Detail příspěvku: Horoskop pro všechna znamení – duben 2020

Horoskop pro všechna znamení – duben 2020

autor: | Dub 1, 2020 | Magie | 1 komentář

Návštěvy: 5827

Buďte zdrávi! Zvolila jsem tento pozdrav, protože je aktuální, ale v zásadě si myslím, že měl být standardem už dávno. Vítám vás u dubnových horoskopů, které, jak uslyšíte a přečtete, nejsou zase tak katastrofální. Planety nám nechtějí ještě přitápět. 

V zásadě se na rozdíl od března, nechystá ani žádná planetární rošáda, jen samé běžné přesuny. Kupříkladu Venuše a třeba Merkur. Celý duben pak je téměř výsostně Býčí, tedy v porovnání s březnem mnohem více praktický a hmotný, než emoční a citový. 

Tady je pro vás obvyklý obecný náhled i vysvětlení situace. 

 

Vidíte, nebude to žádný thriller, alespoň pokud mohu soudit astrologicky. 

Jen dodám, že mezi 6. a 12.4. se vyvarujte cestování i toho, které se ještě provozovat smí. Současně se nepoflakujte s cigaretou kolem muničních skladů a podobně. Je to v dubnu ta nejvýbušnější doba a to všeobecně. 

A teď už na vaše jednotlivá znamení: 


KOZOROZI

Naberte dech, abyste mohli kolem úplňku 8.4. řešit hlavně věci rodinné a také kolem bytu a domova, což by se mělo povést. Protože jste zemití a praktičtí, mělo by vás okolí spíše poslechnout.

Nebudete se moc mýlit.

Cosi zajímavého by z vás mělo vypadnout, nebo naopak směrem k vám dopadnout v době mezi 7. a 11. dubnem.

Týká se to také financí a různých smluv a ujednání.

Okolo 14. dubna a pro jistotu i další tak čtyři dny si ohlídejte všechno, co se týká rodiny a rodinných příslušníků, hlavně těch starších.

Také bych nepodceňovala sousedy, zloděje a podobně.

Uprostřed měsíce byste se opět mohli začít zabývat spíše prací a penězi a to vůbec ne ve špatném slova smyslu. Mělo by se dařit.

Milé citové klima na vás čeká koncem měsíce, Mělo by to být hodně komunikační, díky Merkuru a Venuši.

Jednoduše vám někdo poví, nebo napíše něco zajímavého, může být i zásadního a pro většinu Kozorohů vůbec ne negativního.

Zdravotně: U Kozorohů je to tento měsíc hlava, zadní část krku a nohy od kolen dolů.

VODNÁŘI

Myslím, že po rovině vztahové a citové by si Vodnáři moc stěžovat neměli. Alespoň určitě ne na nudu a to potrvá ještě do doby po úplňku.

Máte tam zajímavě a akčně posazenou Venuši a Mars.

Pak se do toho maličko přimotá i Neptun, takže byste mohli být spíše lítostiví, ale nic dramatického. Jenom možná nějaké to drobné nesplněné očekávání, které by ale s ohledem na vodnářský horoskop pro začátek dubna, mělo být naplněno.

Jen se zpožděním.

Práce vás zasáhne kolem 11.4. Dávejte pozor, co říkáte a děláte. Totéž platí pro peníze a investice či nákupy.

Vůbec se nehrňte do zásadních věcí a rozhodnutí okolo 14. 4 a to pro jistotu až do 16.4.. Naopak hlídejte mladší generaci a také všechny hmotné statky včetně domu a vozu.

Opět se k vám vrátí ekonomická oblast, kde bude co k řešení a to hlavně kolem 19.4. a i 20.4.

Mohla by se objevit příležitost, něco vyjednat, nebo dát něčemu konečnou podobu, podepsání smlouvy, dohoda a všechno by to mělo sahat do budoucnosti, takže půjde spíše o věci dlouhodobé.

Mělo by se vám dařit.

Poděkujte Slunci, Luně, Merkuru a Uranu. Ti se totiž v tuhle dobu sejdou v Býku a pro Vodnáře je to dobré, stejně jako pro Býky samotné.

Poslední dny v dubnu věnujete patrně jednoznačně citové oblasti.

Zdravotně: Všechno, co má v těle něco společného s tekutinami si ohlídejte. A ve druhé polovině dubna nesportujte.

 

RYBY

Máte zřejmě takové období, kdy vlastně nevíte, na čem jste a to může zasáhnout jak oblast citovou, tak i pracovní. Prakticky vzato, kdo to dneska ví. Potrvá to ještě přes úplněk.

Potom se první lehce objasní oblast pracovní a hned v závěsu, byste mohli mít více jasno i v té ekonomické.

Kolem 12.4. plus mínus dva dny je to o nabídkách, novinkách a návrzích a nových úředních věcech a to v obou rovinách vašeho života.

Kolem 14.4. nic nekupujte a nechoďte ani tam, kde se smí. Riskujete, že byste něco chytli. Jo, i TO.

Ideálně seďte dva dny doma a dumejte nad nekonečností vesmíru.

Nějaké peníze, nebo příjemné zprávy z práce byste mohli obdržet kolem 19.4. Mluvím pro většinu Ryb spíše o příjemných věcech, protože zde není nijak špatně postavený Jupiter. Každopádně i kdyby to nevypadalo dobře zkraje, je to dobré do budoucna.

23.4. zaúřaduje ve vašem znamení Neptun.

Pro Rybky to znamená hodně citu, hodně vizí, hodně emocí a nemusí být zvládnuté racionálním myšlením. Záleží na vašem horoskopu, jestli to budete vnímat pozitivně či negativně.

Radím, nedělat si v tuhle dobu závěry a počkat.

Rozhodně nepijte, ani kdybyste měli pocit, že k tomu je důvod. Pokud ano, tak jedině s radostí a střídmě.

Zdravotně: Dejte si pozor na hlavu a koncem měsíce určitě vyměňte skleničku za rumovou pralinku, ať se někde nevyválíte a nevymknete kotník.

 


SKOPCI

Pokud si připadáte bez života, není se co divit. Počkejte do středy, to bude úplněk a pokud něco nepřepálíte, mohlo by vám to vrátit energii do života.

Kolem 11.4. vstoupí navíc do vašeho znamení  Merkur mohly by se dít věci.

Minimálně budete chtít něco vyřešit natrvalo a nejvíce se to týká témat, která sahají do minulosti vaší, nebo někoho blízkého. Zasažena může být i pracovní oblast.

Budete neoblomní a můžete skutečně nějaké rozhodnutí učinit.

To potrvá zhruba do 16.4.

Potom zvolněte, protože Saturn v opozici s Venuší v Blížencích nutně nemusí ohnivému Skopci svědčit. Mohli byste jednoduše unáhlit a pak něčeho litovat.

Pokud chcete řešit, počkejte si na dobu kolem 19.4. kdy budou zásadní planety v Býku a vy budete více zemití, než ohniví a zbrklí.

Peníze řešte ideálně po 27.4. 

Konec měsíce vám přinese něhu.

Budete nejen vy sami citliví, ale okolí by mělo být citlivé a pozorné také k vám.

Poslední dubnový den jenom pozor doma v rodině a to hlavně v souvislosti s generací starší, než jste vy a nic nekupujte.

Zdravotně: Pozor na dýchací soustavu a také na oči (to hlavně kolem 8.4. a 10.4).

 


BÝCI

Pravděpodobně teď hodně řešíte práci a domov a věnujete tomu hodně času a úsilí. Může docházet ke změnám, které Býci nemají úplně rádi. Myslete na to, že mění se věci každému, jen pro vás je to prostě větší opruz.

Potrvá to dlouho, ale vnímat enormně negativně to budete ještě asi přes úplněk 8.4.

Po úplňku hlavně v době mezi 7. a 10. dubnem, byste se právě v oblasti práce měli dozvědět, nějaké zásadní věci, rozhodnutí, a podobně.

Myslím, s ohledem na pro vás hezky postavený Merkur a Slunce, že by to mělo skončit spíše pro vás pozitivně.

Kolem 14. dubna vás to zřejmě hodí domů, kde se bude od vás chtít účast na nějaký jednáních, nebo akcích, které budou více komunikační, než vyslovené fyzické.

Může to znamenat leccos, ale nemyslím, že s ohledem na váš Saturn s vámi bude tou dobou vyjednávání snadné.

Spíše si budete chtít prosadit vlastní názor, nebo návrh.

Pokud mohu radit, vydržte s konečným rozhodnutím do 19.4. a klidně i další tři, čtyři dny potom, protože do vašeho znamení se přesune Slunce, Luna i Merkur.

Není to moc o emocích, ale je to bez omylů a ztrát na vaší straně.

Nadsadíte praktickou stránku nad emoční.

I emocí se dočkáte a to hnedka potom, s aktivním Neptunem v Rybách.

U těžkých Býků je to o odlehčení, návratu citlivosti a pro vás jednoznačně dobře, Vy se v emocích neutopíte, vám jedině pomohou.

Poslední dva dny v dubnu si dejte pozor na starší generaci, ve smyslu nějakých věcí, které budou vyžadovat vaši intervenci.

Zdravotně: Dejte si pozor hlavně na oblast kyčlí, kolen a klíčních kostí. Jo a na zuby.

 


BLÍŽENCI

Máte zřejmě vcelku pozitivně laděné období citové, a také jste se asi k něčemu rozhodli a teď čekáte, až to budete moci také začít realizovat.

To by mohlo začít během úplňku 8.4. , který by vás měl energeticky postrčit, ale pocítíte to až den po něm.

I pro další období budou Blíženci aktivní a to v mnoha oblastech najednou, jak je jejich dobrým zvykem. Ano, Blíženec umí dělat dohromady více věcí, i kdyby byly každá odjinud.

Pokud máte vzdělávací období, půjde vám se dobře učit.

Ideální by bylo, kdyby nějaké případné zkoušky ve všem případě vyšly spíše na dobu kolem 19.4. Bude to pro vás více zemité prostředí, kdy zazáříte lepší pamětí.

Minimálně v písemném projevu.

Kolem 14. dubna a pro jistotu až do 16.4. večer neřešte nic po stránce vztahů a vyhněte se komunikaci na ostrá témata.

Jistojistě byste řekli něco, co by za dva dny už nebyla pravda.

Pokud byste ale tou dobou třeba soutěžili, nebo se účastnili nějaké, třebaže internetové soutěže, máte velkou šanci na první tři místa.

S řešením zásadních věci je dobře počkat, do 20.4. Bude vám to myslet více prakticky po zemi, než ve vzduchu a v ohni.

Po rovině vztahové a citové, vás čeká hodně emocí a zážitků od 23.4. a ve vašem případě to potrvá až dokonce měsíce.

Může se dít leccos, ale vaše pozornost se jednoznačně otočí směrem k lásce a partnerství.

Zdravotně: Dejte si celý duben pozor na nervy a dutiny. Mám tím na mysli i trojklanný nerv, houser a tak podobně.

 


RACI

Ráčci zřejmě s ohledem na planety věnují teď hodně času spíše vztahům, partnerskému životu a také rodině, kde je z jejich pohledu třeba hodně věcí řešit a udělat si jasno.

Ještě to chvilku vydržte v tak trochu nejistotě, protože myslím, že pro roztěkaného Marse, jste nic nevyřešili.

Úplněk by mohl byt pro vás vzpruhou energetickou a následující dny, protože tam máte dobře zasunutý Merkur a Venuši, by mohly přinést hodně řešení v podobě psaných a verbálně sdělených zpráv.

Raci budou zřejmě pracovní oblast řešit až prvně kolem 11.4. a to pouze okrajově, protože více sem v tyto dny plete rodina a domov. Hodně pracovně a ekonomicky to Raky vtáhne kolem 19.4.

To potrvá zřejmě až do 28.3.

Potom si vás převezme Venuše a hlavně Neptun, který protože je v Rybách, tedy ve Vodě, přinese Rakům hodně události a věcí k řešení po rovině partnerské, citové a mohlo by to být období na hranici emoční únosnosti.

To ale může vzít na sebe i hezkou podobu. 

V tom dobrém případě, nevylezete někomu z náručí a celý svět se zúží jenom na vás dva.

A to až do konce dubna,

Zdravotně: U žen je to jednoznačně oblast vaječníků a všeho, co má nějakou spojitost z ženstvím a mateřstvím. Nutně nemusí jít o neduhy. Můžete i otěhotnět, nebo porodit.

 


LVI

Když se tak Lvi ohlédnou, mohou dojít k tomu, že hodně věcí posunuli jak pracovně tak partnersky, ale že to ještě není ono.

Jako by nebylo ještě dost informací a děláte dobře, když vyčkáváte.

Ono protějšek má také své planety a aspekty.

Úplněk byste měli vnímat jako energeticky lepší ve smyslu chuti něco dělat a přemýšlet nad budoucností.

Pracovně vás první vlna zasáhne patrně okolo 7. dubna a nepustí se vás až do 11.4. Ideální by v tuhle dobu byla schůzka a jednání, ale ještě ne podepisování.

S tím by bylo dobře počkat na později.

Kolem 13.4. až do 16.4. se vyhýbejte konfrontačním situacím, tedy pokud právě na tohle nečekáte. Bacha, na ukvapená rozhodnutí a slova, která jsou jako břitva.

I pozitivní Lev je zakuklený bojovník.

Když vydržíte, budou i zuby.

A to pěkně zdravé hlavně po rovině oněch slíbených ekonomických pozitiv a pracovních jistot.

Vezme to na sebe podobu konečných jednání a tady už podepisujte. Zvláště v době kolem 19.4. až vlastně do 27.4.večer.

Láska si vás najde rozhodně určitě poslední dny v dubnu a to konkrétně od 27. 4.

Poslední dubnový den si dejte pozor na Blížence.

Zdravotně: Lvi s oběhovými potížemi nechť se moc nepřetěžují, hlídejte si tlak a jezte železo. Také pozor na žaludek, zvláště kolem 11.4.

 


PANNY

Přemýšlivé a racionální Panenky, co musí mít na všechno minimálně tři různé plány, mají asi teď pocit, že tři plány jsou málo, nebo že nedejbože selhávají všechny.

Hlavně se to týká pracovní oblasti.

Převedeno na pocity, nevíte, co od vás osud chce, jak si co představuje a s čím přijde. Můžete mít i dojem, že vám někdo lže.

To přejde.

Prvně se projasní kolem úplňku 8.4., který bude pro vás přínosem i po rovině rodinných věcí a domova. Pak je tu oblast pracovní, kdy by se po 11.4. mohla dostavit nějaká novinka, na kterou je třeba reagovat.

Reagovat budete, ale ne moc ochotně.

Úředně se zkuste učinit neviditelnými kolem 14. a 16.4. Vůbec bych nevyloučila spory a nedorozumění úředního, státního charakteru. 

Naopak okolo 20.4. se pusťte do čehokoli, kde je potřeba vaše skvělá schopnost analýzy, smyslu pro detail a racionální myšlení.

Může se jednat stejně dobře o věci pracovní, ekonomické, nebo nějaké testy, zkoušky a podobně. Bude se vám po hmotné rovině dařit.

Na lásku budete mít čas v tom dobrém slova smyslu od 27.4. večer.

Také zdánlivě studená Panenka potřebuje občas pohladit, jenom na tom zase tak moc nebazíruje.

Tak v tuhle dobu až do konce dubna budete.

A budete umět i totéž poslat od sebe směrem k protějšku.

Zdravotně: Dávejte dobrý pozor, kam šlapete a nelezte po výškách. Odnesla by to kostrč, nebo ruce od loků ku dlani. Hlavně v době kolem 19.4. V době kolem 15.4. zase nepodceňujte nic, co má něco společného s ohněm a vzduchem. 

 


VÁHY

Máte chuť, ale chybí vám klíč. Protože nejste schopni něco rozlousknout, čekáte, zdali to někdo neudělá za vás. Fyzicky se většina Vah asi cítí jako přišlápnutá moucha.

Bohužel asi to budete muset minimálně okrajově na sebe převzít nějakou odpovědnost, asi kolem 9.4. tedy po úplnku ve Vašem znamení a ačkoli vás to možná vyčerpá, budeme nebývale úspěšní.

Budete rozhodnější nežli jindy.

Pak si vás vezme pod kontrolu Merkur a Slunce a protože tihle dva budou v tuhle chvíli, tedy kolem 10 a 11.4. ve Skopci, půjde patrně o oblast úřední a pracovní.

Kolem 14.4. se zkuste vyhnout vzdušným znamením a také na vzduch a oheň si dávejte pozor všeobecně.

Jednak doma, kde jste větším adeptem na honění střechy domu po okolí, či hašení požárů od vadného vedení a jednak také po rovině zdravotní.

O tom ve zdraví.

Dobré by bylo, kdyby vám ale veškeré pracovní, úřední a jinak praktické záležitosti vyšly až na dobu od 19.4. do 27.4. večer.

To by vám mohli být nápomocni především Merkur a Mars..

Také Váhy si užijí objetí a něžná vyznání. Alespoň většina určitě ano.

Ideální doba, kdy spočinout v něčí  náruči a zapomenout na všechny úředníky, zaměstnavatele, viry a účty, je doba od od 23.4. a v případě Vah až do 29.4. do večera.

Zdravotně: Dejte si pozor na neduhy vzniklé průvanem a také ohněm. Tady tím ohněm nemyslím přímo živel jako takový, (i když může být i to) ale spíše jeho působení v podobě teplot a zánětů.

 


ŠTÍŘI

Přestože se vám asi moc nechce, jste nuceni do aktivity na mnoha úrovních. Víceméně si většina Štírů v tuhle dobu může připadat jako prchající srna.

Jakkoli je to pro vás náročné, hodně byste mohli v tuhle dobu udělat, vyřešit i pochopit.

A úplněk 8.4. to jenom posílí. Budete nebývale duchovní, možná vytvoříte neopakovatelné dílo, nebo se jinak vyznamenáte po rovině umělecké. 

Zvlášť dobře vás postrčí a i dění kolem vás urychlí doba od 8. do 12.4., kdy vám pomůže jak Mars, tak i Merkur a Slunce. Uran v tuhle dobu vyhrábne i něco z minulosti, nebo odkryje nějakou vaši skrytou vlastnost či talent

Držím palce, ať je to dobrá stránka.

Zkuste mít základní a zásadní věci hotové do 13.4. do večera, protože pak by bylo s ohledem na příliš napjaté společenské věci, spíše konfliktní.

Mohli byste se kolem této doby dozvědět něco nepříjemného, nebo být před nepříjemné věci, rozhodnutí a konfliktní situace postaveni.

Ideálně, když se tou dobou vyhnete Blížencům, Váhám a Vodnářům. A taky trochu Střelcům.

Takto ostražití zůstaňte raději do 17.4.

Domů a hlavně k řešení bytových věcí a ekonomických témat vás to posune kolem 19.4. Neměli byste moc chybovat.

Láska, citová oblast, partnerství a vůbec srdeční záležitosti budete asi mít na programu od 27.4. do konce dubna.

Mohli byste nejen k něčemu dospět, ale můžete kohokoli potkat, či vám dojde hodně věcí po rovině citů u vás samotných.

Zatoužíte po něze a doteku, protože jste na to víceméně celý měsíc měli málo času.

Na rodinné věci stran starší generace dejte pozor v poslední dubnový den.

Zdravotně: U Štírů by to mohlo být začátkem dubna o různých drobných úrazech spojených s tvrdými předměty. Třeba chodník, padající květináč a podobně a ve druhé části měsíce o zánětech hlavně v oblasti svalů.

 


 

STŘELCI

Jestli teď máte tolik myšlenek a řešení, že vám nezbývá čas na nic jiného a přijde vám, že kvůli vytížení zapomínáte na druhé i na přátele či rodinu, pak jste správný Střelec s aspekty, které Střelcům pro začátek dubna náleží.

Ani přes úplněk 8.4. a krátce po něm to nebude jiné.

Skoro bych řekla, že se to ještě vyostří a pak to bude tak trochu kulminovat.

Ideální stav, nechat si věci projít hlavou. Rozhodně ale ne, jako Kurt Cobain.

Bude patrně čekat na nějaké rozhodnutí, nebo vyjádření, či posunutí, které může být i úřední.

To by se mohlo dostavit už kolem 10.4. Tohle období může být také u Střelců mimořádně bohaté na změny v rodině. 

Každopádně trochu aktivity uberte okolo 15.4 a také 16.4., protože Venuše v Blížencích v opozici na Saturn ve Vodnáři, plus vaše vlastní povahové rysy, by se mohly skloubit v nějaký úplný omyl.

Svých slov nebo činů byste zalitovali hned 19. 4. a v dalších dnech, kdy díky Býku a záhy i Merkuru v něm, by vám teprve racionálně došlo, co se stalo.

Tyto dny, pokud nedojde před tím k nějaké katastrofě, vám také přinesou uklidnění ve financích, cosi nového ohledně bydlení a úředně by také měly být přívětivé.

Vaše skutečné city a lásku prověří Neptun v Rybách dokonale od 27.4. Co má být bude, co nemá, nebude. Jednoduše vám Neptun pomůže se vyznat v sobě samých.

Moc nepijte hlavně koncem dubna. Opice v tuto dobu pořízená, vám způsobí nejen problém, ale možná i úraz, nebo minimálně velice nepříjemnou kocovinu.

Zdravotně: V první polovině měsíce si dejte pozor na nervy a nervové problémy, v té druhé potom jednoznačně na zažívání a žlučník. Ženy mezi 9. a 13. dubnem na všechno, kolem dělohy a vaječníků. Ovšem, pokud se vám zachce otěhotnět, tak v tuhle dobu jste ultra mateřský typ.


Přeji vám co nejpříjemnější jaro a užijte si pohodové Velikonoce 2020. 

Hodně zdraví, štěstí a spokojenosti všem znamením!

 

Michaela Kudláčková

[sexy_author_bio]

Článek pro vás napsala:

Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Michaela Kudláčková (Yáma) 21.8.1968 „Lev“
Miluje téměř syrové maso, všechny plody moře, sladkosti a mýdlové vůně. Libuje si v Astrologii, vaření a humoru jakékoli barvy.
Obdivuje staré kultury a západy slunce. Má zvláštní schopnost ztrácet důležité písemnosti.
Ráda by osobně mluvila s Máří Magdalenou.
 
Subscribe
Upozornit na
1 Komentář
Nejnovější
Nejstarší Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kočka
02.04.2020 16:32

Míšo, děkuju za horoskop, seš rychlík jsem na to zvědavá. Asi se zpětně kouknu na celoroční předpověď, nedalo mi to a podívala jsem se do zápisků 12 nocí a dnů od Slunovratu. A noc a den, která odpovídá březnu jsem měla divné sny. Kdy mi po domě chodil někdo cizí, bylo mi to nepříjemné, ne nebezpečné. Měla jsem i otevřená vrata na pozemek – je tam závora a když jsem vykoukla, zjistila jsem, že jezdí po ulici policie a otvírá to lidem a leze k nim. EHM :crazy: doslovně mám napsano: “Fakt divné…” ten den hodně svítilo sluníčko, foukal vítr,… Číst vice »

Aktuální motto

„Naděje není to přesvědčení, že něco dobře dopadne, ale jistota, že má něco smysl - bez ohledu na to, jak to dopadne.“
Václav Havel
 

Luna

Luna přibývá Co to znamená?
a nachází se v PANNĚ. Jak to působí?

AdSense

Vaše jméno

Marcela je jméno, jehož původ najdeme v latině. Patrně bylo odvozeno z římského Marcus a zdrobnělé podoby Marcellus, což je zase odvozenina jména boha války Marse. Marcela s ohledem za základ slova by tedy mohla být „malá bojovnice“. V doslovném překladu ale znamená „zasvěcená bohu války”, „zasvěcená Martovi”. V ČR je 61 235 „malých bojovnic“.

V celosvětovém kalendáři je dnes

Dnes není žádný mezinárodně významný den.

Nejnovější komentáře

Výklady pro Vás od Vás

Výklady Pro Vás Od Vás

Kameny pro ženy

kameny-pro-zeny

INTELIGENTNÍ SMART ZRCADLA

Škola tarotu

Škola tarotu

Runová magie – škola

runová magie

Ankety

Máte nějaký důvod pokládat pátek 13. za nešťastný? Stalo se vám tento den něco zlého?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Sešit na vaření

sešit na vaření

Příspěvky od Popelek

Vyfotili jste něco zajímavého?

Podělte se se všemi! Zašlete foto na redakce@popelky.cz

Statistiky

  • 15
  • 410
  • 23 206
  • 360 785
  • 2 418 757
  • 3 795
  • 28
  • 1 846
0 Shares
Share
Tweet