Detail příspěvku: Horoskopy pro všechna znamení – říjen 2019

Horoskopy pro všechna znamení – říjen 2019

autor: | Říj 4, 2019 | Magie | 2 komentáře(ů)

Návštěvy: 6607

Zdravím u říjnových horoskopů. Prakticky lze tento měsíc pokládat, alespoň co do našich soukromých životů, za orientovaný na naše potřeby, pocity, na fyzickou rovinu a také na naše protějšky ve smyslu, co je a není ryzí, pravdivé a jak to vlastně vnímáme niterně.  Je to měsíc méně materiální a více pocitový, více duchovní.

 
 
Jak jste slyšeli, jako jednotlivci v rámci našich interních životů a vztahů, bychom měli říjen prožít více orientování do sebe a k sobě, tedy spíše méně směrem ven.

To, co se bude dít kolem nás, třeba s ohledem na komplikovanější okraj a konec října, by se mělo odehrávat spíše celospolečensky. (pokud se nám nepovede u nějakého veřejného konfliktu, v oněch problematických dnech přímo asistovat).

Ekonomicky je to měsíc více méně stabilnější.

Co do klimatických a jiných destabilizací, je asi více v popředí zájmu v říjnu Německo, Francie a Polsko.

Vzdáleněji pak Indie a Florida.

Celkově, což platí i pro nás tady od Chebu přes Krkonoše až po Beskydy je to měsíc jednoznačně vodní, takže na vodní živel bohatý.

Tak a teď už na vaše jednotlivá znamení.


KOZOROZI

Zkraje října vás to potáhne spíše domů, kde se budete zabývat patrně rodinnými věcmi a to po rovině praktické. Po pracovní rovině bych odložila důležité úkoly, protože možná cítíte, že s výkonností jste na tom dost mizerně.

Mezi 8. a 11. říjnem by se mohlo stát, že byste museli řešit cizí chyby, které jste neudělali. Může  vám to lehce zkomplikovat pracovní život.

Probudit by Kozorohy měl až úplněk 13.10. a mělo by to začít nějakou příjemnou zprávou nebo událostí rodinnou, a pak se pozitiva přenesou i do partnerských vztahů. 

Kolem 15.10. byste měli zaznamenat i příjemný vývoj pracovních a ekonomických věcí, což může vzít na sebe podobu spíše jednorázových pozitiv, než něčeho dlouhodobého.

Od 21.10. by se Kozorohům mohlo dostávat vysvětlení některých věcí, které jste pokládali za podezřelé, ať soukromě, podnikatelsky, nebo ekonomicky. Možná zjistíte, proč se vám něco, nebo někdo nezdál, ale nevěděli jste proč.

Novoluní 28.10. z vás může udělat neúnavného milovníka.

Až do konce měsíce se pak asi budete spíše zabývat nějakými rodinnými příslušníky, kteří jsou starší, minimálně o generaci a poslední dva dny v říjnu, tedy i přes Samhain může i tvrdý Kozoroh zaznamenat neobyčejné duchovní zážitky, z nich některé můžete i těžko zpracovávat.

Zdravotně: Zkraje měsíce ohlídejte imunitní systém, uprostřed trochu pozor na dýchací a jinak vcelku pohoda.


VODNÁŘI

Také Vodnáři na začátku října poněkud pozbyli kreativity a jejich příslovečný drive se zúžil na „udělám, co musím“. Nijak to nehroťte, stejně se k vyššímu výkonu nedonutíte. Na druhou stranu zase, když už něco uděláte, neměli byste moc chybovat.

Pracujte  až do 8.10. a pak zabrzděte, třeba odpočívejte, ale ideálně jenom přihlížejte, protože se to více vyplatí. Vydržte do úplnku.

Od 13.10. by se měla dostavit doba povzbuzující i bohatší na dobré zprávy, posuny pracovní i vztahové a také hodně ožijete co do možností energetických.

Od 17.10. byste se mohli začít posunovat zejména tam, kde jste v minulosti cosi zaseli, nebo na něco čekali, i třeba na nějaká rozhodnutí a podobně. Je to čas reálné reality a budete mít najednou do některý věcí a lidí mnohem lepší vhled.

Od 22.10. méně mluvte, více naslouchejte.

Novolunní 28.10. dostane asi Vodnáře do vcelku zajímavé energie vztahové. Když pominu prvních několik hodin Novu a silné působení Uranu, velkou zásluhu na vaší náladě bude mít Neptun, který sám dá více kreativity a také smyslnosti.

Konec října patrně strávíte obíháním nějakých negativ úředních a soudních, což sice nebude milé, ale mohlo by to být pak už napořád. 

Zdravotně: Pozor celý měsíc na játra a žlučník.


RYBY

Myslím, že ani Rybky a to ani vzhledem k silnému Neptunu v jejich znamení už nemají sílu oplakávat mušky rozplácnuté na předním skle auta. Ačkoli je vám to líto, jste nastaveni spíše přemýšlet a následně řešit, než být pasivní. To poděkujte Marsu.

Mezi 8. a 13. říjnem, byste se mohli dočkat, nějakého necitlivého chování, či výpadu, nejčastěji ze strany zemitých znamení a spíše pracovně, nežli vztahově. Vydržte do úplnku, bude lépe.

Doba od 13.10. přinese Rybičkám oživení ve vztazích, to především, ale také návrat energie a výkonnosti a rovněž tak pozitivního ducha.

Budete tvořiví, pracovití, vstřícní a příjemní.

Od 22.10. se může se stát, že po tomto datu se před vámi někdo doslova, jak se říká „odkope“. Nutně to nemusí být pohled příjemný, ale bude objevný a posune vás kupředu.

Co do ostatního naladění zbytku října si promyslete všechno, co budete dělat mechanicky. S citem sekejte poslední letošní trávu, opatrně nakládejte s cirkulárkou a dávejte pozor, zda neparkujete na převisu skály.

Po rovině vztahové se vás ale varování netýkají. Ryby budou plné lásky, která se k nim také bude dostávat, prakticky už v době před Novem.

Je proto možné, že i kdyby vám auto spadlo do řeky, seznámíte se následně z potápěčem, který vás neopustí po zbytek života.

Rovněž konec října je pro Rybky velmi citový, emočně bohatý a plný prožitků.

Ne nezapomněla jsem na peníze a praktickou oblast. Ta vás, Rybky v říjnu víceméně mine.

Zdravotně: Pokud si dáte na začátku měsíce pozor na močové cesty a ledviny, nic dramatického už v říjnu nepřijde.


SKOPCI

Pokud se, jakožto energický Skopec momentálně nutíte i k tomu, abyste si vyčistili zuby, není to ani nenormální, (i když vám by to tak přijít mohlo) a ani trvalé. Je to už otázka vlastně pár hodin. Od 6. do 8.10. byste měli prožít příval energie doslova bojového ducha, kdy uděláte spoustu práce a hodně zařídíte.

Budete výkonní i kreativní, a protože ještě působí silný Neptun, také můžete oplývat v tuto dobu neotřelými nápady a návrhy.

Snažte se je uplatnit do 9.10.

Po tomto datu si je nechte pro sebe. Jednak byste byli asi odmítnuti a jednak byste mohli, s ohledem na postavení Saturna a Střelce, následně zareagovat způsobem, který je trestný.

Pozor si dejte i v rodině a partnerských vztazích.

Hned s úplňkem 13.10., který by Skopec mohl strávit spíše v něčí náruči, než v práci, se pak dostaví také návrat sil pracovních a půjde vám, na co sáhnete.

Od 21.10. vám Jupiter a Saturn přinesou mnohá vysvětlení a také uvidíte mnohé lidi bez růžových brýlí. A vlastně bez jakýchkoli brýlí. Zní to negativně, ale není. Uvědomte si, že jste si o někom nebo něčem mohli dosud myslet něco špatného a zjistíte, že opak je pravdou.

Nechte to v sobě uzrát, rozhodně se vyhněte konfrontačnímu prostředí, zejména o Novoluní.

To přijde 28.10.,  a pak naštěstí nebudete mít na rozhovory náladu.

Do konce října, budete plni zážitků a úvah zejména duchovního charakteru.

Zdravotně: Na kraji října pozor na uši a dutiny, ke konci na oblast neurologickou.


BÝCI

Veškerou svou zbývající sílu většina Býků v tuhle dobu vrhá do práce a podnikání a oblasti praktické. Mnozí se snaží dokončit něco, co rozdělali na domě, bytě a podobně. Pokuste se to stihnout do 8.10. protože máte i skvělou intuici.

Od 8. října ale nic neřeště až do úplnku. Zejmona pak ne peníze a rodinný rozpočet, nenakupujte a hlídejte si nervy. Nepijte!

Návrat energie a výkonnosti, ale také jaksi přesnosti a chuti něco dělat pocítí Býci hlavně od úplnku 13.10. a tehdy vaše nasazení opět ponese i plody.

Hlavně okolo 16.10. máte pracovně a podnikatelsky a také ekonomicky šťastnější období.

Krom toho se vám také bude dařit uvádět do praxe věci, které jste buď sami odkládali z důvodu nedostatku informací, či čekání na nějaká rozhodnutí a zpětnou vazbu.

Dočkáte se i po rovině vztahové a rodinné, citové  … prostě najde vás i Venuše, která je ostatně v podobě Jitřenky i vaší planetou a s její smyslně štíří náladou byste si to měli fakt užít.

Od přechodu Slunce už ale nic nerozjíždějte a to ani vztahově ani pracovně, ačkoli nevylučuji, že budete vystaveni nejrůznějším svodům a nabídkám, které nebudou průhledné. Hlavně kolem 26.10 až do novu. 

Bacha na nevěru!!

O Novoluní 28. 10. a řekněme ještě 12 hodin po něm, si dejte pozor, abyste někoho zbytečně neranili nedostatkem pochopení a neochotou se vcítit. Zejména půjde o vodní znamení.

Konec měsíce a Samhain může být psychicky náročný a přijít mohou i zprávy, které bude těžké přijmout a zpracovat na první dobrou. Nemusíte na všechno ihned znát řešení a odpověď. Klidně můžete říct… “potřebuji na tohle čas”.

Zdravotně: Celý říjen je u Býků o nervech a psychice. Konec října přinese v téhle oblasti velké uklidnění.


BLÍŽENCI

Ačkoli Blíženec zvládne hodně věcí najednou a je schopen přesouvat energii z práce na rodinu a z rodiny na jiné aktivity, většině Blíženců nadělil konec září tolik, že i neúnavný Merkurův svěřenec může mít dojem, že mele z posledního.

Paradoxem je, že i přes nespornou únavu a neočekávané zážitky, které mohou být emočně náročné, uděláte hodně práce.

Protože mají Blíženci tendenci se přepínat a pak mít z toho migrény a psychosomatické obtíže, radím ale raději fakt vypnout mezi 8. a .10. pozorovat úplněk a čekat na stabilizaci.

Ta totiž hned 14.10. přijde.

Patrně v podobě lepší nálady, kterou by mohla u mnoha Blíženců způsobit dobrá zpráva pracovní i velký úspěch u opačného pohlaví.

To se pak, protože Blíženec to umí, přenese domů k rodině, mezi přátele a už budete zase plní elánu a nebudete odmítat odepisovat na SMS typu, „žiješ prosím Tě?“.

Budete i pracovití a velice hovorní, tak bych tuto dobu využila na nejrůznější pohovory.

S ohledem na postavení vašeho Jupitera budete mít i kliku a dobrý nos.

Rovněž pokud se chystáte něco prodat nebo koupit, budete v tuto dobu obdaření intuicí. (mám na mysli něco velkého, nikoli máslo chleba rohlíky).

Potom si vyhledejte tichý koutek už od 22.10 jen meditujte. Potichu!

Hrozí konflikty i karamboly ze zbrklosti a přemíry aktivity.

Novolunní 28.10. může přijít nějaké prozření v rámci vašeho vlastního vývoje a se Samhainem i změna postoje.

Zdravotně: Uprostřed října pozor na úrazy, konec je náročný na psychiku a hlavu celkově.


RACI

Můžete být lehce vyčerpaní, můžete se potýkat s nějakými chřipkami a také hodně Raků může pozlobit zažívání, ale v zásadě ještě uděláte dost práce.

Od 8.10. už ale radím nic nepřecházejte, protože následující zátěžové období, které v sobě zahrne od emoční nevyváženosti všechno až po rodinné spory, by vám všechno přechozené vrátilo i s úroky.

Raději buďte nemocní a okolí vás bude šetřit. Povalujte se do úplnku.

Úplněk 13.10. by na Raky, jejichž domovskou planetou je Luna toho času ve Skopci, ovlivněná Venuší ve Štíru v hezkém úhlu vůči Marsu ve Váhách, měl zapůsobit jako koktejl entuziasmu, smyslnosti a celkově jako životabudič.

Budete nejen v lepší náladě, ale také budete schopni řešit jinak náročnější praktické a ekonomické věci, v zaměstnání budete pozorní, výkonní a naladění plnit i to, co se neřeklo, prostě ochota sama.

Na co přijdete kolem 16.10., to se vám po 20.10. potvrdí. Hlavně ve vztazích.

Od 22.10. by vám naopak vrásky mohly přidělat věci z minulosti a lidé, kteří vám znepříjemňovali život. Možná se znovu vynoří a přidají na intenzitě, ale s ohledem na celkově dobrou odolnost Raků v tomto období, byste měli projít bez ztráty kytičky.

Dokonce někteří Raci překvapí rozhodností a zásadovým chováním, nezvykle bezemočním projevem, hlavně v době Novu 28.10., a co si budeme povídat, mnohé tím zaskočíte.

Ekonomicky si přilepšíte.

Vztahově se vyčistíte.

Zdravotně: U Raků je v průběhu října citlivější zažívání, hlava, nervy a mezi 14. a 18. kyčle.


LVI

Tím, že se snažíte bojovat od konce září na více frontách s cílem uspořádat všechno, pokud možno ihned, došlo k možnému rozpačitému pocitu ze všeho, co děláte. Lev ač velký pozitivec, může v těchto dnech jevit známky zamlklého jedince, lehce poustevnického tipu.

Ne vojenský pochod to není, ale na druhé straně, vaše zahloubání může nést plody tam, kde bylo potřeba dokonči to, na co nebyl čas. Může vás to vyčerpat.

Tak jako všech ostatních kolegů ze zvířetníku, se i Lvů týká vzpruha, kterou přinese úplněk. Už vlastně při něm, tedy 13.10. byste měli pocítit působení Venuše a Marsu, kteří oživí oblast vztahovou a to celé za asistence Merkura, který k tomu přinese dobré zprávy pracovní a ekonomické.

A v pozvedání nálady a ducha budete v těchto oblastech pokračovat ještě další dny až do 20.10.

Jednak se začnete posunovat po rovině mezilidských vztahů, kde byste mohli mnohé pochopit a rozklíčovat, a jednak by mělo dojít u většiny Lvů k posunu v oblasti pracovní.

Vaše plánování budoucnosti opřete o reálné obrazy a tím pádem se přestanete pouze domnívat.

Mezi 22.. a 30.10 říjnem může výše zmíněné vyústit v nějakou konfrontační situaci, která jakkoli by mohla být náročná, bude pro vás objevná. Nebála bych se u Lvů přepalování, spíše budete pravdiví, odvážní a otevření.

Někdo to ocení, jiný ne. Není to váš problém.

Novoluní 28.10. se silným Uranem a Neptunem by Lvy nemělo nijak negativně ovlivnit, pouze se možná v něčem utvrdíte. To něco, s ohledem na nastupující Samhain by mělo vycházet z hloubky vašeho podvědomí AD Lilith a mělo by vás to posunout.

Zdravotně: V průběhu celého října by Lvi měli zobat stravu bohatou na živočišnou bílkovinu a vlákninu. To proto, že s ubývajícím světlem může být sluneční Lev náchylnější a méně odolný.


PANNY

Většina analytických Panen má totiž teď na kraji října dojem, že nemá dost informací, aby plánovala. A co víc, není kde je vyšťourat. Nevadí, jste dost výkonní na to, abyste pracovali a zkvalitňovali na poli které znáte a ostatní netlačte, dojde to samo.

Rozhodně ale ještě ne mezi 8-12.říjnem. To spíš vypadá na pracovní komplikace, případně nepříjemné úředně právní.

Také na Panny se vztahuje omlazující a energeticky vydatný úplněk 13.10. a s ním nastupující období ucelených informací, zpráv a celkově se vám všechno rozběhne kupředu. U Panenek to začne nejspíš prací a podnikáním, aby se o několik hodin později přidala s Venuší také oblast vztahová.

S ohledem na váš Merkur je to pro vás období, kdy byste neměli chybovat a budete velice rychle odhalovat chyby, pochybení ale i, ne, pokaždé čisté úmysly okolí.

To bude vlastně pokračovat od 21.10., kdy byste se vysloveně mohli dozvědět informace pro vás negativním způsobem zásadní a někoho nebo něco v následujících dnech zcela eliminovat ze života.

Novoluní 28.10. vám pak přinese neoblomný postoj a rozhodnutí stát si za svou pravdou, kterou patrně mít budete.

Konec měsíce a Samhain by měl pro Panny být předně krokem kupředu v sebepoznání, ale i v poznání druhých a rozhodně by je měl posunout kupředu. I třeba uvědoměním si, co už rozhodně nechcete.

Zdravotně: Panny by si měly dávat v říjnu pozor na oči a štítnou žlázu.


VÁHY

Váhy se momentálně ponejvíce zřejmě zabývají prací a právními věcmi, kde může mnohá Váha skutečně stát kdesi uprostřed s pocitem, že zde zamrzla na pochybnostech. Obava udělat jakýkoli krok na nějakou stranu, vás mohla přikovat na jedno místo. Mnohé Váhy se rozhodly, že prostě počkají, až se něco stane.

A ono se stane.

A ne málo.

Mezi 8. a 11. říjnem by to mohlo začít nějakými písemnostmi a zprávami, které sice nemusí být pozitivní, zato by měly být vysvětlující.

Hned s úplňkem 13.10. by se Váhy měly dostat do energie, kterou potřebovaly aby řešily a nabyly odvahy stát si za svým a udělat zásadní rozhodnutí o krok. Přidá se v závěsu i možnost dočkat se nějakého zásadního zvratu po rovině vztahové, aby pak následovalo cosi příjemného v oblasti rodiny.

V tomto duchu se ponesete do 22.10.

Koncem měsíce možná budou některé Váhy nuceny absolvovat nějaké náročnější rozhovory, nejčastěji, s ohledem na Merkur a jeho postavení, úředně rodinné. Potrvá to tak tři dny.

Máte už ale v tuhle chvíli dost sil to ustát.

O novoluní 28.10. přijde možná to, na co jste v nějaké oblasti čekali, totiž osvětlení nějaké záležitosti, která byla dosud jakoby ve stínu. To by vám mělo pomoci a nebude to patrně jedna věc. Nejrůznější odhalení, pravdy a zásadní vhled do věcí, vám bude Jupiter nabízet až do první poloviny listopadu.

Zdravotně: Vyhněte se po celý říjen všemu, co by vás mohlo stát zažívací obtíže. Žaludek a žlučník jsou u Vah s říjnu zásadními orgány.


ŠTÍŘI

Na Štíry se zřejmě koncem září nahrnula spousta věcí, z nejrůznějších stran a oblastí a ještě stále není konec. Štír je poměrně nezničitelný, takže váš pocit, že jste vlastně v koncích, je pouhý pocit. Fénix je jenom jeden. Štír. Ano, můžete být unavení, až vyždímaní a mít chuť se někde zneviditelnit a můžete být i podráždění, při čemž nevynecháte ani sebe.

Toto by se ale mělo u Štírů týkat výhradně vztahů, protože pracovně tedy mimoemočně by Štír měl podávat celkem dobré výkony.

Kolem 9. října může Vesmír Štíry dostat do konfrontace s jejich vlastní chybou, nebo postojem. Dávejte si pozor na silnicích, v zaměstnání i ve vztazích a buďte uvážliví, než něco řeknete, neřku-li uděláte.

Doba od 13.10. a vůbec říjen je zásadní hlavně pro Štíry, protože přesun zásadních planet do vašeho znamení nemůžete přehlédnout.

Přijdou zásadní věci, odhalení, pravdy, pohled do tváře skutečné reality, pohled do opravdových tváří nejrůznějších lidí. I do té vlastní.

Ne nemusí to být vždycky příjemné, ale je to ryzí.

Mezi 20. a 30. říjnem vás možná bude potřebovat vaše rodina a její příslušníci, případně může přijít nějaká rodinná událost.

Novoluní 28.10. dá Štírům nahlédnout do sebe samých. To co, tam najdete, je jen vaše a můžete s tím naložit, jak vy chcete. Jde jen o to, jestli se vám to líbí.

Takto očištěni vejdete do posledních říjnových hodin tedy i do Samhainu, který je echt štíří, a kde na vás čeká Venuše se smyslovým dobrodružstvím, Merkur se schopností silného slova, Uran s nějakým rozhodnutím i onen Jupiter, který ke konci října, bude rozhodně pracovat pro vás.

2421395 1920x1080 DesktopNexus.com

Konec září a říjen může být pro mnoho Štírů nejzásadnějším měsícem v roce.

Zdravotně: Hlídejte si po celý říjen psychiku a oběhový a žilní systém.


STŘELCI

Málokterý Střelec v tuto dobu pobíhá se svým nářadíčkem po střelnici a kosí jeden terč za druhým. Spíše bych s ohledem na silný Saturn řekla, že usilovně hledáte slova, která by vystihovala ten nával nejrůznějších emocí, které se k vám začaly hrnout už někdy v srpnu.

Jupiter, který je ve vašem znamení velice silný, mohl nachystat Střelcům hodně osudových změn a zvratů a s ohledem na jeho interakce to bude nejčastěji v rodině a práci.

I pro Střelce je tady ale úplňková dávka entuziasmu a silné působení Marsu a Venuše, a tedy požehnání na duchu i očekávaný životabudič.

Je pravděpodobné, že u většiny Střelců se první ozvou vztahy a mělo by to být velice pozitivní, patrně v podobě verbální, nebo písemné. Možná vyznání, rozhodnutí, cosi zásadního. Informace, které budou úlevou, jednoduše od 13.10. až do 22.10. by si Střelečci měli užít slunné chvilky. I kdyby venku padaly trakaře, jako že asi budou, tak uvnitř Střelce je teplo, milo a slunečno.

Nezapomene na vás ani oblast ekonomická i pracovní. Tady na vás myslí Merkur, i když vás asi moc práce nezajímá. 

Jenom se maličko umírněte od 21. října kdy je kolem vás příliš horké prostředí a Střelec by se měl v tuto dobu kontrolovat a být umírněný.

To by mohlo jít těžko. Co se ukáže stran některých lidí, jste nemuseli chtít vidět, nemusí to být právě to, co jste si o nich mysleli a mohlo by to vést k ostrým výměnám slov. Střelec a Jupiter ve střelci, Pluto a Uran… no těžko budete počítat do deseti. Možná do … ne, ani do dvou.

Na druhé straně budou asi lidé a věci, kde vás skutečná pravda a holá realita překvapí naopak velice příjemně a vy zjistíte, jak moc o některé stojíte.

Prakticky jde o očistný a objevný proces, který vyvrcholí a kulminuje o Samhainu.

Novoluní 28.10. na tom u Střelců už pramálo změní.

Střelec je koncem října unavený ale velmi milý, velmi nepřehlédnutelný a velmi ochotný, až obětavý.

Zdravotně: Dejte si zkraje měsíce pozor na úrazy v oblasti ramen a také na zuby!


Přeji všem Popelkám, Popelákům a lidem dobré vůle krásný říjen a slovy klasika… “slunce v duši” :dát-růži: 

 

(Kopírování textu, prosím pouze s uvedením zdroje.)

 

Michaela Kudláčková


[sexy_author_bio]

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
2 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kočka
07.10.2019 09:10

Míšo, děkuju za horoskop, jsem zvědavá jak se to všechno poskládá.

Bosorka
Bosorka
05.10.2019 09:56

Mám asc. ve Štíru. Venuši mám ve Štíru v 1. domě. smile

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve ŠTÍRU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Soňa, jakkoli to tak nevypadá, má matku v Řecku. Ta se jmenovala Sophia a to znamenalo „moudrá”. Kdybychom chtěli hledat ještě matku matky, museli bychom do hindštiny, kde Sophiaa znamenalo „zlatá“. Ať tak či tak, Soňa je jméno s pořádnými kořeny. V ČR žije v tuto chvíli 19810 žen tohoto jména.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Jak se vám líbí web Popelkycz?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 251
  • 415
  • 17 944
  • 369 036
  • 2 399 232
  • 3 792
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet