Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – září 2023

Horoskop pro všechna znamení – září 2023

autor: | Zář 1, 2023 | Magie | 0 komentářů

Návštěvy: 5588

Září bude astrologicky jednoznačně pod patronátem retrográdního Jupitera a taktéž couvajícího Uranu. Venuše a Saturn jim tentokrát pouze asistují. Celkově bude ale tento tým, jehož téměř všichni členové couvají, pro tento měsíc veskrze přívětivý a milostivý. 

Září nám začne Novoluním 15.9., které bude v Panně.

Úplněk nás pak čeká 29.9. a bude ve Skopci, což nám, spolu s Marsem a Uranem přinese náročnější a výbušnější závěr měsíce. 

Jinak ale celkem pohoda. 

Více ZDE ve videu:

 

Dobrý pozor bychom si měli dát pouze kolem 17.9. + – 24 hodin a také v době úplnku 29.9. Také tady počítejte s tím, že ta energie dobíhá cca 12 hodin.

V těchto dnech, s ohledem na Uran a Mars a také aspekt retrográdního Neptuna pozor na náhlé klimatické výkyvy (voda) a také pozor na všechno, co je výbušné, nekontrolovatelné, náhlé, expanzívní, explozívní, masívní a bohužel destruktivní.

Asi se prostě na poslední dva dny v září hodit do klidu, pozorovat puklinu ve zdivu nebo venku šneka a už nic nerozjíždět.

(! pozn.red. Kliknutím na jakoukoli tu otravnou reklamu, věnujete magazínu, kde pro vás stále vychází výklady a horoskopy a všechno, bez výmyslů, typu placené články a podobně, 6 korun. Hodí se. Stačí kliknout a půl minuty vydržet. Díky moc friends)

A teď už na horoskopy psané pro každé znamení…


KOZOROZI

Užijte si předně přívětivé a na komplimenty bohaté dny, kdy ani vy nebudete šetřit přátelskými gesty. Tentam je zarputilý Saturnův chráněnec.

Prakticky by vám nemělo nic hrozit až do 10. 9. Právě naopak, kolem 8.9. mají Kozorozi pravděpodobnost nějakých dobrých zpráv z okruhu rodiny.

17.9. – Přichází ono náročnější období a do vás se asi vrátí naplno Saturnova mentorská nálada. Nic vám nebude dost dobré a na všem něco najdete. Budete také trvat na svém, takže s vámi asi nikdo nehne. Na druhé, straně, pokud tohle období využijete k dobrému účelu, patrně dosáhnete toho, co chcete.

19.9. Byste mohli sepsat nějakou smlouvu, nebo učinit s někým zajímavou dohodu, která může být dost odvážná. Případný nákup něčeho velkého, jako je třeba auto, také nevylučuji.

23.9. Se Slunce přesune do Vah a souběžně je tu rovnodennost, a pro Kozorohy je to doba veskrze požehnaná, příjemná a také byste mohli mít kliku. Pro partnerské vztahy bych doporučila iniciovat nějakou dohodu, nebo si promluvit o komplikovaném tématu, protože v téhle době z toho hádka asi nebude.

Dobu od 24.9. do 27.9. využijte hlavně pracovně a ekonomicky. Je to doba pro Kozorohy s pravděpodobností nějaké zajímavé nabídky spíše pragmatického ducha, zato by mohla s vaším postavením Merkura být na delší dobu.

Úplněk 29.9. vás asi zastihne velice tvůrčí, hlavně v práci, ale rychle se unavíte.

30.9. Si dávejte pozor při manipulaci s těžkými věcmi a hmotou všeobecně!

Zdravotně: V zásadě je to po zdravotní linii měsíc bez větších výkyvů. Jenom si koncem září dejte pozor na všechno co je součástí hlavy.


VODNÁŘI

Nyní jste roztomilí a zaměření spíš na mezilidské vztahy, než na praktickou oblast. Rovněž ale můžete mít v těchto dnech štěstí v loterii.

Kolem 9.9. by mohla přijít nečekaná setkání a překvapivá vyjádření zejména ze strany ohnivých znamení.

16-17. –  Pro Vodnáře platí nejvíce pozornosti v oblasti komunikace a to zahrnuje nejen cestu od vás, ale bohužel i cestu k vám, což už tak dobře ovlivnit nelze. Takže jestli přijde poštou něco nepříjemného, bude to patrně v těchto dnech. Je to doba bohatá na nutnost řešení a vložení mentálního potenciálu, což by vás mohlo docela unavit. Myslet sice nebolí, zato je člověk orvaný víc, než kdyby vykládal vagóny.

23.9. Se Slunce přesune do Vah a souběžně je tu rovnodennost, a pro Vodnáře je to období opět příjemné. Ve vašem případě nejvíce v oblasti lásky, ale také rodiny a přátel.

Od 24.9. do 29.9. Se věnujte podnikání a prosazování sebe a svých nápadů, protože to budete dělat formou, která nebude invazivní, spíše budete zajímaví a poutaví.

Úplněk 29.9. vás asi zastihne velice vyrovnané, pouze budete mít potřebu o všem diskutovat a prostě hovořit, psát a nějak vyjádřit tok myšlenek, který bych přirovnala ke gejzírům.

30.9. Si dávejte pozor v komunikaci s více lidmi, vystupování na veřejnosti a v souvislosti s úřady.

Zdravotně: Koncem měsíce pozor na všechno, co má něco společného s horkostí a vzduchem. Nutně se musíte opařit párou. Můžete dostat třeba zánět středního ucha.


RYBY

Momentálně se asi zabýváte vztahy, jste pozorní a duchaplní a také si dobře všímáte reakcí druhých, jejich potřeb a vyřčených přání. Kolem 10.9. budete mít potřebu někoho obdarovat, nebo sami můžete nějaký dáreček dostat.

17. – 18. Rybky by si měly dát veliký pozor v těchto dnech na psychiku a všechno, co by vás mohlo rozhodit. Pro jistotu nepijte alkohol, pokud nejsou vaše opice rozverné, ať někde netlučete hlavou o zeď. V lepším případě vyhučíte někde u baru někomu do hlavy kráter.

20. Je pro Rybky období sdružovací a také sebezkrášlující. Nevylučuji nějakou schůzku, sraz, kadeřníka, sličného maséra, nebo všechno najednou.

23.9. Se Slunce přesune do Vah a souběžně je tu rovnodennost, a pro Rybky je tu opět řešení vztahů a lásky, ale tentokrát budete chtít vy pečovat o někoho. Nevyloučila bych nabídku k sňatku.

Od 24.9. do 28.9. Tady je konečně prostor něco také dělat a vydělávat peníze. V práci byste měli být nekonfliktní a navíc byste se mohli dočkat nějakého hodnocení vaší práce za strany nadřízených.

Úplněk 29.9. vás asi zastihne velice smyslné, ale také přitažlivé a sexy. Pochybuji, že toho většina Rybek nevyužije. Nezapomeňte, že je Luna v polostínu. Je to vaše planeta a tak by se mohlo stát, že ta postýlka nebude ta manželská. S ohledem na postavení Saturna se na to přijde. Ále dělejte, jak myslíte…

30.9. Si dávejte pozor předně na své věci, ale také na partnera. Je to den, který je pro Rybky ztrátový.

Zdravotně: Září není pro Ryby nebezpečné, pokud vyjmu ono kritické období, kdy by se to dotklo předně nervů a neurologických věcí.


SKOPCI

Momentálně byste měli být v klidovém režimu a spíše přemýšlet, než extrémně konat, a pokud konáte, tak asi spíše v duchu zábavných a sportovních aktivit.

Prakticky by vám nemělo nic hrozit až do 10. 9., vyjma nějaké drobné půtky v kruhu rodiny.

Ta se přenese možná do onoho období 17.9..kdy byste mohli být více zbrklí, než uvážliví. Pokud to takhle víte předem, dejte pozor, ať pak něčeho hned vzápětí nelitujete. Není to doba, která by rychlou akci požehnala úspěchem a kýženým efektem.

19.9. Číhejte u schránky a u mobilu, protože by mohla přijít zajímavá, pro některé Skopce zásadní zpráva.

23.9. Se Slunce přesune do Vah a souběžně je tu rovnodennost. Pro Skopce to znamená uvolnění a také pozitivní model, takže pokud je něco zásadního, co byste potřebovali řešit, a jestli to jde, nechte to na tuhle dobu a klidně i dva dny následující.

Od 25.9. do 28.9. budete asi hodně aktivní v práci a podnikání a je to čas bohatý na ujednání, dohody, nabídky a novinky.

Úplněk 29.9. se jeví pro Skopce spíše únavný, takže se se asi budou povalovat ve snaze nemyslet a nekonat, což je s ohledem na aspekty Urana jedině dobře.

30.9. Pozor při komunikaci a vůbec kontaktu s vodním živlem. Jak tím mokrým, tak tím lidským.

Zdravotně: Hlídejte si tlak a šlachy a svaly!


BÝCI

Býci setrvávají patrně v plánování budoucnosti, při čemž jde spíše o zkvalitňování, zkrášlování, péči o tělo a ducha a podobně. Není to vpravdě moc praktické, zato je to Jitřence (ranní Venuše) ve vás velice prospěšné.

Okolo 10. 9. může přijít něco zásadního v kruhu rodinném!

17. a 18. přichází na Býky nutnost postavit se k něčemu čelem a nenechat se odradit, což by se mělo dařit. Je s tím ale u některých Býků spojené vydání, nebo nutnost počítat s investicí, nebo se něčeho hmotného musíte vzdát.

Okolo 20.9. možná dostanete nabídku, nebo vás bude chtít někdo do něčeho přibrat. Může jít například o projekt, nebo akci. Promyslete to. Nebojím se, že by se Býk nechal vmanipulovat do něčeho neprůhledného. Určitě ne s postavením Merkura pro vaše znamení v této době.

23.9. Se Slunce přesune do Vah a souběžně je tu rovnodennost. S ohledem na Venuši se asi budete chtít někde dobře najíst, potěšit uměním, nebo sami něco vytvořit pohledného.

Od 24.9. do 29.9. Možná budete trochu unavení, ale budete nuceni se ještě zamyslet nad nějakou zásadní věcí, která se patrně týká bezprostředně vaší soby, vaší budoucnosti, nebo pocitové oblasti.

Úplněk 29.9. je pro Býky nepříjemný hlavně úředně a stran nejrůznějších listin.

30.9. Pozor hlavně v oblasti domova, bytu, auta, chaty a podobně.

Zdravotně: začátkem měsíce je to o povrchu těla, kůži a podobně, koncem buďte opatrní na zažívání.


BLÍŽENCI

Řekla bych, že většina Blíženců se v této době někde cachtá, protože teď to Blížence táhne za vodním živlem. Nevylučuji ale ani románek s nějakou Rybou, Štírem, Rakem. Pokud je to u vody, je to přesně ono.

17. a 18. je pro Blížence náročné období předně v souvislosti s úřady, nadřízenými osobami, autoritami a podobně. Rovněž by mohlo dojít ke konfliktu v rodině, kde byste to byli vy, kdo by byl nejvíce slyšet.

19.9. Ačkoli budete asi poněkud vysílení, dostanete nejspíš pozvání, nebo budete nuceni vyvinout nějakou fyzickou aktivitu. Nemyslím, že se vám bude úplně chtít, ale ani to podle planet nevypadá, že byste odmítli.

23.9. Se Slunce přesune do Vah a souběžně je tu rovnodennost. Blíženci se nejpravděpodobněji v tuhle dobu okolo někoho omotají a nepustí. Budete milí, přitažliví, láskyplní a pozorní. Ovšem taky přecitlivělí.

Od 24.9. do 27.9. Pracovně zajímavé, zejména pro Blížence, kteří musí u práce myslet i komunikovat, a také zajímavé období pro zkoušky a pohovory. Měli byste uspět.

Úplněk 29.9. je pro Blížence na jedné straně rizikový fyzicky, ale tvořivý, kreativní a plný nápadů mentálně. Pokud pracujete v umění, nebo je třeba k vaší práci fantazie a obrazotvornost, budete asi dobře hodnoceni. Pozor na bolesti hlavy do páté hodiny ranní.

30.9. Zato tento den neuspějete a to zvláště tam, kde se vám do cesty připlete zemitý živel. Rozhodně bych nekonala vysokohorskou túru, nezdolávala vrcholy a nepouštěla se do zápolení s Kozorohy.

Zdravotně: Máte trochu slabší imunitu, tak si dejte pozor na klimatizace, ať nemáte uprostřed září mandle větší než hlavu.


RACI

Řešte vztahy a oblast lásky, protože teď je na to dobrá doba. Jste nebývale slušiví a přitažliví, máte dobré nápady, jste voňaví a příjemní Ráčci! Jestli někdo teď potřebuje slyšet něco hezkého, ať o to poprosí Raka.

10. 9. je den dobrý pro Raky na společenské akce a také pozvání, na kulturu a dobré jídlo.

Problematické období mezi 17 a 18 zasáhne u Raků asi předně emoce, ale nevylučuji ani neurologické problémy či potíže vyvolané stresem a napětím.

20.9. je čas na práci a podnikání. Podle planet, pokud dostane Rak nabídku práce, nebo bude někde přijat, bude to asi dnes.

23.9. Se Slunce přesune do Vah a souběžně je tu rovnodennost. Raci by si dnes dobře rozuměli navzájem a také je to dobrá doba pro ústní pohovory, zkoušky, vyjednávání a podobně. Vyzařujete nebývalý půvab, který těžko někdo přehlédne.

Od 24.9. do 28.9. pro Raky hezká doba na rodinné oslavy a sešlosti, akorát nepijte moc alkoholu. Moc ho totiž v téhle době k opičce ani nepotřebujete. Pozor na léky a předávkování!

Úplněk 29.9. je pro vás na jedné straně náročnější, na druhé ale velmi kreativní. Pokud bádáte, jak něco po rovině dojmů a emocí udělat co nejsilnějším, vymyslíte to asi během tohoto úplňku.

30.9. Může dojít ke konfliktu s autoritami a úředními osobami. Nepřekračujte rychlost.

Zdravotně: Hlídejte si zažívání začátkem měsíce a oblast zad koncem.


LVI

Jste patrně plní elánu a nápadů, kreativity a fyzicky jste zdatní. Máte potřebu tvořit, budovat a taky se prát za práva druhých. Ne, na sebe také nezapomínáte. Konáte tak ale se šarmem a diplomacií. V zásadě jste nekonfliktní, což by vám mělo vydržet až do 10. 9.

období mezi 17 a 18 je nepříjemné předně v otázce vztahů, rodinných příslušníků a blízkých osob. Pokud se něco v rodině zlomí, nebo uděje náročného, bude to asi v téhle době.

21.9. je pro Lvy zajímavý den po rovině pracovní a podnikatelské s ohledem na budoucnost.

23.9. Se Slunce přesune do Vah a souběžně je tu rovnodennost. Pro Lvy doba kreativní, tvořivá a plná nápadů. Rovněž v partnerských vztazích spíše přívětivá. Jste důmyslní a vnímaví.  

Od 24.9. do 28.9. Budete se asi věnovat předně praktickým otázkám v práci a také fyzické činnosti spojené s domovem a bytem.

Úplněk 29.9. je pro Lvy spíše o lásce a vztazích, empatii a soucitu. Buď obdarujete útulek, nebo někomu odpustíte. Pokud zlikvidujete nepřítele, učiníte to něžně.

30.9. Pozor hlavně mezi partnery. Nějaké zásadní věci, nepříliš příjemné, vržené na váš hřbet. Lev je ale v září aktivní a silný. Ustojíte a druzí to holt vědí.

Zdravotně: Lvi by si měli dávat pozor na přemíru aktivity a také na žlučník!!


PANNY

Panny mají nejspíš období, ve kterém nabyly dojmu, že teď nebo nikdy a nikdo jiný, nežli ony. Fušujete do všeho, ale všude celkem zdárně.

Po rovině vztahové jste citliví a tolerantní, pracovně velice aktivní hlavně duševně. I fyzicky máte také dost elánu.

Nejspíš vám to vydrží po celý týden. O víkendu si laskavě odpočiňte!

17 a 18 by vás mohlo otrávit něco především po rovině pracovní, kde zůstanete sami uprostřed stáda nechápavých patníků bez schopnosti analytického myšlení. Pokud vás šéf není Panna, nechte si tento názor pro sebe. Pokud mu to povíte a on je Skopec, Střelec, Štír, Kozoroh … zabije vás. Jen každý jinak.

20.9. je pro Panny zásadním datem předně pracovně a podnikatelsky, ale také ekonomicky.

23.9. Se Slunce přesune do Vah a souběžně je tu rovnodennost. Pro Panny povětšinou požehnané období, ve kterém by se jim mělo dařit všechno, na co jen pohlédnou, neřku-li sáhnou.

horoskop pro vsechna znameni zari 2023

Od 24.9. do 27.9. Věnujte se práci a vynechte vztahy. Pragmaticky jste úspěšní, dobře vám to bude myslet, jste soustředění a zaměření na detail. Vyhněte se v téhle době vztahové oblasti, kde byste byli přehnaně techničtí a neohební. Tedy pokud nemáte doma Pannu.

Úplněk 29.9. je pro Panny milý zejména po rovině lásky a vztahů, kde byste mohli nejen dar obdržet, ale také věnovat a bylo by to něco moc promyšleného, takže efekt bude pěkný, den vydařený, noc zajímavá, ale fyzicky se nepřepínejte, nedrápejte se po výškách a nelezte na fotbal. Vynechala bych také exkurzi po jaderných elektrárnách a muničních skladech.

30.9. Pozor hlavně na hmotu a finance!!

Zdravotně: Zkraje měsíce pozor na oblast zad, tam kde je kříž, koncem září by si měly dávat pozor hlavně Panny s vysokým tlakem.


VÁHY

Váhy mají teď zajímavé období, kdy mají vcelku pozitivní náhled na otázky následného vývoje jejich štěstí, ale souběžně jsou nastaveny prožívat současný okamžik a užívat si života. Jakobyste si řekli, že jste zapomínali na tento okamžik a chtěli to napravovat.. 

Jste nápadití, kreativní aktivní a komunikativní. Jste také přitažliví a jste vidět. To Venuše…ve vašem případě Večernice.

Užívejte si až do 9. 9. a 10. se připravte na nějakou zajímavou informaci z okruhu přátel nebo rodiny.

Mezi 17 a 18 je pro Váhy náročná doba předně v praktické oblasti a to zejména lidsky pracovně. Snažte se zůstat nad věcí i tehdy, pokud budete mít v těchto dnech dojem, že na světě není pražádná pracovní morálka, loajalita že je kolegům zcela neznámým pojmem a poctivost vzdálená jako vegetariánovi uzené koleno. Nenechte se vtáhnout do konfliktu!!! Pozor na Štíry a Vodnáře na pracovišti, na Ryby potom v partnerských vztazích.

21. je pro Váhy zásadní den v pracovní oblasti, bohatý na novinky, zprávy, zvraty a překvapení. Nutně již ne negativní!

23.9. Se Slunce přesune do vašeho znamení a souběžně je tu rovnodennost. S ohledem na planety jak stojí je to pro Váhy hezký den, duchovně slunný a ve znamení vnitřního smíření. Máte silný Jupiter a Venuši, což je, jak jsem řekla v podobě Večernice vaše planeta, takže byste měli mít štěstí ve všech oblastech.

Od 24.9. do 27.9. je pracovně zajímavé období, kdy už jste klidní a jen přihlížíte, vztahově pohodová doba, ekonomicky stabilní.

Úplněk 29.9. je pro Váhy spíše nuceně pasívní. Potáhne vás to za uměním a krásou, ale spíše sami, než ve společnosti. Vidím Váhy o tomto úplňku u hezké knihy, nebo v galerii, ideálně po zavíračce.

30.9. Si dávejte pozor v kontaktu s neznámými lidmi a lidmi se zcela odlišnými hodnotami. Je to pro Váhy den ztrátový, ale spíše po rovině ideálů a hodnot duchovních.

Zdravotně: Po celé září by si Váhy měly dát pozor na oblast šíje a ramen.


ŠTÍŘI

Začátek září není pro Štíry doba vysloveně negativní, jenom může být trochu chaotická. I Štíři myslí na štěstí, na budoucnost a snaží se ze všech sil udělat maximum pro zdárný vývoj věcí příštích.

Vztahově budete méně konfliktní, spíše umírnění a pozorní. Veskrze se snažíte nevyhrotit nikde nic, a to platí také pro oblast pracovní, kde se vyhýbáte konfrontacím a nutnosti zaujímat zásadní postoje. Jdete po kompromisech.

Do 10. 9. byste měli hodně věcí pořešit i kolem domova a vztahů.

Od 16. večer do 18. večer byste měli zvolnit ve všech oblastech a pokuste se spíše pozorovat, než hodnotit. Pokud byste se totiž nechali bouřlivým Uranem v nerovnováze s vaším Plutem strhnout k nějaké akci, což asi bude hodně svůdné, odnese se to buďto okolí, nebo vaše zdraví, nebo práce, nebo všechno. Snažte se zůstat v klidu.

19.9. Pro Štíry zajímavý den předně pracovně. Může se něco vyřešit, rozhodnout a posunout.

Přesun Slunce do Vah a rovnodennost 23..9. je pro Štíry poměrně příjemný den, asi bohatý na zážitky duchovní a citové roviny.

Od 24.9. do 28.9. řešte ekonomickou a bytovou otázku, případně se soustřeďte na nějaké věci kolem rodiny, dětí a podobně, vše spíše praktického, než emočního charakteru, protože jste velmi techničtí, poměrně přesní, ale poněkud méně citliví a vnímaví.

Úplněk 29.9. vás asi zastihne vyšťavené a v pocitu, že nic nemá smysl. Kupte housku a jděte krmit kachny. Jediní tvorové, se kterými si mezi úplňkem a koncem září porozumíte, budou zvířata.

30.9. Si navíc dávejte pozor především při cestování a pohybu. Neplavat, nebruslit, nejezdit, neskákat!

Zdravotně: Začátkem září pečujte o zažívání, játra, ledviny a střeva. Koncem pak o duševní pohodu a oblast neurologickou.


STŘELCI

S ohledem na silný Jupiter, který je celkově zásadní a pro vás tuplem, když je vaší vládnoucí planetou, jsou Střelci, jako jeho chráněnci momentálně nastavení myslet na všechno, co se týká šťastného života po všech rovinách. Jste aktivní, vstřícní, nekonfliktní a velice emocionální.

Máte soucit i pochopení. Pracovně jste poměrně výkonní a soustředění. Kolem 10. 9. byste měli zaznamenat nějaký obrat po rovině praktické či hmotné. Může jít o cokoli. Jo, i o výhru.

Období mezi 16 a 17. večer s ohledem na Saturn a náročné spojení s Neptunem může jít pro Střelce o období unáhlených akcí, slov, kroků a závěrů. Není tu soulad s představou a výsledkem a můžete být kvůli tomu podráždění. Zbytečně neudělejte nic ukvapeného. Ve snaze od něčeho se osvobodit, něco déle nesnášet, utéct, nemusíte jednat správně.

18.9. – 21.9. Mohou Střelci využít mimořádné vstřícnosti Saturna a vyřešit něco právního, případně si říct o vyšší plat bez obavy, že skončíte čelem k dlažbě. Zařídí to vaše vládnoucí planeta Jupiter a Venuše. Štěstí přeje odvážným!

23.9. Se Slunce přesune do Vah a souběžně je tu rovnodennost. Pro Střelce jednoznačně nejsilnější v oblasti partnerských vztahů, lásky a citové, emoční části života.

Od 24.9. do 27.9. Velice zajímavá doba opět pro partnerské vztahy. Nabídka k sňatku, seznámení…leccos, ale rozhodně to bude něco nového.

Úplněk 29.9. vás varuje přes vším, co je nezákonné, protiprávní, co není v souladu s nějakými pravidly. Budete sice plní tvořivosti, ale také určité lehkomyslnosti a rebelie. Nepijte!

30.9. Si dávejte pozor na věci, které mají pro vás hodnotu spíše osobní, než ekonomickou.

Zdravotně: Slabší máte oblast krku a dýchání.

 

Všem znamením přeji pohodové září,

hodně sluníčka a maximum pohody a štěstí!

air_kiss

 

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve ŠTÍRU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jaroslav je jméno původem slovanské. Jeho základ lze nalézt ve slovech „jaryj“ (skotačivý, energický) a „slav“ (důležitý, významný), takže Jaryjslav. Doslova to znamená „energická síla“, „silná energie“, Ze stejného základu „jaryj“ se vyvinulo pak i jaro. Jaroslav se tak dá dnes volně přeložit, jako „ten, kdo má energii jara“, či „jaro oslavující“. V ČR je 205 561 takto skotačivých jarních chlapců.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Máte nějaký důvod pokládat pátek 13. za nešťastný? Stalo se vám tento den něco zlého?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 1 254
  • 396
  • 24 309
  • 360 075
  • 2 423 290
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet