Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – listopad 2023

Horoskop pro všechna znamení – listopad 2023

autor: | Lis 1, 2023 | Magie | 0 komentářů

Návštěvy: 14035

Pěkný den u listopadových horoskopů. Tento měsíc osobně vnímám jako náročný, ale přínosný, protože ačkoli se zde najdou i dny velmi trpké, celkový efekt, který nám planety nyní přinesou s ohledem na budoucnost, je zásadním způsobem výchovný. Silný vliv Merkura, Saturnu, Venuše, Lilith i Neptuna, by nám měl přinést mnoho změn. Nejen technicky, ale také duchovně.

Nové směry mohou být otázkou zásadních rozhodnutí, i třeba nabídek či kontaktů a hlavně událostí, jejichž vůbec celkový dopad bude v tu chvíli náročný, ale ve výhledu obrovskou školou a posunem. 

Listopad je také o zpětné vazbě a to nutně vždycky nemusí být pěkné pro ty, kteří se nechovali pěkně.

Kraj měsíce dá impulz k vyřešení věcí pochopení a prozření, po té logicky následuje nutnost se s tím vyrovnat…

(! pozn.red. Kliknutím na jakoukoli tu otravnou reklamu, věnujete magazínu, kde pro vás stále vychází výklady a horoskopy a všechno, bez výmyslů, typu placené články a podobně, 6 korun. Hodí se. Stačí kliknout a půl minuty vydržet. Díky moc friends)

Novolunní následně dodá klíčové momenty a uvědomění a bude komplikované jak celkově společensky a mezinárodně, mediálně a politicky, tak i po rovině našich interních životů, a bude ve Štíru. 

Konec měsíce může znamenat nezvládnuté emoce negativně postižených…a úplněk může být takovým vyvrcholením i kulminací zároveň.

Více ve videu…

  • Prostě 3. a 4.11. náročné zprávy z oblasti mocných a také klimaticky.
  • 12. a 13.11. těžká rozhodnutí a necestovat!           
  • 23. – 28.11. všechno špatně!

Klimaticky bude listopad náročný ve svém závěru.

Hooodně vody!

A teď už jednotlivě pro vaše znamení.


KOZOROZI

Vím, že to bude pro Kozorohy těžké, ale pokuste se tento první týden a to až do jeho konce co nejméně prakticky jednat a věnujte se zejména vztahům, kde můžete hodně vylepšit a posunout.

Rovněž se, pokud to půjde, vyhněte úředním jednáním a podpisům důležitých smluv. Všechno, co zavání soudy, přehlížejte.

Kolem 11.11. hlídejte věci a nevěřte nikomu, koho neznáte minimálně tak dobře, jako sebe.

Po novolunní 13.11. by se vám mělo slušně dařit v oblasti vztahů a citů. Budete sami velice milí a to stejné by se k vám mělo dostávat.

A nejen to, dokonce by se v tomto období měly k vám přivrátit nějaké peníze. Na bezstarostný zbytek života to nebude, ale potěší.

Pak nastává ono avízované zátěžové období a Kozorohy zasáhne také. Ponejvíce v oblasti právní.

Mezi 22. a 27.listopadem můžete Být unavení a vyčerpaní a ono tak nějak v tomto týdnu bude proč. Ne, že by to byl nějaký jeden Armagedon….spíš spousta malých apokalypsiček.

Listopad je pro všechna znamení spíše temný.

Zdravotně: V listopadu mají Kozorozi nejslabší ledviny a močové cesty.


VODNÁŘI

Jestli v tomto týdnu absolvujete nějaký test, nebo zkoušku, nemohli jsme si vybrat lepší období. Přeje vám Merkur.

První tři dny přejí Vodnářům také v lásce, tak toho využijte. Možná ani nebudete muset, možná to někdo udělá za vás.

Pak už ale ne…rodinné a vztahové problémy mohou přijít mezi 3 a 4.11.

Následují dny pěkné a spíše klidové… makejte na všem, protože se to za chvilku zase pokazí.

Přesně od 10.11. a hlavně tento den si dejte pozor na úrazy od těžkých věcí. Těžké je celé období od tohoto data, až do 14.11. Možná trochu psychicky zátěžové, ale jde spíše o uvědomění si věcí, které jsou nefunkční.

S 16.11. se k vám přišourají nějaké peníze, nebo se vám podaří vyjednat jejich přísun třeba na později.

Venuše si vás najde hned na to.

Od 17.11., až do 21.11. Můžete učinit i velmi zásadní rozhodnutí v oblasti vztahů, nebo rodiny a povede to rozhodně ke štěstí.

Pozor od 23. 11. až do konce listopadu. Cokoli, co akčně uděláte, nebo i řeknete zvláště tam, kde máte v práci slovo vy, bude střelba mimo terč a mohli byste toho i litovat.

Poslední dny v listopadu je u Vodnářů ohrožena nervová soustava a budete citliví na jakékoli zákroky a medikaci.

Jestli to není akutní slepák, odložte plánované operace na prosinec.

Zdravotně: Oslabené máte nervy a žaludek.


RYBY

Pokud budete předstírat, že 3 a 4 listopadu neexistujete, pak Rybičkám přeje listopadový týden od 6.11. hlavně duchovně.

Možná si něco uvědomíte, možná se setkáte s něčím nadpřirozeným, nebo se k vám prostě budou dostávat informace odjinud, než z knih a verbální komunikací.

Hlavně se v téhle době vykašlete na praktickou stránku života.

K duchovnu se přidá i láska, což je vlastně jen pokračování, jenom byste si toho po fyzické stránce měli více všimnout.

Bezva období na svatbu, nebo také na otěhotnění. (to druhé platí jen pro ženy)

Trochu problematické období budete mít kolem 10. 11. zejména v práci. Je to takové krátké období jakési bezútěšnosti, až vyhoření, ale ne nadlouho. Nejhorší bude pro vás v této době komunikace s Pannami a Býky.

Váš příjemný čas přijde s 15.11.

Neslibuji první ve sportce, ale mohlo by to být milé nejen ekonomicky, kdy by se mohlo objevit něco nového, nečekaného a příjemné, ale také v oblasti lásky a vztahů.

Vyhlédli si vás Štír, Neptun i Mars a ti to umí společně pořádně rozjet. Naštěstí s dobrými vazbami vzájemnými, za přispění Jupitera, čili příjemné období až do 22.11.

Po tomto datu, až do konce měsíce a první dva dny v prosinci buďte trpěliví, uvážliví, dejte si pozor na zdraví, finance a vlastně všechno.

Je to doba ztrátová a útlaková pro všechny.

Zdravotně: U Rybiček je to pro listopad hlava, nervy a taky klouby.


SKOPCI

Když pomineme první tři dny v tomto mesíci, budete nastávající týden hodnotit víceméně kladně hlavně v oblasti vztahů, lásky, empatie, hřejivých slov, jakéhosi prozření i ze strany jiných.

Je to týden, který ovládá spíše duchovno a emoční rovinu. Práci neřešte, to přijde.

Pokud máte v úmyslu někoho ulovit, udělejte to. Ačkoli, může se stát, že si někdo v té době uloví vás.

Od 11.11. byste mohli být podráždění, protože prostě myslíte na zcela jiné věci a můžete po rovině praktické udělat dost chyb. Z toho může vyplynout taková drobná frustrace a touha něco měnit, ideálně ihned. Zejména v oblasti práce.

Chcete-li jít na to diplomaticky, udělejte to v období od Novoluní dál. To se vám bude nebývale dařit ve všech oblastech.

Doba od Novu do 22.11. jakoby dokončí, co začala doba mezi 6. a 13. listopadem. Prakticky na ni naváže.

Od tohoto data už ale nic nerozjíždějte, zalezte, vypněte TV, rádio, zvonek a čtěte humoristické romány. Pro jistotu nekoukejte ani z okna. Jistě byste neviděli nic pěknýho.

Poslední listopadové dny budou pro nás všechny zátěžové, a proto se do ničeho zásadního už nepouštějte. Ani první dva dny v prosinci.

Zdravotně: pro Skopce jsou to v listopadu žíly, cévy a oběhový systém.


BÝCI

Tři dny teď pozorujte a nasávejte.

Pak od 5.11. se pro změnu dívejte se, jak se mohou věci obracet k lepšímu, jak mohou lidé z vašeho okolí, ale i vy docházet k tomu, co je správné, co povede k úspěchu a štěstí a jak příjemní umíte být vy, zejména doma, v rodině a v lásce.

Od 10.11. zas už neřešte, nemluvte, vyhněte se konfrontacím jak úředním, tak i soudním. Nedopadlo by to dobře. Verbálně nemáte dobrou kondici. Jestli nechcete v nějaké důležité věci říct něco, co by bylo kontraproduktivní, tak jen poslouchejte. Vydržte to do 14.11.

Potom, zhruba od 15.11. je to lepší komunikačně, ale omezte se na jednání s lidmi, které dobře znáte.

Naopak gratulovat si můžete mezi od 18.11. až do 23. 11. v oblasti vztahů milostných i rodinných. Ale v zaměstnání, při jednáních úředních i oblast ekonomická bude z vašeho pohledu v pozitivním světle.

I déle trvající neshody by se v této době měly výrazně vylepšit. Hledáte-li protějšek, lepší doba už listopadu nebude.

Od 24. listopadu se nenechte vtáhnout do nějakých nesrovnalostí pracovních a pohovory odložte.

V této době ale nepijte alkohol a vyhněte se i lidem pod jeho vlivem. Dále se vyhněte pomstychtivým jedincům a radikálně myslícím osobám a vlastně úplně každýmu a všem a i sobě.

Do konce listopadu už se fakt nic pozitivního nestane.

Zdravotně: Pouze pro Býky s vysokým tlakem a nemocemi CNS platí zvýšená opatrnost. Jinak na tom kondičně budete docela fajn.


BLÍŽENCI

Pokud se vám bude chtít tento týden v listopadu říkat nějaké osobě něco zásadního, udělejte to. Ale prosím až od soboty!! Půjdete na to s něhou a empatií i se s chopností naslouchat a zůstat nad věcí.

Závěry si budete dělat pomalu.

Vyvoláte milou odezvu, protože sami se dostáváte působením Venuše a Merkura do pozice člověka, který se dobře poslouchá a je objektivní.

Kolem 10.11 až do 13.11. nedělejte důležité kroky po rovině pracovní a finanční. A raději nedělejte žádné zásadní kroky.

Možná vůbec nechoďte. Ale myslím, že se vám nebude ani moc chtít dělat cokoli.

Nechte si to na dobu po Novolunní, tedy od 14.11. dál, což je pro vás dobrá doba na řešení všeho praktického, pragmatického a hmotného.

Kolem 20. listopadu byste mohli udělat nějaké zásadní rozhodnutí v rodinném životě a bude to dlouhodobé, ne-li nastálo. Mělo by to být dobré rozhodnutí.

Od 23.11. stejně jako ostatní, už nic moc nedělejte, pozorujte, zůstaňte klidní pokud možno. Bude úplně stačit, co kolem sebe uvidíte. Nezapojujte se.

Zdravotně: Pro ženy platí v listopadu zvýšené riziko problémů v oblasti vaječníků a pro všechny pak pozor na močové cesty a střeva.


RACI

Po citové stránce je to v listopadu u Ráčků houpačka. Dřív než zkřivíte obličej, uvědomte si, že houpačka se pohybuje v určitých chvílích i nahoru. 

Takže teď jste až do soboty dole.

Potom po 4. listopadu letíte nahoru, kde se zdržíte až do svatého Martina. Po stránce vztahů budete vy sami velice milí a budete přitahovat opačné pohlaví jako magnet.

Mezi 12. a 14.11. přijde trochu depresívní doba, možná drobné zklamání, ale není to nadlouho.

Od 15. 11. by mělo pokračovat období pozitivní, které začalo 4.11. ale rozhodně nehledejte milostivé klima v práci.

Tam až do 20.11. moc polibků nedostanete a ani nerozdáte.

Finančně a také úředně vám přejí planety v období kolem 16.11. až do 21.11. Touhle dobou byste mohli podepsat dokonce nějakou smlouvu a bylo by to patrně do budoucna dobré.

Poslední dny v listopadu, stejně jako ostatní, buďte velice opatrní, obezřetní a hlavně pevné nervy.

Opatrně a kulantně se vám, emotivní Ráčci snažím sdělit, že prostě od 23. listopadu bude astrologický výhled poněkud nepěkný.

Kdybyste byli třeba Kozorozi, kteří by mě s kudrlinkami poslali k šípku, řekla bych, bude to stát za plný tlustý střevo crazy

Zdravotně: Když si budete v listopadu hlídat krk a uši, měli byste ho přestát po zdravotní rovině celkem beze ztrát.


LVI

Trochu neuspořádané poměry, (lépe řečeno dny na prd) které se Lvů dotknou mezi 2 a 4 listopadem, by se měly rychle upravit už 5.11. a pak se bude Venuše na Lvy usmívat.

Zažijete spíše pozitivní věci, můžete dojít k nějakému poznání a uvolnění a také k vám se bude dostávat spíše pěkná energie.

Doba přeje nejen milostným vztahům, ale také přátelství, rodině a dohodám po všech rovinách.

Pracovně a tak nějak celkově náročné to bude naopak mezi 10. a 13. listopadem, kdy se držte vzadu, dělejte, že děláte a ani úředně moc neřešte. Ve vztazích počkejte, až se pozitivní doba vrátí a ona se vrátí.

Pro vaše finance a podnikání je přívětivé období po Novu od 14.11 do 17.11.

Po té se vrátí přívětivé období vztahové, společenské, úřední i psychické, Věci dostanou spád, který jste si přáli.

Od 23.11. už se ale vyhněte konfliktům se starší generací, vyhněte se lidem, které nemáte rádi a musíte s nimi jednat, protože diplomaté v tuhle dobu s Marsem v plné zbroji, nebudete.

Pokud nemáte postavu na to, abyste někoho inzultovali, byli byste sami inzultováni.

28. navíc hrozí krádež, nebo podvod. Jo jo, na vás!

Prostě do konce měsíce nic nedělejte a omezte se pozorování pukliny ve zdi. U toho vám sna nic nehrozí, pokud nebydlíte v seismicky aktivní oblasti.

Zdravotně: Jste trochu uvadlí, což bude asi jednak fyzickým a psychickým zatížením a jednak nedostatkem slunce. Hrozí vám potíže se spánkem a imunitou.


PANNY

Pro Panenky nebude problém tento týden více přemýšlet a na základě toho jednat.

Prakticky jsou takto nastavené po celý svůj život. Pouze mezi 3 a 4.11. se snažte své geniální myšlenky a analýzy necpat jiným lidem. Bylo by to zbytečné.

Ovšem od 4 až do 10.11. budete chodící encyklopedie a brilantně vám to bude myslet vlastně po všech rovinách a přijdou pochvaly, plácání po zádech a příjemné výzvy pro vaše stále hladové mozečky.

Stranou nezůstane ani oblast citová, rodinná a bude to bohatá doba na setkání s přáteli i lidmi, které jste dlouho neviděli. Bude to hezké.

V době 10.11. až zhruba do 14.11. přijde trochu náročnější období, ale vzhledem k vaší zdrženlivosti, si myslím, že budete v oblasti práce spíše nějakému konfliktu přihlížet, než se ho přímo účastnit. V oblasti vztahů můžete prožít drobné zklamání, nebo případně výčitky svědomí.

Naopak po 15.11.. se s Venuší budete nejspíš přímo mazlit a asistenci přidají i Mars a Štír, takže to vypadá minimálně na rande, jestli jen jedno. Nebo rovnou na svatbu, početí a podobné radosti, kde rozumu netřeba.

Ani se ho tam v tuhle dobu nesnažte vtěsnat, jenom by překážel.

Pro peníze a hmotné věci přichází dobrá doba mezi 17.11. a 20.11.

Od 22.11. platí pro Panenky to samé, co pro všechny ostatní. Klid, zdrženlivost a opatrnost, odpočinek a mediální detox.

Zdravotně: Zvláště na konci měsíce by si Panny měly dávat dobrý pozor na ramena, kolena a kyčle.


VÁHY

Zřejmě budete zbytek týdne přemýšlet a zřejmě ne o něčem pozitivním. Spíše jde o starosti kolem praktických věcí. To přejde.

Mezi 4. a 19. listopadem si na málo věcí kolem vztahů bude většina Vah stěžovat. Naopak, přijít by mělo cosi pěkného, různá pozvání a vyznání nebo obojí a také vám či někomu dojde, co vlastně chcete a co by vás mohlo učinit v budoucnu šťastnými.

Pak se spojení na chvíli přeruší.

V období kolem 10.11. a 13.11, bude co řešit.

V rodinném prostředí by to mohlo zaskřípat. Ačkoli budete více uhlazovačem, než dmýchačem nějakého sporu, nic příjemného to nebude a vás by to mohlo psychicky unavit natolik, že se někde zavřete a budete … spíš nebudete.

Od 14.11. by se mělo spojení obnovit.

Silný Neptun a Venuše vás vrhne do náručí přátel, obnovíte onu láskyplnou a zásadní energii a tehdy byste mohli učinit i zásadní rozhodnutí. Rovněž pracovně a finančně bude vesmír k vám milostivý a to zejména kolem 18.11. +- 23 hodin

Na vlně pozitiv se ponesete až do 22.11.

Od této chvíle si dejte pozor na zdraví, na nervy, na okolí a to hlavně v oblasti pracovní a odložte lékařské zákroky, pokud nejsou nutné!

Zdravotně: Z nevyrovnané psychicky posledních listopadových dnů by Váhy mohlo pozlobit zažívání a imunitní systém.


ŠTÍŘI

Štírům se zbytek týdne bude kouřit z hlav. Dost možná proto, že mají horečku. Od soboty bude lépe.

Je to ale do té doby náročné na rozhodování a správný postoj. Jako byste nevěděli, co je dobře. Venuše je pro Štíry v tuto dobu stejně silná, jako Merkur a Saturn. A každý si myslí něco jiného.

Jupiter vám později pomůže.

A to hnedky už o víkendu nějakou dobrou dobrou zprávou a po neděli i přívalem energie a pozitivních věcí.

Užívejte až do 10.11.

Pak se naopak může dostavit pocit rozervanosti, deprese a jakéhosi bezvýchodna, kdy byste mohli projít i sebeobviňováním a pocitem, že děláte fatální chyby. Nesnažte se udělat v této době nějaké rozhodnut. Neptun není dobrý rádce. Často je hodně zavádějící.

Počkejte si po Novolunní.

horoskop pro vsechna znameni listopad 2023

Od 14.11. už zase máte k sobě tváří obrácenou Venuši a také Merkur, což by mohlo znamenat nejen klidové řešení věcí, ale také hodně lásky, uvědomění a dostanete do ruky klíč.

Ekonomicky se vám bude dařit nejvíce mezi 17 a 21.11.

Od 22 už si dávejte dobrý pozor.

Poslední listopadové dny platí pro Štíry stejné varování, jako pro ostatní znamení.

Neperte se a neříkejte hned z první, co si myslíte. Rovněž se nepřetěžujte a nepijte!!!

Zdravotně: Pro Štíry jsou v listopadu nejvíce ohroženy nervy, dýchací cesty a štítná žláza.


STŘELCI

Střelci budou mít zbytek týdne poměrně dost akční a to hlavně na poli pracovním, rodinném a podnikatelském. Ale ani vztahy nezůstanou pozadu.

Od soboty už ale přijde doba urovnávací po rovině vztahové a doba příjemná po všech ostatních.

Rovněž bohatá na novinky a inovace.

Nejraději byste se více věnovali milostným tématům, než těm pracovním, tak to udělejte, než se přeruší spojení s Venuší. Dočasně.

Naopak od 10. do 13.11. se může dít leccos, ale asi to nebudete vnímat právě v klidu a díky nepříjemnému postavení Saturna a Neptuna můžete mít chvíli dojem, že věci se dějí pokaždé úplně jinak, než chcete, a také na chvilku dojít k tomu, že lepší už to nebude.

Ale bude!

Hned po Novolunní ve velkém stylu uvidíte, jak jste se pletli.

Může se až do 22.11. stát cokoli.

Půda na poli lásky je hřejivá a plodná. Doslova. Můžete i otěhotnět. Jste-li žena, to je dost zásadní předpoklad.

Dělá to Mars a také Venuše a ve vašem případě i vaše znamení a Saturn, co má právě dobrou náladu.

Můžete pro druhé hodně udělat. A také pro sebe.

Poslední dny v listopadu, tedy konkrétně od 24.11. dál, se vaše pozornost již stane téměř nulovou, tak na sebe dejte pozor.

Nepouštějte se do konfliktů, nepřepínejte se … buďte opatrní na veřejných místech i při práci, dobře se oblékejte a nesportujte!

Zdravotně: Pozor na úrazy, vymknuté kotníky, plotýnky a údery do hlavy.


Mějte krásný měsíc, ať je pro vás šťastný, co možná přínosný a těším se v prosinci

friends

(Kopírování textu, prosím pouze s uvedením zdroje. Díky)

Michaela Kudláčková

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve ŠTÍRU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jaroslav je jméno původem slovanské. Jeho základ lze nalézt ve slovech „jaryj“ (skotačivý, energický) a „slav“ (důležitý, významný), takže Jaryjslav. Doslova to znamená „energická síla“, „silná energie“, Ze stejného základu „jaryj“ se vyvinulo pak i jaro. Jaroslav se tak dá dnes volně přeložit, jako „ten, kdo má energii jara“, či „jaro oslavující“. V ČR je 205 561 takto skotačivých jarních chlapců.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Ponechali byste název pásky proti smrti pro reflexní prvky?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 63
  • 396
  • 23 118
  • 358 884
  • 2 422 099
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet