Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – červen 2023

Horoskop pro všechna znamení – červen 2023

autor: | Čvn 7, 2023 | Magie | 3 komentáře(ů)

Návštěvy: 17569

Zdravím všechny příznivce horoskopů, u těch aktuálních, červnových. Jak uslyšíte, nebude to tentokrát nijaké drama. Červen se nám hezky rozložil a nezapomněl na lásku ani na peníze. Dokonce máme jen jedno rizikové, leč silné období v tomto měsíci. Zato nás čeká letní Slunovrat a s ním prastarý svátek Litha…Hned za ním následuje Svatojánská noc, plná magie, kouzel, rituálů a pokladů.

O Svatojánské noci můžete najít skutečný poklad, když najdete zlaté kvetoucí kapradí, ale s ohledem na postavení ostatních planet v tyto dny, můžete objevit poklad i v člověku. A úplně bez kapradí. 

Také úplněk 4.6. bude vlastně přívětivý a ve Střelci.

Prakticky je červen věnován vzduchu a ohni a o tom také bude i po rovině oblastí, které mají tyto živly na starosti.

Uvidíme, co nám přinese zajímavý zpětný pohyb Pluta, který při svém couvání od 11.6. opustí Vodnáře a vrátí se skoro na rok do Kozoroha. Nejspíš se během toho období dočkáme nových pravidel, nového uspořádání některých zemí, vlád, vládců, režimů, nových zákonů a v rámci některých zemí i nových začátků i konců.

Více klasicky tady:

Konec měsíce už raději věnujte odpočinku a poslední červnový den necestujte a nezdržujte se v tektonicky nestabilních oblastech. Neriskujte, odložte pyrotechniku a nepotulujte se kolem vulkánů, jaderných elektráren a muničních skladů. Platí pro všechna znamení!

A teď už detaily pro jednotlivá znamení.


KOZOROZI

Až do úplňku by se ani Kozorozi neměli nijak zásadně zajímat o praktický svět. Pokud ano, tak jenom okrajově. I vy zřejmě v současné době řešíte předně vztahy. Mělo by se vám v téhle oblasti i dobře dařit.

Čím blíže k úplňku, tím více se bude vaše pozornost otáčet k vztahům rodinným, zejména pak ke starší generaci. Jste ale plní elánu, něco v této oblasti vylepšit a máte neotřelé nápady.

Úplněk bude pro Kozorohy příjemně relaxační a patrně hodně Kozorohů vyrazí za kulturou, nebo zvolí spíše večer ve dvou. Případně se můžete věnovat tvorbě.

Hmotný svět se k vám přitočí krátce po úplňku a s tím by, hlavně kolem 11. a 12. června mohla přijít i pracovní nabídka, nebo nějaká zajímavá smlouva v rámci podnikání.

Mezi 13.- 19.6. si dejte naopak na hmotnou oblast dobrý pozor.

V ohrožení je hlavně domov, byt, dům a podobně. 18.6. pak nenakupujte drahé věci. I takový pragmatik jako Kozoroh může šlápnout vedle.

Období Slunovratu, ale prakticky i další období až do konce června včetně novolunní je to jednoznačně o citech, o lásce o partnerských věcech a s ohledem na tou dobou rozněžnělý Saturn, by to mělo na sebe brát podobu spíše pozitivní, spíše milou a hodně zásadní může být v téhle rovině zejména 29. červen.

30. červen, viz anotace!

Zdravotně: Prakticky byste neměli mít větší potíže, pouze uprostřed června více hlídejte krk a dýchání.


VODNÁŘI

Hodně Vodnářů zřejmě v tuto dobu řeší potřebu osvobození se od něčeho starého, aby byl prostor pro něco nového. To si navíc dokážete docela dobře představit, dobře se vám tvoří vize a plány a stavíte je na reálných a dosažitelných věcech.

Přes úplněk 4.6. by se mohla dostavit nějaká zpráva, která s tímto souvisí a bude pro vás pocitově dokladem, že jdete správným směrem. Nejhorší je Vodnář, co stojí. To by se vám teď dít nemělo.

Po úplňku budete více praktičtí, maličko se odkloníte od toho pocitového a své plány dorovnáte zřejmě i detaily hmotnými. Obecně by se vám až do 13.6. mělo hmotně dařit.

Ne, že by se po tomto datu dařit přestalo, ale je možné, že se vaše pozornost bude muset odklonit od soukromých plánů, od té interní cesty, k něčemu více obecnému. U většiny Vodnářů to budou děti, hlavně ty dospívající a nějaké drobné potíže kolem nich.

Rovněž byste, hlavně 17. 6. mohli prožít nějakou nepříjemnost na veřejnosti či na pracovišti.

Naopak Slunovrat, a také novolunní 18.6. by měly Vodnářům přinést uvolněnou dobu, hodně emoční a citovou a hlavně novolunní přeje u Vodnářů nějakému novému seznámení, nebo zprávám, veskrze soukromého charakteru a povětšinou pozitivně.

Poslední červnové dny jsou přímo blahodárné pro Vodnáře, kteří se zabývají uměním, tvorbou, grafikou, písemnými formami vyjádření pocitů a také pro ty, jejichž náplní je péče o druhé.

30. červen, viz anotace!

Zdravotně: Na začátku června si dejte pozor na vše, co je na povrchu těla, uprostřed června pak na hlavu a nervovou soustavu.


RYBY

Snad nikdo se během června tak výrazně nerozplyne, jako Ryby a Raci. Teď ještě zdaleka tolik ne, ale jistě už cítíte, jak moc se zajímáte o všechno pocitové, emoční, jak vás zaměstnává vztahová oblast.

Teď, až do úplňku je to ještě takové komunikační a nabité energií, hodně řešíte, co se vám líbí a co ne, snažíte se s tím něco udělat a také nejspíš rekapitulujete minulé věci, které proběhly.

Úplněk by měl být pro Rybky příznivý překvapivě spíše pracovně, co do nápadů a nabídek, ke kterým byste se měli postavit rozhodně a energicky.

Elán vám o úplňku nechybí.

Po úplňku ještě honem zařiďte věci hmotné a ekonomické, mělo by se vám v téhle oblasti dařit, pokud je potřeba něco velkého koupit, nebo objednat firmu na výměnu komína, či instalaci hromosvodu, neváhejte!

Bude to na úkor citové oblasti, ale nebojte, ta si vás najde.

Ale ještě ne.

Mezi 12. a 15.6. pusťte hromosvody, cihly a všechno, nechoďte do davu, vyhněte se Blížencům (pokud to jde) a také Střelcům, (ne ani na střelnici, bych nelezla) a pokuste se bez úhony přečkat tohle v červnu jediné kritické období.

Když se to podaří, tak pak Slunovrat, Svatojánská noc, Novolunní a prostě celý zbytek červena asi nevyjdete z emocí, něžností, jste hotový samaritán, jste působivý, sexy, jste plní empatie a vůbec je to Rybí.

Váš Neptun a s ním i Slunce, Venuše, Mars i Merkur se milují. Snad u toho i slastně kňučí. A vy s nimi.

30. červen, viz anotace!

Zdravotně: Uprostřed června si hlídejte tlak, oběh a nerozčilujte se! Jinak pohoda.


SKOPCI

Vzhledem k tomu, že zásadní planety, kupříkladu Venuše či Uran jsou v tuto dobu ve Vašem znamení, bude to patrně o tom, že si hodně z vás, Skopců momentálně aktivně řeší vztahy z minulosti, vztahy, které jsou nějakým způsobem zásadní, ale protože Jupiter je ve Váhách a vůči Skopci v milé pozici, mělo by ono řešení probíhat bez nářku raněných a s rozvahou.

Kolem 3.6. by se dokonce měla nějaká zásadní věc vztahová vyřešit, nebo se může stát, že potkáte zcela někoho jiného, než koho jste řešili. Jednoduše až do úplňku ani Skopce hmotná oblast moc nezajímá a když musí, tak to chtějí mít rychle za sebou.

Úplněk bude pro Skopce milý, přívětivý a patrně hodně emoční. S ohledem na vaši Venuši, pokud tento čas nestrávíte v leže v peřinách, bude to v nějakých lázních, nebo kosmetice.

Peníze a hmota dostihnou Skopce kolem 11.6. a budou se jich, více v pozitivním smyslu držet až do 12.6. Zařiďte v tuhle dobu co potřebujete, ať už je to investování, nákup něčeho objemnějšího, žádost o zvýšení platu, nebo oprava domu.

Pak už totiž až do 20.6. večer nedělejte nic, mimo namazání rohlíku s máslem, nebo lehkých hovorů s lidmi, které dobře znáte na bezvýznamná témata typu „Tráva je zelená. Ano máš pravdu, je zelená“.

Je to konfliktní období, období rizikové, nebezpečné, a pro Skopce, kteří jsou ohniví a jejichž planetou je sám Bůh války, zejména!

Já bych se položila do stínu a pozorovala plující oblaka.

Alespoň si dáchnete, abyste se mohli se Slunovratem vymrštit a bez obav se vrhnout do dalšího návalu lásky, romantiky, nových známostí, nových zážitků, dobrodružství a příjemně probdělých nocí, protože to přesně vás čeká nejen o Slunovratu, ale i přes Novolunní až do konce června.

30. červen, viz anotace!

Zdravotně: Uprostřed června pozor na úrazy v horní polovině těla a na konci maličko hlídejte močové cesty a ledviny.


BÝCI

Hodně zařizování mají patrně Býci teď kolem domova ve smyslu, kde se vlastně takto cítím? A budu se tak cítit i zítra? Je to o vztazích, moc to pragmatické není, protože to, co momentálně asi zaměstnává Býky nejvíc, je, s kým…možná víc, než, kde.

Mělo by vám tohle vydržet až do 8.6. a zřejmě budete i dost aktivní, takže by se dalo říci, že za týden množná vyřešíte to, co jste nezvládli za měsíce.

Úplněk, by ale mohl Býky trochu unavit, nebo možná půjde o následek předchozího týdne, takže většina Býků vezme za vděk otomanu, nebo lehké večeři ve stylové restauraci. (to kvůli aspektům vaší Venuše a Jupitera).

Krátce po úplňku si vás vyžádá asi nějaká záležitost právní, pracovní či podnikatelská. Může jít i o novou nabídku, nutně nemusí být zvenku, ale i klidně návrh stávajícího zaměstnavatele, a protože je vám stále nakloněn Jupiter, bude vaše rozhodnutí do budoucna přínosné.

Pokud budujete domov, klidně kupte něco drahého, co má dlouho vydržet. Neměli byste chybovat.

Takto se můžete bez obav bavit až do 14.6.

Potom, a asi pozorné Býky nemusím varovat, protože to poznají sami, je doba bezpečných investic ta tam.

Patrně to poznáte podle toho, že se něco malého rozbije, nebo může jít o spor se sousedy, případně cizími lidmi kolem vašeho domu nebo majetku.

Ne, nic strašného, ale dejte pozor a soustřeďte se na hlídání všeho, co je vaše. Jo, klidně i partnera. Býk je dost majetnický na to, aby se tam dal zahrnout i protějšek. Ostatně, je přece váš.

Doba temna přejde 15.6. večer.

Pak už nastává ono avízované, i pro Býky příjemné období, které s sebou vezme Slunovrat, Svatojánskou noc i Novolunní.

U novoluní se ve vztahu k Býkům pozastavím, protože zvláště pro Býky je to doba, kdy by mohli obdržet nějakou zásadní nabídku partnerskou. Nevylučuji žádost o ruku.

Konec měsíce… pohoda.

30. červen, viz anotace!

Zdravotně: V rizikovém období, tedy mezi 14. a 20. červnem si hlídejte kolena, klouby a všechno, co je v těle tuhé. (ne, játra, ne).


BLÍŽENCI

Využijte Slunce ve vašem znamení, a k tomu i hezky postavený Uran a Jupiter, abyste teď vyřešili a navždycky uzavřeli nějaké resty z minulosti. Ponejvíce si vaši pozornost zaslouží vztahy, a to zejména vztahy se zemitými znameními.

Nutně nemusí jít o konfrontaci, hodně si toho vyřešíte díky Uranu v sobě, nebo díky nějakým informacím, které jste nevěděli, nebo vědět nechtěli.

Naopak je to ale také dobré období pro novou známost, která by v tomto případě, tedy, že by k ní Blíženci došli v této době, byla vzdušná, nebo ohnivá.

Klidně se bavte i přes úplněk, který je pro Blížence také pěkný a z většiny Blíženců udělá příjemné a pozorné společníky i něžné partnery.

cernnn

Od 10. do 13. se hmotné období zřejmě dotkne všeho, co Blížence někam posunuje. Takže může jít o nákup kola, stejně jako vozu, každopádně prohloupit byste neměli a investice by se vyplatila, i když půjde jen o výměnu oleje, nebo duše. (jo, ten bicykl).

Rizikové období se u Blíženců týká především práce, pracovních věcí, kolegů, nadřízených a platu. Doporučuji dělat v práci, že jste robotická inovace nejlepších japonských programátorů. Rozhodně nedávejte nohy na stůl a nepouštějte do hovorů s šéfem, zvláště pokud je Váha, Býk nebo Štír. Pokud se vám i přes varování povede skončit na dlažbě, tak pak už tu dlažební kostku klidně vrhněte, to už je jedno.

Rizikové období Blížencům končí s půlnocí 16.6. a od té chvíle, tak jako většina z nás, už budou jen plout na obláčku.

Žádná hmota, žádné nákupy, žádné pracovní starosti, jenom vztahy, láska, cestování, objevování a veskrze příjemné chvíle, ponejvíce ve dvou.

Novoluní bude hovorné a vodní…co takhle společná lázeň někde ve wellness?

Až do konce měsíce s vámi bude i legrace.

30. červen, viz anotace!

Zdravotně: Uprostřed června pozor na pády všeho druhu a nárazy na tvrdé předměty.


RACI

Červen prostě patří Rakům. Není prakticky žádná emoce, kterou by si Raci tento měsíc neprošli, kterou by nepocítili, nezakusili. Patrně začnete tím, že naládujete city a pozornost do dětí a starší generace.

Dalo by se říci, že do úplňku budete lítat od maminky a babičky, k potomkovi a všemožně se starat o jejich blaho. Tohle ale nebude jen o pocitech a slovech. Raci by měli být v téhle oblasti a v téhle době i velice činorodí a akceschopní.

Úplněk vás ještě v pocitech neutopí, i když už máte zaděláno. Je možné, že prožijete 4. červen spíše u dobré kamarádky, nebo kamaráda, případně u dobrého vína a filmu a podobně.

Krátce po úplňku se zkoncentrujte na hmotnou a pracovní a vůbec praktickou oblast, protože doba mezi 10. a 13. červnem, je vlastně jediná, kdy jste schopni poněkud zemitě uvažovat.

Všechno, od práce přes nákup tapet soustřeďte pokud možno na tuto dobu s tím, že byste měli být spíše úspěšní, protože tady vám Merkur přidá racionální a méně osobní přístup, což bude potřeba.

Od 14. do 19.6. tedy ono rizikové období, zřejmě sejme Raky ponejvíce citově a emočně. Jde o pár dnů, to vydržíte. Cokoli by se mohlo pokazit po vztahové rovině, to by se mohlo soustředit do těchto dnů.

Pokud budete ti šťastní, budete prostě v tomto týdnu jenom depresívní, uplakaní a přecitlivělí a i tehdy, když k tomu nebude moc důvod. Nějaký se vždycky najde. Co třeba mizející Deštný prales, korálové útesy… to by jeden plakal. Zejména pak Rak.

Pralesy se zalesní a korály ozdraví se Slunovratem.

Asi ne doslova, jenom na to přestanete myslet, protože Slunce přechází do vašeho znamení a s ním také Merkur a Mars.

Z Raka to vytvoří bytost působivou, milou, empatickou, neuvěřitelně přitažlivou a jemnou … těžko odolat. A ono tedy ani Raci touhle dobou neodolají. Všude kde si lze vychutnat dotyk, či vyprodukovat cit a emoce, to bude vaše prakticky až do konce měsíce.

Novoluní by navíc mohlo přinést novou lásku, nebo oživění té stávající…jednoduše si to užijte!

Jste nekonfliktní a tak jemní, že i žulové kvádry budou ve vaší přítomnosti tát, jako můj dnešní nanuk. (Ten, co jsem ho zapomněla na sedadle spolujezdce – výživné).

30. červen, viz anotace!

Zdravotně: Uprostřed června, tedy v onom krizovém období pozor na nervy, náhlé hroucení a hlavně nepijte alkohol. Kolem novu pozor na žaludek a střeva.


LVI

Lvi to mají patrně teď v začátku měsíce trochu roztrhané na: hrozně potřebuju něco, ideálně všechno vyřešit, protože na to mám sílu, a protože je to třeba… a na: jenomže co když to budu tlačit doleva, abych pak zjistil, že to mělo být doprava. Pokud potřebujete jenom nějakou jednu zásadní informaci, pobídku, nebo impulz, počkejte po úplňku.

Do té doby by to mohlo být takové cosi, čemu se ve sportu přepálený start.

Běžec je trénovaný, je zdravý, má chuť, má energii a právě díky tomu, jak je nabuzený vyběhne dřív.

Po úplňkové období mezi 6. a 10. červnem by vás mělo zklidnit, protože odkloní vaši pozornost k nějaké moc zajímavé nabídce pracovní, nebo nápadu, či tak něco a to se bude týkat výhradně vaší práce, podnikání, nebo investic. Mělo by to být pozitivní nebo určitě hodně zajímavé.

Všechno, co jste před tím řešili se tím jakoby uleží.

A nechala bych to ležet i mezi 13. a 20.6., ale to poznáte sami.

Rizikové období by mohlo u Lvů zasáhnout předně mezilidské vztahy, ale také partnerské a rodinné. Rozhodně je to ale o tom, že sice s vaším rozstřeleným Sluncem tedy jaksi popraskaným egem a pochybnostmi o důvěryhodnosti některých lidí, to nebude slast, na druhé straně máte hodně potenciálu a dobrých nápadů.

A hlavně…koncem kritického období se vám postaví do cesty člověk, který pro vás bude velkou pomocí.

Můžete mu to záhy oplatit.

Novolunní vám slibuje romantiku a nadále i zázračná řešení vašich obtíží.

A to hned od Slunovratu, tedy od 21.6. kdy už se vám bude jenom dařit.

Vzhledem k tomu, že jste od 19.6. do 22.6. přímo miláčkem Jupitera, a protože na vaší straně v tu dobu stojí také Venuše, budete mít nejen štěstí, ale tam, kde bude třeba, zazáříte i šarmem a férovým přístupem s dávkou humoru a nadhledu. Bude to oceněno.

Lvi a Panny navíc poslední dva červnové dny může čekat mimořádně výhodná ekonomická nabídka, nebo dokonce výhra.

30. červen, viz anotace!

Zdravotně: Pozor na hlavu (pijte a nepřehánějte se sluncem) a pozor by si v kritickém období měli dát vysokotlací Lvi.


PANNY

Naopak Panny by v začátku června měly být jednak dost uvážlivé a k tomu ale i velice aktivní a plné energie. Ta je ovšem sice bouřlivá, ale chová se díky vašemu nestabilnímu Marsu jako hořící suché jehličí. Zahoří, vzplane a zhasne.

Prostě musíte pořád zapalovat.

Přeloženo do češtiny, jste výkonné, chytré, praktické, ale hrozně rychle se unavíte a vyčerpáte.

Nabít by vás mělo období přes úplněk, tedy 4.6. kde vám bude příjemně a milo a také těšně po něm, protože přichází energie, ve které jste doma.

Využijete, co využít půjde, zařídíte, co bude třeba, Merkur vás doslova vodí za ruku a Jupiter vám umetá cestičku. (kdo ví, zda po ní nehází i růžové plátky).

Z období červnového ekonomického postavení planet, můžete vyjít bohatší nejen o peníze, ale také o dary, nabídky, návrhy a novinky hmotného charakteru.

Všechno, co je třeba zařídit úředně naštelujte na dobu mezi 8 a 10.červnem.

Pak, jako všichni ruce pryč a odpočívat.

V Případě Panenek by nepříjemné období mohlo zasáhnout předně věci ze strany soudů, úředníků a písemností.

Rovněž bych na vašem místě necestovala, protože hrozí potíže v zahraničí opět úředního charakteru. Takové ukradené doklady v Benátkách, nic moc hitparáda.

Od 21. 6. ale mají i Panenky slíbeno pěkné období a hodně lásky a hřejivých náručí. I vy samy budete k pomilování. No může být něco krásnějšího, přitažlivějšího a čarovnějšího, než Panna o Svatojánské noci?

Ani Novolunní nezapomnělo na Panny s láskou a romantikou a můžete se dočkat vyznání, na které jste čekali. I vyznání, se kterým jste vůbec nepočítali. To díky Jupiteru.

Konec června si Panny užijí příjemné chvíle a dlouhé, dlouhé noci.

Poslední dva dny navíc můžete přijít k hmotnému prospěchu, jen pozor, 30. červen, viz anotace!

Zdravotně: Panna je na zdraví opatrná jaksi přirozeně, ale přece jenom po celý červen hlídejte spodní část nohou a páteř v oblasti kříže.


VÁHY

Ve vašem znamení hnízdí Jupiter, a tak ačkoli Váha neumí moc pracovat s energií Uranu ve Skopci, tedy je hodně věcí teď kolem vás k nepochopení, alespoň máte štěstí. A to vás, Váhy neopustí. Naopak, bude ještě lépe.

Čím blíže k úplňku, tím bohatší byste měli být na dobré zprávy, které začnou těmi praktickými a také úředními, co se mohou týkat domova a bydlení až po zajímavé novinky z oblasti vztahové a rodinné.

O úplňku  4.6. nejspíše odmítnete nějaké pozvání od přátel, nebo odvoláte návštěvu příbuzných, protože si potřebujete udělat chvilku pro sebe, srovnat se a ustálit rozkývané mističky.

Je to dobrý nápad, protože hned, jak začne Luna couvat, ve vašem případě ponejvíce ve dnech 8. a 10.6. přijde nějaká zpráva patrně pracovního nebo hmotného zaměření, která má něco společného s minulostí a měla by to být zpráva očekávaná.

Možná vám povolí stavbu garáže, možná vám přiklepnou lázně, možná půjde o jiný druh úředního posvěcení něčeho, co jste chtěli.

Potom, jak už to tak v červnu máme všichni, se zkuste obrnit trpělivostí a předně si hlídejte nervy. Nejvíce ohrožená je u Vah v tuto dobu, u vás mezi 11. a 16.6. oblast skupinových aktivit, ale také hromadné dopravy, automobilové dopravy … patrně by nešlo o vaši chybu, ale nabouraný zadek na parkovišti s viníkem co ujel, nepotěší.

Může se také jednat o nedodržení nějaké dohody či smlouvy… Prostě Váhy to mají společenské a spojené se špatným jednání ze strany jiných.

Také pro Váhy je ale slibným obdobím období od Novu, Slunovratu a dál.

Konkrétně mezi 20. a 22. červnem by se Váhy mohly seznámit, mohly by dostat nějakou nabídku, která se týká výhradně vztahů, kolem 23. června máte moc hezké aspekty, co se týče rodiny a od novu dál budete navíc velice přitažlivé, krásné a něžné Váhy.

I přes vaši horoskopem danou stydlivost, budete k nepřehlédnutí a budete velmi hovorné. Zejména poslední dva dny v červnu s tím, že platí 30. červen, viz anotace!

Zdravotně: Červen vám oslabil zejména systém dýchání, takže Váhy alergické ví a okrajově (hlavně Váhy zářijové pozor na oči.


ŠTÍŘI

Snažíte se na mnoha frontách vylepšovat takový ten okruh toho, kde to pokládáte za své a hodně do toho investujete energie, která se rychle vybíjí. Štír s postavením Uranu ve Skopci moc pracovat neumí a může se vám proto zdát, že ať makáte sebevíc, jako byste loupali ořechy.

Čím víc, tím víc.

Uklidní vás úplněk. To proto, že ho patrně strávíte odpočinkem, nebo případně, a to bych doporučovala, někde v bahenních koupelích s kalíškem něčeho dobrého v ruce a pohledným masérem.

Hlavně se o úplňku nevrhejte mezi moc lidí.

Doba po úplňková je dobou hmotnou a u Štírů by se mohlo jednat o výrazně zajímavé hmotné vyhlídky, nabídky, smlouvy a ujednání, které mohou s ohledem na váš Saturn mít i dalekosáhlé pozitivní důsledky.

Ve vašem případě, jsou nejzajímavějšími dny pro tento model 7.8.10. června do jedné po obědě.

Pak už platí i pro Štíry nepřepalovat, nepracovat, nepřepínat se a hlavně si dávejte dobrý pozor na Saturn, který si vás našel a míní se s vámi vypořádat.

Ono to může být i pozitivní, protože může přijít satisfakce za něco moc dobrého, s čím jste už ani nepočítali, ale rovněž tak se může jako bumerang vrátit každá chybka.

Velmi dobrý by si Štíři měli dát pozor v tuhle dobu, zejména pak 16.17.  na zdravotní stav. Cokoli víte, že máte oslabené, víte-li o něčem, co jste v minulosti přehlíželi, tam obzvláště pozor!

I Štíry čeká ale příjemná doba od Novu, Slunovratu dále a u vás zejména 22.6. kdy je to moc a moc o lásce a vztazích, a také 23.6. které slibuje některým nový začátek a jakési rozjasnění a vhled do věcí tím správným úhlem pohledu.

Poslední dva dny v červnu (tady tvoří Štíři výjimku kvůli postavení Neptuna vůči jejich znamení) buďte opatrní na přílišné emoční vypjetí. Může se vám spárovat nervová soustava a tělesná schránka, která by něco nemusela unést a 30. červen, viz anotace!

Zdravotně: Vyjma toho, co jsem naposledy jmenovala, by si v kritickou dobu měli Štíři dát pozor na cévy a krevní oběh.


STŘELCI

Myslím, že hodně Střelců si ted spíše užívá nápor energie, kterou patrně vybíjíte mezi příteli, ale i rodinnými příslušníky. Jakoby si mnoho Střelců oddechlo, že je něco složitého za nimi, a že konečně mohou vykročit kupředu bez zátěže.

Máte hodně nápadů, jak co dál dělat ponovu, kam se směrovat a celkově by se dalo říci, že Střelci ke stratosféře v tuto dobu hledí s optimismem.

V době úplňku 4.6. protože je to úplněk ve Vašem znamení a s ohledem na postavení Slunce a Uranu, může přijít pocit křivdy z minulosti, prostě můžete mít dojem, že jste si něco nezasloužili a podobně.

Přejde vás to hned 6.6., kdy i na Střelce myslí Jupiter a ostatní planety po rovině hmotné a pracovní, ale v případě Střelců také úřední, rodinné a společensko – prestižní.

Na co sáhnete, to by se mělo podařit.

Navíc jste v tuto dobu, tedy ve vašem případě mezi 7. a 10. červnem i mimořádně komunikačně nadaní, takže všechny zkoušky a testy, kde je potřeba mluvit nebo psát, byste měli mít v kapse.

Kritické období okolo 11.6. je u Střelců nebezpečné hlavně psychicky a zejména tam, kde půjde o minulost a nevyřízené věci. Jakoby se vám připomenou ty křivdy, co se ozvaly o úplňku. Můžete tento kritický týden skutečně hodně řešit, ale důležité je, že i vyřešit něco, co do života už nechcete a míníte to uzavřít.

Hned Novem a Slunovratem si zlepšíte chuť, protože v případě Střelců to hned 20.6, zavání seznámením, nebo vyznáním a podobně a v tomto duchu se Střelci ponesou až do konce června.

Novolunní to může ještě korunovat nějakým moc příjemným zážitkem, který by měl být ve společnosti, ale přesto bude velice intimní. (ne tohle jsem zrovna nemyslela, takhle hromadně! Spíše třeba nabídka k sňatku v restauraci, na pouti a podobně).

30. červen, viz anotace!

Zdravotně: Prakticky po celý červen si, Střelci dávejte pozor na záněty a taky pozor na úpal. Máte to o tom ohni ze všech znamení nejvíc. Sirky ve stodole jsou samozřejmě do rizik připočítány také.

 

Přeji všem Popelkám o nepopelkám krásný,

příjemný a na nezapomenutelné chvíle bohatý

měsíc červen!

yu air_kiss

(Kopírování textu, prosím pouze s uvedením zdroje.)

Michaela Kudláčková

Pokud byste zatoužili po dálkové videoškole Tarotu, kde jsou i základy astrologie, tak není problém

Vystrizek1

Kdyby vás lákala dálková videoškola runového písma, amuletů a runové magie, lepší tutově nenajdete

Vystrizek

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
3 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena17
Helena17
04.06.2023 10:26

Ahoj Míšo, zdravím Tě a doufám, že se máš dobře.
Také děkuji za horoskop.Každý měsíc se těším až si ho přečtu.
Od srpna jdu na jiné pracovní místo.Můžeš se mrknout do karet, jestli jsem se správně rozhodla?Zvládnu novou práci? A jak mě přijme nový kolektiv?
Děkuji moc račice Hela

A jak se má vnučka?
Přeji Ti krásný červen.
Ahoooj

jazuzinka
jazuzinka
01.06.2023 16:56

děkuji za býky ♥

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve ŠTÍRU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Jiří je pravděpodobně původu staroslovanského. Základ patrně tvoří slovo „jurkij“, což znamená „hbitý“ či „obratný“ a také rychlý. Některé prameny ale hovoří o řeckém původu jména, kde by se vyvinulo z „geórgos", což by znamenalo „rolník“. Takže si Jirkové mohou vybrat, protože historici a lingvisté se nemohou shodnout. V ČR je neuvěřitelných 320 565 hbitých rolníků, Jiříků.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Máte nějaký důvod pokládat pátek 13. za nešťastný? Stalo se vám tento den něco zlého?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 405
  • 472
  • 23 779
  • 360 458
  • 2 421 009
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet