Views: 23
Ani ne tak tuto ranní kávu, jako článek, který na základě mého setkání s jednou ženou brzy doufám vyjde, si musíte přečíst. Nikdy bych nedokázala tak sofistikovaně vysvětlit tak vážné věci, které jsem se včera „náhodou“ dozvěděla.
Zkraje normální paní na karty, jako každí jiná.
Řešily jsme klasické věci, které zpravidla řeší téměř každý druhý. Prostě o životě, o problémech a jejich případném možném řešení, nahlédnutí do budoucna na věci, které se ještě nestaly.
Aby se případně dalo něco změnit, připravit se a podobně.
Snad jsem téhle paní, která pro mě a potažmo a velice brzy i pro mnoho jiných lidí, tolik znamenala, co do povědomosti o něčem, o čem jsem neměla ponětí, pomohla alespoň trochu s budoucností.
Protože ona mě pomohla vyprávěním o minulosti.
O své minulosti.
Lepek byl pro mě, jako člověka, který bez buchty není schopen spát, a pro kterého je nejlepší zeleninou maštěný knedlík a kus masa, doposud španělskou vesnicí.
V životě by mě nenapadlo, co tahle věc umí a jak neskutečně těžké je, se mnohdy dopracovat k řešení dřív, než člověk téměř zemře.
Symptomy, které přikládáme chřipce a nalomené imunitě v souvislosti s geneticky modifikovaným obilím.
A jeho fatální vliv na lidské zdraví!
Zhoršující se problémy čím dál většího procenta obyvatel a tak snadné řešení!!!
Nikdy bych vám neuměla říct to, co ona, protože ona si to prožila.
Málem zemřela.
Její otec zemřel zdánlivě na rakovinu, ve finále to byla neléčená celiakie, kterou nebyl schopen nikdo odhalit, protože byla zaměňována za jiné věci.
Neskutečné vyprávění!
Dlouho ode mě nikdo neodešel v rámci výkladu, abych si já připadala informovanější, a to zásadně a jednoznačně.
Klaním se a děkuji!!!
Požádala jsem paní Marušku, aby byla tak strašně hodná a v zájmu všech, kteří možná ani nemají tušení, proč jim není dobře, proč mají potíže s trávením, s imunitou, se střevy, dušností, svůj příběh, poznatky a hlavně možnost řešení, sepsala.
Pokládám si za povinnost článek, který doufám ona brzy pošle, okamžitě pro vás vydat.
Pokládám to i za urgentní s ohledem na zdraví těch, kteří se k přečtení dostanou a možná jim to doslova zachrání zdraví.
Na konci výkladu a po tom, co mi vše povídala (strávily jsme spolu nakonec místo jedné hodiny dvě hodiny a něco) vyndala skromně z tašky dvě krabičky, ve kterých byly koláčky, které sama vymyslela, upekla a přinesla.
Je na nich zvláštní to, že jsou bez lepku.
Jsou neskutečně dobré!!!
Nemám problém s lepkem.
Já ne.
Jsem ale přesvědčená, po tom, co jsem slyšela, že je strašná spousta lidí, kteří ten problém mají a netuší to!
Protože jejich problémy jsou mnohdy léčeny vším možným, třeba léky na revma, které původně dostala i ona.
Je to až neuvěřitelné a já doufám, že článek a všechno, co mi povídala, brzy pošle.
Prozatím učiním jedno…
Byť nejsem člověk, který by měl s lepkem problém, pokusím se sehnat mouku, která je italská, a to i kdybych si ji měla nechat od někoho vozit, či posílat.
Geneticky modifikované obilí u nás totiž obsahuje mnohem více lepku, než bývalo běžné dřív.
A právě v Itálii ne.
A přesto, že člověk není celiakií postižený, lepek není v nadměrné dávce dobrý pro žádný organismus.
A já si myslela, jaký jsem partyzán, když se vyhýbám glutamátu, kuřatům s hormonální a antibiotikovou „dietkou“, když si pěstuji vlastní zeleninu a piju vodu z pramene…
A přitom obyčejná mouka ze zdánlivě neškodné pšenice…
No, těšte se… bude to strhující povídání a spadne vám brada.
Za to ručím.
Maruško, moc Vám děkuji!
Neumíte si představit, jak zásadní bylo pro mě, potažmo pro mnoho jiných lidí, setkání s Vámi.
Přeji jen štěstí, zdraví a čekám na článek – netrpělivě.
Míša K.
[sexy_author_bio]
Článek pro vás napsala:
-
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.