Views: 31
PŘÍLOHA NA VÍKEND
Na přání Renči, přidávám akčně recept na zázračnou rajskou polévku. Snad se hodí i jiným. Káťo „Vařečko“, rozhodně to není tak precizní model, který vychází z Tvého pera. To bych dokázala tak za dva dny.
NU POSLYŠ, RENČO A VŠICHNI 🙂
Základ je jako na klasickou rajskou, ale vůbec nic se nestane, když použiješ pytlíkovou rajskou polévku, ale pak, radí Pája, že musí být bez bazalky a jiných alotrií, ale klidně s těstovinami.
Ten základ je skutečně jedno, jde tu o přísady.
Po té, co je základ vroucí, přidáš kečup, který nepálí (trochu, tak dvě lžíce) a … pozor, hodně taveného sýra!
Ten, takovou tou věcí, co vypadá jako změť drátků na konci se sbíhajících, a na druhém konci tvořících drátěnou paličku (fakt nevim, jak se jmenuje) šleháš na hodně mírném plamínku, tak dlouho, až ze sýra vzniknou jen malinkaté ďubky.
Tím sýrem nešetři!
Dávala jsem včera na dva litry polévky, (poslední porci, tu na obrázku, snědl Tom minutu po té, co ji vyfotil) celou jednu Veselou krávu. Ale je jedno, který tavený sýr použiješ. Jen ať je bez přísad (Tedy ne se šunkou, s paprikou a tak).
Pak polévku dochutíš.
Měla by být spíš kyselá, než sladká a silnější než slabá, protože ji hodně zjemní šlehačka.
Se sýrem ji už jen špetku povaříš a hotovo.
Teprve ve chvíli, když je na talíři, opatrně zprostředka naliješ šlehačku.
Normální šlehačku z kelímku (modrý nápis) žádné drama. Vypadá to epesně a chutná bezkonkurenčně.
Je to podle chuti, ale děti si šlehačky dávají hodně.
Tímhle úplně jednoduchým kouzlem, získá prachobyčejná rajská podobu many, která bude, a to zaručuji, v mžiku pryč.
A doba přípravy prakticky nestojí za řeč.
Dejte vědět, jsem zvědavá.
Michaela
[sexy_author_bio]
Článek pro vás napsala:
-
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.