Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – srpen 2023

Horoskop pro všechna znamení – srpen 2023

autor: | Srp 1, 2023 | Magie | 0 komentářů

Návštěvy: 22012

Zdravím všechny ve vrcholném měsíci léta! Srpen nás obdaruje vedle jiných libůstek také dvěma úplnky, z nichž tedy aspoň jeden bude příjemný. Obecně vzato, je to ale po psychické i fyzické rovině pro hodně lidí, spíš dost náročný model. Pokládejte prosím tedy začátek tohoto měsíce za takovou menší procházku po blázinci s malou zastávkou v Tartaru.

Srpen sice teplotně ještě teplý bude, ale zkraje vypadá s našimi pocitů spíše jako leden.

To přejde!!

Více klasicky tady ve videu:

Ještě musíme přežít první úplněk, který je dnes, tedy 1.8. a je ve Vodnáři, ale jak jsem nadnesla, čeká nás tento měsíc ještě jeden.

16.8. na nás čeká novoluní, tehdy bude Luna stát ve Lvu a planety nám budou přát. 

Mohou se k nám dostat zajímavé zprávy a mělo by se nám dařit.

(! pozn.red. Kliknutím na jakoukoli tu otravnou reklamu, věnujete magazínu, kde pro vás stále vychází výklady a horoskopy a všechno, bez výmyslů, typu placené články a podobně, 6 korun. Hodí se. Stačí kliknout a půl minuty vydržet. Díky moc friends)

Od 21.8. až do 25.8. pak je dobře někde zaplout pod peřinu a vypnout televizi a internet i rádio a vůbec všechno a ideálně nějak zahybernovat, nikde nechodit, necestovat (zejména ne po železnicích a mostech), neplahočit se kolem muničáků a elektráren a nic elektrického doma neopravovat, nedrápat se po transformátorech až do … no minimálně do 25.. kdy už nás osvobodí Mars, který přinese spolu s Plutem zásadní informace o bojích a mocných a pak se pohrne jedna zásadní zpráva za druhou.

Druhý srpnový úplněk se 31.8. ponese svou Rybí podstatou v duchu emocí, potřebou pomáhat, být tady pro druhé, v duchu charity ale také umění, tvorby a podobně.

Toto nastavení si s sebou vezmeme i do září.

A teď už detaily pro jednotlivá znamení.


KOZOROZI

Na rozdíl od ostatních jedenácti kolegů ze zvířetníku, zvládá Kozoroh energii těchto dnů ještě celkem dobře. Někteří rohatí Saturnovy chráněnci mohou mít dokonce dojem, jakoby z nich spadl nějaký balvan a že se jim lépe plánuje.

Sice si dál umíte některé věci pragmaticky negovat, ale řekněme, že jste na tom dobře.

Dnešní úplněk bude u Kozorohů spíše unavený a mohou se přidat drobné zdravotní problémy nejčastěji spojené s vodou v těle a oběhem. Nic závažného.

Mezi desátým a patnáctým srpnem by mohli Kozorozi ještě více pookřát, strávit pěkné chvilky s přáteli, případně navázat známost, potkat se s dávnými přáteli a podobně.

Lednové Kozorohy namnoze čeká navíc nějaká událost v rámci rodiny.

Mezi 20. a 24. srpnem zvolněte, ale nemusím vám to nijak zvlášť předesílat, protože vás klima, alespoň astrologické, zvolní samo.

Čas pro řešení praktických a ekonomických i pracovních a podnikatelských věcí je pro Korozohy tento měsíc nejideálnější mezi 16 a 20.8.

 Na jedné straně bývá pro Kozorohy Novolunní ve Lvu většinou dobou aktivní a úspěšnou.

Vydržte v klidové fázi ještě přes 23.8. kdy Slunce vstoupí do Panny za dost náročných konstelací.

V rámci druhého úplnku máte šanci na dobré zprávy a dobrou odezvu na to, co jste v uplynulých dnech začali.

Zdravotně: Uprostřed srpna pozor na močové cesty, ale také na všechno, co má něco společného s vodou. Jo, třeba taková naštvaná sinice…


VODNÁŘI

To Vodnáři už tak u Klikoše v přízni v začátku měsíce nejsou. Ačkoli se vám otevírají možnosti, ačkoli je z čeho vybírat co do novinek, nabídek a nápadů, jaksi teď nevíte, co s nimi. Vydržte ono to přejde.

Potemnělý Úplněk ve všem znamení také není žádná hitparáda a krom toho Vodnářky by se v těchto 48 hodinách mohly utkat s mladší generací co do představ, názorů a praktických otázek. Kulantně se snažím vám sdělit, že se asi zhádáte s dětmi, či mladšími lidmi. Prostě výrostek vás v metru nepustí sednout a už mu visíte na krční tepně.

Také Vodnáři si ale užijí své, a v tomto měsíci to budou pomalu týdny, slávy.

Začne se to na vás pozitivně sypat už od 10.8. a budete se nést na vlně pozitiv přes Nov až do 21. srpna, kdy mezi tím ještě může přijít nějaká zajímavá odezva v oblasti lásky.

Také pro Vodnáře ale platí problematičtější střed srpna. Ve vašem případě se neangažujte v ničem a nikde mezi 22. a 25.8.

26. 8. by mohla dorazit nějaká příjemná novinka hmotná, pracovní, prostě praktická a je to dobrý den na investice, podepsání smlouvy, složení testů, nákupy větších rozměrů, douhodobé projekty a podobě.

Přechod Slunce do Panny 23.8. může přinést nepříjemnosti úřední a zprávy, které jste nechtěli slyšet.

Od 24. večer už je tu i pro Vodnáře příjemné období, které si můžete střídavě ve vztahové oblasti, pracovní i hmotné prožít dosyta až do konce srpna včetně druhého Rybího úplnku.

Zdravotně: Vodnáři mají v srpnu ponejvíce zatíženou nervovou soustavu a zažívání. Po celý měsíc.


RYBY

Snažte se teď neřešit vztahy a oblast emoční a věnujte se třeba plánování dovolené, i když myslím, že ani to vám úplně nepůjde. Svět po vás chce momentálně tak nějak obecně přesně to, čeho máte pocit, že nejste schopny.

Drobné nákupy typu housky, mléko ano, závažnější věci nechte na později.

Úplněk a jeho zastřenou Vodnářskou energii mohou Ryby dnes vnímat jako chaotické přeskakování myšlenek a dění a velkou nervozitu, tak si dejte pozor při práci a taky při řízení auta a podobně.

Vcelku přívětivé období a to zejména v citové oblasti se k vám dostaví kolem 10.8. a potrvá dlouho, i přes novoluní téměř do 21. 8. kdy tento den už buďte spíše opatrní.

Mezi 21. a 23 srpnem mohou Ryby řešit nějaké nepříjemnosti úředně právní, případně se můžete setkat s nepoctivým člověkem. Rozhodně neuzavírejte žádné smlouvy, ani dohody, které nejsou z minulosti prověřené.

Buďte v odpočinkovém režimu i přes přechod Slunce do Panny, 23.8.  který je provázen nepříjemnými aspekty.

Od 25. je naopak dobrá doba pro praktické věci a Rybky se mohou v těchto dnech dočkat pozitivních zpráv a také setkání, či drobné výhry.

Až do konce měsíce je tu i pro Ryby příjemná doba a zejména o vás se budou velmi dobře starat Venuše a Neptun. Může přijít dlouho očekáváné vyznání, nebo seznámení, nebo nabídka k sňatku a podobně.

Druhý úplněk ve svém znamení se asi rozpustíte v emocích. Tedy pokud vás o to neoloupí migréna. Je to silný úplněk.

Zdravotně: Po celý měsíc by si Ryby měly hlídat oči a zuby.


SKOPCI

Skopci jsou jedněmi z těch, pro které by mohl být vstup do srpna obzvláště zátěžový. Potřebujete postupovat, máte to v povaze. Věci se kolem vás musí hýbat, ideálně vámi hnány a to se zřejmě teď, v těchto dnech a k tomu s tímhle dnešním úplnkem moc dařit nebude.

Můžete mít dokonce pocit, že se hýbou proti vám.

Už  mezi 10. a 15. srpnem byste měli pocítit úlevu, co úlevu, spíše rozjezd a také budete mít mnohem více energie.

Nejlépe ji vložit do vztahů a citové oblasti a s postavením Uranu také domova, protože tam vám planety zvláště přejí.

Můžete nakupovat i požádat o zvýšení platu.

Doba od 21.8. se pro Skopce ponese spíše ve znamení pocitu marnosti a také byste se mohli dostat do konfliktu s Raky a Štíry.

Hrozí i ztráty hmotné a to hlavně cizím zaviněním. Prostě je možné, že vám někdo na parkovišti opískuje auto a zbaběle prchne.

Slunce a vůbec všechny planety se na vás od 24. srpna večer budou už jen usmívat a přát vám a to až do samého závěru měsíce.

Střídavě si projdete příjemnými chvílemi v láce, v práci i v peněžence, což by měl druhý úplněk spíše podpořit, než brzdit.

Zdravotně: Po celý měsíc si hlídejte věci spojené s teplem a ohněm. Tedy teploty, ale také nepřehánějte pobyt na slunci a pozor na elektriku (to je taky ohnivý živel).


BÝCI

Jako byste dnes čekali na nějaký impuls, bez kterého můžete mít dojem, že budete jen plýtvat energií na mnoha místech. Býk potřebuje jasné pravidlo a pragmatický postup. Okolí vás zahrnuje pocity a emocemi, které neumíte zpracovat. Lidé kolem vám mohou přijít přecitlivělí.

Ale i někteří Býci sami, mohou reagovat v tuhle dobu přehnaně.

Může za to Uran ve vašem znamení, který se mračí na Slunce a úplněk ve Vodnáři, který ten Uran jen hicuje vám taky nepřidá. Měli byste makat na domově, ale ono se podělá na co sáhnete. 

Pozlobit Býky během úplňku mohou i domácí zvířátka.

Naopak mezi 10. a 19. srpnem se pokuste vyřešit všechny záležitosti, které se týkají vztahů a také mladší generace. Mnohé vám půjde svým pozitivním vývojem dokonce naproti i samo.

Nevyloučila bych u Býků v tomhle období zásadní věci kolem lásky.

Pokud máte co k řešení podnikatelsky, pracovně a hmotně, řešte 19. a 20. srpna a neměli byste udělat chybu.

21.srpna si asi vaši pozornost vyžádá generace starší a v poměrně náročnějším duchu, kde nelze vyloučit ani výdaje či nečekanou hmotnou patálii.

Doba od 22.8. vás varuje před jakýmkoli výdejem energie, ale hlavně před konfliktními a vyostřenými situacemi na veřejnosti. Ani se nepřepínejte jak fyzicky, tak psychicky. Neinvestuje!!

Toto varování se týká i období přechodu Slunce do Panny, 23.8., kdy Býkům hrozí ztráty a starosti hmotného charakteru, hlavně doma.

Naopak od 24. srpna večer nastává i pro Býky období úspěšné, které potrvá i přes Rybí úplněk 31.8. i první dva dny v září.

U vás se jedná hlavně o oblast obchodní a finanční.

Zdravotně: Býčice pozor na spodek a také močové cesty ve smyslu infekcí. Muži v Býku by si měli po celý srpen dávat pozor na žlučník a slinivku a zkažená jídla.


BLÍŽENCI

Většinu Blíženců v tuhle dobu patrně zaměstnávají zásadní události rodinné a také vztahové. Jakoby se po vás chtělo, abyste se přeškubli na pěti frontách. 

No to byste asi i rádi, protože Vodnářský úplněk k tomu vybízí, kdyby vám Saturn neházel kmeny pod nohy a Pluto nevysával energii.

Na jedné straně rodinné změny a zatěžkávací zkoušky, na straně druhé osobní vztahy a k tomu zřejmě i pracovní změny, které kolem vás sice mohou proplouvat, ale rozhodně je vnímáte.

Taky co Blíženec nevnímá. 

Jako mávnutím proutku se věci, namnoze zcela samy začnou rovnat a ukazovat v lepším světle už od 10.8.

A takto se můžete hezky ňufat v pozitivech a dobrých zprávách až do 19.8., kdy se ještě přidruží Venuše a Neptun s nějakým silnějším, příjemným citovým zážitkem.

Kéž by vás to příjemně vyčerpalo natolik, abyste v době od 22. srpna nic nedělali, a přežili tak dobu, kdy se pokazí, na co sáhnete. Doporučuji nesahat na nic. I na sebe s mírou opatrnosti.

Blíženci by si měli dávat pozor i na sebe a nikde neriskovat, nezacházet s žádnými stroji a podobě. Bezpečná není ani vařečka v tuhle dobu.

Ani v době přechodu Slunce do Panny, 23.8. která s sebou nese navíc riziko ztrát hmotného charakteru.

Ve stavu hibernace vydržte do 25.8.

Pak by se díky Merkuru mohlo stát něco moc pěkného po rovině pracovní, možná vás povýší, nebo najdete práci…

Prostě konec negativ.

Až do konce srpna si Blíženci užijí příjemné období, bohaté na hezké zážitky i zprávy a bude se vám dařit i na veřejnosti. Poděkujte Venuši… udělala z vás neodolatelnou bytost, kterou mají všichni Bohové o smrtelníci rádi a Rybí úplněk vám sedne.

Zdravotně: Pozor na úrazy, hlavně na začátku a uprostřed měsíce. Odnesly by to nejspíše nohy od kolen dolů.


RACI

Mnoho Raků může mít teď pár dnů dojem, že není v lidských silách se zorientovat ve vlastním bytí, natožpak v pocitech okolí, kterými vás asi bohatě zásobuje.

Dnešní úplnkové klima se svým zatemnělým Vodnářem mohou Raci vnímat až skoro jako bezvýchodný.

Tohle vydržte prakticky jen tento týden a pak následuje nejen oddech v podobě dobrých zpráv a návratu optimismu, ale bude to doba bohatá i na zážitky, hlavně po rovině citové.

Pokud si 9.8. dáte pozor na ve vztazích, potrvá Rakům příjemnější doba i přes novoluní ve Lvu až ž do 19.8., kdy tento den by měl být pro většinu Raků obzvláště příjemný a to i pracovně a ekonomicky.

Rodinné náročnější klima přijde mezi 20. srpnem a 26. a půjde patrně o partnerské záležitosti, zejména, pokud máte partnera v ohni a také pracovně a úředně… vlastně je to na prd všude, ale tak nějak jsem vám to dala po lžičkách laugh

Přechod Slunce do Panny, 23.8. by se mohl přidružit potíže ekonomické, nečekaný výdaj a podobně.  

Od 26.  je tu ale pro Raky nachystáno přívětivé období hmotné, pracovní, ekonomické a úřední. Jestli máte nějaké zařizování po úřadech, je to dobrá doba. Také soudní a dlouho se táhnoucí věci, by měly nabrat správný směr.

Planety vás nechají nejen odpočinout, ale zahrne vás přízní především Venuše, ale také Saturn, který by mohl do konce srpna přijít s definitivním vyřešením nějaké věci, do které jste hodně investovali.

Něco, jako odměna za vynaložené úsilí.

Rovněž v oblasti lásky by si Raci měli přijít až do konce měsíce na své, což druhý úplněk ještě umocní.

Zdravotně: Pozor na tlak, oběhové věci, hodně pijte a hlídejte se po západu slunce ve smyslu nepozornosti po celodenní námaze. (Uran Slunce Luna).


LVI

Návod na život, na práci, na vztahy. Ideálně manuál na všechno, by Lvi potřebovali zejména dneska. Vodnářský úplněk Lvům mnohdy svým uranským naladěním sluší, ale ne dneska. Ono by se chtělo, ale ono to nejde. Může za to Saturn.

Jediné, co vám mohu dneska a zítra slíbit, je klika.

Mnoho Lvů ale řeší více zásadních věcí najednou a to navíc s pocitem, že sice ano, drive by byl, ale kdo ví, která cesta je ta pravá.

Blbé pro Lva, který bez světla na konci tunelu propadá skepsi.

Přijde.

Naštěstí se jednak všechno otočí, a jednak Lev skeptikem není a když, tak ne dlouho.

horoskop pro vsechna znameni srpen 2023

Musíte vydržet, 

Kolem 10.8. se planety na chvilku usmějí a poodhalí pozitivní model, ale pak ho na chvilku ještě potemní … všechno otočí novoluní ve vašem znamení.

Patrně půjde o pracovní nabídku, aby se dobré období představilo ještě pěkným zážitkem nebo nabídkou z oblasti vztahové, kolem 18.8.

To Lvovi na rozjezd a ono světlo v temnu postačí.

Proto patrně dost dobře projde zátěžovými dvěma dny, které nastanou 17. a 18. srpna, kdy by se mohl dostavit menší výbuch emoční. U většiny Lvů půjde o nedořešené věci a nepříjemné rozhovory.

Tak jako všichni ale pozor na dobu mezi 22. a 25. srpnem!

Jako prostě nedělejte vůbec nic! Ale ono to stejně asi moc nepůjde a přechod Slunce do Panny to moc nevylepší. Hlavně nikde laskavě nedělejte hrdiny, ať nemusíte svým šarmem v následujících dnech oslňovat nemocniční personál!

Pak ovšem se srpen na Lvy začne usmívat a bude si moci pusu utrhnout až do konce měsíce a ještě i v září. Může jít o pomocnou ruku při realizaci nějakého nápadu, případně může přijít nápad sám a to hlavně v oblasti podnikání a práce, úspěchy úřední, finanční vztahové….. idyla!

26.8. vstane z postele úplně jiný Lev.

Pozitivní, úspěšný, neodolatelný, plný elánu a energie a bytost, kterou nikdo neodmítne, a kterou díky náklonnosti Venuše i každý miluje, která je vtipná a děééésně chytrá.

Pro Lvy, závěr srpna – zlaté časy.

Užijte si to.

Rybí úplněk, v srpnu druhý, z vás udělá romantického, vrnícího domácího mazlíčka!

Zdravotně: V začátku měsíce může Lvy pozlobit hlava a nervy. Lvi migrenici asi zobou tabletky. Ve středu srpna si dejte pozor na tlak a oběh. Pak už pohoda.


PANNY

Panny patrně zasáhl náročný začátek srpna ponejvíce v oblasti rodinné. Zřejmě nevíte, co řešit dřív, lidé se vám zdají nesvéprávní, neochotní, tupí a občas můžete pochybovat i vlastní způsobilosti, což je pro Pannu, která si myslí, že je mozek světa, zvláště šťavnaté.

Dnešní úplněk je pro většinou Panen svým Vodnářským, potažmo Uranským nastavením doslova drtivý.

Váš Merkur právě svádí lítý boj s Uranem. V tuto chvíli přemýšlí, že do ringu hodí ručník.

A hodí…

Oddechnout vás nechají planety mezi 5. a 6. srpnem, to doporučuji řešit, 7.8. bude na prd zdravotně a 9. snad vůbec nemluvte na partnera, jestli s ním ještě chcete vydřtet. Nebo spíš on s vámi.

Novoluní ve lvu 16. může být tentokrát pro Panny ale už velice užitečné a přinese vám potřebnou energii i pozitivní pohled na svět i na sebe.

Následují dny, kdy si Panna bude lebedit, jak se věci daří a jak je užitečná a jak to jde všechno dobře… aby jí, jako všechny, zkosila doba 21., 22. (to obzvlášť) 23. 24. a ano i 25. srpen.

Přechod Slunce do vašeho znamení 23.8. bude rovněž zátěžový, díky náročné konstelaci okolních planet a může přijít i dost nepříjemná událost rodinná či bytová, která by vás mohla stát mnoho energie, neřku-li peněz.

Od 26. ale přijde pohodinda, postihne vás brilantní rozum a originalita, budete mít hodně sil, a hlavně díky Jupiteru i velké štěstí.

Prakticky by Panny od 25.8. až do konce měsíce, mohly i vyhrát, nebo přinejmenším začít něco, co bude dlouhodobě dobré.

A může se to díky Venuši týkat i vztahů, což ještě umocní příjemná energie kolem druhého srpnového úplnku 31.8.

Zdravotně: Zkraje měsíce dost pijte, abyste s sebou někde nesekli, uprostřed srpna je nejvíce ohroženo zažívání a střeva a koncem srpna si už dělejte a jezte, co chcete.


VÁHY

Dnešní úplněk vaše mističky náležitě rozkynklá už dopoledne a k večeru bude ještě hůř. Mnohé Váhy řeší náročné a spletité rodinné věci, a to celé s pochybností ve své vlastní síly to ustát.

Budiž vám útěchou, že nic horšího už vás nečeká, snad jen depresívní večer.

Následující dny si přichystaly pro Váhy mírné zlepšení nálady okolo 4. a 5.8., kdy by mohla přijít nějaká zprávy s optimističtější vizí, ale hnedle 9. srpen zase přihraje potíže rodinné a vtzahové.

Po té by se dalo říct, že to bude strašně utahané a prostě musíte to vydržet do novu ve Lvu, která vám dá aspoň energii a připlíží se dobré zprávy úřední a i váš šarm a příval energie.

O tu vás pak, jako všechny připraví doma od 22. do 25. srpna a fakt si někde lehněte a vypněte všechno, kromě základní tělesných funkcí.

Mraky se přeženou už 25. večer a potrvá. Váhy čeká příjemná zpráva, nebo vývoj v oblasti hmotné, zejména pak finanční a rodinné.

Také možná v tuto dobu někdo zcela nezištně přijde s nějakou pomocí.

Až do závěru srpna mají planety i pro Váhy příjemné dny.

Ponejvíce si pozitiva užijete v oblasti rodinné, mezi přáteli, ale také ekonomické, kde poslední dva srpnové dny může přijít zpráva, která pro vás po rovině hmotné, bude znamenat více jistoty. A to dlouhodobě.

Druhý srpnový úplněk 31.8. přinese nějakou romantiku a mooooc a moc emocí.

Zdravotně: Po celý srpen mají Váhy nejzatíženější oblast psychickou. Od ní se může odvíjet celá řada problémů a bolístek. Budiž vám útěchou, že co je od nervů, není organické. (mluvíme o potížích psychosomatických)


ŠTÍŘI

Úplněk ve Vodnáři a komplikované postavení vaší vládnoucí planety Pluta? Hotová katastrofa! jestli už teď neležíte s migrénou, tak to asi přijde, případně prostě ležíte nebo nějak popolézáte, na každý pád to nebude nijaký festival ani zítra.

Pak se to trochu urovná kolem 4. a 5. ale už zase 7. srpna čeká nějaký voser pracovní a 9. si vlezte doma do vany, nebo do kouta. I když je možné, že vás někdo pošle ještě mnohem dál.

Jo, budete na zabití.

Ale teda oni ostatní taky.

Štír je dost silný na to, aby si poradil. Problém současného období, které potrvá až do novu je nedůvěra, nejistota, málo energie a hodně agrese kolem.

Rozhodně přijde uklidnění po novu, a když přežijete velice krizové a rizikové i velmi náročné dny mezi 21. a 24. srpnem, tak pak přijde odměna nevídaná!

Mohli byste prožít přímo smršt událostí, zejména vztahových, velice intenzívních, emočně silných až vášnivých. (Uran, Mars, Venuše) Můžete se zamilovat, stejně jako prožít nějaký echtovní románek.

Věci se začnou rovnat, jistojistě se zablýskne na lepší časy, vaše vize budoucnosti bude výraznější a je možné, že se do konce srpna stihnete i zamilovat, nebo obdržet zásadní zprávu, nabídku a podobně hlavně v oblasti citové, ale Merkur slibuje i finance a práci.

Poslední dva srpnové dny mohou být pro některé Štíry dokonce životně důležité, v pozitivním slova smyslu.

Zejména druhý srpnový Rybí úplněk.

Zdravotně: Hlídejte si oblast neurologickou, játra, psychiku a pozor na úrazy z únavy a nepozornosti.


STŘELCI

Během dnešního úplňkového dne, který je echtovně náročný můžete dojít k tomu, že když zasadíte trpaslíka, do rána z něho bude Bivoj. Nic, nejde napoprvé, lidi vás rozčilují, vy sami sebe rozčilujete a k tomu hrozí i konflikt v partnerském životě.

Ano, hotová idylka!

Patrně kolem 3. a 4.8. se dostaví díky nějaké akci uklidňující pocit, že ono to zase není tak horké, ale následující dny se ponesou opět spíše v duchu všeobecného napětí. 

Energii vám vrátí novoluní a dny po té, až do náročného období mezi 21. a 25. srpnem.

Zprávy, které mohou v tuto dobu chodit a nevylepší to ani přechod Slunce do Panny mohou být velice deperesivní a na první dobrou můžete mít dojem, že vlastně ani nemají žádné řešení.

Střelec, jakkoli je jeho vládnoucí planetou Jupiter, je depkař. A depka je to správné slovo, které vyhne u Střelců model těchto dnů.

Budiž vám útěchou, že to přejde a jak jsme už zvyklí z klimatu, bude to opet přechod do extrému, tentokrát pozitivního.

S 26.srpnem vás ozáří sluncem a planety se začnou předhánět, která vám připraví hezčí chvilky.

Úspěchy čekají v oblasti vtzahové, ekonomické, energetické, pracovní i společenské.

Mluvím o velice pozitivních událostech, zážitcích, prostě období, kdy budete miláčkem Venuše, ale také miláčkem Jupiterovým, což může přinést i okamžiky, ve kterých budete mít vysloveně kliku.

Ne, neverbuji vás do sportky, ale já bych to s těmito aspekty zkusila, alespoň jeden sloupeček.

Druhý srpnový úplněk vás sice může vyčerpat, ale tak nějak příjemně.

Zdravotně: Dejte si prosím po celý měsíc pozor na kosti a svaly. Nejste superman!


 

Přeji vám co možná krásný a příjemný,

vyletněný srpen a hodně štěstí!

heart

(Kopírování textu, prosím pouze s uvedením zdroje.)

Michaela Kudláčková

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se v KOZOROHU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Svátek práce

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Ponechali byste název pásky proti smrti pro reflexní prvky?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 33
  • 726
  • 24 528
  • 352 338
  • 2 425 341
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet