Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – červenec 2023

Horoskop pro všechna znamení – červenec 2023

autor: | Čvc 1, 2023 | Magie | 0 komentářů

Návštěvy: 13149

Hezké letní pozdravy u červencového horoskopu! Prakticky celý měsíc, ale zejména jeho závěr mají pod vládou Uran, Mars, Merkur a samozřejmě Slunce. Ne, že by nám Venuše, Neptun a Jupiter zmizeli na dovolenou, ale rozhodovací pravomoci prostě svěřili kolegům. Začátek měsíce bude ale milé a přívětivé.

Úplněk 3.7. bude v Kozorohu za celkem příjemných aspektů, takže sice úplněk Saturnský, ale veskrze pozitivní.

Postavení Slunce v Raku kontra Luna v Kozorohu je vlastně o tom, že naše „žena“ je v tu chvíli pragmatický tvrdolín Saturn, zatímco náš vnitřní muž je emoční, citový Ráček toužící po něze, ale Venuše to vidí ze svého postavení ve Lvu optimisticky a slušivě.

Následuje ještě přívětivá část července, kterou máme od planet jako jakousi odměnu za to, že vydržíme jeho závěr.

Zde souhrn aspektů klasicky ve videu:

Jak jsem teď pověděla na videu, přibližně od 17.7. je třeba být hlavně opatrní a později i vydržet nejrůznější zprávy a informace, které mohou být emočně náročné.

Novolunní 17.7. bude ve Lvu.

Konec měsíce je maximálně zásoben ohnivým živlem, budou mu vládnout Mars, Uran a Saturn a bude velice …jak bych to řekla… explozívní.

Zejména 20.7. a dál až do 25.7.

To nutně nemusí být špatné třeba tam, kde chybí sebedůvěra, odvaha udělat nějaký krok, síla se prosadit a podobně, ale vadí tam, kde je válečný stav, výbušná atmosféra ať už přeneseně, nebo v reálu a také, kde se má prosadit vůle mocných na úkor slabších.

Jen je dobře se nepřepínat, neriskovat a hlídat si míru vložené energie, které by mělo být hodně a tím více, čím vyšší bude datum tohoto měsíce.

A teď už něco detailů pro jednotlivá znamení.


KOZOROZI

Pokud si Kozorozi ohlídají doma mladší generaci, což je pro kraj července jejich jediný stresový faktor, přežijí bez větší úhony až do úplňku.

Úplněk může být pro Kozorohy velice zajímavý po rovině citové.

Navzdory tomu, že budete poněkud méně kontaktní co do chuti, budete ale mimořádně přitažliví pro druhé, zejména vodní znamení. Můžete případné rande odmítnout, vaše Luna by vám to mohla doporučit, ale pochybuji, že odoláte. Může to totiž být někdo, koho jste si vyhlédli už dávno.

Po úplňku přibližně do 16.7. si užijte příjemné období, které vám nabízí nejen Neptun, ale také Venuše a myslím, že v popředí vašeho zájmu budou předně vztahy, láska a city. Pokud zavadíte o práci v tomto období, nebo o finance, tak by se tak mělo dít spíše v pozitivním duchu.

12.7. by mohla přijít i zajímavá nabídka.

Od 17. července do přibližně 24. se držte zpátky hlavně při jednání s úřady a také starší generace by vám mohla vytvořit několik vrásek, či špatné spaní.

Novoluní je pro Kozorohy příjemné hlavně co do zpráv písemných a také všech plánovaných úředních a právních kroků, které byste v téhle době měli udělat, protože byste neměli chybovat. Opět doba pravděpodobných nabídek a to hlavně po rovině praktické.

Od 20. července je doba krizová pro všechny, tedy i pro Kozorohy a u vás hlavně po stránce pracovní, ekonomické prostě praktické.

Kozoroh se příliš neukvapuje, takže moc varovat před neuváženými investicemi nemusím, tak jen připomenu, pozor na osobní věci, věci drahé a také přístroje, včetně auta.

Poslední červencový den se vyhněte ohnivým znamením, co to půjde.

Zdravotně: nejohroženější oblastí v červenci jsou pro Kozorohy kosti a klouby a poslední tři dny pozor na zápaly a záněty všeho druhu.


VODNÁŘI

Na jedné straně by vás Universum mělo obdařit šarmem a nabídkami po stránce citové, na druhé straně vám Uran přichystal nejedno překvapení tam, kde to pokládáte za svůj domov.

Pozitivně viděno, patrně budete muset odhánět opačné pohlaví, na které působíte jako kuřecí játro na pirani, negativně pak, co se může pokazit technicky u vás doma, to se pokazí.

Těsně před úplňkem nabere na síle ona pozitivní část výše a ta negativní se poněkud zmírní. Merkur a Jupiter vám mohou přihrát pomoc – dost patrně díky Jupiteru i nezištnou.

Úplněk je pro Vodnáře hlavně ve znamení přemýšlení a také umění a kultury. Nedivte se, pokud se rozhodnete jít sami do kina, protože vaše Luna chce být sama, zatímco ostatní vaše bytostné součástky touží po emocích, prožitku a duchovním posunu.

Mezi 10. a 16. červencem vás nekontaktní období zřejmě přejde, naopak byste měli zatoužit s někým sdílet emoce a budete hovorní i přítulní. Zařídí to Neptun a Venuše.

Od 17.7. už patrně nezařídí nikdo nic, tedy asi ne v pozitivním slova smyslu. Zařizovat budou Uran a Saturn.

Krizové období se u Vodnářů může dotknout zejména oblasti praktické, ekonomické a pracovní.

Zmírní ho doba 12.7. kdy by se mohl objevit někdo, nebo něco, co bude zajímavou a příjemnou náhodou, jakýmsi záchranným lanem, nebo nápadem, případně nezištně podanou pomocnou rukou.

Od 20. července až do posledního dne se obrňte trpělivostí mimo domov a pro Vodnáře a všechna vzdušná znamení platí varování před větší společností, skupinovými akcemi, dopravou a prostě nevycválanými lidmi kdekoli na veřejných místech.

Zdravotně: Zkraje července pozor na hlasivky a uši a ke konci pozor na úrazy způsobené druhými. (prostě když někomu upadne kladivo, může se v místě dopadu povalovat váš palec).


RYBY

Nacházíte se ve vzduchoprázdnu, které můžete vnímat i pozitivně, minimálně proto, že by tohle neměla být doba, která po jakékoli stránce přináší cokoli negativního. Pozitivního sice také ne, ale jde o období, které můžete směle využít k odpočinku.

Nikdo nic nechce, nikdo s ničím novým nepřichází a to staré funguje.

Úplněk by Rybkám měl naopak přihrát nějaký zajímavý zážitek, který bude více pocitový, než praktický. Po rovině emoční vše zvládnete skvěle, se šarmem a klidem. Budete nadmíru přitažliví, ale také uvážliví a tím vlastně působiví.

Po úplňku, vlastně až do 16. července si tohle období prodloužíte, a ještě by ho měl posílit Neptun, což znamená, že sice už nebudete působit tak klidně, zato by vaše emoce neměl nikdo negativně dmýchat. Když dmýchat, tak spíše pěkně.

Veškeré pěkné dmýchání skončí nejspíš 17.7.

Rybky budou rozvrkočené hlavně co do praktické roviny jejich bytí. Všechno, co se po vás bude chtít, bude nadmíru složité a pro vás v tu chvíli neřešitelné.

Raději se fakt do ničeho netlačte.

Až do Novu hrozí Rybám nejrůznější psychické kolize a nezvládnuté situace.

18 a 19.7. to trochu vylepší alespoň silným Merkurem, který sice nepřináší, kdo ví jakou sílu v rozhodování vám, zato by vám mohl přihrát někoho, kdo rozhodný, ochotný a dobrotivý bude.

Od 21. července až do konce měsíce se vyhněte na hony všemu, co je ekonomické a hmotné. Hlídejte si věci, neparkujte u roklí a batoh noste vpředu obejmutý oběma rukama.

Mimo rohlíků nic nekupujte.

Zdravotně: Ve druhé polovině měsíce je u Ryb nejvíce ohrožena nervová soustava. Nelze vyloučit ani neurologické neduhy.


SKOPCI

Máte teď hodně citu, empatie a schopnost i potřebu pomáhat druhým v nesnázích. Prakticky vám pro začátek července planety nadělily podobu filantropa a jestli se do 8.7. nedáte k Armádě spásy, tak nevim.

Nemusím vám doporučovat, abyste tohle období využili tam, kde je na místě vaše vnitřní síla a zakuklený žoldák.

Myslím, že se tak chováte a to hlavně tam, kde je někdo druhý slabší. Budete na jeho straně.

Úplněk by Skopci měli prožít v podobném duchu, tedy vlastně pozitivně a mile. Za vaši náklonnost, vstřícnost a přitom emoční stabilitu vám někdo druhý bude vděčný.

Ještě i po úplňku mají Skopci příjemné období, jenom se to trochu překlopí do roviny pracovní, podnikatelské a ekonomické.

Pokud vás povýší, nebo obdržíte nabídku, či geniální nápad, mělo by to být kolem 13. července.

Od 17.7. raději na nápady zapomeňte. Ono bude asi úplně stačit pozorovat, s jak neuvěřitelnými a blbými nápady chodí okolí. U Skopců na sebe krizové období může vzít podobu vyostřených vztahů v rodině a mezi příbuznými.

Takovým světlejším ostrůvkem v náročném závěru července bude doba mezi 12. a 15.7. kdy by se mohlo objevit řešení některých věcí, pozitivní zpráva, dopis nebo nápad.

Od 21. července až do jeho závěru nikde neriskujte, nesportujte, nepřepínejte se, nesoutěžte, neběhejte a v autě se připoutejte i vlečným lanem!

Zdravotně: Skopci mají celkem dobrou fyzickou odolnost v červenci. Jen v jeho závěru pozor na úrazy, srážky s blbci všeho druhu a přepínání sil.


BÝCI

Pokud Býky bude nyní zkraje měsíce zaměstnávat zaměstnání, což je nejpravděpodobnější, pak by se tak nemělo dít příliš negativně. Může jít ale o věci, které Býk vnímá do budoucna jako zásadní.

Mohou to být i záležitosti starší, které byste měli do úplňku, hlavně pak kolem 6. – 8.7. zdárně vyřešit. Stojí při vás v této oblasti především Jupiter. Uran pak je tím, kdo může sunout do popředí vašich zájmů ony starší nedořešené události.

Pokud je spravedlnost na vaší straně, najde si vás. (Saturn je neúplatný)

Úplněk se u Býků už ponese nejspíše v citovém duchu, a opět by to nemělo být nic negativního. Jste sice poněkud málo kontaktní, ale zato velice zajímaví pro okolí a svou zvláštní nezúčastněnou energií nebývale přitahujete.

Můžete strávit docela zajímavé dva dny a užívat si zájmu okolí. Budete jako růže. Krásná, voňavá, ale s trny.

Pak maličko toho trní ubude a vy už budete více kontaktní i přístupnější. Na vaší přitažlivosti se nic nezmění, ale budete mnohem méně skoupí na projevy emocí a opětování zájmu.

Od 17. července už asi na lásku moc času nebude, protože vaši pozornost si plně vyžádá rodina, domov a také ekonomické věci, dost možná reklamace nějakého zboží, služeb a podobně.

Máte to kolem sebe v tuto dobu hodně úřední a hodně pragmatické. Nastavění planet, hlavně pak Merkuru a Saturnu hovoří ponejvíce o úředních a i soudních sporech.

Trochu světlejší okamžiky přinese doba kolem tedy mezi 12. až 15.7. kdy by se mohly některé obtíže zmírnit či dokonce eliminovat, aby pak následně od 21.7. opět Býky „obšťastnili“ Uran a Mars a to hlavně hmotně.

Je dost pravděpodobné, že budete řešit cizí, tedy ne vaše pochybení, což … nepotěší.

Dávejte si poslední dva dny v červenci dobrý pozor také na všechno, co u vás doma souvisí s ohnivým živlem a mimo domov s nezvládnutými emocemi, prosazováním zájmů druhých lidí a na konfliktní situace na veřejných místech.

Zdravotně: Začátkem července pozor na horní cesty dýchací, koncem pak na teplo, horko … úpal, na agresívní nerváky a podobně.


BLÍŽENCI

Pokud jste v tuto dobu hovorní, společenští a máte chuť někam vyrazit, cestovat, poznávat, tak je to správně, podle planet, jak stojí u vás. Jupiter má pro Blížence pocit sounáležitosti, Merkur zvídavost a Mars akční energii.

Úplněk bude u Blíženců jednoznačně vztahový a také rodinný. Všechny vaše planety se pro tohle období točí kolem partnera, dětí a podobně a vy budete mít dost sil. Co vám množná trochu pochybí, je empatie. Jste v tuto dobu více konstruktivní, než emotivní.

Od 6.7. vás především Merkur přetočí směrem k práci a kariéře, ale aktivní budete i nadále. Jen se zúží vaše zorné pole a více se do vaší blízkosti nasune praktická rovina a zájmy.

Rovněž byste mohli spíše zdárně vyřešit nějaký právní, nebo úřední, možná díky Uranu i nenadálý problém.

Naopak mezi 10. a 14 .červencem si vás najdou Venuše a Neptun a neměla by být nouze o zážitky na poli lásky. Budete milí, pozorní a velice kontaktní. Planety vám nachystaly minimálně jeden pěkný, láskyplný večer a potěšení. (minimálně jeden, takže klidně i víc). Zvláště přitažlivý budete v tu dobu pro zemitá znamení.

Mezi 17.7. až do 24.7. by mohla Blížence otrávit nějaká pracovní záležitost, kde by se mohlo jednat o cosi, co byste chápali jako podraz, nebo se na vás sveze něco, co jste nezavinili.

Vyhněte se skupinovým aktivitám a také rodinným sešlostem. Hrozí vám konflikt ve skupině lidí a to jak na veřejnosti, tak i v kruhu blízkých.

Poslední dva červencové dny pozor na všechno úřední, kde jde o peníze, pokuty a represe hmotného charakteru.

Zdravotně: Blíženci by si po celý červenec měli hlídat předně zažívání a střeva. (když smažák, tak bez tatarky).


RACI

Astrologicky to vypadá, že většina Raků momentálně řeší domov, rodinu a vztahy zde. Měli byste být na tomto poli sice citliví, ale také značně zásadoví a váš pohled při řešení věcí a zaujímání postojů směřuje daleko do budoucnosti, nikoli k momentálním potřebám.

Úplněk 3.7. si asi Raci užijí. Vaše vystupování by mohlo být velice působivé a budete se chovat neobvykle, což může na opačné pohlaví udělat mimořádný dojem. On/ona vás takové neznají. Něco, jako klidná síla. Hodně nadhledu, hodně humoru, jakýsi odstup a přes to krása, velkorysost i šarm.

V tomto setrváte, jen méně s onou působivou nezúčastněností, až do 16. července.

Okolo 17.7. nastává taková kulminace těchto zmíněných věcí a může i přijít zásadní krok, nebo rozhodnutí.

horoskop pro vsechna znameni cervenec 2023

Mělo by vám to ulevit a mohli byste být na sebe spíše pyšní, neřku-li, že může přijít ocenění i ze strany okolí.

Od téhle chvíle by Raci už ale neměli nic zásadního řešit, zdržet se všech možných vyčerpávajících aktivit a pokusit se jen přihlížet.

Do Novu vám planety dovolily zásadní kroky v oblasti práce, hmoty a podnikání.

Pak už k sobě nepouštějte, žádné emoce a to, co druzí činí nebo říkají, po sobě nechte stékat, jako byste měli glazuru. (postoj porcelánové panenky).

Jen tak, když nebudete vsakovat dění a situace kolem, si udržíte nervy v pevném a ne tekutém stavu, až do konce července.

Raci mají náročný závěr tohoto měsíce a to jak po rovině vztahové, rodinné a pracovní, tak i úřední a právní.

Hlavně si neberte nic, co v tuto dobu říkají Střelci.

Zdravotně: Pokud si dáte na začátku července pozor na oblast močových cest (Slunce, Rak Mars), tak v závěru je tu jen ohrožení pro nervovou soustavu a psychosomatické potíže.\r\n\r\n


LVI

Slunce a Merkur v Raku v kombinaci s postavením Urana a ve Skopci, který mění své pozice vůči vaší Venuší a Saturnu z jedné zásadní do druhé, může brát na sebe podobu nervozity a díky Neptunu i pocit, že by se mělo rozhodovat, ale že to nejde.

K tomu váš Jupiter, který touží po klidu a jistotě, kterých se vám nedostává.

To, co vám chybí, není střízlivý náhled, nebo snad absence představ, jak by věci mely vypadat, ale je to důvěra v jakýkoli krok.

Na druhé straně je na vrcholu vaše empatie a soucit s druhými, pocit odpovědnosti i tolerance. Nedoporučuji teď dělat zásadní rozhodnutí, ale určitě můžete být prospěšní druhým. Slunce v Raku je pro Lva příjemný stav, avšak přemíra planet ve vodě už je pro ohnivé a sebevědomé Lvy poněkud cizorodý model.

Vydržte, po 16. červenci se vrátí sebedůvěra a vy získáte zpět pocit pevného postavení v prostoru. Tuhle schopnost vám vrátí předně Merkur a Mars.

Pokud máte co řešit, udělejte to od 1.7. dál, klidně i přes úplněk.

Pro většinu Lvů bude totiž doba Úplňku dobou emočně nekonfliktní i diplomaticky empatickou, ale s ohledem na energii Luny a vašeho Saturnu, i dobou spravedlivou a bohatou na šťastné náhody.

Po Úplňku ještě můžete toto nastavení využít, jak ve vztahové, tak i ekonomické rovině, můžete prodat sebe i svůj projekt, vyhrát úřední spor a hovořit při tom budete s pevným přesvědčením a maximální sebekontrolou.

14. a 15.7. cokoli rozhodnete, by mělo být správné.

Naopak od 16. července večer už se snažte neinvestovat ani energii ani moc financí. Rozhodně neporučuji nákupy drahých věcí.

Povoluje se pouze v době před a mezi Novoluním a 20.7. kdy díky postavení Luny, Saturna, Merkura a vašeho Slunce, budete mít dost štěstí i odvahy.

Potom už odpočívejte až do posledního červencového data.

To, co by se kolem vás mohlo dít, nemůžete ani ovlivnit, ani zastavit. Můžete ale díky enormnímu přílivu energie někomu podat pomocnou ruku, můžete při někom stát, můžete být pro někoho zásadním člověkem.

Nepohnete zeměkoulí, ale nikdo nepohne už vaším majestátem a vůlí!

Kontrolujte dobře ale míru vložené energie, pokud jde o vás samotné a o prosazování vlastních potřeb a zájmů.

Zdravotně: Začátkem července především pozor na nervy, nejrůznější psychosomatické problémy, projevy vyčerpání a podobně. Závěrem července pak pozor na žaludek a žlučník.


PANNY

Astrologicky je pravděpodobné, že Panenky teď nejvíce zaměstnává rodina a věci kolem domova, které mohou mít zásadní charakter. Patrně půjde i o členy rodiny, jejichž budoucí život je v popředí vašich zájmů.

Může to být vyčerpávající, ale s ohledem na Merkur víte lépe, než jindy, jak věci citlivě podat a při tom neudělat krok stranou a neztratit směr.

Úplněk je pro Panenky spíše příznivý a to hlavně ve vztahové oblasti, kde bez vaší větší investice energetické (spíše budete ta panenka v koutě) může přijít cosi velice pěkného, něžného a smyslného zvenčí.

Stydlivě to přijměte a buďte rády, že na Vás Venuše tak hezky myslela.

Kolem 6.7. a dál vystřídá rodinu práce a kolektivní, rovněž tak společenské záležitosti.

Můžete dostat nabídku, stejně, jako absolvovat pracovní schůzi velkého významu, kde byste dobře, (pokud máte příležitost) prezentovali nějaký svůj nápad, návrh, inovaci a podobně.

Až do 15. července se ještě povezete na stejné vlně a můžete rozšířit pozitivní pohled i na ekonomickou a praktickou oblast. I tady by se vám mělo díky Jupiteru dařit.

Nástup krizového období 17.7. zastihne Panny patrně ponejvíce v oblasti rodinné a bytové, aby se vše pak přeneslo i na oblast mezilidských vztahů a rodiny.

Po zbytek měsíce se obrňte trpělivostí. Je pravděpodobné, že to, co vy pokládáte za normální a běžné, bude vypadat úplně jinak. Možná z vašeho pohledu šíleně až nesvéprávně.

Zejména se to týká dění, které má pod sebou vzdušný živel. Tedy chování vzdušných znamení a všechno, co má co dělat s komunikací a myšlenkovými pochody okolí.

Vyhněte se hromadné dopravě.

Zdravotně: Po celý červenec by si Panny měli hlídat ledviny a hladinu hormonů. (štítná žláza)


VÁHY

V tomhle období je pravděpodobné, že Váhy nemyslí moc na sebe a své potřeby, tuto oblast jakoby odsunuly a jejich pozornost je upřena druhé.

Vaše energie směřuje ke členům rodiny, přátelům, kolegům a lidem, jejichž osud je momentálně pro vás důležitější, než vaše vlastní zájmy.

Vzhledem k vašemu nastavení planet, je opravdu možné, že jste právě teď člověkem, který může být někomu velikou podporou, pomocí a rádcem.

Úplněk a po něm, až do 16.7. mají Váhy slíbeno spíše hezké období, bohaté na zajímavé zážitky i emoce a Venuše na vás v tuhle dobu nezapomněla ani s nejrůznějšími dárky, projevy pozornosti, pozváními, vyznáními a podobně.

Užijte si to, jste okouzlující a jste výrazní.

Pozor si dejte jen trochu 6.7. a 7.7. kdy se vyhněte skupinovým akcím, koncertům a sporadicky cestujte hromadnou dopravou. Hrozí vám konfliktní situace na veřejných místech v souvislosti s větším množstvím lidí. (Mars, Jupiter, Uran).

Avizované náročné astrologické období asi Váhy pocítí nejvíce od 18. července a to předně v oblasti pracovní a u pracovního kolektivu, případně též v podnikatelské sféře, oblasti úřední a podobně.

Prakticky co se tady může nepodařit, to by se nepodařit mohlo a může to být pro vás, jakožto pro jedince, které snadno něco rozhodí a vykolejí, dost psychicky náročné a vyčerpávající.

A proto se nenechte rozhodit více, než je nutné, snažte se házet věci za hlavu a nevysilujte se.

Pokud budete koncem měsíce nadmíru emotivní a citliví, pokud se necháte vtáhnout třeba i do cizího konfliktu, odnese to váš imunitní systém a zažívání.

Zdravotně: Váhy mají rizikový pouze závěr července. A to hlavně v oblasti žaludku, trávení, střev a dvanácterníku.


ŠTÍŘI

Také Štírům zaváří silné působení Uranu, který ze svého místa ve Skopci postupně zaujímá poměrně zásadní „postoje“ vůči jiným planetám.

Na jedné straně díky své Venuši můžete být ve společnosti velice přitažliví a vyhledávaní, na straně druhé, můžete mít potíže v ní fungovat či zaujmout jakékoli postavení i vůči sobě samým.

Problémy aktuálně Štíři moc neřeší, spíše se snaží nějak vykličkovat. Ať už proto, že není dost sil, což je dané Neptunem a jeho postavením v horoskopu Štírů, nebo proto, že řešení aktuálně ani nevidí.

Saturn vás konfrontuje s každou sebemenší současnou chybkou a spolu s Uranem i se zásadními věcmi z minulosti.

S přechodem Merkura se Štírům alespoň otevřely nějaké dílčí možnosti a hlavně získají optimističtější náhled na svět.

Úplněk pak by měl být pro Štíry veskrze pozitivní, spíše laděný pracovně a mohl by být po této rovině přínosný. Někdo vám také v tomhle období může nabídnout pomocnou ruku, může se příznivě obrátit nějaká úřední záležitost a Štíři, kteří řeší cokoli kolem domu nebo majetku asi poděkují Jupiteru za ulehčení.

Dobu poúplňkovou, by měli Štíři využít pro urovnání a vyřešení vlekoucích se věcí, 14.7. pak zejména v oblasti vztahové a rodinné.

Astrologicky náročné dny odstartují nejspíše u Štírů 17.7. a tady to hodně závisí na dekanu vašeho narození. U říjnových Štírů by se mohlo jednat více o úřední rovinu, u listopadových je více ohrožena oblast zdravotní.

Bez ohledu na datum bych ale Štírům od 18.7. nedoporučovala nákupy drahných věcí, techniky a pokud můžete, vyhnete se úřadům, soudům a podobně.

Rozhodně s ohledem na postavení Saturna a Marsu nedějte nic, co není křišťálově čisté.

Naopak tam, kde Štíři očekávají že se jim konečně dostane spravedlnosti, tam by měli dosáhnout zadostiučinění 19.7. a krátce po té.

Od 21.7. by si všichni Štíři měli hlídat nejen míru vložené energie do čehokoli, ale také stav ducha a těla. Neriskujte, nepřepínejte se, nelezte nikam, kde to neznáte, nechoďte s nikým, koho neznáte a raději se vyhněte skupinovým aktivitám.

Zejména říjnový Štíři by neměli v závěru měsíce cestovat do zahraničí.

Ne, ANI NA SLOVENSKO!

Ne, ani na internetu. 

Zdravotně: Zkraje července jsou nejvíce v ohrožení svaly, klouby a kosti, závěrem jednoznačně nervy.


STŘELCI

Alespoň pohledem astrologickým je pravděpodobné, že Střelci prožívají období zásadních změn ve svém životě, kterých se zhostili se ctí a silou. Mohlo to být vyčerpávající, náročné, ale bylo to potřeba a do budoucna to bude, s ohledem na Jupiter a Uran, přínosné.

Jakkoli máte za sebou aktivní období, Střelec je jedním z mála, který ještě potenciál na dokončování v tuhle dobu má.

A to i přes to, že současně, zejména teď mezi úplnkem. a 5.7. červencem věnujete nejspíš velkou míru pozornosti a sil také rodině a jejím příslušníkům.

Úplněk by měl být pro většinu Střelců příjemně tajemný a to hlavně s ohledem na citovou a vztahovou oblast a hlavně ze strany vodních znamení. Sám Střelec je v době úplňku spíše zdrženlivý, ale velice přitažlivý.

V podstatě Střelci kombinují své zájmy a kroky ve svém životě s podporou přátel, rodiny a také společenskými aktivitami.

Je až překvapující, nebo není, je to o Marsu a Venuši, že to ještě dávají.

Díky Neptunu se před úplňkem ke Střelcům přitulí ještě také vlna citů a s ohledem na Venuši to může vonět nějakou známostí, novým vztahem, setkáním a podobně, což by díky Jupiteru mohlo být důležité.

Pozor si dejte pak jen 6.7. a to ve společnosti cizích lidí. Hrozí vám ztráty ze strany pochybných lidí.

Také doba po té přeje u Střelců lásce a vztahům. Gratuluji, užijte si to, můžete až do 15.7.

Od této chvíle ale, konkrétně od 16.7., si rozmyslete dvakrát každý krok a sedmkrát každé slovo.

Ona avízovaná náročná doba se sice týká všech znamení, ale Střelců zejména. Ať už jde o nejrůznější aktivity, sporty, činy … vy máte od planet hodně síly, ale málo rozumu.

Nic ve zlém, ale je to jako odbrzdit tank v kopci. Prostě jede a nekouká.

Co se verbální komunikace týče, je to stejné.

Vy ani nebudete unavení, vy budete naopak aktivní, ale nekontrolovatelní.

Já bych vám doporučila, abyste ten maximální potenciál vrazili třeba do budování domova, ale když ono to může dopadnout tak, že 31.7. budete mít obývák na zahradě a zahradu v obýváku.

Jaderná hlavice v rukách ruského cvoka na nejvyšším státním postu, je proti vám králíček Azurit.

Snažte se to prostě přežít s tím, že přežije i okolí v azimutu cca 100km2 kolem vás.

Ne, není to osobní, mám ráda Střelce. 

Zdravotně: Máte hodně potenciálu a dobrou odolnost. Prakticky vám hrozí pouze nejrůznější boule, odřeniny a šrámy a to až ve druhé polovině července.


Přeji všem čtenářům krásný a maximálně pohodový červenec!

 kiss

(Kopírování textu prosím pouze s uvedením zdroje.)

Michaela Kudláčková


 

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se v KOZOROHU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Svátek práce

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Ponechali byste název pásky proti smrti pro reflexní prvky?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 28
  • 726
  • 24 523
  • 352 333
  • 2 425 336
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet