Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – srpen 2022

Horoskop pro všechna znamení – srpen 2022

autor: | Srp 1, 2022 | Magie | 0 komentářů

Návštěvy: 18110

Zdravím všechny ve vrcholném měsíci léta! „Srpenec“ nás obdaruje vedle nesporných a zjevných pozitiv jak po rovině praktické, tak i pocitové, také dvěma velice náročnými extrémy.

Měli bychom prožít příjemný a na příliv životních sil velkorysý začátek měsíce, pak, mezi 7. a 11. srpnem propad, potom zase velkou pohodu a líbivé období a po Novu enormně zátěžový konec.

Více jako vždycky tady:

Úplněk nás tedy čeká 12.8. a bude ve Vodnáři.

27.8. na nás čeká ono zátěžové novoluní. Luna bude stát v Panně.

A teď už detaily pro jednotlivá znamení.

Pro jistotu tedy ještě písemně, pro ty, kdo se na videoshrnutí nedívají:

VAROVÁNÍ PRO VŠECHNA ZNAMENÍ 11.8. A 27.8. NECHOĎTE NA RIZIKOVÁ MÍSTA, VYVARUJTE SE STŘETŮ NA VEŘEJNOSTI A PŮJDE-LI TO, NECESTUJTE.

 


KOZOROZI

Někteří rohatí Saturnovy chráněnci mohou mít dojem, jakoby z nich spadl nějaký balvan a že se jim lépe plánuje.

Sice si dál umíte některé věci pragmaticky negovat, ale řekněme, že jste na tom dobře.

Mezi čtvrtým a šestým srpnem by mohli Kozorozi ještě více pookřát, strávit pěkné chvilky s přáteli, případně navázat známost, potkat se s dávnými přáteli a podobně. Lednové Kozorohy namnoze čeká navíc nějaká událost v rámci rodiny.

Mezi 7. a 11. srpnem zvolněte, ale nemusím vám to nijak zvlášť předesílat, protože vás klima, alespoň astrologické, zvolní samo.

Úplněk 12.8., bude pro většinu Kozorohů spíše unavený a mohou se přidat drobné zdravotní problémy nejčastěji spojené s vodou v těle a oběhem. Nic závažného.

Čas pro řešení praktických a ekonomických i pracovních a podnikatelských věcí je pro Korozohy tento měsíc nejideálnější mezi 13. a 25.8. Máte šanci na dobré zprávy a dobrou odezvu na to, co jste v uplynulých dnech začali.

Po té, v čase Novolunní raději nic, protože ve vašem případě čert ví, jakou by to vzalo podobu. Na jedné straně bývá pro Kozorohy Novolunní v Panně většinou dobou aktivní a úspěšnou, ale za stávajících aspektů, viz video rozhodně ne. 

Vydržte v klidové fázi prakticky do konce měsíce a hlavně 31.8. buďte uvážliví. 

Já vím, že to jste celoročně, ale stejně … 

Zdravotně: Uprostřed srpna pozor na močové cesty, ale také na všechno, co má něco společného s vodou. Jo, třeba taková naštvaná sinice…


VODNÁŘI

Právě se vám otevírají možnosti, je z čeho vybírat co do novinek, nabídek a nápadů, až možná nevíte, co s nimi.

Bude se to na vás pozitivně sypat ještě více od 4.8. a budete se nést na vlně pozitiv až do 7. srpna, kdy mezi tím ještě může přijít nějaká zajímavá odezva v oblasti lásky.

Potemnělé období od 7.8. do 11.8. nebude žádná hitparáda a krom toho Vodnářky by se mohly utkat s mladší generací co do představ, názorů a praktických otázek. Kulantně se snažím vám sdělit, že se asi zhádáte s dětmi, či mladšími lidmi. Prostě výrostek vás v metru nepustí sednout a už mu visíte na krční tepně.

Naopak s Úplnkem 12. 8. by mohla dorazit nějaká příjemná novinka hmotná, pracovní, prostě praktická a je to dobrý den na investice, podepsání smlouvy, složení testů, nákupy větších rozměrů, dlouhodobé projekty a podobě.

Celkově si dělejte co chcete a nic byste neměli pokazit až téměř do novolunní.

27.srpen a pro jistotu už den předem není ani pro Vodnáře moc příjemnou dobou. Mohli byste si projít depresí, nebo v tom úplně nejlepším případě ráno nevstanete z postele. A to vlastně bude ta úplně nejlepší možnost, protože se nikde nebudete hnáni svým Uranem pokoušet se pomlátit, popálit, poprat a podobně.

Nevylučuji nepříjemnosti úřední a zprávy, které jste nechtěli slyšet.

Ne, nebude to nijak zářivé až do konce měsíce. 

No co?

Zase jste si užili před tím.

Zdravotně: Vodnáři mají v srpnu ponejvíce zatíženou nervovou soustavu a zažívání. Po celý měsíc.


RYBY

S klidem a lehkostí krajkové medúzy budou teď Rybičky řešit vztahy a rovinu emoční, plánování dovolené, rodinu… prostě byste si měli tančit všemi oblastmi života.

Až do 6.8. je tu i pro Ryby příjemná doba a zejména o vás se budou velmi dobře starat Venuše a Neptun. Může přijít dlouho očekáváné vyznání, nebo seznámení, nebo nabídka k sňatku a podobně.

Komplikovaný sedmý srpen a dál až do 11.8. mohou Ryby vnímat všechno jako chaotické přeskakování myšlenek a dění a velkou nervozitu, tak si dejte pozor při práci a taky při řízení auta a podobně.

Vcelku přívětivé období a to zejména v citové oblasti se k vám vrátí s úplnkem 12.8. a potrvá dlouho, téměř až do novoluní 27.8. Dobrá doba je to i pro praktické věci a Rybky se mohou v těchto dnech dočkat pozitivních zpráv a také setkání, či drobné výhry.

Už ale den před Novem buďte spíše opatrní.

A takhle už pak zůstaňte až do konce srpna.

Rozhodně neuzavírejte žádné smlouvy, ani dohody, které nejsou z minulosti prověřené.

Buďte v odpočinkovém režimu a 31.8. rozhodně necestujte a nesdružujte se!

Zdravotně: Po celý měsíc by si Ryby měly hlídat oči.


SKOPCI

Skopci jsou jedněmi z těch, pro které by mohl být vstup do srpna obzvláště akční. Potřebujete postupovat, máte to v povaze. Věci se kolem vás musí hýbat, ideálně vámi hnány a to se zřejmě teď, v těchto dnech bude dařit.

Merkur vám k tomu navíc svým přechodem věnuje umění komunikace, diplomacii a úspěchy na úřadech.

Zvolněte ale pro jistotu už 6.8. večer.

7.8. můžete mít reálný pocit, že se planety hýbou proti vám. A nejen planety. Může to být naprosto cokoli a proto buďte v klidu, všechno odložte, nikde se nemotejte, netrhejte od sebe zuřivé psy ani lidi, prostě dýchejte a objímejte stromy. 

Ne suché!!

S úplnkem 12.8. byste měli pocítit úlevu, co úlevu, spíše rozjezd a také budete mít mnohem více energie.

Nejlépe ji vložit do vztahů a citové oblasti, protože tam vám planety zvláště přejí.

Slunce a vůbec všechny planety se na vás budou usmívat a přát vám a to až do novoluní.

Střídavě si projdete příjemnými chvílemi v láce, v práci i v peněžence.

Zabrzděte definitivně 27. srpna 

Novoluní se pro Skopce ponese ve znamení  pocitu marnosti a také byste se mohli dostat do konfliktu s Raky a Štíry, Vodnáři, Lvy, Střelci, Kozorohy, Blíženci, Váhami…správně, se všemi.

Hrozí také ztráty hmotné a to hlavně cizím zaviněním. 

Jednoduše všechno špatně a 31.8. ještě hůř. 

Zdravotně: Po celý měsíc si hlídejte věci spojené s teplem a ohněm. Tedy teploty, ale také nepřehánějte pobyt na slunci a pozor na elektriku (to je taky ohnivý živel).


BÝCI

Býk potřebuje jasné pravidlo a pragmatický postup a v tom jste teď děsně dobří. Vymyslíte a možná zrealizujete plány a řešení i pro druhé a možná někoho stihnete i přestěhovat, včetně architektonických detailů.

Měli byste být na vrcholu intelektu, což se umocní ještě přechodem Merkura do Panny 4.8. Okolí vás zahrnuje chválou a obdivem.

Užívejte si to, budujte, protože 7.8. se patrně dostaví útlum a několik velmi náročných dnů, které vyvrcholí 11.8. výbušnou energií. 

Pokud vás to trefí, bude to z oblasti rodiny a starší generace.

Také někteří Býci sami, mohou reagovat v tuhle dobu přehnaně.

Naopak úplněk 12.8. vás zase uklidní a nabije pozitivy vaše dny na poměrně dlouho, vlastně až do novu.

Vyřešit byste mohli všechny záležitosti, které se týkají vztahů a také mladší generace. Mnohé vám půjde svým pozitivním vývojem dokonce naproti i samo.

Nevyloučila bych u Býků v tomhle období zásadní věci kolem lásky. Třeba nabídku k sňatku, přestěhování a podobně.

Navíc, co v tyto dny načnete po rovině praktické, mělo by se ujmout a prospívat.

Komplikovaná doba od 26.8. přes nov až do konce srpna si asi vaši pozornost vyžádá generace starší a v poměrně náročnějším duchu, kde nelze vyloučit ani výdaje či nečekanou hmotnou patálii.

Novolunní vás varuje před jakýmkoli výdejem energie, ale hlavně před konfliktními a vyostřenými situacemi na veřejnosti.

Ani se nepřepínejte jak fyzicky, tak psychicky. Neinvestuje!!

Toto varování se týká i 31.8. kdy Býkům hrozí ztráty a starosti hmotného charakteru, hlavně doma.

Zdravotně: Býčice pozor na spodek a také močové cesty ve smyslu infekcí. Muži v Býku by si měli po celý srpen dávat pozor na žlučník a slinivku a spodní část nohou.


BLÍŽENCI

Většinu Blíženců v tuhle dobu patrně zaměstnávají zásadní události rodinné a také vztahové. Kam šlápnete, tak vyroste květina. Takže jakkoli toho může hodně, nejenže na to máte, ale ještě za sebou necháváte dobrý dojem.

I vy byste měli mít ze života víceméně dobrý dojem.

4.8. se navíc přidá štěstí v úředních záležitostech.

A tím to 7.8. na pět dnů končí.

Zatěžkávací zkoušky, komplikované osobní vztahy a k tomu zřejmě i pracovní změny, které kolem vás sice mohou proplouvat, ale rozhodně je vnímáte.

Taky co Blíženec nevnímá. 

Vyčkejte.

Rozhodně je to lepší a 11.8. i bezpečnější, než to hrotit. Stejně by se to pokazilo.

Jako mávnutím proutku se věci, namnoze zcela samy začnou rovnat a ukazovat v lepším světle už o úplnku 12.8.

A od něho se už můžete hezky ňufat v pozitivech a dobrých zprávách až do 15.8., kdy se ještě přidruží Venuše a Neptun s nějakým silnějším, příjemným citovým zážitkem a 23. s přechodem Slunce ještě i ekonomickými pozitivy. Prostě paráda!

Poděkujte Venuši… udělala z vás neodolatelnou bytost, kterou mají všichni Bohové o smrtelníci rádi.

Kéž by vás to všechno štěstí vyčerpalo, abyste v době od 26. srpna už nic nedělali, a přežili tak dobu, kdy se pokazí, na co sáhnete. Doporučuji nesahat na nic. I na sebe s mírou opatrnosti.

Blíženci měli dávat pozor předně na sebe a nikde neriskovat, nezacházet s žádnými stroji a podobě. Bezpečná není ani vařečka v tuhle dobu.

A ta doba vyvrcholí 31.8. 

Pokud se vám povede na sebe nic neshodit, někdo na vás hodí velmi náročné informace.

Zdravotně: Pozor na úrazy, hlavně na začátku a uprostřed měsíce. Odnesly by to nejspíše nohy od kolen dolů.


RACI

Rak se na začátku srpna snaží vstřebat a zpracovat věci a události z konce července. Mnoho Raků může mít teď pár dnů dojem, že se musí zorientovat v pocitech okolí, kterými vás asi bohatě zásobuje a to v pozitivním slova smyslu.

Od 4.8. vás zahrne přízní nejen Merkur, toho času v Panně, ale také Venuše i Saturn, který by mohl přijít s definitivním vyřešením nějaké věci, do které jste hodně investovali.

Něco, jako odměna za vynaložené úsilí.

Rovněž v oblasti lásky by si Raci měli přijít až do 7.8. na své.

V tento den a dny následující až do 11.8. včetně, nic složitého neplánujte, necestujte, neřešte!

Zejména 11.8. se vyhněte hromadným akcím a ideálně i hromadné dopravě.

Od 12.8. tedy od úplnku následuje naopak nejen oddech v podobě dobrých zpráv a návratu optimismu, ale bude to doba bohatá i na zážitky, hlavně po rovině citové. Přívětivé klima je ale i pro věci hmotné, pracovní, ekonomické a úřední. Jestli máte nějaké zařizování po úřadech, je to dobrá doba.

Také soudní a dlouho se táhnoucí věci, by měly nabrat správný směr.

Potrvá to i přes přechod Slunce 23.8. kdy tento den by měl být pro většinu Raků obzvláště příjemný a to i pracovně a ekonomicky, až do novoluní 27.8.

Od této chvíle, od tohoto dne je konec legrace. 

Zalezte a vylezte až v září.

Nebezpečí bude číhat všude od lednice po kosmos a nejvíc pak 31.8.

Opovažte se někde poletovat po koncertech a hromadných akcích.

Vůbec nepoletujte nikde prostě!

Zdravotně: Pozor na tlak, oběhové věci, hodně pijte a hlídejte se po západu slunce ve smyslu nepozornosti po celodenní námaze. (Uran Slunce Luna).


LVI

Návod na život, na práci, na vztahy. Ideálně manuál na všechno, obdrželi Lvi v tomto období, a budou si náležitě užívat. 

4.8. z vás navíc Merkur svým přechodem do Panny udělá děsné chytrolíny s patentem na rozum úplně ve všech oblastech. Kdybyste v této době radili Hitlerovi, vypadalo by to na světě úplně jinak a nemusel by ho teď suplovat Putin. 

Všechna svá moudra ale díky mimořádně hezky aspektované Venuši předávají nyní Lvi s grácií a roztomilostí sluníčkových milovníků veškerenstva, co jsou k zulíbání.

Na tuto prosluněnou až kýčovitou životní pláž se vám přižene, tak, jako všem, slušná cunami 7.8. a následná záplavová vlna kulminuje 11.8.

Dejte si tento den pozor na všechno a na všechny a rozhodně necestujte, je-li to možné.

Pak už se vyčasí.

anotace 44

O úplnku, tedy od 12.8. přijde asi první novinka, nebo postrčení v podobě nějaké milé zprávy zvenčí.

Následuje kolem 15.8. pozitivní vývoj v oblasti ekonomické.

Patrně půjde o pracovní nabídku, nebo o pomocnou ruku při realizaci nějakého nápadu, případně může přijít nápad sám a to hlavně v oblasti podnikání a práce, aby se dobré období vylepšilo ještě pěkným zážitkem nebo nabídkou z oblasti vztahové, kolem 17.8.

Užívejte si, protože s novem bude opět konec legrace.

O NOVU NEVSTÁVEJTE Z POSTELE A KOUKEJTE JENOM NA KRTEČKA!!

Pokuste se necestovat, nenakupovat, neriskovat, nesportovat … snad si dejte bacha i při listování v knize, abyste se nepořezali papírem.

Zdravotně: V začátku měsíce může Lvy pozlobit hlava a nervy. Lvi migrenici asi zobou tabletky. Ve středu srpna si dejte pozor na tlak a oběh. Pak už pohoda.


PANNY

Zjevně nevíte, co řešit dřív, ale mělo by se vám ve všem, co řešíte dařit. Ať už je to oblast vztahová, kde by měla pozitivně zapracovat Venuše kolem 2.8, nebo úřední, kde vás doslova obdaruje Merkur přechodem do vašeho znamení 4.8.

Cokoli potřebujete dotáhnout do úspěšného konce, řešte teď, je-li to možné. 

Nejenže vám to myslí, ale také jste velice milé Panenky s příjemným smyslem pro humor a šarmem.

Od onoho avizovaného 7.8. si Panny naopak prožijí výživné období plné skepse a možná i rozčarování a krom toho, by mohlo dojít k nepříjemným rozhorům se vzdušnými znameními, nejčastěji členy rodiny a partnery.

11.8. si dejte velký pozor při cestování a ve společnosti neznámých lidí. 

Pokud vás jenom někdo obere o kabelku, budete na tom vlastně ještě dobře, s ohledem na to, jak náročný je to den z pohledu astrologického.

Ihned o úplňku 12.8. by se ale měly věci začít napravovat a odstartuje to práce, kde čeká ocenění i nabídka, následuje kolem 15.8. oblast ekonomická a rodinná (i bytová) a nakonec, kolem 17. srpna i oblast vztahová a citová s dost možná silnými zážitky. 

Dobré klima je to i pro smlouvy, nákupy a dlouhodobé projekty.

Novoluní 27.8. Panny nejen vyčerpá rodinnými příslušníky, jejichž potíže se budou snažit zmírnit pomalu do sebezničení, ale také celkově komplikovanou atmosférou a náročnými zprávami.

Doufejme, že budete už tak unavení, že vás 31.8. nenapadne někde se drápat po horách nebo výletech a riziko, které tento den přináší snad všude a ve všem, zmírníte tím, že ho prostě prospíte.

Zdravotně: Zkraje měsíce dost pijte, abyste s sebou někde nesekli, uprostřed srpna je nejvíce ohroženo zažívání a střeva a koncem srpna si už dělejte a jezte, co chcete.


VÁHY

Mnohé Váhy řeší náročné a spletité rodinné věci, a to celé s mimořádnou důvěrou ve své vlastní síly to ustát a také s optimismem.

Přeje vám vaše domovská planeta Venuše a od 4.8. se přidá také Merkur, který vám svým přechodem do Panny přidá na důvtipu i štěstí v úředních záležitostech. 

Mohli byste zažít i něco velice mystického a zajímavého okolo 6.8., což by zařídil Neptun.

Od 7.8. už ale stejně, jako ostatní znamení, nic nepřepalujte a spíše odpočívejte, protože stejně by všechno blbě dopadlo. 

11.8. se pak držte doma, ideálně se držte něčeho pevného, abyste ustáli případné zemětřesení, které s ohledem na porovnání planet v tento den rozhodně nelze vyloučit. Ono nelze vyloučit vlastně vůbec nic.

Příchodem úplnku 12.8. se vaše řetízky sice ještě kývat budou, ale na mističkách budou přibývat hezké věci ke zvažování, příjemné zážitky, vstřícné chování okolí, mnoho opory od mnoha lidí, jednoduše mezi úplnkem a novem prožijí Váhy dobu, která jim vrátí úsměv, dobrý pocit i světlejší vizi do budoucna.

15.8. čeká asi Váhy příjemná zpráva, nebo vývoj v oblasti hmotné, zejména pak finanční a rodinné.

Také možná v tuto dobu někdo zcela nezištně přijde s nějakou pomocí.

Od novu 27.8. už bude srpen i v případě Vah stát za prd a doba bude spíše zátěžová.

31.8. necestujte a vyhýbejte se místům, kde se srocují lidé, padají kameny, stromy, domy, kroupy, blesky, pěsti … 

Zdravotně: Po celý srpen mají Váhy nejzatíženější oblast psychickou. Od ní se může odvíjet celá řada problémů a bolístek. Budiž vám útěchou, že co je od nervů, není organické. (mluvíme o potížích psychosomatických)


ŠTÍŘI

Štír je dost silný na to, aby si poradil kdykoli. Současné období je ale pro řešení čehokoli doslova brnkačka i pro Štíry. 

4.8. vám navíc Merkur svým přechodem do Panny věnuje štěstí v úředních a pracovních záležitostech a také vám zapůjčí důvtip a bystré uvažování i komunikační kanál na úrovni profesionálního mluvčího. Ne, toho prezidentského ne 😃

Dny 5. a 6.8. mohou být pro některé Štíry dokonce životně důležité, v pozitivním slova smyslu.

Potom následuje období, které by se mohlo jmenovat malá srpnová apokalypsa, které vyvrcholí 11.8. pádem Pompejí a pak zase vyjde slunce.

Stane se tak o úplnku 12.8.a  skvělé období, plné úspěchů potrvá až do novu 27.8.

14.8. až 17.8. byste mohli prožít přímo smršt událostí, zejména vztahových, velice intenzívních, emočně silných až vášnivých. (Uran, Mars, Venuše). Můžete se zamilovat, stejně, jako prožít nějaký echtovní románek.

Mezi 19. a 24. srpnem, přinese zřejmě Saturn a přechod Slunce něco málo jistot ekonomických, hmotných a úředních do vašeho života.

No pak konec zvonec.

Náročné novolunní 27.8. by mohlo Štíry hodit do deprese zejména tam, kde se jedná o pocit vlastní hodnoty, férovosti s ohledem na okolí, může přinést pochybnosti stejně, jako nepříjemné temno v duši typu „nic už nedávám“.

Rizikový je pak i poslední srpnový den a to zejména ve společnosti ostatních lidí, při pohybu z místa na místo a při manipulaci s jakoukoli technikou.

Zdravotně: Hlídejte si oblast neurologickou, játra, psychiku a pozor na úrazy z únavy a nepozornosti.


STŘELCI

Také většina Střelců má zásadní změny za sebou a před sebou začátek měsíce, který lze směle nazvat příjemným a bohatým na pozitiva a nové pěkné zážitky i nabídky.

Přinese dobré zprávy hmotné, ale také úřední a právní a to zejména tam, kde jste na nějakou zprvu nebo rozuzlení dlouho čekali. Saturn nezapomíná, jenom je, chlapec občas dlouhý a Merkur svým přechodem do Panny podpoří dobrý vývoj tam, kde je potřeba jednat s úřady, nebo komunikovat nebo obojí.

7.8 hrozí i konflikt v partnerském životě a dny další také nebudou těmi, které byste si v kalendáři opatřili srdíčky. Spíše to budou černé puntíky, jejichž výživný obsah vrcholí 11.8. rizikem ztrát na všech úrovních. 

Nesportujte, necestujte, nepijte … ležte. 

Ale nebojte!

Patrně hned o úplnku 12.8. se dostaví díky nějaké zprávě uklidňující pocit, že ono to zase není tak horké, následující období, které bude dlouhé, se ponese v duchu příjemných pracovních novinek, 14. srpen by vám mohl nadělit ekonomicky a 15. zase po rovině vztahové a může to být, s ohledem na váš Neptun a Venuši přímo románové.

Následující dva dny tedy 16. a 17. vám možná nabídnou nějakou novinku, která může mít do budoucna podobu vylepšení rozpočtu. 

19.8. si klidně zkuste i vsadit.

25. srpen zase může přinést setkání, které bude milé a nečekané.

Novolunní, 27.8. o kterém víme, že je náročné, může do srpnového nažívání Střelců přinést nějakou nepříjemnost rodinného charakteru, ale vlastně může přinést leccos, protože mezi novem a posledním srpnem vypadá nebe spíše jako válečná zóna.

Obzvláště pak 31.srpen pokládejte za výbušný den debil a to ze všech úhlů.

Zdravotně: Dejte si po celý měsíc pozor na kosti a svaly.


Přeji vám co možná krásný a příjemný,

vyletněný srpen

a hodně štěstí!

🌞

Jo a Kameny pro ženy už zase fungují. Nově i s přidanou hodnotou, kdybyste chtěli 😊

banner

(Kopírování textu, prosím pouze s uvedením zdroje.)

Michaela Kudláčková

[sexy_author_bio]

 

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna přibývá Co to znamená?
a nachází se v RAKU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Valerie je původem z latiny a jeho kořen můžeme dohledat ke slovu „valens”, což znamená „silný”, „zdravý”. Jméno Valerie (v původní podobě z mužského Valerius), lze tedy přeložit jako „zdravá“. V ČR je 414 Valerií.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Máte nějaký důvod pokládat pátek 13. za nešťastný? Stalo se vám tento den něco zlého?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 56
  • 506
  • 23 282
  • 361 576
  • 2 418 014
  • 3 794
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet