Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – květen 2022

Horoskop pro všechna znamení – květen 2022

autor: | Kvě 2, 2022 | Magie | 3 komentáře(ů)

Návštěvy: 5909

Květen má pro nás hodně zpráv. Samotné postavení planet bude hlavně na začátku měsíce velmi milé, což je práce hlavně Venuše, která je spolu s Merkurem ve velice hezkém postavení vůči Jupiteru a také Neptunu, jehož postavení by se následně mohlo třeba s ohledem na válku ukázat jako zásadní, stejně, jako přesuny planet do Skopce. 

Vlastně by to mělo znamenat, že budeme k sobě na jedné straně shovívaví, pozorní, citliví, ale v mnoha věcech zásadoví. Jupiter a úhly, do kterých se bude porůznu vůči zásadním planetám dostávat Slunce, slibují kolektivní práci spíš, než sólo akce.

Takhle bychom měli mít poklidné klima zhruba do 15.5., kdy se objeví slušný mrak, který zahrne tak nějak všechno a všechny.

Během hned následného úplnku 16.5., který bude ve Štíru, si proto dávejte pozor hlavně na to, co je skutečně pravda, co je fér a vůbec na podrazy.

Následné dny mohou být, řekněme do 21.5. dost náročné, ale s výhledem naopak velice pozitivním.

Šlo by to přirovnat ke kolektivnímu pádu do žumpy, kde ale díky vzájemné opoře bude nahmatáno dno a následuje vydrápání a mohutné oslavy.

Jo, protože od 22.5. by se naopak mělo všeobecné klima jevit jako až radostné.

30.5. je Novolunní, které je v Blížencích a je také příjemné a to zejména v praktické oblasti a tam, kde je potřeba komunikovat a vyjednávat a spolupracovat, a protože tady opěr stojí velmi zásadním způsobem Merkur, očekávala bych nějaké strašně významné smlouvy a to jak v mezinárodním měřítku, tak i našem soukromém.

A dál už jednotlivě.


KOZOROZI

První květnové dny se věnujte vztahům, ale klidně můžete i úřadům a všemu, kde potřebujete nejen trochu štěstí, ale taky výřečnost, strategii i kliku. 

Vrhněte se klidně i na věci hmotné a podnikatelské a ty, kde očekáváte dlouhodobý efekt.

Slunce je v Býku a pomáhá vám Merkur, který vám v Blížencích vylepší komunikaci a písemný projev.

Mezi 9. a 12. 5. byste mohli zaznamenat nějaké mimořádně příjemné dění kolem vztahů a citové oblasti.

Od 15.5. už se nevrhejte do ničeho praktického a ekonomického a nechte si tu vztahovou oblast, která by měla zůstat ještě nedokončena.

Od úplňku už se ale nevrhejte na nic a ani na nikoho, ačkoli mám pocit, že to budete mít potřebu udělat zvláště mezi 15. a 17. květnem a to v souvislosti s nějakým starším členem rodiny.

Nedopadlo by to dobře ani pro jednoho.

Do 20. května se zdržte komentářů na téma neschopnost okolí. Okolí je na tom totiž úplně stejně ve vztahu k vám.

Po tomto datu se ale už zase vyjasní, bude po válce, (čert ví, zda i ne po té ruské) a následují dny příjemné, plné nových zpráv a také nabídek.

Zejména pak kolem přechodu Venuše do Býka a kolem novu.

Poslední květnový týden můžete jednoduše dělat cokoli, protože cokoli uděláte, bude správně a taky byste se měli cítit velice dobře!

Zdravotně: Dávejte si pozor na rizika spojená se spodní částí těla a to zejména s tou tuhou, ale až od úplňku dál.

 


VODNÁŘI

Začátek května by měl být pro Vodnáře velmi osvěžující. Bude to láskyplných 14 dnů, které budete hodnotit nejspíš kladně jak citově, tak i prakticky a hmotně.  

Uvolní se atmosféra ve vztazích a mohli byste dát konečně do pohybu vleklé věci, které se ne, a ne hnout. Můžete obdržet pozvání, nabídku, stejně, jako nalézt práci snů, hlavně kolem 11.5. nebo kufr s pěti miliony bez adresy a dosahu pouličních kamer.

Můžete cokoli, a všechno by mělo jít poměrně hladce.

Pak, kolem 15.5. nastane útlum.

Přestaňte vkládat energii do hmoty a pragmatických věcí a vlastně nedělejte nic zásadního. Ostatně mám dojem, že vás to od 15. května ani nenapadne.

Úplněk nic nevylepší, spíše si přisadí.

Ideálně, když nebudete ani odpovídat pozdrav, protože vám půjde na nervy úplně každý.

Nebojte i vy půjdete na nervy všem.

Nedělejte zásadní rozhodnutí a dávejte si dobrý pozor v práci a v kontaktu s úředními osobami.

A pak… vyjde slunce!

Posledních deset dnů v květnu, tedy od 21.5. prožijí Vodnáři ve velice příjemném rozmaru a s pocitem, že se jim všechno daří. 

Zejména pracovní a právní oblast je fajn a vztahy se také urovnají.

Novoluní může přinést novou smlouvu, nebo příslib, nebo nabídku a podobně.

Zdravotně: Pozor na oblast spodní části zad, ledviny a močové cesty ve druhé polovině května.

 


RYBY

V tomto prvním týdnu, se Rybky mohou těšit zejména z citové oblasti, ale také z nejrůznějších přátelských akcí, setkání s milými lidmi, a i hromady sexuálních radovánek.

Jednoduše vám přeje Venuše a přeje vám i Neptun ve vašem znamení, čili by se vám mohly plnit sny, hlavně ty citové.

Na poli financí se k vám asi dostanou dobré zprávy kolem 6.5 a 9.5. a pracovně by to mělo být pozitivní až do 14.5.

11.5. byste měli mít štěstí jak ve vztazích, kde by se jednalo o nečekané náhody, tak i na poli finančním ve stejném duchu. Jo, vsadila bych si.

A pozor, pak sezobněte nějaká antidepresiva, sedativa, antipsychotika… s ohledem na postavení planet, možná i drogy a …

… 15.5. totiž připravte na období náročných úkolů, které budete dávat jen stěží a po úplňku už se snažte po všech rovinách jen přečkat bez úhony do 20.5.

Nejvíce ohroženy jsou nervy a to po kontaktu s ženskou částí rodiny, či zaměstnání hlavně tou o generaci a více starší.

18.5. to pak jsou vaše peníze.

Naopak po 20. květnu už se Rybičkám vyčistí rybníček a jim by se v něm až do konce května mělo náramně líbit. 

Od přesunu Venuše do Býka 28.5. se dobrý pocit nastěhuje Rybkám také do peněženky a Novoluní slibuje i možnost nové smlouvy pracovní. 

Zdravotně: U Rybek je to v září o hlavě ve všech rovinách. Rybky migreničky, zkuste kopřivu. Není samospásná, ale uleví. 

 


SKOPCI

Pokud se akčním Skopcům nepovede něco kardinálně zvorat 1. 5. , což je pro vás specifický den, nemělo by další období až do 14.5. ničím nemilým překvapit.

Naopak, překvapení by měla být milá a to jak po rovině pracovní, tak i hmotné a citové.

Dobu až do úplnku byste dokonce měli hodnotit jako velice přívětivou.

11.5. si vsaďte!

Venuše ve vašem znamení, Jupiter, coby pán náhod ve vašem znamení a k tomu v dobré náladě, to bych zkusila.

Složité věci obecně řešte do 14.5. to je k vám čelem snad celá planetární soudcovská porota a straní vám i Saturn.

Konec legrace nastane před a po úplňku a i při něm buďte velice opatrní, hlavně v souvislosti s lidmi, které neznáte. Tedy jak fyzicky tak i co do komunikace a volby slov.

Po pracovní stránce se do ničeho nepouštějte, úředně buďte velice pozorní a vztahově také neroťte.

Zvláště nebezpečné období bude pro Skopce od 15.5. do 18. května.

Po 20. květnu už by ale i pro rohaté profesionální vojáky (ano, Skopec je pro staré astrology “nájemný žoldák”…teprve moderní astrologie ho přejmenovala na Berana, čímž získal i jinou energii. No já jsem na klasiku. Skopci svou vládnoucí planetu Mars, což je bůh války – Ares- nezapřou) doba velmi =říjemná prakticky pro cokoli. 

Zejména pak po přechodu Venuše do Býka a kolem novolunní by si na pozitiva ze strany vesmíru neměli stěžovat.

Zdravotně: Všichni Skopci by měli vynechat ze svého repertoáru všechno, co má něco společného s horkými věcmi a to od 17.5. dál. Platí i pro záněty všeho druhu. 

 


BÝCI

Pro Býky mám na počátek měsíce také dobré zprávy. 

Všechno, co je třeba řešit kolem práce a peněz, vztahů i rodiny, udělejte do úplnku, tedy zhruba teď, prvních 15 květnových dnů. Do 10.5. můžete přidat i tu oblast vztahovou a rodinnou.

Býci mají v květnu, tedy v jeho první části šanci na změny, které se doposud nedařily a kde scházelo pochopení či ochota z druhé strany.

A tím myslím také všechny úřady, školy a instituce.

anotace 39

Možná posunete svůj život kamsi dopředu. Můžete najít bydlení, můžete si najít novou práci, ale také vztah.

To všechno se týká doby, která je do úplňku, tedy do 16.5., ale je možné, že tak, jako ostatní, vás přejde chut cokoli tvořit už komplikovaným postojem Slunce a Saturnu 15.5.

Od té doby bych týden doporučila civět do zdi a promítat si na ni, co se dosud povedlo.

 Protože to už se nepokazí. Ačkoli budete mít chuť obvinit z případných nezdarů kohokoli, vzhlédněte a nadávejte Saturnu, Chironu, Neptunu a Slunci.

Ale bacha, jsou dost prchlilví.

Pozitiva a sociální jistoty se Býkům vrátí po 20.květnu a lze říci, že astrologicky je pak čeká velice příjemné klima až do konce měsíce. 

Přesun Venuše do vašeho znamení využijte zejména tam, kde potřeba řešit něco, co se týká vašeho domova, nebo vašeho těla.

Zdravotně: Býky v květnu pozlobí asi nejvíc zuby a uši.

 


BLÍŽENCI

Také pro Blížence platí první dny v květnu věnovat všemu pěknému, a také všechno pěkné bude více přicházet, než se vzdalovat.

Můžete počítat s pomocí Merkura, který by vám zajistil písemnosti a úřady, Saturna, který by vás mohl odměnit prakticky, Venuše, která na vás nezapomene s láskou a Jupitera, který by vám, hlavně kolem 11.5. mohl přihrát i nějakou šťastnou náhodu.

Dále je přítomen hezky postavený Neptun v Rybách, tak budete mít šanci splnit si nějaké přání. Případně by vám mohlo být splněno.

Jestli máte něco důležitého k řešení úředně a hmotně, využijte tuto dobu také.

Vztahy Blíženců v první polovině května, by mohly zaznamenat poměrně slušný vývoj kupředu. 

Jestli jste se nemohli k něčemu rozhoupat, nebo očekáváte vyřešení nějaký spletitých věcí, trojúhelníků a tak, počítejte, že by se to mělo výrazně pohnout mezi 8. a 12.5.

Naopak, všechno důležité odložte s úplňkem!

Odložte i své tělo někam na pohovku a do 20. května se tvařte, že neexistujete.

Dobrý pozor na všechno kolem rodiny a domova dejte ve dnech od 15. do 17.5. 

Mezi 17. a 20. květnem jsou pak nejvíce ohroženy vztahy.

Od 21. května si pak už Blíženci zase oddechnou, protože se vrátí pozitiva a příjemné zprávy a takhle to už zůstane až do konce měsíce, kdy to ještě vylepší přechod Venuše do Býka a přijdou dobré věci kolem domova a zdraví a také novolunní ve vašem znamení, kdy se to může týkat věcí úředních a vůbec všech zpráv.

Zdravotně: Především žaludek, střeva a zažívání!

 


RACI

Na Raky pamatují planety v květnu zvláště ve vztazích a hlavně teď v začátku měsíce. Okolo 2.5., kdy se pohne Venuše (viz video) můžete obdržet zajímavé informace a někdo by vás mohl zahrnout i pěknými slovy a pozváním. 

11. květen by mohl přinést nějakou pozitivní písemnost hmotného rázu. Případně využijte tento den k sepsání nějaké oficielní žádosti.

Od 12.5. vás oblaží Mars a Merkur hlavně v práci.

Pokud jste někam zaslali životopis, a odpověď dorazí 13.5., bude patrně kladná.

Nezadaní Raci mají největší šanci mezi 8. a 12. květnem. 

Se zvyšujícím se kalendářním datem budete pozbývat optimismu a někdy kolem úplňku byste mohli dojít k přesvědčení, že někdo povolaný měl tento měsíc zkrátit o polovinu.

Myslím, že tento pocit dorazí už den před úplnkem s hádkou mezi Sluncem a Saturnem.

Nic si z toho nedějete, asi bude mít takový pocit hodně lidí, a také byste se mohli, zejména kolem 15.5. až 19.5., s takovými lidmi setkat.

Možná se setkáte i s těmi, kteří budou chtít vymazat vás z evidence obyvatel.

Radím nehrotit a hlavně neplakat, znáte se 😜

I květen má své dny a budiž vám útěchou, že tento jich má takhle exponovaných jen zhruba sedm.

Od 20.5. už se totiž zase na nebi všechno srovná, negace zmizí a zavládne mír po bitvě.

Až do konce května se pak Ráčci budou na svět usmívat, protože by se k nim měla dostávat jen pozitiva, 28. 5. to mohou být drobné mince a s novem pozitivní úřední infromace.

Zdravotně: Pozor na nervy, neurologické věci a migrény!

 


LVI

I Lvi budou vnímat první květnové dny, jako spíše vydařené. 

Odstartuje to asi nějaký pozitivní vývoj finanční a také vztahový, který na svůj příchod aspiruje s přechodem Venuše do Skopce 2.5.

Celkově je květen až do 15.5. pro Lvy úspěšný a akční ve všech oblastech, nadto budete touto dobou i strašně přitažliví pro okolí, takže ani seznámení není nemožné. Je spíše velmi pravděpodobné, že váš neodolatelný Lví šarm s někým mezi 2. a 10. květnem praští o zem tak, že nabude jistoty, že s vámi hodlá strávit zbytek života.

11. května si vsaďte, mrká na vás Jupiter, který za příjemných aspektů naběhne do Skopce.

Okolo 13.5. se totiž asi ještě přidá nějaká dobrá zpráva z oblasti pracovní, podnikatelské, úřední nebo hmotné.

Nebo i všech dohromady. 

Pozor nebe bohužel nebude takhle milostivé celý květen. 

Tím to totiž asi končí i pro Lvy.

S úplňkem a spíše den před ním, se přišourá ta protivnější část května, ale přežít se to dá.

Pokud na to budete myslet a všechny touhy inzultovat okolí překonáte, a pokud potlačíte touhu vetknout nadřízenému těžítko do hlavy prostředkem čela, tak dáte bez úhony i velice přeexponovaný a negativní střed měsíce.

Mezi 15. a 17.5. si hlídejte cenné věci a vztah, pokud ho ještě pokládáte za cenný. 

S datem 20.5. si otřete čelo a můžete vyrazit zase vstříc sluncem zalitému květnu, který se prostřednictvím Merkuru, Jupiteru a Marsu rozhodl vám všechna příkoří vykompenzovat.

Kolem 28. se přidá Venuše s něčím hmotným a Merkur to vylepší s novem nějakou lukrativní smlouvou nebo příslibem.

Zdravotně: Začátek května je zdravotně přínosný, druhá polovina pak zdravotně na pytel hlavně v oblasti zažívání a střev.

 


PANNY

Vaše dny byly sečteny v neděli večer. Ovšem jen ty špatné, pokud nějaké byly.

Pro většinu Panenek bude květen ve své první polovině příjemným obdobím, ve kterém se jim podaří vyřešit spoustu věcí, povětšinou ku vlastní spokojenosti, budou nadupané energií, nadto velice pozitivní a půvabné, což zařídí Venuše, která svou přítomností ve Skopci stojí za všemi nabídkami k sňatku, které mohou přijít. 

Bude se vám dařit v práci a hmotné oblasti, kde úřaduje Jupiter a také vaše vládnoucí planeta, Merkur.

Celkově budete dobu mezi 2. a 14. květnem hodnotit možná dokonce jako přelomovou a většinou v dobrém slova smyslu. 

Jestli za to chcete někomu poděkovat, tak Merkuru, Jupiteru, Venuši, Slunci a Saturnu. Máte právě tyhle čtyři kamarády, kteří za vás hodně zařídí.

Přesně tihle ale mohou už den před úplnkem vypadat jako vaši úhlavní nepřátelé.

Dejte si od 15.5. pozor v pracovní oblasti, v hmotné neriskujte, neinvestujte, nenakupujte, úředně zapomeňte, že nějaké úřady existují a vztahově nekritizujte a na kritiku nereagujte.

Vlastně od 15.5. přestaňte reagovat na cokoli, vyjma světla.

Ideálně v hibernaci setrvejte do 19. května, kdy vás planety, opět v pozitivní náladě vytáhnou zase na svět, kde se vám už až do konce měsíce bude zase náramně líbit.
 
28.5. se může pozitivně odehrát kolem bydlení a novoluní by mohlo přinést dobrou smlouvu nebo minimálně informaci.

Zdravotně: Od 19.5. pozor na všechno, co se týká minulosti. Tedy stará zranění, neléčené věci, cyklicky se opakující potíže a imunitní systém.

 


VÁHY

Váhy by měly mít v těchto dnech pocit, že se rozhodně neunudí k smrti. Myslím, že málokdy jste tak ochotně a zoceleně přijímali všechny novinky, které se k vám dostávají. No možná je to tím, že jsou to veskrze novinky pozitivní. 

A tak to zůstane ještě.

Rozhodně po vztahové rovině by to mělo být prima hlavně kolem 10.5. až do 14.5.

Pracovně a hmotně zase kolem 6. a 7.5.

Nebudete sice vědět, kam dřív skočit a můžete mít dojem, že vás květen chce uštvat, naštěstí se tak ale bude dít v dobrém a až do 14.5. se budete na svět plyšově usmívat.

Merkur, Saturn, Mars i Venuše se totiž rozhodli, že všechno pěkné musí stihnout do úplnku. 

Vyřešíte hodně věcí, hodně se toho pohne a možná se i zamilujete nebo zamilujete ještě víc. 

Pak radím vlézt do dobře větrané skříně a setrvat zde, než se přežene astrologický Armagedon, což bude mezi 15. a 19. květnem. 

Úplněk ve Štíru může za asistence velmi komplikovaných postavení ostatních planet přinmést leccos, ale radostné by to asi nebylo. Hrozí, ztráty, konflikty, agrese, podrazy, nezákonná jednání, špatné zprávy…

Pokud ale zůstanete v jé jarmaře, vybatolíte se 20.5. opět do světa astrologicky zalitého sluncem a pozitivy a to až do konce měsíce.

28.5. slibuje Venuše něco pěkného doma, nebo na těle.

30. 5. novoluní zase smlouvy, úřední zprávy, či přísliby a to všechno v dobrém.

Zdravotně: Dávejte si pozor na dýchací cesty a dutiny.

 


ŠTÍŘI

Také Plutovy chráněnci se mohou v první části května těšit na pozitivní vývoj snad ve všech oblastech, což myslím velmi potřebuje většina Štírů, hlavně těch listopadových.

Může se stát, že se radostně vyvinou i věci, které pokládáte za ztracené. A vy vždycky máte co pokládat za ztracené či neřešitelné a úplně strašně vražedné.

Budou k vám chodit poměrně dobré zprávy a vztahově jde o období pozitivní, plné tolerance a pochopení a vyřešení dlouhých anabází. Ani se nebude s kým pohádat, ani co kritizovat a rovněž vy nebudete nikým kritizování.

Ano, chápu, až děsivě pozitivní.

Kolem 11.5. se připravte na nějakou dobrou zprávu z hmotné oblasti a následně něco příjemného úředního.

Okolo 12.5. byste pouze mohli mít nějaké větší vydání, ale budiž vám útěchou, že to nebudou peníze vyhozené, nýbrž peníze dobře investované.

V zásadě mají Štíři nakročeno k významným změnám, které budou do budoucna důležité.

Nevyloučila bych nové seznámení, ale s ohledem na postavení Neptuna to nemusí být úplně nové…může se rekrutovat z minulosti v nové formě.

Nebojte, není to moc hezké, než aby to byla pravda, protože od 15.5. se na chvíli podělá úplně všechno, kam jenom vkročíte. 

Zřejmě to onoho 15.5. odstartuje nějaká výživná lekce hmotná, aby následovalo nebezpečí konfliktů a vyhrocených situací prakticky všude, od vlastní koupelny po soudní budovy.

Budete tak otrávení, že vám bude možná ukradená, i ta pokuta nebo vydání k rukám státního úřednictva, které vám hrozí kolem 17.5. Dost možná proto, že vám bude ukradena celá peněženka.

No a pak, že vám ta sluneční záře ze začátku měsíce málem vypálila oči … ale ochranné brýle nezahazovat…naopak nasadit, protože slunce vás opět oslní 20.5. a bude do vás pálit až do konce května.

28.5. to ještě vylepší Venuše, která by mohla svým přechodem do Býka a za pěkných aspektů pomoci Štírům kolem bydlení a novoluní může přinést nová pozitiva v oblasti pracovní.

Zdravotně: Dávejte si po celý měsíc pozor na tlak a záněty všeho druhu.

 


STŘELCI

Věnujte se v těchto hodinách přípravám na pozitivní změny, které vás čekají v začátku a koncem května v množství větším, než velkém.

Měly by to být změny hladivé, namnoze významné a příjemné.

V pracovní oblasti zřejmě přijde nabídka, nebo pozitivní zpráva kolem 6. až 8.5. a mělo by vám to udělat radost.

Následuje příjemná zpráva v oblasti zdravotní.

Venuše by vám spolu se Sluncem, které je ještě v Býku, měla dopřát uvolnění v hmotné rovině a také doma.

Pro Střelce, kteří potřebují oživit lásku, má Venuše připravené dny mezi 2. a 12. květnem.

Pracovně a finančně je k vám čelem Merkur a Saturn od začátku až do 14.5.

Cokoli je třeba promyslet, to si plánujte na dny právě do oné soboty.

Platí to i pro všechny zkoušky a přijímací pohovory, jednání i svatby.

Potom už neplánujte nic, raději se těšte z toho, co se do úplňku povedlo, protože následující týden se nepovede patrně vůbec nic.

Saturn, Mars, Venuše, Merkur i Neptun, navíc bouřlivý úplněk ve Štíru to s sebou vezme jak oblast vztahovou, tak i pracovní a hlavně komunikační a úřední, čili všechny, takže po úplňku vykonejte jen doufání, trpělivost a víru v lepší zítřky a to se právě vyplatí.

Ona pozitiva a sluncem zalité dny se totiž vrátí po 19. květnu v míře vrchovaté a už tak zůstanou až do konce měsíce.

28.5. se za příznivých aspektů přesouvá Venuše do Býka, což může Střelců, jejichž Jupiter leží v příjemné poloze, přinést stěhování, nebo nějaké jiné příjemné změny kolem domova.

Novoluní může Střelcům vylepšit rozpočet. 

Zdravotně: Začátek měsíce vyžaduje hodně energie a konec vlastně také, tak ať neskončíte v leže z vyčerpání zásob, dobře jezte, hodně pijte a mějte rádi svoje tělo.

 

Tradičně přeji všem krásný měsíc lásky a hodně štěstí!

🌼

💙💛 Michaela Kudláčková

[sexy_author_bio]

 

 

 

 

 

 

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
3 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena17
Helena17
07.05.2022 14:24

Ahoj Míšo,
vždy se těším na začátek měsíce na horoskop.
Máj lásky čas…pro raky to vypadá celkem slibně.
Potkám tento rok někoho? Můžeš se mi mrknout do karet?
Škoda, že už se neuvidíme.Neplánuješ zase přijet na Moravu?
Já vím doba je jiná.Ale ráda vzpomínám.
Měj se moc hezky a krásný měsíc květen
Hela

Ella
Ella
02.05.2022 17:31

Diky za horoskop, a male Johance vsechno nejlepsi k prvomajovym ctyrletinam.

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
02.05.2022 19:59
Reply to  Ella

Děkujeme!!! ❤

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna ubývá Co to znamená?
a nachází se ve ŠTÍRU. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Jméno Soňa, jakkoli to tak nevypadá, má matku v Řecku. Ta se jmenovala Sophia a to znamenalo „moudrá”. Kdybychom chtěli hledat ještě matku matky, museli bychom do hindštiny, kde Sophiaa znamenalo „zlatá“. Ať tak či tak, Soňa je jméno s pořádnými kořeny. V ČR žije v tuto chvíli 19810 žen tohoto jména.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Ponechali byste název pásky proti smrti pro reflexní prvky?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 198
  • 415
  • 17 891
  • 368 983
  • 2 399 179
  • 3 792
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet