Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – prosinec 2022

Horoskop pro všechna znamení – prosinec 2022

autor: | Pro 1, 2022 | Magie | 2 komentáře(ů)

Návštěvy: 261

I poslední měsíc v roce vás zdravím u horoskopů. Rok Velekněžky se s námi rozloučí, až na drobné pihy na kráse, poměrně něžně a to zejména ve druhé polovině prosince.  Měsíc bude na začátku ve znamení Uranu, Jupitera a Marsu. A samozřejmě Slunovratu…Ten přijde 21.12. ve 22:47 našeho času. Měl by být s ohledem na příjemné postavení Jupitera a už i Saturna mírný.

Úplněk 8.12. bude tentokrát ve znamení Blíženců.

S ohledem na aspekty Marsu to ale bude tentokrát úplněk velice náročný, agresívní, válečný a akční!

Jupiter, Venuše a Mars mají pro nás hezké klima až v době Vánoc, respektive po přechodu Jupitera do Skopce a po následném Slunovratu.

Po celý měsíc se po zpětné dráze, tedy retrográdně pohybuje Mars, Uran a Cheiron, což zejména v první části prosince může přinést věci, které se staly i v minulosti, tedy opakování něčeho negativního agresívního, což s Cheironem může otevřít nějaké nezhojené rány.

Budiž nám útěchou, že druhá polovina prosince nám může, díky Saturnu nabídnou vyřešení některých zásadních věcí tak, že se už nezopakují. 

Současně nabízí Saturn od ledna dál spravedlnost a dopad zákona.

Více klasicky tady osobně:

Tak ještě připomenu, že Novoluní přijde 23.12. a bude v Kozorohu.

Následující rok je pak rokem Císařovny, což je předně matka. Bude to rok matek a mateřství, péče a narození všeho nového, ve všech možných kontextech. 

O tom ale až ve velké předpovědi na rok 2023.

Teď už na vše jednotlivá znamení.


KOZOROZI

V tuhle dobu by Kozorozi měli být velice pracovití a v zásadě i plní pochopení. Pohled se otáčí k rodině a hlavně potřebám těch nejbližších, které mohou být výraznější.

Práci byste měli začít řešit až v době od úplňku 8.12. a bude to okrajové. Můžete se v téhle souvislosti dostat do nedorozumění s nějakým vodním znamením. Ekonomicky by to ale měla být dobrá doba.

V době po úplňku by se mohl ozvat někdo z minulosti, starý přítel a podobně a dostanete nějaké pozvání.

Nemáte právě aspekty, že by se vám chtělo, ale máte dost empatie na to, aby se obětovali kvůli němu.

V době od 19.12. vás vaše planeta Saturn nenechá na pokoji a budete mít nutkání řešit staré věci a jakoby po sobě v tomto roce uklidit.

Můžete s tím vzít i osoby.

Slunovrat bude pro Kozorohy odpočinkový a příjemný den, který má ve znamení i nějakou příjemnou zprávu z oblasti podnikání a práce.

Štědrý den bude ke Kozorohům milosrdný a nadělí hodně píle, přesnosti a elánu. Budete chtít všechno do puntíku správně a mělo by se to podařit. Nikdo nebude mít tak technicky všechno zajištěno, nikdo nebude tak přesný, jako Kozorozi o Vánocích.

Konec roku vás zastihne ani ne tak unavené, jako přemýšlivé a poslední dva dny skutečně až neoblomné, ale přátelské.

Zdravotně: Závěrem měsíce pozor na tuhé části těla. Mám na mysli kosti, chrupavky, zuby a klouby.


VODNÁŘI

Zřejmě máte napilno kolem práce a podnikání a také to vypadá na běhání po úřadech kvůli partnerovi, nebo členovi rodiny. Nic moc, když chce člověk věnovat pozornost spíše přípravám na svátky.

Kolem úplňku asi budete řešit mladší generaci, ale nemělo by to být nic tragického. Jen bude nějaký potomek zřejmě potřebovat vaší pomoc, intervenci a nasazení, dost patrně kvůli někomu jinému.

Po úplňku je pro Vodnáře trochu hektické období a to zvláště v oblasti financí a práce. Může to odstartovat nějaká zpráva, nebo písemnost kolem 15.12.

Od 19.12. to může být pro Vodnáře na jedné straně trochu únavné, protože Vodnář je pokrokový a nerad se zabývá minulostí, ale na druhé straně se vám vyčistí prostor a vy budete po novém roce moci nabrat ještě větší tempo, bez nějaké koule na noze.

Slunovrat nejspíš prožijete ve společnosti.

Zhruba od 23. prosince se přihlásí láska a citové vztahy a to v míře příjemně pozitivní. Obdržíte nabídku, pozvání a mnozí Vodnáři i vyznání.

Štědrý den, bude u Vodnářů asi něčím netradiční, což zařídí neposedný Uran. Jste ale velice flexibilní lidé, takže vás nečekané situace málokdy vykolejí.

Zvolněte pro jistotu už 27.12. a vydržte do konce roku spíše v odpočinkovém režimu. Nevystavujte se konfrontacím se zemitými znameními, kde budete milí a chápaví.

Zdravotně: Pozor uprostřed měsíce na krk a hlasivky a koncem na nohy. (spodní část)


RYBY

Máte takové rozněžnělé období, kombinované s pracovním vytížením a pocitem, že je stále o co usilovat. Na jedné straně asi zaznamenáte nebývalý zájem o svou osobu ze strany opačného pohlaví, na straně druhé můžete mít pocit, že to není ta podoba, kterou si nejvíc přejete.

To přijde asi kolem úplňku, který by mohl být něčím zásadní pro Ryby v oblasti milostných vztahů. (+- 48 hodin).

Po úplňku je to velice emotivní období a mohlo by to zasáhnout i nejbližší rodinu, kde by se mohl vyskytnout problém, který bude vyžadovat vás, vaši empatii a vaše pochopení. V nejlepším případě se ujmete zatoulaného psa, který se stane členem rodiny.

Trochu náročné to budou mít Rybky od 19.12. protože Merkur by mohl z minulosti vyštrachat nějakého expartnera, na kterého dolehly svátky a vypadá to, že ne každá Ryba bude ráda za takovou situaci.

Slunovrat prožijí Rybky nejspíš v kruhu nejbližších a vcelku v pohodě.

Po slunovratu, cca od od novoluní, 23.12. přes Štědrý den až do 27.12. mají Rybky slíbeno od Venuše a Neptuna velice milé a láskyplné období, bohaté na příjemné zážitky a i zprávy.

Od 29. prosince až do konce roku se obrňte, je to problematická doba, kdy i vaše vládnoucí planeta Luna mění postavení na příliš emočně vyhrocené, přecitlivělé a nevyrovnané.

Pozor na alkohol a léky.

Novoluní by pak mohlo být pro Ryby náročně sentimentální a depresivní.

Silvestr bude ale pro Rybky nejspíš romantický a veskrze velmi kontaktní.

Zdravotně: Od prostředka měsíce si hlídejte slinivku, slepé střevo a nervy.


SKOPCI

Toužíte teď spíše po obětí a pochopení, nežli po pracovních úspěších. Vaše pozornost je díky vaší Venuši a Marsu spíše obrácena k urovnání lásky, zázemí a prostě mít někoho vedle sebe, i kdyby se o to mělo zabojovat.

Do úplnku ještě nehroťte, vyčerpali byste se a mohli v oblasti vztahů spíš věci přepálit.

Od 14. už by se to mohlo povést. Jsou pro to nejlepší aspekty. Všechno půjde stranou, i práce a finance, aby se uvolnilo místo pro lásku a citový vztah.

Práce se k vám vrátí po 15.12., ale jenom na chvíli.

I ta chvíle mezi 15. a 18. prosincem, by ale měla Skopcům přinést dobré zprávy z oblasti práce a peněz a také nějaké úřední písemnosti a řešení.

Od 19.12. byste se měli připravit na dořešení starých věcí, i těch, do kterých se vám nechtělo, protože vám prostě přistanou u dveří a nepůjde to jinak. Bacha, v případě Skopců může u těch dveří přistát i někdo. S kufrem. Z minulosti. Uvidíte, zda to chcete.

O Slunovratu ještě ne, to je období velice klidové, ale po něm cca mezi 23. a 27.12. budete asi přesně vědět, co z minulosti chcete do budoucna a co ne.

Štědrý den bude v kruhu rodiny víceméně klidný.

Poslední dny v roce vyřešíte definitivně minulost. Donutí vás Saturn. Můžete být nebývale rozhodní a neoblomní. Málo toho namluvíte, zato bude mít vaše slovo váhu olova.

Novolunní je u vás o pevném postoji.

Konec roku a samotné oslavy by mohly proběhnout u Skopců a až nečekaně komorně, ale zato mile.

Zdravotně: Ve druhé polovině měsíce pozor na úrazy spojené s vodou, sněhem a ledem.


BÝCI

Rodina a děti se vás, co se týče úhlu pohledu a intervence, budou držet až do úplňku a je možné, že zařídíte tolik věcí, že toho stihnete tak hodně, že po úplňku nebudete mít do čeho píchnout.

Jste hnáni Saturnem a pocitem, že teď nebo nikdy.

U Býků ani nehrozí, že by v tomto vysloveně Marsovském modelu něco přepálili.

Týká se to také práce, kde navíc, kolem 16.12. může přijít nějaká nová nabídka, kterou bude potřeba promyslet.

Neuspěcháte to, protože teď je v popředí rodina.

Ale když počkáte na dobu od 20.12. je pravděpodobné, že se doberete rozhodnutí, které nebude chybné. Hlavně proto, že díky pohybu Merkura a Uranu to ve vašem případě, bude o rozmyslu s ohledem na minulé zkušenosti, a také o tom, že byste se mohli dovědět něco, co jste nevěděli a co vám pomůže.

Také úřední věci by se měly dořešit.

Láska a vztahy si vás najdou okolo Slunovratu, a potom ještě mezi 23. a koncem roku.

Dalo by se říci, že u Býků, proběhne láskyplný Štědrý den a po něm i nějaké novinky ve vztazích.

Dokonce i pro jiné problematická doba v začátku prosince bude asi pro Býky plná dobrých rozhodnutí a nového úhlu pohledu.

Pozor jen kolem 30. a 31 na úrazy spojené se zemí. Kameny, zledovatělý chodník, otevřené kanály a podobně. 

Zdravotně: Mimo již zmíněných úrazů nic tragického.


BLÍŽENCI

Máte teď takový komunikační útlum a spíše byste mlčky něco dělali, než si povídali, sepisovali a podobně. Do toho je asi díky vašemu Merkuru možné, že máte dojem, že musíte usilovně přemýšlet a nebýt u toho rušeni.

Tak ono s Merkurem v Kozorohu toho člověk moc nenakecá, no.

Můžete díky téhle koncentraci skutečně hodně promyslet a uvnitř sebe připravit.

Úplněk 8.12. bude naopak ve znamení komunikace v oblasti vztahů, spíše v tom problematickém slova smyslu.

Mezi 11. a 13.12. by se to mohlo týkat i lásky, která přinese nějakou novinku, nebo zprávu. Hlavně opatrně se slovy!

Od 20.12. dál zřejmě čeká Blížence nějaká společenská událost a také, úřední řešení, ale nemělo by to být negativní.

Retrográdní Uran vám možná pomůže s těmi úředními věcmi, kterým chyběl prvek z minulosti a přinese rozuzlení, a také byste mohli obdržet nabídku v oblasti práce a podnikání.

Podepisovat smlouvy ale doporučuji až po Slunovratu, a to ideálně mezi 26. a 27. prosincem.

Od 28.12. přes novoluní až do konce roku už odpočívejte.

Pokud se objeví konfliktní situace, přinese jí voda, včetně vodních znamení, nebo starší generace, nebo všechno dohromady.

Vstup do nového by měl být u Blíženců velmi romantický a spíše v soukromí.

Zdravotně: Střed prosince asi zatíží vaše zažívání, konec spíše nervovou soustavu.


RACI

Raci asi mají teď napilno v oblasti lásky a vztahů a také rodiny, partnera a jeho zdravotního stavu. Jste takoví starostliví Ráčci, co zapomínají na sebe a usilovně řeší druhé.

Vydrží vám to i přes úplněk, který je v Blížencích a díky postavení Marsu znásobí vaší račí, citlivou a velmi emotivní podstatu.

Po úplňku cca do 16.12. si dejte dobrý pozor na cestách a při úkonech, které byste dělali rychle.

18.12. očekávejte nějakou zprávu z oblasti financí (+- 48 hodin)

Od 20.12. bude od vás vracející se Merkur vyžadovat opět řešení milostných a rodinných vztahů, ale s ohledem na vaší docela dobře naladěnou Venuši, očekávala bych spíš věci, které se vám budou líbit, nebo na které jste čekali. Sem patří všechny zprávy, SMS, i verbální komunikace.

Slunovrat prohloubí vaše vnímání druhých a mohli byste v tuhle dobu učinit rozhodnutí.

Štědrý den, bude pro Raky citlivý až útlocitný. Možná prostě vezmete svoje dárečky a odnesete je do útulku pro bezdomovce a cestou rozdáte toulavým psům i vlastní večeři.

Od 23.12. z vás bude Rak rozhodný a i radikální.

Novoluní je pro vás velice pragmatické, což je ve vašem případě vlastně dobře.

Silvestr přinese spíše klid, romantiku, vzájemnost a možná i příjemné překvapení.

Zdravotně: Začátkem prosince pozor na dýchací cesty. Poslední dny v roce pak na páteř v oblasti kříže.


LVI

Momentálně vás asi zaměstnává rodina a starší generace a také se snažíte dostát všem závazkům z oblasti přátel. Ne, na všechny sešlosti a meetingy nemusíte nutně jít a uštvat se při tom do bezvědomí. Pracovně by se vám mělo dařit.

Kolem úplňku se fakt držte zpátky! Ve všech oblastech!

Pak, kolem 10.12. se trochu uklidníte a přijde i něco pěkného v oblasti milostných vztahů.

Vracející se Merkur bude pro Lvy předně o mimopracovních vztazích a také o setkáních s lidmi, které jste dlouho neviděli.

Můžete se touto dobou o někom dozvědět něco, co jste nevěděli. Může to být zásadní.

Kolem 20.12. by mohla přijít nabídka, která už tu byla, ale nějak vyšuměla. Měla by být příjemná a tentokrát se dořeší.

Slunovrat na vás převalí jednak ekonomickou oblast, což nebude špatné, a jednak rodinné starosti, což už je horší.

Od 22.12. budete velice výkonní, přeje vám  i Mars, ale také přináší náročné situace v rodině a nutnost zaujmout nějaký postoj.

Na Štědrý den by se ale situace měla uklidnit a večer by měl přinést spíše velice milou atmosféru a uvolnění.

Mezi 28.12 a koncem roku budou Lvi velmi uvážliví, rozhodní a je možné, že ještě v posledních dnech zařídíte něco velice zásadního.

Novoluní vás od 23.12. ve všem praktickém podpoří.

Počítám, že většině Lvů se moc nebude chtít na Silvestra juchat, spíše se tulit.

Zdravotně: Začátkem měsíce hlídejte oblast ramen a krční páteře. Koncem prosince to asi Lvi odnesu trochu nervově a celkovou únavou.


PANNY

S největší pravděpodobností leží nyní Panenky v rozpočtu a plánování. S ohledem na akčně postavenou Venuši, nejspíše dumají spíše o radosti, nežli užitečnosti darů.

U Panen neobvyklé, ale možná tentokrát najdou vaši blízcí pod stromečkem, více medvídků než bačkor.

No, příjemná změna.

Úplněk zkuste jeho postavením v Blížencích, ale hlavně za asistence válečně postaveného Marsu nějak přežít. Je to náročný den +- 28 hodin. Hlavně nerýpejte do Střelců, Skopců a Lvů.

Potom přijde na řadu práce a ekonomická oblast, ale moc se jí věnovat nestihnete, protože si vyžádá rodina.

Kolem 15.12 byste mohli obdržet nějakou písemnost, které se týká čehosi praktického možná i finančního a spíše by vám měla udělat radost.

Od 20.12. pocítíte asi potřebu vyřešit nějakou starou věc, se kterou se vám najednou nebude chtít no dalšího roku vstupovat, a protože Merkur je vaše planeta, budete v tomhle velice urputní a vynaložíte velké úsilí.

Pokud by to s sebou vzalo vztahy, což nevypadá, pak Bůh suď, možná se i s někým rozloučíte.

Slunovrat přinese Panenkám, pocit, že to, co udělaly, udělaly dobře.

Mezi 22. a novoluním asi budete cestovat a asi ne sami. Může to být pozvání, ale spíše s ohledem na vaše planety, může jít o pracovní cestu. Dávejte pozor.

Štědrý den by měly mít Panny s ohledem na Saturn velice dobře zorganizovaný a budou připraveny na všechno. Budete velice pečliví a zaměření na detaily.

Od 28.12. byste měli být uvážliví, protože jste zemití a země je plná vody. Respektive planety jsou o vodě a s tímhle živlem si Panny moc netykají. Alespoň ne astrologicky.

Poslední dva dny v roce pozor na Ryby!

Zdravotně: Pokud si ohlídáte dutiny a neurologickou oblast, nemělo by se dít nic tragického.


VÁHY

Takové nějaké smutnější období a pocit, že nemáte, co jste chtěli, vás přejde. Ale musíte, Váhy počkat po úplňku. Máte ve svém znamení teď aspekty, které vás činí přecitlivělými a může tu být i pocit, že ať děláte, co děláte… vždyť to znáte.

Úplněk to trochu znásobí tím, že budete mít asi potřebu o tom s někým i mluvit, možná mu něco vyčíst a pak už bude pohoda.

Váhy to mají tentokrát maličko odlišné od jiných znamení a to hlavně díky Jupiteru a Neptunu.

Po úplňku se rozjedete a dostaví se pozitivní náhled na svět potřebný entuziasmus a elán budovat cosi nového.

Dostanete podporu Venuše, která vám kolem 18.12. vnukne nápad, který zužitkujete v oblasti vztahů, protože by se mohl týkat vlastní osoby, image a podobně.

Slunovrat by měl být pro Váhy velmi užitečný a po praktické a ekonomické rovině příjemný.

Na práci se očkem podíváte zřejmě těšně před Vánocemi, tedy v době Novu a Štědrý den by Váhy měly doma udělat s příjemnou a klidovou atmosférou, která nebude moc ukecaná, spíše emočně hladivá a věrna spíše modelu “tichá noc”.

Svátky vánoční vás pak přesvědčí, že nic nespěchá a všechno přesunete na další rok.

Dobře uděláte.

Příchod nového roku je opatřen energií hezky postavené Venuše (tedy vaší vládnoucí planety v podobě Večernice) a Slunce, tedy velmi romanticky.

Zdravotně: Pozor na zuby v začátku měsíce a na ledviny v jeho konci.


ŠTÍŘI

Jste rovněž zaměření na citové vztahy, kde máte dojem, že druhým něco dlužíte, nebo že je potřeba se s něčím srovnat, něco vyřešit, vyříkat …. s ohledem na postavení Saturna také netahat už do dalšího roku.

Trochu vás to opustí po úplňku, který může být díky válečným aspektům Marsu a Luně v Blížencích velice konfrontační.

Pracovní oblast se ozve kolem 10. a bude náročno, ale přijde i odměna v podobě dobrých zpráv a nějaké nabídky i drobného obnosu, ale to až těsně před přechodem Jupitera do Skopce.

Merkur v Kozorohu přinese Štírům hodně praktického řešení a myšlenek na hmotu, což na sebe ve druhé polovině prosince teprve vezme pozitivní podobu a starosti se změní v trochu úlevy.

Slunovrat už zastihne Štíry nejspíš omotané kolem nějakého jedince opačného, možná i stejného pohlaví, protože je to den pro Štíry velice láskyplný.

Po něm následuje trochu útlumové novoluní v Kozorohu a pozor i na sníženou imunitu a pocit únavy.

Štědrý den ale bude tak, jako u všech, i u Štírů příjemný, plný pochopení a milé atmosféry. Někdo se fakt strefí s darem.

Konec prosince a hlavně vstup do nového roku by měl být romantický a u Štírů i ekonomicky zajímavý.

Přeje vám Slunce, Venuše i vaše vládnoucí planeta, Pluto.

Zdravotně: Zkraje měsíce pozor na dýchací cesty, průdušky a pak koncem listopadu na hlavu a nervy.


STŘELCI

Merkur ve vašem znamení, Venuše ve vašem znamení… vy prostě jedete jak dráha a to na všech polích současně. To je bitevní pole, tohle. Ale rozhodně byste z něho neměli vyjít poražení, byť to může vypadat, že si na výsledek počkáte.

Přijde a bude dobrý, jen musíte chvilku počkat, což vám asi v tuhle chvíli moc nejde.

Spíše chcete všechno hned, ideálně ještě dřív.

Je možné, že v době úplnku učiníte zásadní rozhodnutí, a možná ne jedno. Další dny vás odkloní směrem k rodině a k vašim blízkým a začne vás moc zajímat váš citový život.

17.12. a 18.12. byste se měli připravit na nějaké komplikace v rodině a kolem domova ale jak rychle to přijde, tak rychle to odejde.

Od 10.12., tedy od přechodu Jupitera do Skopce byste měli zaznamenávat efekt vaší snahy … no snahy … vašeho válečného tažení ze začátku měsíce. Mělo by to být plné pozitiv.

Pokud uděláte v téhle době rozhodnutí, že už někoho nechcete vidět, nebo už nechcete někam chodit, bude to rozhodnutí konečné.

Slunovrat je pak pro Střelce požehnaný na pozvání a milou atmosféru mezi přáteli a rodinou.

Saturn si vás najde, ačkoli už u vás nesedí asi jen 23.12., tedy o novu v podobě úřední písemnosti, která by vás mohla rozladit.

Na Štědrý den budou Střelci nejen k zulíbání, ale i kontakt s nimi bude velice příjemný. Zvláště pro ohnivá a vzdušná znamení.

28. 12. se všeho pusťte, udělali jste toho dost a odpočívejte. Hrozily by vám karamboly z vyčerpání a také neuvážené reakce na okolí v souvislosti s celkovou únavou.

Vstup do nového roku by měl být milý a spíše něžný.

Zdravotně: Zkraje měsíce si dejte pozor na ledviny a plíce, ke konci hlavně na úrazy z nepozornosti a v souvislosti s vodou.

 

Ráda bych vám všem popřála co možná krásný prosinec,

nádherné svátky, hodně pohody, lásky a hlavně pocit štěstí.

Ať se vám povede všechno, nač sáhnete.

Ať se daří!

A ať už je mír!

💝😊💝

Michaela Kudláčková

 

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
2 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ella
Ella
01.12.2022 18:15

Ty se mej taky hezky, Miso, i cela Tvoje rodina. Dik za horoskop. Mas moc hezkej svetr. Hodne zdravi, a ano, at uz je mir.

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
01.12.2022 18:36
Reply to  Ella

Moc děkuji, Elli… Tobě taky krásný svátky!! :*

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve ŠTÍRU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Otto (Oto) je původem jméno germánské. Vyvinulo se ze starogermánského „ot” - „odo”, což znamená „blahobyt” nebo též „štěstí”. Otto tedy lze přeložit jako „šťastný“ nebo i „bohatý. V ČR je dohromady 7056 bohatých Ottů a Otů.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Máte nějaký důvod pokládat pátek 13. za nešťastný? Stalo se vám tento den něco zlého?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 1
  • 396
  • 23 056
  • 358 822
  • 2 422 037
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet