Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – květen 2020

Horoskop pro všechna znamení – květen 2020

autor: | Kvě 2, 2020 | Magie | 1 komentář

Návštěvy: 9236

Krásný a zamilovaný květen přeji všem znamením napříč zvěrokruhem. Hlásím, že měsíc lásky pro nás víceméně láskyplný také bude. Čeká nás pohodový čas, spíše hodně duchovní, ve kterém se budeme zabývat minulostí a s ohledem na ni plánovat budoucnost. Namnoze může jít o úplně novou cestu, nové nápady a často i nutnost přizpůsobit příští kroky tomu, co vidíme při pohledu zpět.

Poděkovat za to můžeme předně Jupiteru, který se od 13.5. začne couvat Kozorohem a takhle pěkně pozpátku nám půjde až do června. 

Hodně se na nás otiskne také Merkur, který v květnu spolu s Venuší v Blížencích uvolní komunikaci a touhu po společnosti.

7.5. čeká zajímavý úplněk ve Štíru se silným Neptunem ve Rybách, což jsem popsala v mluvené části a myslím, že by to mnohé mohlo být objevné období

To tam by mělo být hlubokomyslné dumání nad jsoucnem a interní řešení depresívních detailů.

Slunce se 20.5. přesune do Blíženců, což by mohlo přinést novinky a nové zprávy, také nové začátky s ohledem na Uran a delší dobu očekávané informace, což zařídí právě Merkur.

22.5. Přijde Novoluní ve znamení v květnu tolik silných a aktivních Blíženců, což nás uvolní zejména po rovině úřední a všech druhů komunikace.

Květen si vybral také Saturn, který je toho času ve Vodnáři, aby některé záležitosti ze strany zákona a moci předložil bez obalu a tak jak jsou a chtěl je řešit či rovnou ukončit.

Když si ohlídáme interní vztahy, pak budeme možná pouze přihlížet společenskému dění a celosvětovému dění, kde by to Saturn mohl směrovat na všelijaká zúčtování myšlená jednou pro vždy a hlavně nově.

Více TADY

A teď už detaily pro jednotlivá znamení.

 


KOZOROZI

Hodně z vás, Kozorohů se v tuto dobu snaží dohnat, co zameškali v uplynulém období, kdy nebylo dost prostoru k tomu, se v nějaké věci rozhodnout. Patrně se spíše jedná o věci pragmatické a úřední či pracovní, než citové.

Kolem 6.5. a dál vám pomůže Uran, který by mohl věci rozeběhnout a rozhodně i Saturn, který vám v tuto dobu přeje a přinese vhled do věcí bez okolní mlhy.

Úplněk 7.5. by měl být pro Kozorohy úplněk veskrze sice silný pocitově, ale ve výsledku docela objevný. Může vám i svitnout a můžete mít dojem, jak to, že jste některé věci neviděli, když byly vidět. (bacha, to platí i oboustranně. I vy můžete být tím odhaleným).

Mezi 11. a 17. květnem se vám nebude asi chtít strkat nos do novinek, zejména ekonomických a podnikatelských, které vám někdo předloží jako návrh. Spíše se budete chtít setkat s co největším množstvím zainteresovaných osob, abyste měli obrázek.

Budete muset poměrně dost komunikovat.

S přechodem Slunce do Blíženců se Kozoroh uvolní a patrně dojde i na vztahy a lásku v tom pozitivním slova smyslu, protože Venuše v tomto období Kozorohům spíše přeje.

Po Novoluní 22.5. by mohla většina Kozorohů nabýt dojmu, že nyní je dobrá doba něco rozjet, protože již do věcí vidí. Je to dobrá doba pro novou práci, investice, obchody a přijímání nabídek.

Závěr měsíce by měli i Kozorozi věnovat více opatrnosti, ačkoli oni opatrní jsou. 29.5. můžete dostat k řešení právní problém. Necháte si na to čas.

Zdravotně: Zkraje května dejte pozor na dutiny, koncem pak hlídejte nervy a paže.

 


VODNÁŘI

Také většina Vodnářů pojala začátek května spíše prakticky a tady se díky aspektům upřel jejich zrak zřejmě ponejvíce na oblast práce. Patrně máte i co vyřizovat na úřadech a možná sepisujete lejstra, až z vás kouří.

Stejně ale máte možná pocit, že stále ještě jako byste na co zásadního čekali, jakoby vám Merkur ze své pouti zpět časem něco dlužil.

Je možné, že to, na co čekáte, vzkázal Merkur po Uranu a zbytek už zařídí po 13. květnu.

Uran by mohl Vodnářům před úplnkem přinést jakýsi zvrat, který by se ponejvíce měl týkat soukromého života, a měl by vás definitivně nasměrovat.

Úplněk bude u většiny Vodnářů ponejvíce o vizích budoucnosti a hodně také o tvorbě. Můžete dojít k nějakému nápadu a poznání a může to být třeba i formou snu. Něco, jako Mendělejev a jeho slavná tabulka. Co se odvrácené strany tohoto silného úplnku týče, vyvarujte se obchodování s lidmi, které neznáte a hlídejte si osobní věci.

Po úplnku by měl přijít čas pro vodnářskou touhu po poznání.

Potáhne vás to nejen do přírody, ale také na místa, kde jste nikdy nebyli, za lidmi, které byste rádi poznali a vedle cestování byste se mohli klidně přihlásit do nějakého kurzu, nebo se jinak vzdělávat. Na obchodování to není, na pragmatická témata také ne.

Přechodem Slunce do Blíženců předešlá nálada jen zesílí a k tomu vás tato změna dobije energií a komunikačními schopnostmi.

Teprve o Novoluní 22.5. se Vodnáři vrátí do práce, ke strojům, ke svému účtu a praktickým otázkám. Je to příjemné Novoluní, takže bych očekávala spíše přínosy po rovině hmotné, než ztráty.

V závěrečném květnovém období, konkrétně od 28.5. rozhodně necestujte a také se vyhýbejte cizincům, nezdržujte se na veřejných místech, nesnažte se posunovat hranice vlastních ani cizích možností! Dívejte se na televizi.

Pokud se v ní nebudete hrabat zezadu, je to bezpečné.

Zdravotně: V průběhu května si dávejte pozor na čidla na hlavě, tedy oči, uši, nos a v závěru na úrazy v rámci většího počtu osob.

 


RYBY

Kéž by se Rybičkám dařilo pochytat všechny myšlenky, a že jich je a udělat z nich nějaký sourodý obrázek pro dny příští. Nejen vztahy, ale také práce a ekonomická situace, vlastně Rybky neví, čemu v hlavě věnovat pozornost dřív.

V těchto dnech by se mohlo stát, že mnohé Rybky si řeknou, že bude lépe věnovat se něčemu úplně neracionálnímu a půjdou do kina.

Dobře děláte.

Počkejte na Uran a Merkur, kteří přinesou ještě nějaké novinky a mělo by to přijít těsně před úplňkem, a také se dejte dohromady s Jupiterem, který ještě běží kupředu.

Během úplňku 7.5. věnujte pozornost své brilantní intuici a svému Neptunu, protože vedle toho, že asi budete chtít napsat báseň, nebo se věnovat smyslovým požitkům, můžete mít i silné mystické zážitky, ze kterých by mohla pro vás přijít i informace či prozření a to zejména ve vztazích.

Neobchodujte těsně před a cca 12 hodin po úplňku!!

A vlastně ani pak, tedy až do 13.5., ale pochybuji, že na to budete mít buňky. Zato budete výrazně milý společník, empatická vrba, léčitel a myslím, že na obchody nebude moc prostor. Vaše krédo pro toto období, „ono to nějak dopadne“.

A dopadne.

Zatímco si budete sytit duši, přijdou k vám po 22.5. zprávy, které jste potřebovali.

Něco jako popostrčení správným směrem.

Od Novoluní mají Rybky, které chtějí změnit, nebo hledají práci dobrou možnost dostat nabídku, nebo se rozhodnout pro něco a mělo by to být rozhodnutí správné. Rozhodně ekonomicky ano.

Od 28.5. by mohlo přijít lehce depresívní období, ale nebude to dlouho trvat, spíše to u vás způsobí to, co uvidíte kolem sebe, než nějaká katastrofa vaše vlastní.

Odpočívejte, necestujte, nerozhodujte, i kdyby vás k tomu tlačili.

Zdravotně: Po celý květen by si Rybky měly dávat pozor předně na nervovou soustavu a ženské orgány. (můžete ale i otěhotnět!)

 


SKOPCI

Přes veškeré starosti, které mají v současné době Skopci patrně v oblasti zaměstnání, kde je možná nutné se učit něco nového, nebo i staronového, mají beránci dost energie a elánu to ustát. Ideálně, když teď odložíte všechny otázky vztahové a soustředíte se věci existenční a hmotné.

To proto, že mnohem originálnější a realizovatelnější nápady máte právě v této oblasti a přeje vám tu i Jupiter.

S Uranem navíc kolem 8.5. může přijít i kousek skládačky který jste potřebovali a může to být i malé zemětřesení ve vaše výhledu kupředu. Ne, že by se svět neotřásl, ale jednak to s vaším Marsem dáte a jednak to s Jupiterem uvítáte.

Když ne hned, tak později určitě, protože po 13.5. vám Jupiter ve své cestě minulostí, nabídne vysvětlení a srovnání.

Avizovaný silný Úplněk 7.5. a jeho vizionářské ladění by měl být pro Skopce spíše zajímavý, objevný a plný poznání i nápadů… jedním slovem vlastně pecka. Můžete špatně spát, protože na vás je tady příliš vody, můžete ale také strávit moc zajímavou a erotickou noc. To, co si z toho odnesete, bude v každém případě nový zážitek, nápad, nebo možnost nového úhlu pohledu na leccos.

Po úplnku to vypadá, že se Skopci vrhnou do realizací oněch nejrůznějších nápadů a je možné, že okolo 15.5. přijde ještě nějaká nabídka, nebo návrh z jiné, než vaší hlavy a bude třeba o tom hovořit a zjišťovat.

Protože je Skopec akční bojovník, a bude-li se vám to alespoň trochu zamlouvat, bude-li tam prostor pro vaši bojovnou sílu a touhu vítězit, patrně přijmete.

I tak si počkejte do Novu, jestli to vydržíte.

Přechod Slunce do Blíženců využije hodně Skopců ke společenským akcím a také k soutěžím. Ano, máte na umístění v první čtyřce.

Novoluní 22.5. je v Blížencích a tady je právě prostor pro hodně komunikace a poměrně snadná jednání s úřady.

Konec května je i pro Skopce maličko zátěžový.

Prosím, dávejte na sebe pozor, tady už neriskujte, a pokud se Saturn přihlásí s nějakou nepříjemnou pravdou buďte uvážliví a počkejte s kobercovými nálety a atomovkou až na červen.

Zdravotně: Květen je pro Skopce spíše energetickou vzpruhou a kromě sebedestruktivních modelů jim nic moc nehrozí. Snad jedině v závěru měsíce pozor na náhlé záněty a zápaly. Byly by však krátkodobé.

 


BÝCI

Býci patrně v tuto dobu řeší především smysluplnost toho, co dělají a i otázkou, zdali jsou na správném místě. Hodně Býků asi zvažuje nějaké nabídky, které přišly v uplynulém období a zdaleka nemusí být nové.

Na vztahy zbývá čas okrajově a patrně ho kombinujete hodně s praktickou a bytovou otázkou.

Před úplňkem by mohla přijít informace, která vás posune.

Úplněk 7.5. by mohl být, pro zemité Býky poměrně náročný, protože je celý iracionální a mnozí Býci v této oblasti nejsou právě doma. Můžete mít dojem, že nevíte, co se s vámi děje. No tak nejste Ryba nebo Štír ti jsou v tomhle doma.

Jděte do galerie, už to jde. Picassovu vizi se vám pochopit asi nepovede, ale odpočine si váš racionální mozek.

Mezi 11. a 18. květnem asi dostanete nabídky na nákupy a investice, nebo vám někdo doma poví, že by bylo třeba něco zakoupit, nebo to prostě uvidíte sami, ale budete mít dojem, že se vám vůbec nechce cokoli kupovat.

Ne, nekupujte.  Je to spíš dobrá doba na to, vypnout a jet třeba za babičkou do Lhoty a tady s ní krmit holuby, nebo jet na výlet vydrápat se na nějaký kopec, než na nákupy.

Rovněž je dobrá doba věnovat se dětem a mladší generaci, ale také lásce a můžete se seznámit. Jo, do zmrzliny a lízátek klidně investujte, to není nic velkého a technického.

Přechod Slunce do Blíženců by mohl Býky zatížit komunikačně a po rovině písemností a nahromaděné pošty.

On Novoluní 22.5. přichází správný čas na ty odsunuté nákupy. Teď víte přesně, kde co koupit, za kolik, jestli se to vyplatí, a můžete klidně i někam investovat, přijmout obchodní nabídku, nebo jí odmítnout, neměli byste chybovat. Jenom se prosím v téhle době vyhněte citovým vztahům! Jste teď ekonom a počtář a traktor je vedle vás větší romantik.

Od 28.5. odpočívejte a vyhněte se jakémukoli střetu s těžkými předměty, vyhněte se Kozorohům a Pannám a nevylučuji, že zaznamenáte závadu na nějakém posunovadle.

Zdravotně: Hlídejte si po celý květem pohybovou soustavu, zejména kolena a šlachy.

 


BLÍŽENCI

Řekla bych, že od včerejška je Blíženec akční, nesmírně hovorný a myšlenky se hrnou jedna přes druhou. Blíženci, kteří pracují se slovy, budou mít invenci nebývalou. Máte hodně nápadů, hodně toho chcete říci a můžete mít pocit, že jste na všechno už přišli, jen je potřeba to sdělit.

anokvet

Vyřiďte písemnosti, choďte po pohovorech… jste pokrokoví, máte brilantní slovní projev a rychle vám to myslí.

A ještě to zhoustne příští týden, kdy se přidá k vašemu Merkuru Uran s nějakou nebývalou inovací možná celého vašeho života, protože s ním s ohledem na vaši Venuši, může přijít také nová osoba do vašeho života.

Úplněk 7.5., nejspíše strávíte v náručí, na rodinné sešlosti, nebo mezi příteli a můžete využít i posílenou intuici, která se ovšem asi rozplyne ve vaší touze s někým splývat fyzicky.

Plyňte, na to praktické také dojde.

Ne ale ještě v době po úplňku až do 15.5. To se asi budete muset věnovat rodinným příslušníkům a také cestování a poznávání, což asi bude váš prvořadý zájem. Informace, víc informací, víc vjemů, více poznání a podobně.

Přechod Slunce do všeho znamení vás paradoxně asi maličko unaví. Můžete mít dojem, že jste na roztrhání a všude je vás třeba. Ještě to vydržíte.

Uklidní a usadí vás Novoluní 22.5. a bude to pro vás doba požehnaná, odpočinková, velice praktická a s ohledem na váš Jupiter by mohla být i ekonomicky zajímavá.

Od 27.5. už nic nedělejte, všeho se pusťte, nemluvte, necestuje, ideálně se vůbec nepohybujte. Nelétejte na ničem a v ničem a krumpáč nechte ležet.

Zdravotně: Po celý měsíc si dávejte pozor na krk, hlasivky a průdušky.

 


RACI

Všechno Račí se zřejmě momentálně sice zřejmě točí kolem vztahů a lásky, ale zdaleka ne tak ztěžka, jako to tomu bylo v uplynulém období. Přistupujete k dění s tím, že se to nějak vyvrbí, a tak jste především šaramantní a líbiví. Je to vaší Venuší a pak Merkurem, který vám navíc propůjčí jistou eleganci ve verbálním projevu.

Vaše bytost by měla být v tuto dobu lehká a bude s vámi ve společnosti dobře.

Od příštího týdne by mohl Uran přinést nějaký zvrat, cosi možná nečekaného, ale s ohledem na docela přívětivé aspekty okolní, byste měli vnímat změny spíše jako pozitivní, přinejmenším zajímavé.

Úplněk 7.5. by měl být pro Raky velice silný, objevný a hluboký. Právě Raci by mohli prožít věci, které se mohou týkat až vizionářských vjemů, mimosmyslového vnímání, ale také hlubokých citů a emocionálních prožitků.

Asi se moc nevyspíte, ale mohlo by to být vyváženo něčím, co vás posune zejména duchovně.

Po úplňku byste se měli věnovat poznávání, protože i nadále jste velice vnímaví a máte empatii a cit. Trochu na úkor nervového vypětí, ale před nějakým zhroucením by vás měl ochránit váš Mars, který vás opatřil odolností.

Neobchodujte a neinvestujte v tuhle dobu.

Vaše empatie se týká druhých živých tvorů, nikoli neživých předmětů. Pokud před vámi neožije tisícovka, nechte ji na pak.

Přechod Slunce z Býka do Blíženců vás ještě více uvolní a pustí k vám informace a osoby, které pro vás budou přínosem, což je dané Venuší a Jupiterem.

Novoluní 22.5. přinese pro Raky nějakou pracovní záležitost, ale může i právní či ekonomickou. Patrně to zvládnete bez ztráty kytičky. Pokud jde o nabídku nové práce, budete mít dobrou šanci úspěšně zvážit i praktickou a nejen pocitovou rovinu. Možná nebude až tak nová.

Ať se rozhodnete jakkoli, mělo by to být správně.

Zhruba 48 hodin po Novu patrně přijde útlum a s Rakem už po zbytek měsíce nic nebude. Dokonce se může dostavit menší deprese, nebo starosti se starší generací v rodině.

Ale jistě, že to ustojíte. Copak to jde jinak?

Zdravotně: V květnu máte dobrou odolnost a málo rizik. Snad jedině nervová soustava a to zejména koncem května. Bacha na alkohol.

 


LVI

Kupředu se rozeběhnuvší Merkur by měl Lvy na chvíli hodit předně do vymýšlení a komunikace, nejčastěji na téma technická řešení a také domov a dům. Jste u toho jemní a jemnocitní. Máte dobrý úsudek a k věcem teď přistupujete s nadhledem. Nechce se vám babrat v detailech, zato máte dobrou šanci vidět nejen vlastní život jaksi v širším kontextu.

Pokud chcete, je to teď o tom, že jste se povznesli nad drobnosti, přestali vnímat tolik vlastní pocity a díváte se na věci i očima druhých a s ohledem na budoucnost vzdálenější.

Vaše hodnoty tím neutrpí, pouze získají. I vy získáte!

Od příštího týdne by navíc mohla přijít nějaká změna, nebo zásah do vašeho soukromého života, což může být i něco, co jste chtěli, nebo očekávali a díky Jupiteru se ukáže vaše Lví oddanost věci i schopnost bít se za spravedlnost.

Můžete dojít k poznání, proč jste v tuhle dobu na nějakém místě.

Úplněk 7.5. je o tom, kam se kloní duše toho, kterého Lva. Pro Lvy zemité přinese těchto pár hodin spíše intuitivní vjem praktický, tedy byste si měli vsadit, protože možná budete vědět jak, nebo můžete na něco přijít racionálně a prakticky. Může to být náhoda.

Pro Lvi ostatní a zejména vodní by to mohl být úplněk velice zásadní a také po rovině lásky a vztahů něčím výjimečný. Nevyloučila bych u některých Lvů i hrdinský čin v nějaké vypjaté situaci. Je to nastavením Uranu, Jupitera a Marsu vůči vodnímu a ohnivému živlu.

Po úplňku až přibližně do 16.5. budou mít Lvi patrně hodně plánů a budou o nich hodně mluvit. Budete mít neotřelé nápady a budete mít dojem, že je třeba o nich informovat polovinu světa.  S ohledem na Venuši a Mars by se vám mohlo podařit získat pro svou věc nejen nadšence, ale záhy i sponzory a to hnedle kolem novoluní, tedy po 22.5.

Do ničeho velkého ale zatím neinvestujte, je ideální, ponechat to dozrát, pojmout informace, sebrat nabídky a pak se rozhodnout.

Doba pro rozhodování by byla zajímavá 27.5. což je také den a pár hodin pak, které mohou přinést i nečekané vyhlídky na ekonomický zdar.

Po 29. květnu už pro jistotu zvolněte a jen se snažte pozorovat. Pokud vás někde bude třeba, přemýšlejte dřív, než cokoli uděláte.

S ohledem na Saturn a jeho nastavení vůči Lvům, by vaši intervenci a pomoc mohli potřebovat starší rodinní příslušníci a partner.

Zdravotně: Pijte tekutiny a opatrní by v prvním a posledním týdnu měli být vysokotlací Lvi.

 


PANNY

Dalo by se říci, že postavení Merkura v uplynulém období skoro nejlépe zužitkovaly Panny. Nejenže se vám vynořily věci, které pomohly konečně mnohé otázky zařadit, a je tedy možné je uzavřít, ale zanalyzovali jste patrně i některé rodinné, partnerské a přátelské vztahy.

O mnoha lidech jste si udělali dobrý úsudek a je možné, že jste také udělali hodně pro své zdraví a i vzhled. Staronový účes?

V zásadě byste v tomto duchu měli pokračovat, ale teď už s pohledem kupředu, ač s přihlédnutím k tomu, co jste zjistili.

Od příštího týdne budou zejména Panenky narozené v prvních zářijových dnech zřejmě muset řešit otázku domova, také domácího zvířectva i otázku potomstva. Váš Merkur má ale dost sil a také vám přeje Jupiter, a tak můžete počítat s dobrým úsudkem, prozíravostí i štěstím tam, kde ho bude potřeba.

Úplněk by Panny mohl zatížit svou Štíří energií, kterou Panny těžko zpracovávají.

To po té emoční rovině. Pozitivní na něm je, že Panna může tyto hodiny využít k brilantnímu odhalení nějaké lži nebo podvodu dřív, než by se realizovaly a to nejen v souvislosti s vlastní osobu, ale i u přátel, nebo rodiny.

Pokud vám Panna v tuto říká, že je něco podfuk, věřte jí.

Po úplňku se Panna stáhne po obchodní a ekonomické rovině do maličkatého, leč tvrdého oříšku a nevypadne z ní ani šesták. Možná budete mít problém si i koupit svačinu, jak moc vám to bude připadat nehospodárné.

Zato s vámi bude legrace ve společnosti, ideálně tehdy, když vás někdo pozve. Pokud bude kde poradit, poradíte dobře.

Mezi 19. a 20.5. čekejte zřejmě úřední písemnost nebo vyrozumění, nad kterými budete muset přemýšlet a nebude se vám chtít reagovat hned.

Nechte to po přechodu Slunce do Blíženců a někdo vás v nějaké věci, která by mohla souviset osloví sám.

Závěr měsíce věnujte odpočinku, zejména nenamáhejte pohybový aparát, necestujte a poslouchejte intuici.

Zdravotně: Na začátku května jezte dietní potraviny, protože můžete mít slabší zažívání a v závěru května pozor na úrazy.

 


VÁHY

Také Váhy se patrně v tomto týdnu probraly a nejspíš zvolily jako první pracovní záležitosti, do kterých se opřou v průběhu následujících dnů ještě o něco více. Rovněž u Vah by se dalo říci, že pro ně bylo postavení Merkura v dubnu přínosem.

I když to možná některé z Vah ještě nevidí, zbytek měsíce ukáže, jak ta retrospektiva po mnoha rovinách byla zajímavá.

Aniž byste to možná cíleně chtěli, dali jste do pohybu věci, které v minulosti ustrnuly a ty se k vám v tomto měsíci vrátí v podobě poměrně pěkné.

Zato zase může ručit Jupiter v Kozorohu, který by vám mohl hodně pomoci, zejména ve zmíněné pracovní a také ekonomické a podnikatelské oblasti.

Uran mu od příštího týdne pomůže a do vaší blízkosti nasměruje kontakty mnohdy dávno zapomenuté.

Současně by mohl přinést i řadu změn.

Blízko úplnku 7.5.  zaúřaduje silný Neptun v Rybách a může spolu s Uranem vzít s sebou i změny v partnerském životě, umělecké rovině. 

Vaše příznivá hvězda se bude blyštit i ve dnech následujících, tedy mezi 11. a 19.5., které by měly přinést řadu zajímavých setkání, často, díky Jupiteru již neočekávaných a více příjemných, než naopak.

Celý květen je pro Váhy spíše pocitový a emoční, nežli technický a praktický.

Výjimku tvoří období kolem Novoluní, 22.5. které by mělo přinést nějaký nový začátek, nebo návrh a podobně a to ekonomicky, úředně a pracovně.

Od 27.5. si už dávejte pozor, nenechte se ničím rozhodit a více odpočívejte. Znáte Saturn, ten vás tak, jako líbivá Venuše šetřit nebude.

U Vah by mohlo jít nejčastěji o věci soudní a oblast domova ve smyslu nemovitosti a technické problémy nejrůznějšího druhu. Pokud jste ale právní osoba, nebo politik, znamená to jen víc práce a lehký stres.

Zdravotně: Květen ve svém závěru oslabí Váhám trošku imunitní systém. Naopak uprostřed května máte dobré zdraví a odolnost.

 


ŠTÍŘI

Pro mnoho Štírů bylo uplynulé období skutečně asi výživné a mnozí se mohou cítit unavení i zmatení. Ačkoli je možné, že se některým Štírům otevřely nezhojené rány a připomněly staré křivdy i emoce, a to jak pracovně, tak i citově a úředně, na druhé straně není špatné podívat se na některé okamžiky s odstupem.

Rovněž je tu prostor srovnat si, co je a není důležité s ohledem na současnost a budoucnost. Je to a ono ještě stále aktuální?

Mělo by to být tak, že od příštího týdne, hlavně od 7.5. se s Uranem dostaví nejen schopnost hodnotit a vidět, nejen cítit, ale také přijde cosi, jako malé zemětřesení vašich hodnot a potřeb. Bude to pokrokové a možná i nové.

Úplněk bude jedním slovem pro Štíry hustý.

Vedle emocí, které mohou lítat sem tam, a vedle Neptunského skoro mystického prozření a hloubky, byste mohli prožít zajímavé hodiny po rovině tělesné. Tento úplněk může mít ale i odvrácenou stranu pro Štíry, a tou je odklon od reality, a proto se vážně vystříhejte v tuhle dobu alkoholu a i pro jistotu léků a podobně. Sama realita tohoto úplnku je jako několik panáků.

Dobu po úplňku bude hodně Štírů vnímat jako uvolnění, osvobození a nadechnutí.

Budete lehčí a budete příjemní i komunikativní, ochotni pomoci a plní soucitu. Je pravděpodobné, že nebudete touto dobou chtít být sami. Praktické stránky nebudete vyhledávat, mnozí se jim budou i cíleně vyhýbat.

Bude to pro většinu Štírů období velice příjemné a takřka bezstarostné. (Dobře, tak méně starostí nežli jindy. Protože Štír zpravidla není bezstarostný nikdy).

Od 18.5. přes přechod Slunce do Blíženců, zhruba až do Novoluní můžete očekávat nejrůznější návrhy, novinky a nabídky, kdy zprvu asi půjde hlavně o pozvání do společnosti, Samozřejmě ne větší, než lidí, :ratifikace: za kulturou nebo na výlety, aby se po Novu přihlásily i nabídky pracovní, ekonomické a podnikatelské.

Pokud se rozhodnete něco přijmout po 22.5. mělo by to být rozhodnutí správné.

Konec května využije Saturn u Štírů pravděpodobně ponejvíce v oblasti fyzické a to jak u vás, tak u rodinných příslušníků starší generace. Pro jistotu neriskujte v autě, nelezte nikam po výškách a rozhodně neexperimentujte s vlastními silami a možnostmi.

Zdravotně: V zásadě je to hodně o psychice a hlavě, jinak díky Jupiteru můžete mít po zdravotní rovině i štěstí, které už jste někdy měli, ale určitě to nepokoušejte v posledních květnových dvou dnech.

 


STŘELCI

To, co přinesl předešlý Merkur Střelcům, se patrně nejvíce opřelo do záležitostí rodinných a také bytových. Navzdory náročnosti, kterou to u mnohých Střelců na sebe vzalo, může jít o obrovský posun kupředu.

Patrně už vám došlo, kde všude jste neviděli to, co jste vidět měli a jak vypadají věci, když se na ně člověk podívá zvenčí.

Nic zlého vám květen nepřinese. Právě naopak!

Hned na začátku příštího týdne dojdete k nějakému novému zjištění, které by vás mělo potěšit, aby pak kolem 6.5. přišel Uran s nějakým zvratem nebo zásadním vkladem do vašeho života. Může být i v podobě nabídky či pozvání.

S ohledem na Venuši, Mars, Neptun i Jupiter se může jednat ale hned o soubor několika věcí, jak pracovních, tak i citových.

Úplněk by měl předešlé nejen prohloubit, ale rovněž vám poskytnout vhled a prozření, hodně emocí a hodně silné prožitky, jak soukromě a intimně, tak i duchovně a prakticky. Nepijte během úplnku. Zvládne být opojný pro Střelce i bez vína.

Po úplňku přibližně až do přechodu Slunce do Blíženců budete velice příjemní společnici, budete uvolnění a odlehčení, aktivní, výkonní, ale rozhodně se vám nebude chtít řešit ekonomickou a pracovní otázku. Spíše to budou věci estetické, často doma.

Budete plní nápadů, takže spíše bych očekávala, že přestěhujete celý byt, kdo ví, zda nepřestěhujete sebe sama do jiného bytu.

Novoluní 22.5. vás vrátí asi trochu na zem a k práci a hmotné rovině vašeho života, ale protože za vámi stojí stále Jupiter v hezkém úhlu, bude to spíše pozitivní a můžete zkusit leccos. Vlastně cokoli, co neublíží nikomu druhému.

Závěr května, který patří Saturnu, bude u Střelců patrně o nějakém rozkrytí cílů a záměrů nějakých lidí, což by vás ale nemělo nijak zazdít. 

O důvod víc některé věci uzavřít a vydat se kupředu bez zátěže.

Zdravotně: Dávejte si dobrý pozor na ženské orgány a oblast močových cest. Po celý měsíc!

 


 

Přeji všem znamením příjemný máj,

mnoho hezkých chvil a hodně, zdraví i štěstí!

:srdce:

(Kopírování textu, prosím pouze s uvedením zdroje. )

 

Michaela Kudláčková


[sexy_author_bio]

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
1 Komentář
Nejnovější
Nejstarší Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kočka
05.05.2020 09:31

Ahoj Míšo,
děkuju za horoskopy, jsem zvědavá, jak se to vyloupne, začátek května mi přijde obzvlášť energeticky náročnej a hutnej, sotva se ploužím. Chybí mi takovej ten dobrej odpal, věci se táhnou jak obalený medem, ať je to pracovní, vztahový i společenskýsad

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve ŠTÍRU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Otto (Oto) je původem jméno germánské. Vyvinulo se ze starogermánského „ot” - „odo”, což znamená „blahobyt” nebo též „štěstí”. Otto tedy lze přeložit jako „šťastný“ nebo i „bohatý. V ČR je dohromady 7056 bohatých Ottů a Otů.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Ponechali byste název pásky proti smrti pro reflexní prvky?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 51
  • 519
  • 23 125
  • 359 296
  • 2 421 691
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet