Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení na září 2019

Horoskop pro všechna znamení na září 2019

autor: | Zář 6, 2019 | Magie | 16 komentáře(ů)

Návštěvy: 9380

Srdečně zdravím v novém měsíci a na nových Popelkách! Září je, jak si sami poslechnete na videu hodně o psychice. Takže se nám může během něho stávat, že se nám bude dařit, a přesto budete rozhození.

Proč tomu tak je, jsem se pokusila vysvětlit, což je takový obecný náhled, který, jak už víme, může mít u každého znamení trochu jiný průběh, brát na sebe trochu jinou podobu.

Celkově je to měsíc větru a vody.

To je díky jeho vzdušné energii, dané velice silnými Váhami a díky Neptunu.

Jinak je to také měsíc zákonů a konfrontací s tím, co je a není správné, a protože máme skoro všechny planety ve zpětném chodu, tak také půjde o vyrovnávání se s minulostí, minulými činy… no a více už ve videu…

 

A teď už na vaše jednotlivá znamení.

——————————————————————————————————————————————————————————–

KOZOROZI

Ještě teď zkraje září vám přeje aktivní Venuše. Mělo by vám být  dobře vedle partnera, a Venuše přeje i novým seznámením a lásce všeobecně. Zhruba do 9. září proto věnujte pozornost svým vztahům a to třeba i trochu na úkor pracovních záležitostí, které stejně v tomto období moc aktivity nesnesou.

Cokoli zanedbáte, nebo opomenete v období mezi 1. a 18.9. , se vám jako bumerang vrátí. Kolem úplnku 14.9. byste mohli stát před nějakým vážnějším rozhodnutím ohledně bydlení a domu.

Novolunní 28.9. by mohlo být pro Kozorohy náročné na úřední záležitosti a úředníky, také na věci kolem zákonů, kulatých razítek a podobně.

Oddechnete si po 26.9. kdy by vás až do konce září mělo pronásledovat štěstí zejména v hmotné oblasti.

Zdravotně: Pozor by si měli dát Kozorozi s cukrovkou a budete snadněji přibírat. Ostatní to mají o zažívání.

 

VODNÁŘI

Také Vodnářům přeje paní Venuše hlavně začátkem měsíce. Prakticky až do 11. září nebudete mít v hlavě téměř nic jiného než partnera a jeho, ale i vaše blaho.  

Okolo úplnku 14.9. si hlídejte slova. Pokud přežijete tyto trochu kritičtější dny s kvadrátem Uranu, ušetříte si nepříjemnosti s omluvami.

Vy máte s Uranem v Býku poměrně slušné období letos, ale přeci jen si teď v září dávejte bacha hlavně kolem 15. Pak by mělo být zase lépe.

Na nějaké právní záležitosti a možné úřadování se připravte kolem rovnodennosti 23.9. září, plus mínus dva dny. Dobře čtěte smlouvy a neriskujte na silnici, neprošlo by vám to!

Před novolunním 28.9. a krátce po něm budete doma tak trochu za rebela.

Pokud máte partnera Váhu, dávejte dobrý pozor, co se vyplatí a čeho byste mohli oba litovat. Váha je citlivá a v tuhle dobu enormně! Dva dny to vydržíte!

Hezké období, bohaté na novinky a výzvy vám přichystalo nebe od 25.9. a vydržíte v tomto naladění až do konce měsíce.

Zdravotně: Vodnáři, kteří trpí migrénami si možná užijí zvlášť od 10. do 15. září. Koncem září si hlídejte záda.

 

RYBY

Venuše přeje začátkem září hlavně Rybkám, které žijí v legálních vztazích. Milenecké aférky se moc konat nebudou a mohlo by se stát, hlavně po 5.9., že ukončíte nějaký mimopartnerský vztah, případně takový, který k legálnímu svazku nevede.

Září přeje u Ryb spíše věrnosti a poctivosti, rozvaze a plánování, a tak to budete i vnitřně cítit. Co není poctivé, nebo nemá naději, půjde pryč.

Úplněk 14.9. může Rybkám přinést informace, které nečekaly, a které posílá hlavně Saturn a Pluto.

Odhalíte možná nepřítele, který byl doposavad skrytý, a vy se připravte na konfrontaci, která může být i bouřlivá.

Od přechodu Slunce do Vah, tedy od svátku Podzimní rovnodennosti 23.9. budete tvůrčí a pracovití a možná budete hodně budovat. Mohli byste být velice originální a mohli byste se inspirovat dost netradičními prvky, kterých se nezaleknete.

Zdravotně: Rybkám hrozí po celý měsíc hlavně problémy s otoky a to především dolních končetin. Prostě nikde nepostávejte, zvláště, jestli máte potíže s žilním systémem.  

 

SKOPCI

Až do 14. září můžete ještě využívat příjemného postaven Venuše, která vám slibuje, že se rozhodně nebudete v lásce plést. Budete vášniví, ale uvážliví, a pokud to nepřepálíte, bude se vám v oblasti citů dařit.

Pak se tato planeta požitků posune do Vah, které bývají někdy dost asketické, zejména, když jim dýchá na záda suchar Saturn.

Bude konec srandiček a vás pohltí spíše praktická rovina.

Většina Beranů bude mít po pracovní stránce až do 25. září trochu problém skloubit svoje představy s pocitem, který za sebou nechá výsledek jejich práce. Nevylučuji rozladění a pracovní spory.

Od 26. září bude lépe. Do té doby se vyhýbejte stresu a přetížení, jen byste měli depku.

Kolem Novu vás zachvátí rodinný život a vy se budete hodně věnovat domovu a budete ho víc prožívat.

Jestli máte v plánu se rozmnožit, čiňte tak od 28.9. dál.

Zdraví: Pokud si dáte pozor na nervy, a nimi spojenými, většinou somatickými problémy, měli byste být celkem v pohodě. Koncem září si hlídejte žlučník.

 

BÝCI

Venuše má zatím hodně společného s Pannou, a tak se do 14.9. připravte sice na  střízlivé vztahy, ale zato pravdivé.

Býk není právě romantik a zakládá si na trvalých hodnotách a tady je posílen Venuší, která se za úplnku 14.9. spolu s Merkurem přesune do Vah. Co nemá do budoucna smysl, už proto asi na konci září nebude existovat.

Planety v září přejí materiální stránce, kde se budete těšit spíše dobré kondici a dostatku. Přispěje k tomu pro Býky dobře postavený pan Jupiter od 26.9. také Saturn.  

Jestli jste vymysleli nějaký významný projekt, pusťte se do něho o Novolunní 28.9. a myslím, že byste nic výrazně zkazit neměli.

Vaše nápady jsou velice reálné, a pokud na sebe kolem Rovnodennosti nevezmete podobu zabejčného demagoga, což také umíte, pak by ostatní měli vyhodnotit, že máte ve všem pravdu.

Více vysvětlujte, než přikazujte a budete se mít i doma prima. Hlavně ve druhé polovině měsíce.

Zdraví: Býkům v září přeje jak Venuše v oblasti zažívání, tak i Jupiter v oblasti imunity. Jen hlídejte pitný režim a celý měsíc pozor na průvan. (To ty Váhy)

 

BLÍŽENCI

Bude se vám nebývale dařit od 1. do zhruba 9. září a to hlavně v lásce. Co můžete, to v oblasti lásky zařiďte v této době. Potom už budete mnohem víc opatrní, až bych řekla asketičtí.

Jestli máte co vyřizovat pracovně, vrhněte se na to okamžitě po úplnku 14.9., zejména, jedná-li se o věci, kde potřeba být objektivní.

Hodně vás bude ovlivňovat Panna a ne každý Blíženec si s touto paní analytičkou a kritičkou rozumí.

Může vám ale pomoci a to hlavně za přispění přesunu planet do Vah mezi 14. a 23. zářím, vytvořit něco opravdu vyváženého doma, ačkoli to pro vás bude vyčerpávající.

Okolo Novolunní 28.9. byste mohli nabýt na chvíli dojmu, že vám vůbec, ale vůbec nikdo nerozumí, jednoduše tohle postavení Luny plus postavení ostatních planet je na živého Blížence už přece jenom trochu moc mimo.

Jděte si zaběhat, nebo zaplavat, to vás bude bavit a lidi k tomu nepotřebujete.

Zdravotně: Začátkem měsíce nepřetěžujte záda. Pokud máte s nimi potíže, tak vás vlastně bolí už někdy od 29. srpna. Od 23.9. si dávejte zase pro změnu pozor na žaludek a žlučník. 

 

RACI

Jestli to chcete přesně, tak se čiňte od 1. do 10.9. To je Venuše Rakům nakloněna nejvíce. Užívejte si do zásoby. Asi sami dobře víte, jak blízko máte k různým pocitům beznaděje a splínu. Tak to si užijete také, a to kolem úplnku 14. září.

Kromě splínu se ale také můžete od 10. září počítat s přímo zářivou kariérou. Jako proč neplakat i štěstím?

 V práci se vám totiž bude v tuto dobu dařit všechno, nač si vzpomenete. Tato nádhera potrvá do 23. září.

Kolem Rovnodennosti se do ničeho náročného nepouštějte. Život sám bude v tu dobu náročný, tak se soustřeďte na pravidelný dech a životní funkce.

Od 26.9. vám přeje jak Mars, tak i Jupiter a díky nim se vám povede výrazně přispět k materiálnímu zabezpečení rodiny. Pozitivní bude zejména období okolo Novu 28. září.

Pokud nebudete mít na rodinné příslušníky přehnané požadavky, bude vám doma prima vlastně ještě první týden v říjnu.

Zdravotně: Až do 29.září si hlídejte předně krk, hlasivky, střední ucho a uzliny.  

 

LVI

Užijte si docela vyrovnanou psychiku, kterou vám nabízí první zářijové dny. Pak totiž, zhruba od nějakého 13.9., ale ono už to můžete cítit od 6.9. byste mohli být v oblasti vztahů nezvykle rozpačití a nervózní, což vám tak trochu není podobné.

Ten tam je ten suverén a vám rozhodně nebude příjemné, že až moc uvažujete, že model „jen tak si užívat“, pokládáte najednou za ztrátu energie.

Může za to Venuše, která se vrhá do Vah, kde spolu s Merkurem, který se tam také zabydluje, tvoří páreček k pomilování. Ne, k tomu právě ne.

Pokud ale chcete udělat díru do světa pracovně, zejména tam, kde potřeba objektivity a zpracování souhrnu faktů nestranným způsobem, tak to máte ring volný.

Rovněž různé zkoušky a testy vám v tuto dobu půjdou.

V září, kdy budete oplývat sebevědomím a v práci můžete dosáhnout výrazných úspěchů.

Zhruba druhý den po podzimní Rovnodennosti by se většina Lvů měla připravit na zvrat, který slíbím moc ráda. Mělo by se vám dařit i ve vztazích, financích, budete mnohem akčnější a bezstarostnější. Budete silní v kramflecích a bude s vámi prima.  

Zdravotně: Od 20. si dejte pozor, abyste si nemysleli, že zvládnete úplně všechno a odněkud nežuchli na záda. V tom lepším případě vás prostě budou jen víc bolet.  

 

PANNY

Panenky to mají v prvních dnech s Venuší v jejich znamení nastaveno moc dobře. S Pannou si rozumíte. Budete vyrovnaní a milí.

S přechodem Venuše a Merkura kolem úplnku 14.9. do Vah už to nebude tak slavné, ale ono se spíše odvrátíte k úředním úkonům, kde budete cítit, že byste teď mohli zazářit a lásku a vztahy necháte a indy.

Opravdu uděláte ale dobře, protože na poli komunikace a to jak verbální, tak i písemné se najde těžko někdo, kdo vás mezi 15. a 28. zářím překoná.

Současně vám tato doba a konstelace může pomoci k získání vyššího platu nebo jiných výhod, pokud najdete odvahu si o ně říct.

Všechno, na čem vám pracovně záleží se snažte stihnout do novu 28. září.

Kolem 23. a 24. září si dejte dobrý pozor na nějakého nemilého kolegu a úskok.  

Po rodinné stránce bude pro Panenky září bude spíš klidnější a poměrně vyrovnané, vyjma 9.9., kdy hrozí nějaká nemilá informace z okruhu rodiny.

V materiální oblasti vás čeká celkem slušný standart. Poděkujte Merkuru, Venuši a Jupiteru. Později také Saturnu.

Zdravotně: Vaše kondice a zdraví stoupá mezi 14. a 26. zářím. Vaše tělo by mělo mít dostatek sil vypořádat se s čímkoli, co nebude pád z dvanáctého patra na hlavu. Ti z vás, kteří budou v této době například po operaci, se budou zotavovat pěkně a rychle. Od 26.9. pozor na oči a zuby.

 

VÁHY

Celé září je komplet vaše! Váhovější měsíc, asi hned tak mít nebudeme. Gratuluji Váhám k anexi zářijového astrokoláče laugh. Vcucli jste k sobě všechny planety, tak si to užijte. A že bude co.

anotace 3

Ovšem ne zase tak dlouho, jak byste si přáli.

Venuše, která má i kladný vliv na sexuální oblast vašich vztahů vám bude přát do 6.9. Máte velikou šanci v tuhle dobu potkat nějakého osudového člověka a nemusíme se omezovat jen na vztahy milostné. Může to být kamarádka, ale třeba i někdo stran podnikání, tvorby a práce.

Tahle šance, naposledy jmenovaná se zvyšuje po úplnku, který proběhne 14.9. v Rybách, protože tehdy se i Merkur nasáčkuje k vám.

Je možné, že dostanete pracovní nabídku jinam. Jestliže se tak stane do 23.9. a po 26.9. , tak neodmítejte, pokud je to alespoň trochu lepší, než, to, co děláte teď.

Na druhé straně doma si můžete s některými věcmi dělat až moc veliké starosti.

Mohla by s vámi být doma zábava jako v krematoriu, a to hlavně kolem Novu 28.9., jistě, že ve vašem znamení.

Zdravotně:. Kdo trpíte migrénami, zavřete se do temné komory zhruba od 20. do 26.9. Potom budete zdravotně v pohodě a čeká vás i příliv energie.

 

ŠTÍŘI

Nejpříznivější období pro vaše lásky a vztahy je tento měsíc… NIKDY.  I když, do 8. září byste v oblasti vztahové něco málo vypotit mohli, ale ne, že by to byl nějaký zázrak. Skoro udělají Hádovi svěřenci lépe, když svou energii vloží například do plánování bombového atentátu, nebo třeba kolem úplnku 14.9. do sepisování anonymů.

S ohledem na postavení planet, vám, a teď už vážně nejlépe půjde všechno kolem komunikace a také techniky, nebo strategie.

Co uděláte doma kolem podzimní rovnodennosti, to se vám později  bude vracet. K dobré atmosféře v rodině může přispět právě vaše komunikativnost.

V té stejné oblasti si ale dejte dobrý pozor mezi 24. a 27. zářím. Zkuste v tuto dobu lidi tolerovat. Je to lepší, než po nich vrhat horninami.

Nemuselo by se vyplatit, dívat se někomu na záda jen proto, že jste nebyli ochotni vyslechnout jednou větu až dokonce, a pak o ní třeba jen pár vteřin přemýšlet. Každý není proti vám.

Od 26.9. může mnoho Štírů zaznamenat skoro až převratné změny v životě a to ve všech oblastech. Poděkujte vaší vládnoucí planetě, Plutu.

Zdraví: Váš vládce a ředitel, pan Pluto si couvá Kozorohem, kde bude cajdat ještě dlouho. Pro vás to znamená zvýšenou zátěž pro páteř a aktuálně pro všechno, co už jste někdy v minulosti prodělali.

 

STŘELCI

Začátkem září se vám dostane veliké přízně paní Venuše, která vám přinese novou zamilovanost nebo vrátí jiskru do stávajícího vztahu. Nevylučuji novinky a dobré zprávy.

Od 12.9. ale zaujměte polohu střelce ležícího a rozhodně se nepouštějte do nějakých složitých rodinných, ale ani pracovních debat.

Ne, že by vám to nemluvilo a nepsalo, to ano, ale Merkur, Venuše i Uran vám nepřichystali objektivitu, anébrž přecitlivělost a přílišnou citlivost na vlastní osobu.

Ve snaze něho uvést do pořádku, to akorát rozchobrstáte (díky babi).

Naopak Saturn se, ale až kolem 17.9. rozhodl popřát Střelcům v oblasti hmotné a pracovní.

Spíš, než nové nabídky, může přinést kariérní růst tam, kde to znáte. To pro svůj zpětný chod a příjemný kukuč, který vrhne na Jupiter. Někdo vás asi ocení těsně před Podzimní rovnodenností.

23.září se pokuste vynechat davy a srocení lidí.

Máte prakticky po celý měsíc kliku i v loterii!

Doufejme, že fakt vyhrajete, protože od 26.9. budete díky Uranu a Venuši utrácet jako byste se jmenovali Rothschild.

Asi se z vás někdo druhý, patrně je to partner, zblázní.

Zdravotně: Od 10. do 23. dávejte pozor na krk, nos a uši. Koncem měsíce hlídejte zuby.

 

Přeji všem příjemné září a hodně štěstí!

:dát-růži:

 

Michaela Kudláčková

[sexy_author_bio]

(Kopírování textu, prosím pouze s uvedením zdroje.)

 

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
16 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena17
Helena17
17.09.2019 18:08

Ahoj Míšo,
moc Ti děkuji za pomoc….
Konečně,
Ahoj Helena

sifaka13
sifaka13
09.09.2019 10:08

Díky za horoskop. Líbí se mi videa za asistence zvířátek smile

Jarmila
Jarmila
08.09.2019 08:24

Naprosto výstižný horoskop na září. Míšo moc děkujeme! A s tvou slepičkou na videu to bylo taky moc fajn. Prostě ze života, do kterého patří všichni živí tvorové. Jednoduše, taky chtěla být za mediální hvězdu! smile Přeji krásné září.

kremic
kremic
07.09.2019 00:14

Krásný den. Míšo, díky za horoskop pro Rybky. Tentokrát na mě moc nesedí, ale pobavil mě konec se zdravímsmile Předevčírem jsem si totiž natrhla lýtkový sval laugh Míša

Kočka
06.09.2019 20:51

Míšo, děkuju za horoskop. Jsem na ty veletoče zvědavá a moc se těším na oteplení. Nějak mi ten šok včera 26 a dneska kosa přijdou moc rychlé a chci se ještě vyhřát na sluníčku. Vzdušné váhy, kdy sebemenší pohyb mističky rozkomíhá…to sedí. Dnešní nálada jak na houpačce, dopoledne roztěkaně, po obědě moc hezky a během mžiku smutno, opuštěně a pak zas dobrý…

Martin Kloubek () 27.8.1973 „Panna“
Admin
Reply to  Kočka

Vidíte tady v názvu jste právě uvedena jako kočka to user se neobjevuje :buba:

Najada
Najada
06.09.2019 18:27

Míšo, děkuji za nás Vodnáře a zároveň se těším na novou verzi Popelek, i když to zpočátku bude asi trošku náročnější se zorientovat , jak píše Ailbe , mějte všichni hezký víkend a hezké září :bye:

Carmellka
Carmellka
06.09.2019 17:51

To jsem zvědavá na konec září…úplně to sedí na to co teď prožívám…Děkuji 🙏😘

Ailbe
Ailbe
06.09.2019 16:58

Děkuji za horoskop.
Je to zde zatim takove nezvykle, musim se zorientovat….

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve ŠTÍRU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Marek je jméno původem z latiny. V jádru je to Marcus ze základního Martius, které vzniklo podle boha války Marse. (Árés). V překladu tedy znamená jméno Marek přímo Mars, tedy bůh války. Volně přeloženo se čte jméno Marek jako „válečník“. V ČR je 52 497 Marků.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Ponechali byste název pásky proti smrti pro reflexní prvky?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 282
  • 517
  • 23 560
  • 359 958
  • 2 421 403
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet