Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – Prosinec 2023

Horoskop pro všechna znamení – Prosinec 2023

autor: | Pro 3, 2023 | Magie, Společnost | 0 komentářů

Návštěvy: 17219

Hezké pozdravení u posledních letošních horoskopů, kterými vás, aspoň v mezích možností s ohledem na to všechno, co se děje, myslím docela potěším. Je jen málo problematických dnů, zato je prosinec bohatý na zajímavé astro změny, které na nás logicky budou mít vliv. A to nemalý. Podrobně vysvětlím zde:

Jinak ještě dodám, že do Nového roku vstoupíme s couvající Lunou v Panně a takové nastavení přeje střádání hmoty a kosmetickým zákrokům. Mars a Venuše budou ve Střelci, což je model akční a společenský, Neptun v Rybách, což je emotivní, a Saturn bude také v Rybách, což vždycky ohlašuje obrovské změny na mnoha úrovních.  Pocítíme to jak v soukromých životech, tak i společensky a celosvětově. Úplněk nás čeká 27.12., bude v Raku a bude silný i zásadním působením Marsu +- 24 hodin.  Tehdy si dávejte pozor na náhlé věci, pády a nehody… prostě se nedrápejte po výškách a nezkoušejte rachejtle v garáži. Nezkoušejte rachejtle prostě vůbec nikde! Ostatní výbušné věci a náhlé nepříjemností, které by se mohly v tuto dobu přihodit celospolečensky a bohužel také celosvětově, ovlivnit bohužel nemůžeme. A teď už něco málo pro každé znamení.


KOZOROZI Vliv Saturna může mezi 8. – 10. prosincem Kozorohům pomoci k úspěchu v práci i podnikání. Vaše houževnatost a píle by měla být odměněna. Trochu to s sebou vezme možná oblast vztahovou, na kterou přijde řada později. Dejte pozor na rodinné příslušníky starší generace. Dobré vyhlídky ekonomické, tedy sem patří i nákupy máte mezi 11. a 17.12. V praktických otázkách chybovat nebudete. Novolunní 13.12. by vás mohlo, díky Saturnu donutit přehodnotit některé zásadní otázky ve vašem životě. A tady je rozsah veliký Od vztahů až po hmotnou oblast. 19.12. si dejte pozor na střety s minulostí a to v jakékoli podobě. Nedivila bych se, kdybyste potkali někoho z minulosti, s nímž ještě máte nevyřízené účty, ale to se může týkat i bývalých lásek! Slunovrat a s ním přechod Slunce do vašeho znamení, současně definitivní přechod Saturna do Kozoroha (20.12.) a fakt, že také Venuše bude ve vašem znamení, z vás udělá velice rozhodného člověka, který by mohl velmi efektivně a trvale změnit hodně věcí. Předně těch, které nefungují. Těžko se někdo bude proti vám v prosinci stavět. To by bylo, jako se snažit přetlačit s lokomotivou. Vánoce budou pro vás ve znamení milé energie, a to hlavně díky Neptunu. Můžete se pokusit osvobodit se od přežitků a zastaralých pravidel. Ve vztazích vám Jupiter slibuje závěrem roku velké věci. Zdravotně nepřetěžujte žaludek a játra.


VODNÁŘI Merkur, Saturn a Pluto přejí Vodnářům mezi 8. a 11.12. hlavně ve financích a nových příležitostech. Horší je to už ve vztazích. Venuše si vás všimne později. Mezi 12. a 16. prosincem nakupujte, zejména pak pragmatické věci, jako jsou pračky, luxy a podobně. Pocitové dary nechte na později. Citově jste na tom stejně, jako míchačka na beton. 19.12. si dejte pozor nejen na hromadných akcích a veřejných místech, ale také hlídejte, jak na druhé působíte. Díky vašemu Uranu a Saturnu, budete často mentorovat a budete na druhé působit jako pan učitel, co se rád poslouchá, nebo škarohlíd, co se neumí radovat. Kolem Slunovratu můžete pocítit sílu Marsu a Neptuna, v kontextu s pravdou a neoblomností Saturna. Můžete v tuto dobu krutě nadhodnotit vlastní osobu a leden by vám tento omyl krutě spočítal. Dejte pozor. Po Slunovratu, se díky Venuši, která se sice přesunula do Kozoroha, ale s ohledem na její hezké postavení vůči vašemu slunci, můžete vrhnout na ty pocitové dárky. Budete empatičtí díky Neptunu, vynalézaví díky Venuši a bezchybní díky Saturnu. Na Štědrý den převáží nad pocity rozum a odpovědnost. Závěr měsíce a příchod nového roku můžete prožít v duchu lásky a živočišně. Zdravotně pozor na močové cesty a všechny bolesti, které jsou psychosomatického původu.


RYBY S Jupiterem se vám bude ještě dobře žít hlavně teď, začátkem prosince, kdy tato k vám právě moc milá planeta slibuje v oblasti lásky cosi, co by mohlo být moc pěkné a moc dlouhé. Mezi 10. a 13.12. vám zase Uran a Mars servírují možná zajímavé změny v kariéře, které mohou mít význam do celého příštího roku. Oblast financí Vás začne zajímat zejména kolem Novolunní 18.12., a hned potom následuje akční řešení osobního štěstí, což zařídí Venuše, která se přesune do Kozoroha a také Neptun. 14.12. Si dejte pozor hlavně na vlastní psychiku a nějaké ty pocity marnosti a podobně a hlavně v tento den nepijte. Pokud ano, nechte si v telefonu pouze číslo na linku důvěry. Od Slunovratu jsou Rybky pod ochranou Saturna. Ten by k vám neměl pustit nic, co by nebylo trvalejšího charakteru a nebylo jakou odměnou za úsilí, které jste projevili poslední dobou. Štědrý den by měl proběhnout velmi mile, bez emočních výkyvů, spíše prakticky a harmonicky. Zdravotně: Vyhýbejte se průvanu a delšímu pobytu v chladu. Pokud budete muset být dlouho venku, chraňte předně dutiny a krk.


BERANI To, co jste nestihli v létě a s podzimem, můžete ještě dohnat.  Po praktické a hlavně pracovní rovině to bude v období mezi 8. a 10.12., kdy vám přeje Mars a retrográdní Uran. Co se týče nejrůznějších nákupů velkých věcí, nebo věcí trvalejších, tam budete mít bezchybné období od 11. do cca 17. prosince a současně je v tuhle dobu dobré, také řešit věci úřední a soudní. Novolunní 13.12. vás zastihne patrně na nákupech, kde byste mohli excelovat jako klidní jedinci, které nerozhodí ani rám cizího vozíčku na achilovce na obou nohách. Naopak 20.12. nedělejte pro jistotu nic, protože nic je to jediné, to byste v tento výživný den nepokazili. To je ale už  doba, kdy se začne přibližovat Slunovrat, který pro Skopce bude přívětivý. Planety, které se víceméně nasáčkují kolem vody a ohně a to je pro ohnivá znamení uklidní a uzemní. Dobře, možná si budete připadat nezvykle pragmaticky, ale může vám to pomoci v mnoha oblastech. Vlastně ve všech. I charitu budete konat promyšleně. Závěr roku a s tím i Silvestr, by měl u Skopců proběhnout přiměřeně. Prostě žádné větší drama. Zdravotně za vámi stojí Jupiter, který vás chrání od těžkých chorob, ale díky vlivu Neptuna, pozor na neurologické problémy.


BÝCI Nemáte se zač stydět a až budete na Nový rok bilancovat, což Býk dělá rád, určitě budete na mnoho věcí hrdí. K nim můžete v tomto období, tedy mezi 8. a 10. prosincem přidat ještě nějaký menší úspěch v práci nebo podnikání. Mezi 12. a 17. rozhodně nakupujte, protože i pro Býky platí to, co pro ostatní. Saturn, Mars i Merkur slibují dobrou ruku při investování do praktických darů. Pocitové dary až těsně před dnem „D“. Novolunní 13.12. věnujte něčemu, co byste rádi začali, co by mělo mít trvalý charakter a co je pokud možno praktické. Nevím, jak by tento velice zemitý den vypadal třeba u nové známosti, možná jako koupě nemovitosti, ale kdo ví. Každopádně začněte něco nového! Od Slunovratu 21.12. budou Býci spíše harmonicky aktivní, bez velkých výkyvů. Věci děláte promyšleně a nezapomínáte, protože u vás je síla Neptuna koncem roku znát, ani na soucit a toleranci vůči méně odolným a slabým. Na Štědrý den, uděláte maximum pro rodinu a vlastně pro vás, díky vaší Venuši a Saturnu, nebude existovat vůbec nic jiného. Kdyby byl venku Armagedon, Býk bude sedět u štědrovečerního stolu, usmívat se na své nejbližší a pevnou rukou nalévat polévku. Asi tak. Konec roku by měl být v pohodě až na 27. kdy je máme ten náročný úplněk. Zdravotně vás má na starosti Merkur a také Mars, takže jediné, co vás může potkat, je viróza a bylo by to kolem 19.12.


BLÍŽENCI Budete s krajem prosince spokojení alespoň v oblasti kariéry a praktických otázek, protože je možné, že se vám vyjasní hodně z karierních záležitostí. Poděkujte proto Merkuru a aktivnímu Marsu se Saturnem, hlavně v období mezi 9. a 16. prosincem. Novoluní.bude pro Blížence hlavně ve znamení rodiny, rodinných příslušníků a s ohledem na Uran asi také o návštěvách vzdálených příbuzných, jejichž existence vám možná už nějak vypadla. Kolem Slunovratu 21.12. byste se mohli dočkat nějakých zajímavých novinek v pracovní oblasti a také kolem podnikání a nevylučuji ani peněz. Pokud vám nehrozí kriminál, protože to by přes silný Saturn a všechny zásadní planety v Kozorohu neprošlo, mělo by jít spíše o spravedlivé vyrovnání a odměnu. (zpětná vazba). Štědrý den, bude u Blíženců poklidný a možná dostanete více praktických darů, než jste zvyklí. To proto, že Venuše je v Kozorohu a vlastně skoro všichni, jenom Neptun je v Rybách, a tak i když dostanete sadu vařeček, bude fakt z lásky, a možná budou mít všechny ty vařečky namalovaná očička. Rozkošné! Závěr roku by si Blíženci měli jen dávat pozor na osobní věci, kabelky a podobně a na střety se zákonem, které by stály peníze. Moc nééé… tak 500,- za technickou, no. Zdravotně: Kolem 27.12. prosince si dejte pozor na kosti a klouby.


RACI Saturn je tím, kdo vás v této době, tedy mezi 8. a 11.12. podpoří v otázkách financí a kariéry. Saturn a Mars vás rovněž honí k zodpovědnosti. A ono je to dobře, protože pokud vyrazíte na nákupy třeba mezi 12. a 17. prosincem, nakoupíte dobře, levně, prakticky, hodně, jednoduše co Rak dělá s Merkurem dobře aspektovaným a se Sluncem na své straně, dělá správně. Novolunní by mohlo být u Raků ve znamení nějakých novinek z oblasti rodiny a domova. S ohledem na fakt, že Luna bude mezi Střelcem a Kozorohem, mohlo by to být o tom, že novinka bude napřed ohnivá a pak se ukáže jako prakticky upotřebitelná. 19. a 20.12. si jen tak odpočívejte, protože pokud budete moc myslet, budete v depce, a pokud budete konat praktické věci, přivodíte si ztrátu nebo úraz. Slunovrat a období po něm, by měl být pro emocionálně hodně disponované Raky přímo požehnáním. Budete rázem nebývale pragmatičtí, schopní se odosobnit, nedáte se zviklat a pokud byste museli před Vánoci řešit něco náročného, budete neoblomní, zásadoví a velice silní. Myslím ale, že většina Raků toto upotřebí spíše na nákupech a podobných akcích, kde zůstanete klidní i při třetím stornu u kasy. Štědrý den zvládnete se smyslem pro po povinnost a neptunskou empatií i touhou plnit potřeby druhých a mít z toho blažený pocit. Jděte na mši a vysypte se do kostelní pokladničky. S tím aktivním Saturnem tam dáte všechno … mimo papírových bankovek. Konec roku by mohl být s ohledem na převažující vyliv Neptuna a sílu Uranu pro Raky trochu zátěžový hlavně co se týče nevyřešených věcí. Zdravotně: Jednoznačně pozor na nervy, žaludek a úrazy, které ale nebudou vážné.


LVI Saturn, Jupiter a Uran stále sedí na svých místech a úhel jejich pohledu na Lvy může slunečním optimistům připadat už nějak moc přísný. Ne, Saturn na Lvy nezanevřel a ani Mars. Mezi 8. a 17. prosincem se vám od nich dostane minimálně dvou ucelených výsledků vaší předchozí snahy a mohlo by to být velmi pěkné. Pokud chcete nakupovat, nebo řešit něco praktického, nechte to na dobu po Novolunní. Novolunní samotné může být pro Lvy zajímavé čímsi, co se objeví jako novinka, na kterou je třeba okamžitě reagovat, abyste s přechodem Luny zjistili, že jednak není třeba spěchat s rozhodnutím, a jednak se vám může více rozsvítit. Může jít o pracovní věci, vztahy …o cokoli. 19.12. a 20.12. zkuste zachovat klid a hlavně nadhled. Nejsou to dny ani na nákupy, ani na vážné rozhovory a možná ani na to, abyste vstávali z postele. Po Slunovratu 21.12. nastanou pro Lvy docela odlišné dny než dosud. Přestěhováním Slunce budou Lvi velice silní, nabudou odolnosti a tak nějak ztuhnou. Věci mohou mít najednou velice jasné obrysy, vás to emočně nezatíží a dokonce můžete mít pocit spravedlnosti na všech stranách. S ohledem ale na silný Neptun, budete velmi svědomití vůči blízkým, nebude vám chybět empatie a ochota pomoci a vaše dárky budou asi letos kombinací praktických potřeb, plnění přání a touhy udělat opravdovou radost. Na Štědrý den budete emotivní, empatičtí, chápaví ale důkladní a důslední. Závěr roku může na Lvy působit poněkud unaveně, ale pocitově uspokojivě. Zdravotně: Pozor kolem středu prosince na záda v horní polovině a koncem jste adepti na chřipku.


PANNY Panenkám slibuje Merkur poměrně úspěšný prosinec, což by se mělo ohlásit mezi 9.12 a 14. prosincem nějakou pracovní zprávou, nebo věcmi praktického charakteru. Novolunní by mohlo pro Panenky být velice zajímavé zvláště v oblasti ekonomické a podnikatelské. Pokud se dopoledne dozvíte novinku, nechte si čas do odpoledne. Uvodíte ji bezvadně a tak, jak vše ve skutečnosti je. Kolem 16. a 17. pak asi budete s ohledem na postavení Merkura a Saturna chtít dobře nakoupit, což se asi podaří. I když je možné, že s ohledem na Uran se k tomu připletou společenské události a hlavně rodina. Půjde patrně o návštěvy a cosi, co je cyklicky dlouhodobě tradiční. Tentokrát se vám vůbec nebude chtít, ale logicky žádné pravidlo neporušíte. 19. a 20. prosince by měly Panny dávat pozor předně na svoje zdraví a také se můžete dostat do konfliktu v kruhu rodiny a příbuzných. Můžete se s někým v těchto dnech i rozloučit. Saturn ale trvá na tom, že je to ku prospěchu, i kdyby se to tak zprvu nejevilo. Na Štědrý den na nic nezapomenete, možná se dočkáte nečekané návštěvy, ale i kdyby k vám večer napochodoval celý zástup nečekaných hostů, s ohledem na parádní postavení planet včetně vaší Venuše, všechny usadíte a všichni budou spokojení, i kdyby se jim na talíři nudila jedna opečená houska a jeden hrášek. Konec roku by mohl být pro Panny náročnější energeticky. Myslete na to a nevyčerpejte se ze všeho. Zdravotně si dávejte pozor hlavně na nohy a kolena.


VÁHY Merkur, který u Vah ovládá celou první polovinu prosince říká, že víte, co dělat hlavně v oblasti práce a financí. Tam byste se neměli zmýlit a dokonce se dočkat nějaké příjemné zprávy, zejména mezi 9. a 10. prosincem. Pokud tuto dobu věnujete nákupům dárků, přistoupíte k tomu nejen prakticky, což slibuje Merkur, ale také aktivně a odvážně, což slibuje i Mars. Novolunní může Váhám přinést rozhodnutí, patrně spíše v praktické nebo ekonomické rovině. Pokud budete, Váhy nuceny se rozhodnout, udělejte to až odpoledne. Mezi 14. a 17. se asi ozvou přátelé a patrně proletíte mnoho večírků a sešlostí, kdy s ohledem na postavení Uranu může jít i o lidi, které jste dlouho neviděli. Dva dny následující můžete mít pochybnosti, jestli to bylo správně, ale Slunovrat 21.12. a s ním přechod Slunce, Saturna i Venuše, vám dají nejen možnost ještě věci poupravit, ale také může přinést jistotu, že jste udělali dobrou věc. Štědrý den u Vah bude nejen štědrý, ale také plný lásky, kde prioritní roli bude hrát úzký kruh rodinný. Je možné, že s ohledem na silný Neptun, uděláte v rámci pomoci a opory pro druhé něco, co jste dosud neudělali. Závěr roku bude pro Váhy nejspíš vcelku pohodový, jenom si dejte 27.12. pozor při komunikaci s příbuznými o generaci staršími. Na Silvestra neexperimentujte. Zdravotně: Hlavně závěrem roku pozor na zažívání, žaludek a žlučník.


ŠŤÍŘI Finančně za vámi stojí Merkur a Mars prakticky po celý měsíc. V první polovině můžete přijít k nějaké zajímavé nabídce, nebo může jít s ohledem na zpětný chod Uranu o cosi, o čem se mluvilo, ale nerealizovalo. Hlavně mezi 10. a 12. prosincem můžete mít po rovině pracovní a podnikatelské celkem jasno, co chcete, na co máte a co budete muset opustit. Novolunní by měli Štíři využít k rozhodnutí v ekonomické, nebo právně úřední rovině, protože tam za vámi stojí Saturn, který vám svou pozicí pomůže udělat krok, zatímco Luna vám pomůže vidět věci tak, jak přesně jsou. Dva dny po Novu si hlídejte hlavně nervy a psychickou rovinu, protože tam asi zapracuje stále zpětný Uran, který může přivést z minulosti leccos a dokonce i staré nepřátele. Není vyloučeno, protože u Štírů je toto období hodně silné, že se z některých přátel vyklubou lidé, kteří to až dobře zase nemysleli, což jste přehlédli. Slunovrat 21.12. vám svým Saturnským Sluncem, Venuší i samotným Saturnem následně pomůže se přesně orientovat, jednat otevřeně a s neuvěřitelným klidem i rozhodností. Málokdy jste měli tak jasno v tom, co je dobré a co ne. Vzhledem k energii Uranu a Venuše, kteří nabízí klid a rozvahu, ale i s přítomností Neptuna, který se přidá s empatií a pochopením, bude Štíří Štědrý den přesně takový, jaký být má. Astrologicky by měl Štír mít nejen na Štědrý den, ale následné dny do konce roku pocit, že věci se dějí spravedlivě a každý dostává, to co mu scházelo, nebo co zasloužil. Zdravotně: Nepřetěžujte nervy, chraňte si zažívání a poslední dva dny v roce pozor na pády.


STŘELCI Pro Střelce může být období mezi 8. a 15. prosincem zajímavé zejména v oblasti bydlení a domova. Asi to nebude o stěhování před Vánoci, ale může přijít nová zpráva, nebo nabídka a to tím spíš, čím blíže bude k Novolunní. Novolunní samotné bude pro Střelce zajímavé svou dvojí energií. První polovina dne, by se měla odvíjet od aktivního řešení nových věcí, postojů a nápadů, případně komunikace a druhá pak bude ryze pragmatická velice zásadní a pevná. Pokud dostanete nabídku, nebo nápad, nechte rozhodnutí, nebo poslední slovo na odpoledne. Případně na Slunovrat. Dny mezi nejsou pro Střelce nijak příhodné na cokoli zásadního, spíše se připravte na to, že vás z konceptu vytrhne nějaká událost rodinná nebo vztahová, která by vás zcela odklonila a hlavně rozhodila. Citově ale budete velice pozorní. Do praktického konceptu se dostanete zase právě o Slunovratu a po něm. Planety přejí praktickým krokům, zásadním rozhodnutím, pevnému postoji v záležitostech, které mají mít dlouhodobý charakter a dokonce i tam, kde se rozhoduje o zásadních změnách v životě. Na Štedrý den by měl být Střelec plný pochopení, empatie a tolerance, ale souběžně zásadový, přesný, zručný a velice praktický. Závěr roku může přinést Střelcům únavu až vyčerpání, ale s tím i pocit, že se konečně něco někam pohnulo i jistotu, že se to děje správným směrem. Zdravotně si hlídejte hlavně záda a nikam nestrkejte údy.


PŘEJI VÁM CO NEJKRÁSNĚJŠÍ ADVENT, CO NEJŠŤASTNĚJŠÍ VÁNOCE

A CO NEJVESELEJŠÍ VSTUP NO ROKU 2024

heart yu drinks heart

(Kopírování textu, prosím pouze s uvedením zdroje.)

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve ŠTÍRU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jaroslav je jméno původem slovanské. Jeho základ lze nalézt ve slovech „jaryj“ (skotačivý, energický) a „slav“ (důležitý, významný), takže Jaryjslav. Doslova to znamená „energická síla“, „silná energie“, Ze stejného základu „jaryj“ se vyvinulo pak i jaro. Jaroslav se tak dá dnes volně přeložit, jako „ten, kdo má energii jara“, či „jaro oslavující“. V ČR je 205 561 takto skotačivých jarních chlapců.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Máte nějaký důvod pokládat pátek 13. za nešťastný? Stalo se vám tento den něco zlého?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 44
  • 396
  • 23 099
  • 358 865
  • 2 422 080
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet