnosti více lidí a při zábavě nebo hře.

Jestli se chcete seznámit, jděte na Bowling, nebo ještě lépe na fotbal.

Od 11.10. do 13.10. mají Skopci příjemné období pro oblast rodiny, domova, domu či bytu a 12.10. i v práci a podnikání. Možná vám přidají.

No 13.10. už to neudělají, ale snad ani neuberou, protože naopak toto datum plus dalších 48 hodin není vhodná doba snad ani do práce chodit. Možná i na nakupování nemyslete. Maximálně rohlíky a mléko, ale nic velkého, drahého, nebo mechanického.

Nikomu nevěřte, nikam nechoďte a dávejte si dobrý pozor, pokud byste se mermomocí chtěli účastnit nějakého sportu

20.10. . 23.10. máte dobrou chvíli na úřední věci, které se nějak vlekly, případně na zastižení nedostižného úředníka s razítkem, které potřebujete. Díky Uranu a Jupiteru, byste ho mohli konečně získat.

Doba kolem novu je pro Skopce ve znamení bleskových akcí a hodně komunikace, která nutně nemusí být tak pod kontrolou, jak byste chtěli.

Po novu (25.10.) určitě nenakupujte věci do bytu.

Poslední říjnové dny jsou i pro Skopce spíše klidné a 31.10. v dopoledních hodinách může přijít nějaká významná novinka, která není pro vás přímo katastrofální, ale může přidělat pár vrásek.

Zdravotně: Pozor na všechno, co má něco společného ze záněty a zápaly. (lýtka se nepočítají).

 


BÝCI

Co se týče hmotné oblasti a také práce, využijte dnešní den a ještě dva dny následující, protože vám přeje vaše Venuše, Merkur a Jupiter a to zvláště tam, kde jde o praktické věci.

Jděte na úřady, nebo pošlete nějakou žádost, případně ani různé testy a zkoušky by neměly dopadnout zle.

Vaše Venuše bude nejvíce působit na vaši přitažlivost. Je jedno jak se cítíte, zaujmete kde koho i se špatnou náladou.

Úplněk je pro Býky nepříjemný pouze v dopoledních hodinách, kdy asi budete spíše unavení a těžko se soustředíte. Uklidníte se kolem 15:00 a to možná tak hodně, že se někde zachumláte a budete odpočívat.

Každopádně, kdybyste od odpoledne chtěli dělat zásadní rozhodnutí a kroky, tak můžete.

A po úplnku už nedělejte nic, vůbec nic až minimálně do 18.10.

Dobře se oblékejte a pozor při manipulaci…se vším. Vlastně jste v tu dobu schopni si ublížit i peřinou.

Pak se, kolem toho 18.10. můžete trochu aktivizovat, ale zas jen chvíli a lépe vám půjdou věci kolem hmoty, protože ve vztazích budete spíš jako tlustej hroch.

Kolem 20.10. a dalších 48 hodin si dejte pozor, co se děje u vás doma v rodině a v také v souvislosti se starší generací.

Od 23.10. do 28.10. je možné, že se k vám dostanou informace, díky kterým něco zásadního odložíte.

Bude to dobře.

Poslední dva dny v říjnu mají Býci předně o vztazích partnerských a to víceméně pozitivně. Můžete dojít k nějakému rozhodnutí, v oblasti vztahů, za kterým si zřejmě budete dlouho stát.

Zdravotně: Pozor na klouby, kosti, kolena a to hlavně v souvislosti s pohybem a prací. 

 


BLÍŽENCI

Měli byste být v tuto dobu hodně komunikativní a pokud je co řešit, pokud je třeba si o něčem zásadním promluvit, nebo napsat a poslat udělejte to od dnes do 8.10. Zvláště ve vztazích a lásce. Máte moc příjemné vazby s Venuší a Merkurem.

Pokud by se to týkalo práce, počkejte s tím do úplnku 9.10, klidně i 11.10. a pak už stop.

Od 12.10. naopak nic zásadního neřešte a dejte pozor, zvláště ve spojení s vodními znameními, ale také si dejte pozor na vodu jako takovou.

Jestli někdy vytopíte sousedy, bude to zřejmě v době od 12.10. do 18.10.

19.10. a 21.10. by Blíženci mohli narazit na nějakou zajímavou nabídku, kterou byste asi okamžitě řešili. Dejte ale pozor, abyste se neunáhlili.

Od 23.10. pozor na podvodníky, krádeže, přestupky, ztráty a lež, která by vás mohla přijít draho.

Novoluní bude pro Blížence asi dopoledne akční, kdy se bude nejvíce vaše pozornost ubírat k emocím, pocitům a citové oblasti a odpoledne patrně přijde taková trochu letargie, co vás hodí domů a do mlčení.

28.10. je dobré datum pouze pro Blížence, kteří se pohybují v oblasti umění. Všichni ostatní budou mentálně zcela invalidní

Poslední dny strávíte asi tichým rozjímáním, nebo hrou na nějaký nástroj, případně hledáním smyslu života. Ať se daří.

Zdravotně: Uprostřed měsíce pozor na ledviny a žaludek.

 


RACI

Momentálně se určitě věnujte vztahům, kde můžete udělat díru do světa ve vašem případě až do 11.10. Cokoli co uděláte, řeknete a navnímáte, což je přece vaše parketa, v téhle době, se vám příště bude hodit. Jste jemní, přitažliví a měli byste být v tuhle dobu i pozitivně naladění.

Čemu se vyhněte, je práce. Vlastně je pro Raky celý říjen o vztazích.

Bohužel ne pořád tak pozitivně jako teď, ale to dáte.

Úplněk ještě určitě využijte k upevnění nějakého pouta v partnerském životě, případně k jeho vytvoření, protože zrovna vám by Luna měla být nakloněna, jak se své Beraní podobě, tak i v té Býčí, která vás jen více přimkne k domovu a rodině.

Po úplňku by se mohla maličko situace kolem vztahů zkomplikovat a to hlavně díky nějaké osobě z minulosti. Čím vyšší však bude datum, tím méně budete přístupni k tomu, dělat nějaké kompromisy tam, kde je třeba nechat věci odplynout a dívat se nově.

Může za to Uran a Saturn.

21.10. Se o vás asi lehce otře pracovní oblast a to patrně v souvislosti s nutností učinit nějaké rozhodnutí, nebo krok, který jste ale asi plánovali. Možná po vás někdo bude chtít, abyste se rozhodli.

Tak se rozhodněte. S ohledem na Mars v Kozorohu a Saturn, který vám hlídá pocit povinnosti i pragmatický pohled, asi rozhodnete správně.

Od téhle chvíle byste měli odpočívat.

Sice budete hnáni nějakou povinností, ale nebude moc energie. Takže to bude o „musím, ale nemůžu“.

O Samhainu se zbavte negativních věcí z minulosti kolem lásky a vztahů.

Zdravotně: Pozor na spodní část nohou a krční páteř.

 


LVI

Lvi, kteří jsou sami by mohli v tuhle dobu, zhruba do 10.10. potkat cosi, co by mohlo vonět osudem. Dělá to velice silná Venuše a Uran, který vám posílá do cesty to, co je karmicky nevyhnutelné. Nebylo by rozumné se bránit. Spíše jen užívejte a ono se to vyvrbí. Dost možná ještě tento měsíc.

Od úplnku, ale až tedy po něm, by Lvi měli zaznamenat nějaký pohyb směrem vzhůru v oblasti pracovní, v podnikání a mohlo by to být o nové nabídce, ale klidně i nové smlouvě, nové práci a podobně.

Mezi 14. říjnem až do 18.10. je možné, že budete muset věnovat velkou pozornost rodině, domovu a všemu, co s ním souvisí a bude to od vás možná vyžadovat hodně sil jak psychických, tak i fyzických.

Ty díky Marsu sílu máte a díky Venuši budete k věcem přistupovat s citem a ohledem.

Také Lvi se budou muset rozhodovat a to nejpravděpodobněji s hledem na nějaké nedořešené věci a vtahy z minulosti. Zřejmě v období kolem 20.10.

Po 21. říjnu si dejte pozor, protože jste naivní a máte ideální příležitost někomu naletět v dobré víře.

Asi bych v tomto období neuzavírala žádné smlouvy, dohody a rozhodně neinvestujte.

Dobu od novu do 29.10. vygumujte z kalendáře a je to vyřešené. Pokud se vám to nepovede, nesnažte se aspoň výjimečně zachraňovat celý svět. To nedáte, i když věřím, že každý Lev tomu věří.

Poslední dva dny v říjnu, zvláště pak 30.10. jsou pro Lvy pozitivní po rovině duchovní, umělecké, komunikační a citové.

31.10. bude depresívní.

Zdravotně: Uprostřed měsíce pozor na nervy a neurologické věci. Hlídejte si oblast kříže a kolen.

 


PANNY

Panenky se podle pohledu na planety asi momentálně nejvíce zabývají budováním domova a praktickými věcmi, kde mohou být užitečné. Nejzákladnějším momentálním pocitem a pudem Panen, s ohledem na Mars a Saturn je povinnost.

Naštěstí většina Panenek od 5.10. do úplnku nebude mít dojem, že je ona povinnost vůči těm, kteří je potřebují, něco nepříjemného.

Panna potřebuje pečovat. Potřebuje se o někoho starat, Panna je služebnice. V tom dobrém slova smyslu.

S tím by mohla přijít velká dávka ocenění, dokonce odměny a podobné radosti, což Panna potřebuje, aby věděla, že ostatní vědí.

Úplněk je pro Panenky ve svém začátku velice komunikativní a nadupaný energií, věnovanou patrně do vztahů a po 15:00 do domova, rodiny, ale i práce a financí.

Jestli někdy uzavřít smlouvu, nebo dohodu, tak dnes. Večer budete asi hodně vyčerpané Panenky.

Pozor si dejte od 15. do 22.10.  a to zvláště tam, kde byste se ocitly ve větší skupině lidí, kde byste mohli pozbýt něčeho, co se pro vás cenné, také v práci a mezi úředníky.

Od 23.10., tedy od přechodu Slunce do Štíra a ještě více pak po té, co se vaše domovská planeta přesune do plutonské energie, budete na rozdíl od ostatních velice pozorné, zaměřené na detail a vynikne vaše paměť a kombinační schopnosti.

Můžete někomu méně obdařenému v tuhle dobu pomoci tím, že odhalíte podvod dřív, než se podvodník vůbec stihne rozjet.

Panny jsou jediné, komu v tuhle dobu podvod víceméně nehrozí. Poděkujte Merkuru.

Naopak, pokud byste se čirou náhodou vy sami rozhodli někoho vzít na hůl, budete v tom brilantní a bez konkurence.

Poslední dva dny v říjnu, specielně pak 31.10. budou pro Panny mystickými dny. Jejich pragmatická nátura se zjemní a Panny se budou bahnit v duchovnu a záhadách.

Možná odhalíte tajemství.

Zdravotně: na začátku října si dejte pozor na všechno, co souvisí se zemí, takže s hmotou a těžkými věcmi. Nic nezvedejte. Na konci měsíce pozor na všechno, co souvisí s vodou. Nervy, krev, močové cesty, zažívání.

 


VÁHY

Váhy by se měly momentálně ocitat v klidové fázi a doslova v rozvážném období, kdy se vám nechce nic hrotit, protože ono se to vystříbří a je přece lépe vyčkat. Jste navíc nekonfliktní, nastaveni k pomoci a k pochopení.

Jste empatické a víte, že jsou věci, které nelze měnit dřív, než ke změně dozrají. V tomto duchu také komunikujete, takže de facto je s vámi dobře, protože nikoho k ničemu nenutíte.

Patrně se budete nacházet v roli vrby a umírněného rádce těm, kdo si neví rady. Pozorujete a posuzujete.

Nesoudíte. Ani sebe, ani druhé, což je v tomto období vzácný postoj.

Úplněk bude pro Váhy asi dosti únavný, protože ani jednu z  energií Luny tento měsíc Váhy neumí zpracovat. Jediné, čemu byste se mohli věnovat úspěšně je poezie a literatura.

Tedy písemné vyjádření pocitů uměleckou, ale neosobní formou.

17.10. zavede Váhy do rodiny a ke starší generaci, kde to bude vyžadovat situace a můžete být užiteční.

19.10. by Váhy měly zaznamenat nějakou úřední zprávu, kterou se s vámi rozloučí Merkur ve vašem znamení.

Od 23.10. byste mohli prožívat dost zátěžové období, protože pro Váhy jsou tyhle přechody těžko stravitelné a zpravidla utrpí jejich potřeba rovnováhy a harmonie.

Od novu to bude ještě maličko horší a můžete mít dojem, že svět postrádá byť setinový smysl pro rovnost a spravedlnost.

Budiž vám útěchou, že ke konci měsíce to přece jenom trochu přejde. Spíše se s tím smíříte a od přechodu Jupitera se zaměříte na to, jak by se komu dalo pomoci.

Zdravotně: Během celého měsíce a zvláště v jeho závěru si dejte pozor na nervy a psychiku. Nepijte! (tedy alkohol a jiné jedy)

 


ŠTÍŘI

Važte si, Štíři tohoto období, tedy období od teď přibližně do 8.10., protože jakkoli se vám to nemusí zdát úplně jako hitparáda, tak se vám v porovnání s tím, co přijde po uplnku vlastně daří.

Máte při sobě Venuši, která vám nabízí svou milou tvář a pomoc přátel a máte při sobě také Uran, který sice může nabídnout chyby minulosti, ale nabídne v těchto dnech také návod k řešení.

Dobrý pozor si dejte od úplňku, tedy až do přechodu Slunce a Merkura do vašeho znamení.

Velice snadno byste mohli vyhodnotit nějakou situaci, a může to být oblast vztahová, stejně jako ekonomická a pracovní, velice mylně.

Nemáte teď tu vaší štíří ostražitost a vhled.

Jste v zásadě v tomhle období zaměření jedním, jediným směrem, přeceňujete sebe, podceňujete situaci a vlastně vidíte, co chcete vidět. Ať už horší, nebo lepší.

Může za to nekompromisně odvrácený Merkur, Mars a Neptun, který vás tlačí do omylu a také Venuše, která vám idealizuje část reality na úkor jiné a podceňuje rizika.

S datem 23.10. a ještě více 24.10. byste už ale mohli přesně vidět, jak to bylo ve skutečnosti a také to vidět budete.

Všechny důležité věci, kde byste mohli naletět, nechte až na období po přechodu Slunce a Merkura.

řádky 2022

Od novu mohou být dny pro Štíry nejvíce zásadní.

Je možné, že pochopíte, odhalíte a rozklíčujete dost věcí, které se děly kolem vás. Prozřete. Nutně to nemusí být příjemné, ale bude to konečně holá pravda a s tou si už poradíte.

U mnoha Štírů to bude pravda osvobozující.

O Samhainu si Štíři užijí velice silné emoce, mystiku a duchovno v plné palbě.

Je to vaše. Koho už jiného by taky Samhain měl být. Budete možná jediní, kdo to všechno první pochopí.

Zdravotně: V říjnu zobejte něco na posílení cév, dejte si pozor na oblast hrudní páteře a vyhněte se zbrklým pohybům. Autem jezděte pomalu a obezřetně.

 


STŘELCI

Střelci by měli v téhle době prožívat po rovině vztahů asi příjemnější období. Řekněme, že to složitější už máte za sebou a momentálně byste měli mít Venuši při sobě a její teplou náruč v podobě klidu a vyřešení věcí v oblasti lásky, přímo cítit.

Sami pak jste sice unavení fyzicky, ale vcelku byste díky Uranu a Saturnu, měli být poměrně silní duševně a emočně.

Po pracovní rovině by to mohlo být v pozitivním slova smyslu zajímavé kolem úplňku. Dopoledne by to mohlo být o nabídce a komunikaci či o nejrůznějších dohodách a návrzích, které by se vám měly hodit a odpoledne dojde na to praktické.

Pro Střelce by tedy úplněk měl být spíše přínosný.

Kolem 13.10. by se Střelci mohli v nějaké nenadálé věci zabývat domácími mazlíčky, případně hospodářskými zvířátky a to sice silně, ale nikoli fatálně. Jinými slovy Venuše a Jupiter říkají, že to dobře dopadne.

Pak si vás vyžádá starší generace v rodině.

Přechod Slunce do Štíra může být pro Střelce zásadní po rovině uvědomění si skutečných pohnutek v chování některých lidí a to zvláště v pracovním prostředí.

Přechod Merkura požene díky Marsu a Saturnu Střelce k řešení a k radikálnímu, zásadnímu postoji či slovům. Nebo k obojímu.

Vlastně si vyčistíte svůj vlastní prostor a díky Saturnu a Marsu nekompromisně.

27.10. se přidruží nějaká zásadní úřední věc, ale neměla by být negativní. Spíše s ohledem na budoucnost významná a může leccos změnit. (+- 72 hodin)

Po přechodu Jupitera byste se mohli vyznamenat nějakým zásadní činem. Čert ví, co by to mohlo být, ale někdo vám může být nadmíru vděčen.

O Samhainu ustřihněte minulost, kterou do budoucna nechcete.

Zdravotně: Hlídejte si začátkem měsíce oblast břicha a koncem října se teple oblékejte. Hlavně kolem krku a průdušek.

 


Mějte co možná příjemný celý měsíc,

užijte si Samhain a ať se vám všem daří!

💖

💛💙

Michaela Kudláčková

[sexy_author_bio]

 

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna přibývá Co to znamená?
a nachází se v PANNĚ. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Rostislav je původem slovanské. Máme poměrně málo slovanských jmen a většinou jsou to „slavové“ a „milové“. Rostislav vznikl od staroslova „rostit“ (rastit) = „šířit“ a „sláva“. Rostislav je tedy „ten, kdo šíří slávu“. V ČR je 791 Rostitslavů.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Jak se vám líbí web Popelkycz?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 229
  • 374
  • 23 408
  • 361 410
  • 2 418 561
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet