Detail příspěvku: Oživte svůj šatník módními trendy podzimu 2018

Oživte svůj šatník módními trendy podzimu 2018

autor: | Zář 6, 2018 | Komerce, Móda | 0 komentářů

Návštěvy: 182

Letošní rok byl mimo jiné ve znamení kampaně MeToo, proto věhlasní světoví návrháři dnes víc než kdy dříve dbají na to, aby jejich móda byla pro ženy příjemná, pohodlná a dodávala jim pocit sebevědomí a vlastní síly. Pojďte se s námi podívat, jaké konkrétní trendy si pro vás věhlasní oděvní designéři připravili.

Jako šelma

Podzimní móda bude divoká, a to doslova. Zahalte se do kůže (samozřejmě nepravé!) geparda, ocelota či tygra a vyzařujte sílu a nezávislost, která je těmto šelmám přirozeně vlastní. Šaty, saka i sukně  v tomto stylu kombinujte s nenápadnými šperky, například se zlatými náušnicemi či prsteny, které svou barvou perfektně podtrhnout medové tóny tygří nebo jaguáří srsti.

Stříbrný svit

Flitry zažívají v módě své vzestupy i pády a letošní podzim jim dává zelenou. Vlastně spíš stříbrnou, neboť právě v této barvě jsou letos „in“. Stříbrný lesk vašim šatům či kabátu však dodají i vhodné materiály, proto zahoďte veškeré obavy a vystupte z davu. Uvidíte, že nové jiskřivé outfity krásně rozjasní pošmourné podzimní dny i vaši náladu.

26839NDM.png

Tvídové objetí

Snad žádná jiná tkanina nedokáže navodit takový stav pohody jako tvíd. Báječně se hodí pro sychravá rána, kdy spadané listí šustí pod nohama a vy ve svém novém károvaném kabátku kráčíte mlhavou ulicí v očekávání, kdy zase vysvitne slunce a oblaží vaši tvář svými hřejivými paprsky.

26838ZGR.png

Hnědá je nová černá

Dejte hnědé povolení, aby byla sexy. Háčkované svetry, teplé plédy i šaty v této barvě můžete bez obav kombinovat s výraznějšími doplňky, například v korálové, tyrkysové či olivové barvě. Pomyslnou třešničkou celého outfitu pak mohou být například zlaté nebo stříbrné prsteny s výraznými drahokamy. Vyzkoušejte například jantary, citríny či olivíny, které se k hnědé perfektně hodí.

Zaměřeno na hedvábí

Stejně jako tvíd, hedvábí je dalším materiálem, který na podzim tohoto roku bude prostě „in“. Barevné šaty a šátky v těchto barvách rozjasní i ten nejfádnější šatník a vnesou do něj kouzlo barevnosti podzimu. Chcete-li svůj vzhled oživit a dodat mu ještě větší punc luxusu, zvolte zlaté klenoty v zajímavém designu, třeba široké zlaté náramky či dlouhé náušnice.

Zpracovala: Silvie Dluhošová

Článek pro vás napsala:

Redakce Popelky vznikly 14.7.2011 "Rak" tel:721 381 824
Redakce Popelky vznikly 14.7.2011 "Rak" tel:721 381 824
Milujeme všechno, co je rodu ženského a ctíme rod mužský. Klaníme se nekonečné kráse přírody a moudrosti našich předků. Víme, že hranice jsou vždy tam, kde si je postavíme. A proto je vůbec nestavíme, abychom nepřehlédly kouzlo a věřily v zázrak.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna přibývá Co to znamená?
a nachází se v PANNĚ. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Vojtěch je jedno z mála našich jmen, jejichž původ je skutečně slovanský. Tvoří ho dvě slova … již neužívané „woj” což znamenalo válka, vojna, a „ciech”, což znamená potěšení. Ano, Jméno Vojtěch by se tak doslova dalo přeložit jako „ten, který se těší z války“. Spíše ale jméno znamenalo ”ten, který potěší, rozveselí vojáky.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Jak se vám líbí web Popelkycz?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 5
  • 472
  • 23 379
  • 360 058
  • 2 420 609
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet