Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – leden 2022

Horoskop pro všechna znamení – leden 2022

autor: | Led 2, 2022 | Magie | 0 komentářů

Návštěvy: 12052

Láska s většinou znamení v lednu chodí spát i vstává a vůbec je leden astrologicky měsíc velice přívětivý a planety nechystají žádný velký karambol. Zato dost změn. K lepšímu. Leden je zásadní hlavně díky Uranu, jehož změna pohybu přinese po 18. lednu významné posuny, kterých si nemůžeme nevšimnout.

Ani tak by to ale neměly být posuny v negativním slova smyslu, což zase zařídí Venuše, Saturn i Jupiter.

Více klasicky vysvětlím zde osobně:

 

Připomínám jen, že novoluní nás čeká 2.1. v 19:33, bude v Kozorohu a bude silně praktické.

Úplněk přijde ve stejný den, jako změna pohybu Uranu 18.1. (16:26) . 

Úplněk v 0:48, bude v Raku a bude silně emotivní.

Milujte se, množte se, těšte se!


KOZOROZI

Zkraje měsíce se musí Kozorozi díky Saturnu připravit na drobný pracovní stres, který je ale takový jakoby pozitivní.

Může to maličko udělat Novolunní ve vaše znamení, které ale zároveň přeje novým projektům pracovním.

Lehce problematické to budou mít studenti, ale jen kolem úplnku v Raku, který sice přidává na citech, ale Kozoroh je tehdy značně nesoustředěný. 

Pluto Kozorohům ale po celý slibuje silnou sexuální přitažlivost. Užijete si tělesně. Leden je příjemný měsíc a prakticky nikdo, tím spíš ne pragmatický a strategický Kozoroh, na jehož straně je jak Jupiter, tak jeho vlastní patron, Saturn by neměl mít tento měsíc fatální problém.

30.1. nepřetěžujte záda!

Zdravotně: Ta záda a po celý leden spodní část nohou.

ANOLEDEN

VODNÁŘI

Pokud máte, Vodnáři co zařizovat, nebo dokončovat, pohněte s tím začátkem měsíce, hlavně o Novu, který přeje praktickým věcem a mají na vás enormně dobrý vliv Merkur a Venuše.

Pak odhoďte propisky a dlouhodobé smlouvy si neprohlížejte ani z dálky.

Jediné smlouvy, kterých se to netýká, jsou smlouvy manželské a sliby partnerské. Venuše vám popřála.

Možná potkáte osudovou lásku, nebo se vám významně změní citová či rodinná oblast života. Zejména dajný bude v této oblasti úplněk.

Nezahýbat!!! Saturn by vám to vrátil hned 30.1.

Pluto vám také přeje v oblasti zdraví.

Zdravotně: Pokud se vám nepovede někam spadnout (hrozí jen nepozornost), pak byste na tom zdravotně měli být lépe, nežli koncem roku.

RYBY

Věci kolem vztahů a milostné oblasti by Rybičky měly řešit do 17.1. To jim Venuše svítí jako sluníčko a ony samy také svítí.

Pluto vám dal šarm a Saturn se dívá z toho svého hezkého úhlu, zejména v době novoluní, maje za lubem vám cosi věnovat jako satisfakci za vynaložené úsilí.

Úplněk vám věnuje mnoho citu a náklonnosti ze strany snad úplně každého…možná vám revizor místo pokuty vetkne do dlaně pugét růží.

Konec ledna bude pro Rybky náročnější v oblasti financí.

Nehýřit, šetřit! Pokud budete někde ještě v lednu oslavovat, dobře se oblékejte.

Zdravotně vám hrozí různé typy zánětů z prochladnutí a také žaludeční potíže z nestřídmosti. Jo, i z kocoviny.

SKOPCI

Tento měsíc, zvláště pak jeho první polovina bude pro Berany hodně o lásce, citových vztazích, vztazích v rodině, přátelství, mileneckých záležitostech a manželství.

Schválně, zahlédli jste tam Berani, někde slova práce, podnikání nebo finance? Ne? No právě.

Vyjma novoluní se vyhněte těmto oblastem, alespoň do 12.1. A to obloukem. Ale myslím, že vám na to stejně moc času nezbude.

Přeje vám Venuše v oblasti lásky, což by mohlo kolem úplnku nějak vygradovat, ale pozor v případě Skopců i naopak. Račí úplnky jsou nevyzpytatelné pro ohniváky.

Zkuste opatrně ošolichat Merkura a Saturna koncem ledna. Ale poctivě prosím. Cokoli by se vám nezdálo košér, od toho prchejte a sami nepodvádějte.

Saturn vás fakt hlídá. Odmění, ale taky pokárá, pokud si to zasloužíte.

Zdravotně jsou tu jednoznačně střeva. Ano, pokud právě teď hnízdíte v posteli či jinde se střevní chřipkou, vidíte, že astrologie je věda! smile

BÝCI

Neptun vás opustil s koncem roku a na jeho místě se usadil Saturn a také pan Pluto. Přestáváte snít, začínáte realizovat!

Vy si rozumíte se Saturnem docela dobře, takže byste se, zvláště zkraje měsíce a úplně nejvíc v době Novu, měli spolu dohodnout. Vymysleli jste nějaký postup s Neptunem a Saturn vám to pomůže uskutečnit. Trochu si polepšíte finančně.

Alespoň v porovnání s koncem roku.

Venuše se Vám trochu vyhýbá. Taky, co s vámi, když řešíte jen práci? Na plánovacím kalendáři tuhle marnivou a vášnivou paní pálí zadeček. Vzala proto Pluta, který vám loni dal onen sexapel, a šli spolu oblažit Lvy, kteří  na ně už čekají.

Výjimkou bude lednový úplněk, který většině Býků opravdu nadělí!

Jinak prostě podnikejte, a vydělávejte. Tam to půjde celý leden.

Zdravotně vám přidělá práci Mars. Krevní tlak, špatný spánek a bolení hlavy. Ne pořád, jen občas. smile

BLÍŽENCI

V kostce je vaše astrologická vize asi taková, že Venuše vám dala hafo přitažlivosti a také Pluto vás bude postrkovat do různých postelí. Mohli byste klidně myslet, že v Universu jiné planety nejsou.

A ony nejsou. Pro vás a v první polovině ledna.

Merkur neví, že existujete, takže nedoporučuji žádat o členství v Mense, Marsu jste lhostejní, čili žádná energie navíc. Jediný, kdo vás oblažuje je ona Venuše, jejíž náklonnost může vyvrcholit kolem úplnku nějakou milostnou nabídkou.

Můžete si intelektuálně odpočinout, neb k těmto aktivitám mozek fakt netřeba. Ale ne nadlouho.

Mohlo by se to projevit už po 20.lednu.

Nestačíte se divit. Pozitivně!

Nová nabídka práce, cosi příjemného v oblasti ekonomické a komunikačně, díky tomu, že vaši existenci znovuobjeví vaše domovská planeta Markur, na tom budete tak dobře, že můžete směle zažádat o post mluvčí policie. (ne, to myslím z legrace, Kačenko! 😘)

Pozor jen 30.1. abyste vedle mluvení také naslouchali. Nekritizujte nadřízené!

Zdravotně pozor na zlomeniny, vymknuté kotníky, naražená zápěstí a řezné rány.

RACI

Zato Rakům se usadila v obýváku v ložnici i za pracovním stolem přímo armáda planet a s nimi hromada událostí.

Přežijete tu invazi s vypětím sil. V hledáčku vás má Saturn, který má pro vás poměrně hodně změn, které souvisejí s děním minulý rok, a to na všech frontách. Podpoří ho Venuše, která mu podstrčí vaše milostné vztahy.

Dále vás nenechá usnout Pluto, díky kterému budete myslet skoro až chlípně a také Mars si vás našel, čili pro uskutečnění toho koktejlu ani nepůjdete daleko.

Kolem úplnku, který bude ve vašem znamení, můžete být značně přecitlivělí a trpět sebelítostí. Zahoďte mobil, ať nesepisujete ufňukané, srdcervoucí elaboráty, které druhá strana, jak víme, stejně nečte…

Merkur nad tím kroutí hlavou a připojí se po 21.lednu. Tehdy u všeho začnete i myslet, což není na škodu. V zásadě vstoupíte do února jako někdo jiný a to v mnoha oblastech. Vlastně ve všech. smile

Berte leden jako očistný.

To proto, že ani v rámci rodinných vztahů se nudit nebudete.

Zdravotně: Doporučuji neodkládat plánované zákroky, bude se to dobře hojit. Pozlobí vás asi zuby.

LVI

Noo a už je ta Venuše tady. Ne, nikam nezmizela, i když jste si to mohli koncem roku myslet.

To by bylo, aby král zvířat a lidí neměl o náklonnost postaráno. Tak abyste Lvi věděli, nejen Venuše, ale také Pluto se o vás budou v lednu starat. Budete k sežrání. Takže, vynechte exotické ostrovy.😃

Pluto vás naučí nějaké nové věci kolem sexuální oblasti a kolem novu vám nadělí vesmír nějakou nabídku.

Mimochodem, když jsme u toho Pluta. Takový Štír se bude hodit. A bude vám to i příjemné. Dále upoutáte druhé Lvy, Panny, Střelce a Raky… zejména v době úplnku.

Uran se na vás začne dívat po 18.lednu, když by se vám mohlo podařit něco pěkného také po pracovní stránce a finance se rovněž přišourají.

Saturn nezapomněl, co všechno jste obětovali a jaké úsilí jste vynaložili koncem roku. Jen si dal na čas.

Rozhodně si myslím, že leden, zvláště jeho konec, špatný nebude. 30.1. Pozor na rodiče!

Zdravotně nechť si Lvi hlídají oblast krční páteře a také hlavu a nervy.

PANNY

Panenky jsou trochu uštvané a mají starosti v pracovní oblasti. Ale vedle páteře zdravé.

Vydržte, Panny, už  den po novolunní by mohla přijít nějaká dobrá zpráva a kolem 12. ledna přijde Venuše se Saturnem, a když se tihle dva dají dohromady, pokaždé je z toho něco příjemného.

Pluto se vás moc netýká, to spíše Merkur, který vám dá hodně bystrého vnímání a úsudku.

Můžete směle uzavřít nějaký obchod, nebo smlouvu, případně udělat nějaké zkoušky a podobně. V lásce celkem pohoda. Jenom pozor v době úplnku a kolem 30. ledna. To se staví Marsovský úhel. Nehádejte se, mlčte.  

Zvláště, pokud je vás partner Střelec, Beran nebo Lev. 

Zdravotně si dávejte pozor na přetažení, nespavost, nachlazení a také na oči.

VÁHY

Začátkem ledna dobíhá Váhám Uran.

To znamená, že mohou dokončovat nějaké záležitosti z minulosti a fatální změny. Půjde vám to hlavně kolem novu. A protože je to dál celé hodně o Uranu v Býku, budou tyhle věci asi dost souviset s domovem.

Mělo by být jasno po 18.lednu.

Universum vám hodně věcí pomůže pochopit a přijmout.

S Marsem byste mohli koncem měsíce udělat konečně nějaké závažné rozhodnutí, která vy z duše nenávidíte. On vám Saturn ukáže, že to je prostě někdy nutné, a že všechno se prostě nevyvrbí.  Pracovně se vám začne blýskat na lepší časy hlavně koncem ledna a začátkem února.

Rovněž vás čekají významné rodinné události.

Zdravotně je to trochu o Neptunu. Mohla by vás potrápit hlava. Migrény, tlak a nervy.

ŠŤÍŘI

To jsem zvědavá, co mi milí Štíři za tuhle předpověď dají. 😛

Ale je to tak. V oblasti vztahů vás čeká výrazně zajímavý začátek měsíce. Budete si to Plutem a Venuší doslova užívat ve třech. Dostanete osobní charisma a zadostiučinění v lásce.

Budete báječní milovníci a pozorní partneři. Budete milováni a to nezůstane jen platonické.  Sexuální apetit máte jako otesánek, a také jste žádoucí. Fakt super začátek.

Po 18. lednu se ještě navíc přidá nějaká dobrá zpráva ohledně financí, bytu a podnikání. To zařídil ani ne tak úplněk, jako spíš Uran, který se už nemohl dívat, jak se marně snažíte o vyřešení nějaké věci a tak se pohnul a vy s ním.

Podpoří ho Venuše, která k vám nepustí ani moc problémů. Užijte si leden.

Ne, že byste takových měsíců neměli letos víc, ale tento bude víc vidět. Po tom listopadu a prosinci to bude jako bolehoj.

Zdravotně je to hodně o nervech, střevech a pozor na uši. Čepici!

STŘELCI

A dobré zprávy mám také pro Střelce.

Pokud jste, a mnoho z vás zřejmě koncem roku ano, změnili práci, nebo školu, můžete se s Venuší a Plutem, to celé pod Marsem, dočkat nějakého povýšení, nebo ocenění za zásluhy.  Hlavně v době kolem novu.

To potěší.

Finančně vám leden přilepší a Merkur ještě věnuje málo chybných rozhodnutí. To rovněž potěší.

Venuše na vás začátkem měsíce trochu zapomene, ale přišourá se kolem úplnku s velkou parádou!

Možná potkáte osudovou lásku.

To zařídí Uran, který k vám přistrkuje v oblasti citových vztahů nějakou zásadní osobu tím, že se rozeběhne, jako sprinter kupředu (AD videopředpověď)

Možná k ní přijdete nějakou podivnou cestou. Jako když někam třeba nemáte jet, nebo jít a náhodou – „náhodou“ , se tam ocitnete. O takové náhody se Uran stará rád a moc mu v tom pomáhá Jupiter, vaše domovská planeta.

Koncem měsíce si Střelci dejte pozor v rodině, něco se tam bude měnit.

Zdravotně by si Střelci měli dávat pozor na horní část zad, oblast krku a lýtka.

Krásný leden a šťastný vstup do roku 2022 všem!

💞

Michaela Kudláčková

[sexy_author_bio]

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna přibývá Co to znamená?
a nachází se v PANNĚ. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Rostislav je původem slovanské. Máme poměrně málo slovanských jmen a většinou jsou to „slavové“ a „milové“. Rostislav vznikl od staroslova „rostit“ (rastit) = „šířit“ a „sláva“. Rostislav je tedy „ten, kdo šíří slávu“. V ČR je 791 Rostitslavů.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Ponechali byste název pásky proti smrti pro reflexní prvky?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 401
  • 374
  • 23 580
  • 361 582
  • 2 418 733
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet