ukrajina vlajecka2

STOP ruské vojenské agresi proti Ukrajině! Javascript pro zpoždění ruských uživatelů

Zásady cookies (EU)

Views: 22

[cmplz-document type=”cookie-statement” region=”eu”]
Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány 21.11.2023 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod
Naše webové stránky https://popelky.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?
Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?
Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?
Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies
5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Reklamní soubory cookies

Na tomto webu používáme reklamní soubory cookies, což nám umožňuje přizpůsobit reklamy za vás a my (a třetí strany) získáváme informace o výsledcích kampaně. To se děje na základě profilu, který vytvoříme na základě vašeho kliknutí a surfování na https://popelky.cz a mimo něj. S těmito cookies jste jako návštěvník webu spojeni s jedinečným ID, takže se stejná reklama například nezobrazuje více než jednou.

5.4 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

5.5 Tlačítka sociálních médií

Na naše webové stránky jsme zahrnuli obsah od Facebook, Twitter a Instagram k propagaci webových stránek (např. „like“, „pin“) nebo sdílení (např. „tweetování“) na sociálních sítích jako Facebook, Twitter a Instagram. Tento obsah je vložen s kódem odvozeným z Facebook, Twitter a Instagram a umísťuje soubory cookie. Tento obsah může ukládat a zpracovávat určité informace pro personalizovanou reklamu.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook, Twitter a Instagram se nacházejí ve Spojených státech.

6. Umístěné cookies
Google various services
Funkční, nezbytně nutné, Marketingové

Consent to service google-various-services
Google Adsense
Marketingové

Consent to service google-adsense
Metaslider
Funkční, nezbytně nutné

Consent to service metaslider
Google Analytics
Statistické

Consent to service google-analytics
Posts View Counter
Funkční, nezbytně nutné

Consent to service posts-view-counter
Adobe Fonts
Marketingové

Consent to service adobe-fonts
Google Fonts
Marketingové

Consent to service google-fonts
Google reCAPTCHA
Marketingové

Consent to service google-recaptcha
Google Maps
Marketingové

Consent to service google-maps
YouTube
Marketingové

Consent to service youtube
Facebook
Marketingové, Funkční, nezbytně nutné

Consent to service facebook
Twitter
Funkční, nezbytně nutné, Marketingové

Consent to service twitter
Ostatní
Účel čekající na zjištění

Consent to service ostatní
7. Souhlas
Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na “Uložit předvolby”, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu

Z vašeho prohlížeče jsme obdrželi signál ochrany soukromí. Z tohoto důvodu jsme vaše nastavení ochrany osobních údajů na tomto webu nastavili na nezbytně nutnou míru. Pokud chcete mít plnou funkčnost, zvažte vyloučení https://popelky.cz z vašeho nastavení ochrany osobních údajů.
8. Povolení/zakázání a odstranění cookies
Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

9. Vaše práva týkající se osobních údajů
Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.
Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

10. Kontaktní údaje
V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

GMA Global Media Agency s.r.o.
Modřínová 191,Přezletice, 25073
Česká republika
Web: https://popelky.cz
E-mail: michaela.kudlackova@popelky.cz
Telefonní číslo: +420602939860

Tyto Zásady cookies byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 21.11.2023

Příspěvek

CERVENEC24

Horoskop pro všechna znamení – červenec 2024

První prázdninový týden to ještě musíme vydržet s celkem problematicky nastavenými planetami, které nás nutí věci více pitvat, revidovat a kritizovat, než si cokoli užívat. Výrazně otočit by nám to...
21Copilot children an

Dárky za vysvědčení

Umíte si užít svůj úspěch? Nebo se prostě ženete, stresujete, nespíte, makáte, nervy do poslední chvíle a pak, po dokončení díla, složení zkoušky nebo jiné mety, místo radosti, pocitu úspěchu,...
CERVEN24

Horoskop pro všechna znamení – červen 2024

Krásně zdravím u červnového horoskopu. Planety nám tento měsíc rozdělily, prakticky na tři roviny....akční a nebývale pozitivní, akční a nebývale negativní a pozitivní, ale letargickou.  Až do 8. června večer...
IMG 1262.jpganot

Výkladový čas s Kartami posvátné kreativity

Co tvoří tvá duše? Ptají se tyto karty. Navedou nás k cíli ve chvíli, kdy cítíme, že tu nejsme nadarmo, že máme něco stvořit, že tu je něco, co nás...
kvetanot

Horoskop pro všechna znamení – Květen 2024

Hezké pozdravení u květnového protekčního horoskopu, který bude, myslím si, až na jednu drobnůstku pro nás všechny přívětivý. Hlavně období novoluní i úplnku a toho zejména! Po celý měsíc si...
deprese antidepresivaan 1

Deprese není jenom o antidepresivech: Proč je důležité zabývat se podstatou problému

V dnešní západní společnosti se nemoc příliš nenosí. Moderní je být zdravý a usmívat se. Nejlépe za každých okolností. S tím souvisí také způsob léčby nemocí. Až příliš často se...
2732405 1920x1080 [DesktopNexus.com]

Horoskop pro všechna znamení – duben 2024

Se zpožděním, zato s dobrými zprávami vás zdravím u dubnového, velmi výjimečného horoskopu. Málokdy se totiž stává, aby se planety celý měsíc smály na celé kolo a i Saturn se...
Beautiful young woman uses bottle of perfume at home, closeup

Historie parfémů: Od Mezopotámie přes maďarskou královnu a první kolínskou až po Chanel

Věděli to už ve starověké Mezopotámii, poznali to Římané a využila toho Napoleonova sestra Pauline i Coco Chanel. Nejdůležitějšími lidskými smysly z pohledu „přežití“ jsou sice zrak a sluch, ale jde-li...
bozi hod kde vzal jezis vejce a zajice nikde on je zdedilanot

Kde vzal Ježíš vejce a zajíce? Nikde, On je zdědil

Asi to už ode mě všechno víte, ale tak nějak se to sluší připomenout, protože právě prožíváme svátky krásné, řekla bych nejkrásnější v roce. Ať už k nim přistupujeme křesťansky,...
a je to tu zas velky patek poznate dryadu gnoma sonogu dnes je muzete potkatanot

A je to tu zas! Velký pátek. Poznáte Dryádu? Gnoma? Sonogu? Dnes je můžete potkat

Vím, že víte...tak jen připomínám. Jeden z nejtajemnějších a třeba pro mě i nejmilejších dnů v roce, vedle Beltinu. Neumím si představit, že bych dneska nešla do lesa! Jasně, že...
sedive utery. Poproste si pani Pavoukovou o penize

Šedivé úterý. Požádejte paní Pavoukovou o peníze!

Tomu, kdo se dnes nechce omezit jen na vymetání pavučin, protože to by mělo právě k dnešnímu dni patřit, nabízím rozšířenou, dle mého hezčí a poněkud ucelenější verzi "šedého" úterý....
P1920568aa

VÝKLADOVÝ ČAS… nebojte se… Karty bohyně Kálí

Dnešní výkladový čas bude hluboký a temný. Zve nás bohyně Kálí… a ukážu vám, co od ní čekat. Jen si představte vůni kadidla, vonných tyčinek a dlouhou meditace, která vás...
IMG 0376anot

Gerhard Klügl, Tom Fritze: Aura chirurgie: Vůně starých časů…

Jste-li pamětníky skvělých devadesátek a boomu lidových léčitelů s darem od Boha, typu pan Paseka, Ferda a dalších legend, pak na vás tato barevná kniha  v moderním hávu bude možná působit jako...

BREZ

Horoskop pro všechna znamení – březen 2024

Zdravím a vás v prvním jarním měsíci roku 2024!  Všechno, co potřebujete obecně vědět, jsem vám nahrála do videa. Myslím, že mám pro vás veskrze dobré zprávy, až na dobu...
faces an.jpg1

Obličejová slepota

Anglicky Face blindness, odborně Prosopagnosia. Co nám provádí? Prosopon znamená tvář, agnosia pak nevědomost. Obličejová slepota je neurologická porucha, při které postižený nerozeznává tváře . Ostatní objekty přitom může daný...
anotacetechnika

Technické zajištění akcí: Pronájem kvalitní audiovizuální techniky

Technicky zajistit akci je poměrně rozsáhlé odvětví a každá firemní nebo společenská akce potřebuje své. Požadavky klienta, dané možnosti a vyplívající technické souvislosti. Základem je znásobit zvukové, obrazové a dorozumívací...
IMG 0373.jpganot

Přestaň být hodným klukem

Nadčasová, v podstatě uplynulo již 24 let od jejího prvního originálního vydání… Kniha, která je návodem pro muže, jak rozeznat nezdravé vzorce svého života a něco s nimi udělat. Kniha...
unor

Horoskop pro všechna znamení – únor 2024

Vítejte v Únoru“ jakkoli je to nejkratší měsíc v roce, stihne toho hodně. Poděkovat můžeme prakticky jen dvěma kamarádům...Vodnáři a Rybám. Tedy Uranu a Neptunu. Kam se totiž podíváme, všechno...
fretky verina 7anfr

Proč zrovna fretku

Pokud zvažujete pořízení domácího mazlíčka, tak vás určitě napadne pes, kočka, nebo pokud lovíte ve vodách méně náročných zvířat, tak možná želva nebo rybičky. Napadlo vás někdy, jaké výhody má...
8272YjN2

Caspar, Melchior, Balthasar. Kdo byli? A jak správně napsat písmenka nad vchod?

Jedno zázračné dítě, budoucí král, hvězda a ... tři hvězdáři, učenci, mudrcové, tři králové? Je to jedno, kdo byli. K našim dveřím přináší dar štěstí a požehnání. Tak, jako je...
horoskop pro vsechna znameni leden 2024

Horoskop pro všechna znamení – Leden 2024

Ze srdce vás zdravím skoro v novém roce a přináším úplně první letošní horoskop, který je všechno možné, jen ne nějak jalový. Řečí planet bude leden pochutnání pro milovníky extrémních...
AI bing

Přirozeně bezlepkové cukroví

Udělat bezlepkové cukroví s pestrou nabídkou bezlepkové mouky není nijak těžké. Stačí si vzít "normální" lepkový recept a pšeničnou mouku nahradit moukou bezlepkovou. Jediný zádrhel bývá potřeba přidat trochu víc...
Betlemske svetlo

Světlo ve tmě

Světlo ve tmě, tak nazvala rakouská umělkyně Ada Brandstettorová, stvořitelka a duševní matka tuto krásnou akci. Plamínek světla z betlémské jeskyně, místa narození Ježíše Krista, měl symbolizovat mír a naději...
IMG 0148.jpganot

Knihovnička: Biologie lásky a Síla rodu

Dvě nově vydané knihy spolu neuvěřitelně souzní. Téma lásky, vztahů a rodových linií se doplňuje. Když jsem obě knihy přečetla, stalo se, že jsem si některé informace a linie témat...

horoskop pro vsechna znameni prosinec 2023

Horoskop pro všechna znamení – Prosinec 2023

Hezké pozdravení u posledních letošních horoskopů, kterými vás, aspoň v mezích možností s ohledem na to všechno, co se děje, myslím docela potěším. Je jen málo problematických dnů, zato je...

IMG 0245

Výkladový den podle KARET KOLIBŘÍKŮ – Kam za světlem a radostí?

Listopad bývá měsícem, kdy už bilancujeme uplynulý rok a zpracováváme kdeco v těch našich temnotách, ale možná právě nyní potřebujeme do toho všeho uvědomování nějaký drahokam. Nabízím výkladový čas s...
anotace24

Sv. Martin. Asketa, který zplodil obžerství, letos přijel na “inlajnech”

Žádný sníh s sebou ani letos náš svatý asketa nepřivezl. Snad proto, že je svatý a proto, že je to dobrák od kosti, který se i o plášť rozdělí, přinesl...
an

Zachraň kočku

Všichni kočkomilci a kočkomilky mají právě nyní možnost svým oblíbeným zvířatům pomoci. A to hned dvakrát...V české společnosti se shání podpora petice za větší ochranu koček a blíží se také...
horoskop pro vsechna znameni listopad 2023

Horoskop pro všechna znamení – listopad 2023

Pěkný den u listopadových horoskopů. Tento měsíc osobně vnímám jako náročný, ale přínosný, protože ačkoli se zde najdou i dny velmi trpké, celkový efekt, který nám planety nyní přinesou s...
original1

Dnes je SAMHAIN – originál Dušiček a krásný, mystický svátek, co má smysl!

Tajemný, mocný a pro naše předky hromadně oslavovaný. Samhain! Ne vždycky si člověk může dovolit pořídit originál Knüpferových nymfiček, nebo originál nádherného Muchy. V případě původních a originálních svátků našich...
Hot,Tour,,Special,Travel,Offer.,Excited,Young,Woman,Booking,Tourist

Demystifikování cen letenek – jak najít nejlepší nabídky kdekoli?

Létání vám nemusí připadat jako dopravní prostředek pro bohaté. Naopak s našim návodem najdete nejlepší nabídky na letenky velmi snadno. Buďte flexibilní při výběru cílové destinace Jak najít nejlevnější letenky?...
Friday 13 supersition getty2

Pátek 13.? Bála bych se lidí ne čísel, ale chcete-li, horší to bude zítra a dál, než dnes

Odkud se vlastně tohle „pravidlo“ vzalo, když numerologicko-mytologicky by asi byla horší třeba sobota 11.? Ten hlavní důvod, ačkoli je tu i řada jiných, nešťastného pátku 13. bychom možná dohledali...

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna přibývá Co to znamená?
a nachází se ve STŘELCI. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Ilja je, ač se to nezdá, původem z hebrejštiny. Jeho původní podoba je Elí-jjáhu, což znamenalo „Bůj je můj pán“. Do Ruska, kde je obvyklejší, doputovalo jméno přes Řecko, kde znělo jako Elías a odsud pak v podobě Ijla i k nám. Význam mu ale zůstal stejný. „Bůh je můj pán“. V ČR je 591 nositelů tohoto zajímavého jména.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Máte nějaký důvod pokládat pátek 13. za nešťastný? Stalo se vám tento den něco zlého?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 91
  • 286
  • 13 903
  • 334 005
  • 2 490 441
  • 3 798
  • 28
  • 1 860
Click to Hide Advanced Floating Content

Views: 22